Gość: nina IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 10:32 Cześć wszystkim, poszukuję miejsca we Wrocławiu gdzie można kupić dietę Cambridge. BARDZO PROSZĘ POMÓŻCIE MI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: dieta cambridge-pomocy IP: 157.25.128.* 22.11.02, 11:04 Główne przedstawicielstwo firmy, która zajmuje się dystrybucją na Polskę mieści się w Warszawie. Proponuję zatelefonować na warszawską informację telefoniczną. Na wszelki wypadek podam Ci kilka numerów telefonicznych do przedstawicieli, którzy sprzedają tę dietę. Są to telefony warszawskie. myślę, że jak poprosisz ich na właściwe namiary, to z pewnością Ci pomogą. Oto telefony: (0-22) 665-43- 09; 612-55-01; 842-11-48; 824-11-98; 854-07-24. Telefony te wzięłam z ogłoszeń Gazety Wyborczej. Powodzenia Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaz Re: dieta cambridge-pomocy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 11:33 oprócz tego możesz zamówić u dowolnego przedstawiciela a on wyśle ci paczuszkę za zaliczeniem pocztowym. Największy problem to nie złożenie zamówienia ale zdecydowanie się na jeden z jedenastu smaków. Odpowiedz Link Zgłoś
em_p Re: dieta cambridge-pomocy 22.11.02, 11:46 Mojej mamie po odchudzaniu ( z sukcesami :-)) zostało jeszcze co najmniej 30 torebek diety. Chętnie sprzeda je komuś potrzebującemu, oczywiście po cenie niższej niż u dystrybutora. Jeśli jesteś zainteresowana, daj znać e mailem (em_p@poczta.gazeta.pl), powiem ci wtedy, jakie smaki jej zostały. Powodzenia w odchudzaniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś