Gość: Donka_ IP: *.ukie.gov.pl / 10.3.17.* 05.05.03, 17:37 Czy ktos z forumowiczów odchudzał się tym systemem i jakie były tego efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vicky Re: Strażnicy wagi IP: *.zlociniec.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 15:16 Jakieś dwa lata temu odchudzałam się tą metodą znając tylko podstawowe zasady, i powiem, że po trzech miesiącach efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania, nie wiem ile dokładnie schudłam, bo po prostu nie miałam wagi, ale w pasie zeszłam z 79 na 65. Efekt utrzymywał się dość długo- ok. 1 rok, ale później stopniowo było przybywało kilogramów:) Odpowiedz Link Zgłoś
iris7 Re: Strażnicy wagi 17.05.03, 18:17 Gość portalu: Vicky napisał(a): > Jakieś dwa lata temu odchudzałam się tą metodą znając tylko podstawowe zasady, > i powiem, że po trzech miesiącach efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania, > > nie wiem ile dokładnie schudłam, bo po prostu nie miałam wagi, ale w pasie > zeszłam z 79 na 65. Efekt utrzymywał się dość długo- ok. 1 rok, ale później > stopniowo było przybywało kilogramów:) Kochane, a jaka to dieta? Przyznam, że nie słyszałam o niej nigdy. Powiedzcie, na czym polega i podajcie przykładowy dzienny skład. Będę wdzięczna. Z góry dziękuję. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
basis1 Re: Strażnicy wagi 17.05.03, 21:24 moja mama ja stosowala jakies 3 lata temu i jest ok schudla 8kg i utrzymala sie jakis rok sa nawet specjalne zrzeszenia straznikow wagi spotkania notesy menu ... poszperam jak cos znajde to dam znac wiem ze mama jezdzila do gliwic Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzyna Re: Strażnicy wagi to znany na zachodzie 18.05.03, 17:53 koncept pn Weight Watchers. Sprzedaja drogie jedzenie mrozone. Nie warto sobie tym zawracac glowe. Strata czasu i pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
basis1 Re: Strażnicy wagi to znany na zachodzie 18.05.03, 20:27 o chyba nie tylko z tego co sie dowiedzialam od mamy to polega na odpowiednim laczeniu czyli weglowodany, bialka... itp... a to juz znamy duzo o tym na forum ale zgadzam sie co do nie zawracania glowy bo molo sie o niej slyszy tzn ze malo skuteczna najlepsza 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (moj 6 dzien i 4,5kg off :- )) Odpowiedz Link Zgłoś