Gość: gosc IP: 213.216.65.* 11.05.06, 10:05 co myślicie o tym spalaczu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: scorch 12.05.06, 14:29 Podstawa to kofeina i synefryna, czyli to samo co wszędzie tylko w scorchu drożej ze względu na bajery (ketony z malin :-)))))) www.olimp-labs.com/pl/index2.php?page=show_pro&ID_prod=119&alf=T Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa342 Re: scorch 03.07.15, 22:30 Dla tego ja stosuje Synefryne HCL , Johimbine HCL i Kofeine , wszystko razem w odpowiednich dawkach , inne spalacze albo nie działają albo maja właśnie te składniki za wygórowaną cenę, ja sobie te trzy zamawiam w surowce.pe.hu do tego kupuję tam miarkę i kapsułki i sama znacznie taniej komponuje sobie preparat odchudzający w dawkach jakie mnie najbardziej odpowiadają i działają (aktualnie 5-7mg johimbiny , 10mg synefryny, 200mg kofeiny), oczywiście trzeba też mieć odpowiednią dietę i treningi a przynajmniej ruch, ale ciałko rzeźbi się błyskawicznie, w tym roku tez będzie forma na plażę :) Odpowiedz Link Zgłoś