Dodaj do ulubionych

Olimpiafitness??-co sądzicie?

IP: 5.3.* / *.de.ibm.com 03.04.06, 13:49
Nie wiem czy juz byl taki post ale bardzo prosze o opinie o tym klubie bo nie
wiem czy sie tam nie przepisac.
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.de.ibm.com 03.04.06, 13:56
      dodam jeszce ze jest to fitness club na saskiej Kepie
      • Gość: m Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:37
        jeżeli lubisz sterydziarzy i niemiłą obsługę to tak :-) ja właśnie się stamtąd
        przepisałam do zdrofitu na gocławiu. Świetny klimat i obsługa, zarówno na
        recepcji i siłowni. Nikt Ci nie robi łaski, wręcz przeciwnie. Polecam!
        • i.waited.all.day Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? 09.04.06, 14:30
          A gdzie jest ten klub "zdrofit" na Gocławiu konkretnie?
          • i.waited.all.day Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? 09.04.06, 14:35
            i jak wygląda sprzęt na siłowni? Co jest do treningu aerobowego?

Z góry dziękuję za odp
            • Gość: m Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:28
              sprzęt jest bardziej rekreacyjny, kilka maszyn technogym, reszta trochę gorszej
              klasy, 2 fajne duże bieżnie, rowerki, eliptyk, ergometr wioślarski. Opieka
              trenera w cenie..
          • Gość: m Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:26
            tuz przy promenadzie, róg fieldorfa (dokładniej perkuna) i ostrobramskiej.
            Szary budynek z przychodnią i apteką
            • i.waited.all.day Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? 11.04.06, 13:24
              Dzięki za info
    • Gość: ziomala Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.06, 21:48
      a dodam jeszcze niemiłą instruktorke- Patrycja...
      mina jakby byla tu za kare i pogardliwe spojrzenie na ćwiczące pt "ja jestem
      cool i świetnie się ruszam a wy jesteście grube i i tak mi nie dorównacie"
      pochodziłam miesiąc do Olimpii i trochę zraziłam się do fitnessu ;(
      ale mam nadzieje że rusze z tym od nowa
    • bajsarka Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? 09.04.06, 15:50
      Chodziłam do Olimpii jakis miesiąc w godzinach 11-13, gdzie faktycznie było
      wielu "siłaczy". Jednak mi to nie przeszkadza. Natomiast przeszkadzało mi to,
      że jest mało sprzętu dla kobiet.
      Nie wiem gdzie się przepisać, żeby ćwiczyć nasze ukochane pupu, uda i brzuch :)

Pozdrawiam!
      • Gość: k Re: Olimpiafitness??-co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:34
        dzieki dziewczyny:) widze ze ten fitness nie cieszy sie zbyt dobra opinia...pzdr
    • Gość: Joanna Lepszy Zdrofit!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:08
      Polecam Zdrofit przy Fieldorfa, strona: www.zdrofit.pl
      Bardzo miła atmosfera i profesjonalizm.
      To jest już mój klub nr 1!
      • i.waited.all.day Re: Lepszy Zdrofit!!! 25.04.06, 23:14
        Ja też, po sprawdzeniu, mogę powiedzieć, że Zdrofit zdecydowanie lepszy!

Polecam!
        • Gość: ks Re: Lepszy Zdrofit!!! IP: *.de.ibm.com 26.04.06, 10:02
          ale chodzi wam o atmosfere w klubie czy o intruktorow, o sprzet na silowni??bo
          ja zdecydowanie bardziej lubie fitness wiec glownie to nmnie interesuje..jacy sa
          instruktorzy??kogo polecacie?/chcialabym sie tam zapisac jakos od maja moze.., pzdr
          • i.waited.all.day Re: Lepszy Zdrofit!!! 26.04.06, 16:37
            Atmosfera jest super - instruktorzy na siłowni i aerobiku sympatyczni i
            pomocni, klima działa :), żadnych "siłaczy", itp.

Do tej pory byłam na zajęciach Asi i Ewy - obie fajne i z powerem - mogę
            polecić z czystym sumieniem :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka