Gość: k IP: 5.3.* / *.de.ibm.com 03.04.06, 13:49 Nie wiem czy juz byl taki post ale bardzo prosze o opinie o tym klubie bo nie wiem czy sie tam nie przepisac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.de.ibm.com 03.04.06, 13:56 dodam jeszce ze jest to fitness club na saskiej Kepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:37 jeżeli lubisz sterydziarzy i niemiłą obsługę to tak :-) ja właśnie się stamtąd przepisałam do zdrofitu na gocławiu. Świetny klimat i obsługa, zarówno na recepcji i siłowni. Nikt Ci nie robi łaski, wręcz przeciwnie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
i.waited.all.day Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? 09.04.06, 14:30 A gdzie jest ten klub "zdrofit" na Gocławiu konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
i.waited.all.day Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? 09.04.06, 14:35 i jak wygląda sprzęt na siłowni? Co jest do treningu aerobowego? Z góry dziękuję za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:28 sprzęt jest bardziej rekreacyjny, kilka maszyn technogym, reszta trochę gorszej klasy, 2 fajne duże bieżnie, rowerki, eliptyk, ergometr wioślarski. Opieka trenera w cenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:26 tuz przy promenadzie, róg fieldorfa (dokładniej perkuna) i ostrobramskiej. Szary budynek z przychodnią i apteką Odpowiedz Link Zgłoś
i.waited.all.day Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? 11.04.06, 13:24 Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomala Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.06, 21:48 a dodam jeszcze niemiłą instruktorke- Patrycja... mina jakby byla tu za kare i pogardliwe spojrzenie na ćwiczące pt "ja jestem cool i świetnie się ruszam a wy jesteście grube i i tak mi nie dorównacie" pochodziłam miesiąc do Olimpii i trochę zraziłam się do fitnessu ;( ale mam nadzieje że rusze z tym od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? 09.04.06, 15:50 Chodziłam do Olimpii jakis miesiąc w godzinach 11-13, gdzie faktycznie było wielu "siłaczy". Jednak mi to nie przeszkadza. Natomiast przeszkadzało mi to, że jest mało sprzętu dla kobiet. Nie wiem gdzie się przepisać, żeby ćwiczyć nasze ukochane pupu, uda i brzuch :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:34 dzieki dziewczyny:) widze ze ten fitness nie cieszy sie zbyt dobra opinia...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Lepszy Zdrofit!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:08 Polecam Zdrofit przy Fieldorfa, strona: www.zdrofit.pl Bardzo miła atmosfera i profesjonalizm. To jest już mój klub nr 1! Odpowiedz Link Zgłoś
i.waited.all.day Re: Lepszy Zdrofit!!! 25.04.06, 23:14 Ja też, po sprawdzeniu, mogę powiedzieć, że Zdrofit zdecydowanie lepszy! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Lepszy Zdrofit!!! IP: *.de.ibm.com 26.04.06, 10:02 ale chodzi wam o atmosfere w klubie czy o intruktorow, o sprzet na silowni??bo ja zdecydowanie bardziej lubie fitness wiec glownie to nmnie interesuje..jacy sa instruktorzy??kogo polecacie?/chcialabym sie tam zapisac jakos od maja moze.., pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
i.waited.all.day Re: Lepszy Zdrofit!!! 26.04.06, 16:37 Atmosfera jest super - instruktorzy na siłowni i aerobiku sympatyczni i pomocni, klima działa :), żadnych "siłaczy", itp. Do tej pory byłam na zajęciach Asi i Ewy - obie fajne i z powerem - mogę polecić z czystym sumieniem :). Odpowiedz Link Zgłoś