Gość: matt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 17:40 chodze na tae-bo i na tbc 3 razy w tygodniu-czy moglbys polecic mi jakies odzywki ktore moglbym brac dla przyspieszenia rozwoju tkanki miesniowej- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: pytanko do joggera 17.10.03, 16:20 Za najlepszy uważam gainer Weidera 'Giant mega mass'. Dodatkowo przed i po treningach bierz antykataboliki - HMB i/lub BCAA, żeby jednocześnie nie pozwalać, aby ćwiczenia paliły mięśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: pytanko do joggera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 20:49 dzieki za odpowiedz:)powiedz mi jeszcze czy przy takim treningu ma sens branie kreatyny?stosowalem ja w okresie kiedy chodzilem na silke-bylem bardzo zadowolony z efektow-i zastanawiam sie czy branie jej rozniez teraz mialoby jakis sens?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: pytanko do joggera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 18:53 mam jeszcze jedno pytanko-slyszalem ze przy kreatynie nie wolno pic kawy ani coli-czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: pytanko do joggera 20.10.03, 10:42 Do niedawna obowiązywała taka opinia, ale spotkałem się z badaniami, które temu przeczą. Oczywiście razem z kawą brać innych supli (poza spalaczami tłuszczu) nie ma sensu, bo kawa jest moczopędna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: pytanko do joggera 20.10.03, 10:40 Gość portalu: matt napisał(a): > dzieki za odpowiedz:)powiedz mi jeszcze czy przy takim treningu ma sens branie > kreatyny?stosowalem ja w okresie kiedy chodzilem na silke-bylem bardzo > zadowolony z efektow-i zastanawiam sie czy branie jej rozniez teraz mialoby > jakis sens?pozdrawiam Po treningu z glutaminą i glukozą - zapobiegnie katabolizmowi mięśni i jednocześnie je nawodni, podtrzymując objętość. Odpowiedz Link Zgłoś