Dodaj do ulubionych

dieta cambridge-pomocy

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 10:32
Cześć wszystkim,
poszukuję miejsca we Wrocławiu gdzie można kupić dietę Cambridge.
BARDZO PROSZĘ POMÓŻCIE MI!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Syrena Re: dieta cambridge-pomocy IP: 157.25.128.* 22.11.02, 11:04
      Główne przedstawicielstwo firmy, która zajmuje się dystrybucją na Polskę mieści
      się w Warszawie. Proponuję zatelefonować na warszawską informację telefoniczną.
      Na wszelki wypadek podam Ci kilka numerów telefonicznych do przedstawicieli,
      którzy sprzedają tę dietę. Są to telefony warszawskie. myślę, że jak poprosisz
      ich na właściwe namiary, to z pewnością Ci pomogą. Oto telefony: (0-22) 665-43-
      09; 612-55-01; 842-11-48; 824-11-98; 854-07-24. Telefony te wzięłam z ogłoszeń
      Gazety Wyborczej.
      Powodzenia
      Syrena
      • Gość: madziaz Re: dieta cambridge-pomocy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 11:33
        oprócz tego możesz zamówić u dowolnego przedstawiciela a on wyśle ci paczuszkę
        za zaliczeniem pocztowym.
        Największy problem to nie złożenie zamówienia ale zdecydowanie się na jeden z
        jedenastu smaków.
    • em_p Re: dieta cambridge-pomocy 22.11.02, 11:46
      Mojej mamie po odchudzaniu ( z sukcesami :-)) zostało jeszcze co najmniej 30
      torebek diety. Chętnie sprzeda je komuś potrzebującemu, oczywiście po cenie
      niższej niż u dystrybutora. Jeśli jesteś zainteresowana, daj znać e mailem
      (em_p@poczta.gazeta.pl), powiem ci wtedy, jakie smaki jej zostały.

Powodzenia w odchudzaniu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka