Dodaj do ulubionych

ćwiczenia na DVD

IP: 195.205.251.* 30.10.03, 10:23
Kto kupuje w zagranicznych sklepach wysyłkowych (wiem, ze w Polsce nie ma)
niech poradzi co jest dobre i co warto kupić
dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: żabcia Re: ćwiczenia na DVD IP: *.gliwice.enko.pl 30.10.03, 10:33
      zależy na czym Ci zależy,jaki efekt chcesz uzyskać, czy lubisz dynamiczne czy
      spokojne ćwiczenia - ja kupilam callanetics i jogalates w amazonie w UK (z tym,
      że VHS nie DVD) i jestem zadowolona
      pzdr
      • Gość: go Re: ćwiczenia na DVD IP: 195.205.251.* 30.10.03, 10:47
        a możesz podać jakichś autorów ewentualnie dokładne tytuły? tego jest tam tyle,
        ze głowa boli...
        wolałabym ćwiczenia siłowe
        • Gość: żabcia Re: ćwiczenia na DVD IP: *.gliwice.enko.pl 30.10.03, 11:11
          faktycznie, wybór tam jest naprawdę ogromny i jeśli nie szukasz czegoś
          konkretnego to po prostu trzeba poszperać po "fitness corner" i wybrać coś, co
          Cię osobiscie zainteresuje - widziałam, że mają np. Tae-Bo z Billym Blanks i
          naprawdę duży wybór kaset z body building, ciekawie tez zapowiada się pozycja
          New York City Ballet Workout, ale to moze następnym razem sobie zafunduję;-))
          ja osobiście szukałam Callaneticsu ( z Callan Pinkney) i ćwiczeń Pilates -
          ostatecznie zdecydowałam się na Yogalates - Total Body Toner- jak nazwa
          wskazuje troszke jogi i troszke pilatesa ;-))
          jeśli mogę Ci coś doradzić z własnego doświadczenia, to nie kupuj w stanach,
          lepiej właśnie w UK, tam mają taki sam system odtwarzania jak w Polsce (PAL) -
          choc prawdę mówiąc nie wiem jak to wygląda w przypadku DVD
          no i niestety przygotuj się na dość drogą przesyłkę :-(
          pzdr
          • Gość: go Re: ćwiczenia na DVD IP: 195.205.251.* 30.10.03, 11:41
            o wlasnie! ile sie czeka i ile trzeba za te przyjemność zapłacić?
            • Gość: żabcia Re: ćwiczenia na DVD IP: *.gliwice.enko.pl 30.10.03, 12:14
              no właśnie, niestety tania to ta przyjemność nie była, wiec moze lepiej na
              początek zorientuj się na naszym krajowym rynku, czy naprawdę nie ma
              interesujących Cię pozycji
              1 kaseta ok 19 funtów (x 6PLN)
              przesyłka ok 16 funtow z tego co pamietam
              a czekalam niecaly tydzien ;-)
              pzdr
              • Gość: go Re: ćwiczenia na DVD IP: 195.205.251.* 30.10.03, 12:25
                strasznie drogo.....
                dzięki!!!
                • Gość: żabcia Re: ćwiczenia na DVD IP: *.gliwice.enko.pl 30.10.03, 12:36
                  też tak uważam:( ja nie miałam innego wyjścia, bo callaneticsu nie kupisz w
                  Polsce obecnie, ale proponuje Ci zajrzeć do EMPIKu w Twoim mieście, tam zawsze
                  mają jakieś kasety i dvd z ćwiczeniami
                  ostatnio nawet widzialam parę takich kaset w CARREFOUR na dziale video w
                  Katowicach (kaseta kosztowala jakies 25-30 PLN)
                  życzę powodzenia!!
                  pa
                  • Gość: go Re: ćwiczenia na DVD IP: 195.205.251.* 30.10.03, 13:50
                    ale własnie chodzi o to, że nie mam odtwarzacza video w tej chwili, jedynie
                    dvd... a podobno w Polsce nie ma ćwiczeń na dvd :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka