ultraviolet6 28.08.06, 14:19 Czy ktoś przekonał się na własnej skórze, że czerwona herbata pomaga w odchudzaniu? Jeżeli będę codziennie ćwiczyć to czy pijąc czerwoną herbatę szybciej schudnę niż niepijąc? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Czerwona herbata - pytanie 28.08.06, 14:22 jeżeli połączysz picie herbaty, z dietą i ćwiczeniami, schudniesz szybciej niż tylko ćwicząc... Odpowiedz Link Zgłoś
alka44 Re: Czerwona herbata - pytanie 28.08.06, 18:29 Ja piłam i pomogła mi tak jak umarłemu kadzidło. Już lepsze efekty po zielonej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionka Re: Czerwona herbata - pytanie IP: 81.210.12.* 30.08.06, 17:49 ja też piję i chyba bardziej mi pomaga na psyche niż na odchudzanie. osobiście uważam że warto ją jednak pić, jest zdrowa i pewnie w jakimś stopniu przyśpiesza spalanie tłuszczu. Poza tym świetnie reguluje przemianę materii - i to fakt potwierdzony! Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Czerwona herbata - pytanie 31.08.06, 11:44 Pochodzi z fermentacji liści więc stąd działanie przeczyszczające :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka71 Re: Czerwona herbata - pytanie 01.10.06, 20:37 najlepsze efekty sa widoczne gdy pije ja osoba z wieksza nadwaga. znam pare osob ktore to poswiadcza. ja kiedys ja pilam regularnie, pozwalajac sobie na wieksze conieco i efekt byl do przewidzenia;P samo picie przy w miare normalnej wadze nie przyniesie rezultatow. ale zgodze sie z przedmowcami, ma b.korzystne dzialanie, bynajmniej nie przeczyszczajace. np lekko uspokajajace, zawiera pierwiastki sladowe itd.pozdrawiam. zuzka Odpowiedz Link Zgłoś