szatynka_singielka 14.06.09, 22:28 Witam, szukam zajęć z ping ponga dla dorosłych w Warszawie. Chodzi mi o zajęcia rekreacyjne, na któych można się podszkolić, pograć z innymi. Czy ktoś z Was coś wie o takich zajęciach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariusz334 Re: ping pong Warszawa 20.07.09, 15:17 możemy sie umówić to ja Cie naucze, lprog@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita.1 Re: ping pong Warszawa 21.07.09, 16:36 ooo i randka zalatwiona:) kochana jak Ci zalezy bardzo na jakims grupowym ze tak powiem uczeniu sie gry w ping-ponga najlpiej zalap sie do jakijes sekcji ping-ponga np. w kregu studentow. AZS czy cos. Oni nawet podejrzewam przyjma osobe, ktora jest ze tak powiem z zewnatrz, po prostu dowiedz sie czy w okolicy dziala np jakies kółko sportowcow itp. Czasami w Domach Parafialnych, czy w Szkolach -( Gizmnazja itp. z dobrym zapleczem sportowym)sie odbywaja tego typu zajecia Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka_singielka Re: ping pong Warszawa 13.09.09, 20:26 Dzięki za pomysł. MIałam nadzieję, że funkcjonują jakieś kluby w Warszawie dla amatorów, gdzie można pograć z ludźmi. Wydaje się, że nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: ping pong Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 16:21 jest takie miejsce w Warszawie gdzie można pograć amatorsko codziennie wieczorem; Spójnia Warszawa ul.Wybrzeże Gdyńskie 2 www.ksspojnia.pl/stolowy.htmpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś