Dodaj do ulubionych

Majtki neoprenowe

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 18:42
Witam serdecznie,

Czy ktoś mógłby mi podać informację gdzie można kupić majtki z neoprenu.
Gdzieś tu wcześniej na Forum przeczytałam, że spowodują one przegrzanie
okolic brzucha w czasie ćwiczeń i szybsze spalanie tłuszczu w tym miejscu.
Najchętniej kupiłabym je przez internet. Proszę o info.

Jula
Obserwuj wątek
    • Gość: Jula Re: Majtki neoprenowe IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 08:50
      No to nikt nie wie? Czy wszyscy mają to gdzieś?
      • Gość: Aga Re: Majtki neoprenowe IP: *.chello.pl 05.04.03, 11:14
        Nikt nie wie
        a w dodatku wszyscy to mają gdzies
        • Gość: Jula Re: Majtki neoprenowe IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 12:11
          Dzięki Aga. Widzę, że na ciebie zawsze można liczyć.
          • Gość: Yorick Re: Majtki neoprenowe IP: *.torun.dialup.inetia.pl 05.04.03, 15:52
            Poszukaj po sklepach sportowych

i po sklepach dla pakerów. W tej kolejności. Nawet jesli nie znajdziesz gaci,
            na pewno dostaniesz przynajmniej pas, którym mozna się owinąć.
            pzdrv
            • Gość: Jula Re: Majtki neoprenowe IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 16:30
              Dzięki, poszukam. Wprawdzie miałam nadzieję, że ktoś po prostu zna adres, ale i
              to dobre.

Pozdrawiam

Jula
              • Gość: ciekawska Re: Majtki neoprenowe IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 05.04.03, 21:34
                Ja skromnie bardzo proszę co to za majtki i jakie mają działanie,zamiast
                barchanu.Proszę
                • Gość: Jula Re: Majtki neoprenowe IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 23:03
                  Do Ciekawskiej
                  Wprawdzie nie jestem specjalistą w tej materii, ale jak wspomniałam w pierwszym
                  poście przyczytałam, że te majtki (a raczej spodenki) wykonane są z neoprenu -
                  specjalnego materiału, który podczas ćwiczeń powoduje mocniejsze przegrzanie
                  tych okolic ciała do których przylega czyli brzucha (co mnie interesuje) oraz
                  posladków (co mnie już tak bardzo nie interesuje, ale i nie przeszkadza).
                  Dlatego w tych okolicach tłuszcz spalamy najintensywniej:-). Wcześniej na Forum
                  jakaś dziewczyna pochwaliła się, że przez wakacje jeździła na rowerze w takich
                  gatkach. Zrzuciła wtedy 5 kg, zgaduję, że właśnie z tego nieszczęsnego brzucha.
                  Nie ukrywam, że zapałałam żądzą posiadania takich gaci i ćwiczenia w nich.

Pozdrawiam

Jula
                  • Gość: ciekawska Re: Majtki neoprenowe IP: *.bluu.net / 192.168.1.* 06.04.03, 10:40
                    Bardzo wielkie dzięki, ja jestem ciężka do ćwiczeń ale brzuszek pragnę zrzucić
                    koniecznie.Może gatki przydadzą się do sprzątania i mycia okien, pa
    • Gość: Renata Re: Majtki neoprenowe IP: *.k.mcnet.pl 07.04.03, 16:24
      W Warszawie kupiłam te porcięta w Tesco (ok. 60 zł). Widziałam je również w
      sklepie sportowym w Galerii Mokotów w podobnej cenie. A zanim je kupiłam,
      owijałam się najzwyczajniej folią do żywności - działało! Naprawdę!
      • Gość: Jula Re: Majtki neoprenowe IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 20:52
        Dzięki serdeczne, Renata! Na to właśnie czekałam. Jutro pędzę tam żeby
        zaopatrzyć się w te wymarzone gatki.

Serdecznie pozdrawiam

Jula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka