Dodaj do ulubionych

Strażnicy wagi

IP: *.ukie.gov.pl / 10.3.17.* 05.05.03, 17:37
Czy ktos z forumowiczów odchudzał się tym systemem i jakie były tego efekty?
Obserwuj wątek
    • Gość: Vicky Re: Strażnicy wagi IP: *.zlociniec.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 15:16
      Jakieś dwa lata temu odchudzałam się tą metodą znając tylko podstawowe zasady,
      i powiem, że po trzech miesiącach efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania,
      nie wiem ile dokładnie schudłam, bo po prostu nie miałam wagi, ale w pasie
      zeszłam z 79 na 65. Efekt utrzymywał się dość długo- ok. 1 rok, ale później
      stopniowo było przybywało kilogramów:)
      • iris7 Re: Strażnicy wagi 17.05.03, 18:17
        Gość portalu: Vicky napisał(a):

> Jakieś dwa lata temu odchudzałam się tą metodą znając tylko podstawowe
        zasady,
        > i powiem, że po trzech miesiącach efekty przeszły moje najśmielsze
        oczekiwania,
        >
        > nie wiem ile dokładnie schudłam, bo po prostu nie miałam wagi, ale w pasie
        > zeszłam z 79 na 65. Efekt utrzymywał się dość długo- ok. 1 rok, ale później
        > stopniowo było przybywało kilogramów:)

Kochane, a jaka to dieta? Przyznam, że nie słyszałam o niej nigdy. Powiedzcie,
        na czym polega i podajcie przykładowy dzienny skład. Będę wdzięczna. Z góry
        dziękuję. :))
    • basis1 Re: Strażnicy wagi 17.05.03, 21:24
      moja mama ja stosowala jakies 3 lata temu i jest ok schudla 8kg i utrzymala sie
      jakis rok sa nawet specjalne zrzeszenia straznikow wagi spotkania notesy
      menu ... poszperam jak cos znajde to dam znac wiem ze mama jezdzila do gliwic
    • basis1 Re: Strażnicy wagi 17.05.03, 21:26
      www.straznicywagi.com.pl
    • lekarzyna Re: Strażnicy wagi to znany na zachodzie 18.05.03, 17:53
      koncept pn Weight Watchers. Sprzedaja drogie jedzenie mrozone. Nie warto sobie
      tym zawracac glowe. Strata czasu i pieniedzy.
      • basis1 Re: Strażnicy wagi to znany na zachodzie 18.05.03, 20:27
        o chyba nie tylko z tego co sie dowiedzialam od mamy to polega na odpowiednim
        laczeniu czyli weglowodany, bialka... itp... a to juz znamy duzo o tym na forum
        ale zgadzam sie co do nie zawracania glowy bo molo sie o niej slyszy tzn ze
        malo skuteczna najlepsza 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (moj 6 dzien i 4,5kg off :-
        ))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka