dzieciak2103 16.05.07, 10:42 po porodzie zostal mi brzuch znaczy duzo rozciagnietej skury. zaczelam robic "brzuszki" ale sie zastanawiam czy to wystarczy. czy od cwiczen skura sie zejdzie? dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Batka Re: brzuch po porodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:45 skÓra (ÓÓÓÓÓÓÓ) się sama nie zejdzie. Trzeba jeszcze kremować, masować, kremować, masować bardzo wytrwale, niekoniecznie preparatami za 100 zł, czasem wystarczy oliwka, albo jakiś balsam Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak2103 Re: brzuch po porodzie 16.05.07, 10:50 dzieki za odp. i przepraszam za bledy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jewriejka Re: brzuch po porodzie 16.05.07, 12:11 to nie wszystko poszukaj na tym forum watku dotyczacego twojego problemu bo juz kiedys byl to jak powinnas cwiczyc zalezy od tego ile jestes po porodzie na poczatku podobno najlepszy jest pilates a inne cwiczenia takze brzuszki moga byc w ogole nieskuteczne w nowym shape jest dvd - szybki powrot do formy dla mam- ja nie widzialam wiec nie wiem czy jest dobry ale moze warto sie zainteresowac Odpowiedz Link Zgłoś
jewriejka Re: brzuch po porodzie 16.05.07, 12:19 jest to m.in watek pt. miesnie brzucha-moga sie nie zejsc? pozdrawiam nic nie moge wiecej pomoc bo sama nie mam takich doswiadczen jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: brzuch po porodzie 16.05.07, 13:53 cwiczenia sa podstawa, ale kup jakis dobry kosmetyk ujedrniajacy skore (z drozszych polecam biotherm, a z tanszych polski balsam antycell i ujedrniajacy firmy hean, do nabycia w rossmannie za 10 pln) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak2103 do cioccolato_bianco 16.05.07, 14:25 a czy ten krem biotherm naprawde dziala? to bym kupila jak jest warty tych pieniedzy.pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: do cioccolato_bianco 16.05.07, 14:39 Inny patent: www.sfd.pl/Krem_termogeniczny-t73817.html plus pas neoprenowy. Generalnie chodzi o redukcję tłuszczu podskórnego, który jest najtrudniejszy do spalenia a odpowiada za 'rozciągnięcie' skóry. Po liposukcji też zawsze krępuje się poddaną zabiegowi część ciała,żeby lepiej ukrwić tłuszcz podskórny Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak2103 Re: do joggera 16.05.07, 14:47 a czy mozesz mi wypisac wszytkie skladniki i w jakich ilosciach je mieszac bo ja na podanym przez ciebie linku nie moge sie doczytac:) czy zamiast pasu moze byc folia przezroczysta zakladana np. na ten wlasnie specyfik i noszona przez kilka godzin? czy trzeba to wmasowac,czy tylko nalozyc na skore? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: do joggera 16.05.07, 15:02 3 jednakowe części: 1.kremy zawierające kwas salicylowy - BenGay, DeepHeat 2.kremy zawierające termogeniki (gł. kofeinę) - może być i Biotherm, bdb jest 'Retinol contra Cellulit' 3.kremy z 'transportem' - Lioton1000 (heparyna), oraz Aescin czy inn. zawierające escynę - wyciag z kasztanowca Powinno się długo wmasowywać. Folia ew. OK, ale neopren ma najniższą przenikalność cieplną i powoduje lepsze ukrwienie skóry Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: do cioccolato_bianco 16.05.07, 17:26 jest warty :) stosowalam wiele roznych kosmetykow tego typu i naprawde go polecam, jest najlepszy. w serii abdo choc jest zel na brzuch i drugi na biodra/posladki. podobna opinie ma moja znajoma, ktora uzywala go wlasnie po ciazy i wrocila do formy Odpowiedz Link Zgłoś