Dodaj do ulubionych

Kulturystyka, tym razem zenska

IP: 195.112.95.* 27.04.03, 20:14
www.flexonline.com/flex/arnoldclassic/gallery2.html
No wlasnie, czekam na komentarze.

WMI
Obserwuj wątek
    • Gość: Bibi Re: Kulturystyka, tym razem zenska IP: *.ptr.net.pl 27.04.03, 21:03
      No właśnie trochę "nieładnie "moim zdaniem panie wyglądały, panowie
      też "trochę"zabardzo napakowani,przed zawodami zawsze tak się pakują wyglądają
      jak nadmuchani ,chciaż włożyli w to niemało pracy
    • Gość: kana Re: Kulturystyka, tym razem zenska IP: *.ipt.aol.com 28.04.03, 14:29
      U tych "pan" to mi sie nie podobaja twarze, takie jakies
      odstajace wagladem od reszty ciala ...
      kana
    • spector1 Re: Kulturystyka, tym razem zenska 28.04.03, 20:22
      Gość portalu: WMI napisał(a):

> <a
      href="www.flexonline.com/flex/arnoldclassic/gallery2.html"target="_blank"
      >www.flexonline.com/flex/arnoldclassic/gallery2.html</a>
      > No wlasnie, czekam na komentarze.
      > WMI

Wg mnie kobieta, ktorej nogi sa bardziej rozbudowane niz moje, a do takich
      nalezy Y.Oriquen,przekracza wszelkie granice.Zaburzenia hormonalne?
      Pozdrowienia

• Gość: Yorick Re: Kulturystyka, tym razem zenska IP: 158.75.11.* 29.04.03, 10:32
        Przesada.

Po przekroczeniu pewnej granicy to już nie ma nic wspólnego z ładną sylwetką i
        staje się sportem dla sportu, jak np. podnoszenie ciężaró przez kobiety ;). Nb.
        faceci też się prezentują nie lepiej. Oceny sędziów na tych zawodach, a normy
        estetyczne to dwie różne rzeczy.
        pzdrv
        PS: nie mówiąc o zdrowiu.
        • anuska822 Re: Kulturystyka, tym razem zenska 12.03.15, 23:54
          Ja bym zadała pytania kulturystce lub kobiecie kulturysty odnosnie przygotowań do zawodów
    • Gość: WMI Re: Kulturystyka, tym razem zenska IP: 195.112.95.* 29.04.03, 12:19
      No wlasnie. Szczerze mowiac, to Yaxeni Oriquen i Brenda Raganot nawet mi sie
      podobaja. Reszta budzi moje przerazenie, dotyczy to rowniez fitnesek. Sterydy
      wprost kapia im z tych wymuszonych usmiechow. Ale, obejrzalem sobie rowniez
      prywatne strony Yaxeni. Sa tam fotki Yaxeni z mezem, z synem, takie calkiem
      domowe, nie z zadnych zawodow. Tam dopiero widac, jaka to kobieta. No wiec
      szczerze mowiac, jak bym ja mial takie bicepsy, to nie mial bym kompleksow.

Mysle, ze kulturystyka na swiecie jest obecnie czysta maszynka do zarabiania
      pieniedzy opanowana przez Bena Weidera i firmy produkujace watpliwej jakosci
      suplementy. Fitness, jaki ostatnio wydaje sie byc promowany, nie ma nic
      wspolnego ze zdrowiem ani dobrym wygladem. Ja sie wcale nie dziwie, ze Yaxeni,
      albo Monika wypracowaly taka rzezbe i mase, jaka prezentuja, w koncu jest to
      ich sposob na zycie, ale powoli przestaje to miec jakiekolwiek estetyczne
      wartosci.

WMI
    • katja_24 Re: Kulturystyka, tym razem zenska 13.03.15, 12:32
      Link nie działa, ale wypowiem sie ogólnie. Kulturystki są dla mnie zbyt umięśnione. Podobają mi sie dziewczyny z zawodów fitness bikini, ewentualnie sylwetka fitness, ale kulturystki są za wielkie ;) Wiem, że one nie wyglądaja tak cały czas, wiem, że to mnóstwo pracy i wyrzeczeń, ale nie chciałabym tak wygladać. Natomiast za ciało w stylu fitness bikini bym sie nie obraziła ;) I nikt mi nie wmówi, że 'sześciopak" jest paskudny i niekobiecy.
    • fitsup Re: Kulturystyka, tym razem zenska 24.03.15, 14:45
      Uważam, ze najlepsze efekty uzyska się dzięki odżywką na siłe
      • katja_24 Re: Kulturystyka, tym razem zenska 25.03.15, 10:00
        Tak, zwłaszcza dzięki "odżywkĄ" :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka