Dodaj do ulubionych

co na przyspieszenie materii

IP: 194.146.128.* 13.03.06, 12:00
jestem kompletnie załamana. moja przemiana materii = 0!!! odchudzamy sie z mężem dietą niskowęglowodanową ( south beach) już 4 tygodnie. Jemy to samo -mąż schudł 6 kilo!!!! a ja 1 kilo!!!!! Już nie mam siły- jak odzywiam się normalnie ( ale tez umikając słodyczy, chleba, ziemniaków, kukurydzy itp to TYJĘ! Nie wiem co jest- to chyba zła przemiana materii. Znacie jakieś preparaty na poprawę przemiany?
Obserwuj wątek
    • Gość: l Re: co na przyspieszenie materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:05
      a owszem: zielona herbata (duzo i mocna), imbir, cayenne, kofeina (kawa),
      efedryna, olej MCT, olej lniany
    • scept89 Re: dieta 13.03.06, 14:52
      mamade napisał(a):
      >Jemy to samo -mąż schudł 6 kilo!!!! a ja 1 kilo!!!!!

Nie przyszlo Ci do glowy ze nie tylko jakosc ale i _ILOSC_ sie liczy? To
      normalne ze facet z poczatkowa waga 100kg na diecie 2000kcal straci
      zdecydownaie wiecej niz kobieta o wadze 60kg.

>Znacie jakieś preparaty na poprawę przemiany?
      Preparat nazywa sie kardio. Zazywac 3-4x tydzien po godzinie z intensywnoscia
      400-600kcal na godzine.
      • Gość: niwejka Re: dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:55
        i częste jedzenie, np małe porce co 3 godziny
    • Gość: beata Re: co na przyspieszenie materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:13
      a jakis sport uprawiacie? ;)
      • Gość: Lusiaczek20 Re: co na przyspieszenie materii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.06, 14:13
        polecam herbatke bioactiv l-karnityna ( jest jeszcze taka nowa o smaku
        grapefruitowym ) mi swietnie pomaga, pij ja przed posilkiem z 30 min moze byc
        nawet godzine przed. Dodatkowo l-karnityna spala tluszcz i go nei gromadzi,
        dobrze by bylo jakbys poćwiczyla, najlepszy jest bieg... ale rozumiem ze nie
        przyjemnie jest biegac w taka pogode. Powodzenia. Duzo ruchu, dieta i silna
        wola a efekt murowany.
    • Gość: Meg Re: co na przyspieszenie materii IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.03.06, 21:48
      Witaj! Mialam ten sam problem - totalnie beznadziejna przemiana materii.
      Wzdecia i bole brzucha. Do kibelka raz od wielkiego dzwonu....W desperacji
      pilam nawet ziola przeczyszczajace jak juz bylo bardzo zle. O bialym chlebi nie
      ma mowy. I wiesz co mi pomoglo? RUCH. minimum 3 razy w tygodniu beigam, chodze,
      podmosze ciezarki, plywam... itd. Do tego lekka dieta i duuuzo wody. I problem
      zniknal. Nadal bialego pieczywa nie tykam - dziala na mnie zatykajaco ;)
      Uwazam , ze jezeli chcesz schudnac to ruch jest niezbedmy.
      Badz wytrwala!
      Meg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka