Gość: WMI IP: 195.112.95.* 27.04.03, 20:14 www.flexonline.com/flex/arnoldclassic/gallery2.html No wlasnie, czekam na komentarze. WMI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bibi Re: Kulturystyka, tym razem zenska IP: *.ptr.net.pl 27.04.03, 21:03 No właśnie trochę "nieładnie "moim zdaniem panie wyglądały, panowie też "trochę"zabardzo napakowani,przed zawodami zawsze tak się pakują wyglądają jak nadmuchani ,chciaż włożyli w to niemało pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: Kulturystyka, tym razem zenska IP: *.ipt.aol.com 28.04.03, 14:29 U tych "pan" to mi sie nie podobaja twarze, takie jakies odstajace wagladem od reszty ciala ... kana Odpowiedz Link Zgłoś
spector1 Re: Kulturystyka, tym razem zenska 28.04.03, 20:22 Gość portalu: WMI napisał(a): > <a href="www.flexonline.com/flex/arnoldclassic/gallery2.html"target="_blank" >www.flexonline.com/flex/arnoldclassic/gallery2.html</a> > No wlasnie, czekam na komentarze. > WMI Wg mnie kobieta, ktorej nogi sa bardziej rozbudowane niz moje, a do takich nalezy Y.Oriquen,przekracza wszelkie granice.Zaburzenia hormonalne? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Re: Kulturystyka, tym razem zenska IP: 158.75.11.* 29.04.03, 10:32 Przesada. Po przekroczeniu pewnej granicy to już nie ma nic wspólnego z ładną sylwetką i staje się sportem dla sportu, jak np. podnoszenie ciężaró przez kobiety ;). Nb. faceci też się prezentują nie lepiej. Oceny sędziów na tych zawodach, a normy estetyczne to dwie różne rzeczy. pzdrv PS: nie mówiąc o zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska822 Re: Kulturystyka, tym razem zenska 12.03.15, 23:54 Ja bym zadała pytania kulturystce lub kobiecie kulturysty odnosnie przygotowań do zawodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMI Re: Kulturystyka, tym razem zenska IP: 195.112.95.* 29.04.03, 12:19 No wlasnie. Szczerze mowiac, to Yaxeni Oriquen i Brenda Raganot nawet mi sie podobaja. Reszta budzi moje przerazenie, dotyczy to rowniez fitnesek. Sterydy wprost kapia im z tych wymuszonych usmiechow. Ale, obejrzalem sobie rowniez prywatne strony Yaxeni. Sa tam fotki Yaxeni z mezem, z synem, takie calkiem domowe, nie z zadnych zawodow. Tam dopiero widac, jaka to kobieta. No wiec szczerze mowiac, jak bym ja mial takie bicepsy, to nie mial bym kompleksow. Mysle, ze kulturystyka na swiecie jest obecnie czysta maszynka do zarabiania pieniedzy opanowana przez Bena Weidera i firmy produkujace watpliwej jakosci suplementy. Fitness, jaki ostatnio wydaje sie byc promowany, nie ma nic wspolnego ze zdrowiem ani dobrym wygladem. Ja sie wcale nie dziwie, ze Yaxeni, albo Monika wypracowaly taka rzezbe i mase, jaka prezentuja, w koncu jest to ich sposob na zycie, ale powoli przestaje to miec jakiekolwiek estetyczne wartosci. WMI Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Kulturystyka, tym razem zenska 13.03.15, 12:32 Link nie działa, ale wypowiem sie ogólnie. Kulturystki są dla mnie zbyt umięśnione. Podobają mi sie dziewczyny z zawodów fitness bikini, ewentualnie sylwetka fitness, ale kulturystki są za wielkie ;) Wiem, że one nie wyglądaja tak cały czas, wiem, że to mnóstwo pracy i wyrzeczeń, ale nie chciałabym tak wygladać. Natomiast za ciało w stylu fitness bikini bym sie nie obraziła ;) I nikt mi nie wmówi, że 'sześciopak" jest paskudny i niekobiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
fitsup Re: Kulturystyka, tym razem zenska 24.03.15, 14:45 Uważam, ze najlepsze efekty uzyska się dzięki odżywką na siłe Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Kulturystyka, tym razem zenska 25.03.15, 10:00 Tak, zwłaszcza dzięki "odżywkĄ" :D Odpowiedz Link Zgłoś