Gość: go IP: 195.205.251.* 30.10.03, 10:23 Kto kupuje w zagranicznych sklepach wysyłkowych (wiem, ze w Polsce nie ma) niech poradzi co jest dobre i co warto kupić dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żabcia Re: ćwiczenia na DVD IP: *.gliwice.enko.pl 30.10.03, 10:33 zależy na czym Ci zależy,jaki efekt chcesz uzyskać, czy lubisz dynamiczne czy spokojne ćwiczenia - ja kupilam callanetics i jogalates w amazonie w UK (z tym, że VHS nie DVD) i jestem zadowolona pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: ćwiczenia na DVD IP: 195.205.251.* 30.10.03, 10:47 a możesz podać jakichś autorów ewentualnie dokładne tytuły? tego jest tam tyle, ze głowa boli... wolałabym ćwiczenia siłowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabcia Re: ćwiczenia na DVD IP: *.gliwice.enko.pl 30.10.03, 11:11 faktycznie, wybór tam jest naprawdę ogromny i jeśli nie szukasz czegoś konkretnego to po prostu trzeba poszperać po "fitness corner" i wybrać coś, co Cię osobiscie zainteresuje - widziałam, że mają np. Tae-Bo z Billym Blanks i naprawdę duży wybór kaset z body building, ciekawie tez zapowiada się pozycja New York City Ballet Workout, ale to moze następnym razem sobie zafunduję;-)) ja osobiście szukałam Callaneticsu ( z Callan Pinkney) i ćwiczeń Pilates - ostatecznie zdecydowałam się na Yogalates - Total Body Toner- jak nazwa wskazuje troszke jogi i troszke pilatesa ;-)) jeśli mogę Ci coś doradzić z własnego doświadczenia, to nie kupuj w stanach, lepiej właśnie w UK, tam mają taki sam system odtwarzania jak w Polsce (PAL) - choc prawdę mówiąc nie wiem jak to wygląda w przypadku DVD no i niestety przygotuj się na dość drogą przesyłkę :-( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: ćwiczenia na DVD IP: 195.205.251.* 30.10.03, 11:41 o wlasnie! ile sie czeka i ile trzeba za te przyjemność zapłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabcia Re: ćwiczenia na DVD IP: *.gliwice.enko.pl 30.10.03, 12:14 no właśnie, niestety tania to ta przyjemność nie była, wiec moze lepiej na początek zorientuj się na naszym krajowym rynku, czy naprawdę nie ma interesujących Cię pozycji 1 kaseta ok 19 funtów (x 6PLN) przesyłka ok 16 funtow z tego co pamietam a czekalam niecaly tydzien ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: ćwiczenia na DVD IP: 195.205.251.* 30.10.03, 12:25 strasznie drogo..... dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabcia Re: ćwiczenia na DVD IP: *.gliwice.enko.pl 30.10.03, 12:36 też tak uważam:( ja nie miałam innego wyjścia, bo callaneticsu nie kupisz w Polsce obecnie, ale proponuje Ci zajrzeć do EMPIKu w Twoim mieście, tam zawsze mają jakieś kasety i dvd z ćwiczeniami ostatnio nawet widzialam parę takich kaset w CARREFOUR na dziale video w Katowicach (kaseta kosztowala jakies 25-30 PLN) życzę powodzenia!! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: ćwiczenia na DVD IP: 195.205.251.* 30.10.03, 13:50 ale własnie chodzi o to, że nie mam odtwarzacza video w tej chwili, jedynie dvd... a podobno w Polsce nie ma ćwiczeń na dvd :( Odpowiedz Link Zgłoś