Dodaj do ulubionych

pytanko do joggera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 17:40
chodze na tae-bo i na tbc 3 razy w tygodniu-czy moglbys polecic mi jakies
odzywki ktore moglbym brac dla przyspieszenia rozwoju tkanki miesniowej-
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jogger Re: pytanko do joggera 17.10.03, 16:20
      Za najlepszy uważam gainer Weidera 'Giant mega mass'. Dodatkowo przed i po
      treningach bierz antykataboliki - HMB i/lub BCAA, żeby jednocześnie nie
      pozwalać, aby ćwiczenia paliły mięśnie.
      • Gość: matt Re: pytanko do joggera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 20:49
        dzieki za odpowiedz:)powiedz mi jeszcze czy przy takim treningu ma sens branie
        kreatyny?stosowalem ja w okresie kiedy chodzilem na silke-bylem bardzo
        zadowolony z efektow-i zastanawiam sie czy branie jej rozniez teraz mialoby
        jakis sens?pozdrawiam
        • Gość: matt Re: pytanko do joggera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 18:53
          mam jeszcze jedno pytanko-slyszalem ze przy kreatynie nie wolno pic kawy ani
          coli-czy to prawda?
          • jogger Re: pytanko do joggera 20.10.03, 10:42
            Do niedawna obowiązywała taka opinia, ale spotkałem się z badaniami, które temu
            przeczą. Oczywiście razem z kawą brać innych supli (poza spalaczami tłuszczu)
            nie ma sensu, bo kawa jest moczopędna :-)
        • jogger Re: pytanko do joggera 20.10.03, 10:40
          Gość portalu: matt napisał(a):

> dzieki za odpowiedz:)powiedz mi jeszcze czy przy takim treningu ma sens
          branie
          > kreatyny?stosowalem ja w okresie kiedy chodzilem na silke-bylem bardzo
          > zadowolony z efektow-i zastanawiam sie czy branie jej rozniez teraz mialoby
          > jakis sens?pozdrawiam
          Po treningu z glutaminą i glukozą - zapobiegnie katabolizmowi mięśni i
          jednocześnie je nawodni, podtrzymując objętość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka