socer-schlesier 17.01.10, 10:08 Czy nadszedl czas by Polsce kibicowac skoro ich trenuje Franz Smuda? Wlasnie graja z Dania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socer-schlesier Re: Franz Smuda. 17.01.10, 10:30 ballest napisał: > ;) kibicujesz za Polskom? Ja nie ale meine mutti. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Franz Smuda. 17.01.10, 11:22 ballest napisał: > To wierzam! -I tak to nieraz jest w slaskiej rodzinie.Ojciec kibicuje Niemcom a matka Polakom lub odwrotnie. Odpowiedz Link
cirano Re: Franz Smuda. 17.01.10, 12:22 Franc, abo jego Gesellen juzaś spie..lyli szpil. 3:1 z Daniom szło pszewidzieć, ale szkoda mi Franca. Sie wpakowoł. Ale życza mu sukcesow, bo w niego wierza, w jego groczy jusz mnij Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Franz Smuda. 17.01.10, 13:00 cirano napisał: > Franc, abo jego Gesellen juzaś spie..lyli szpil. 3:1 z Daniom szło pszewidzieć, > ale szkoda mi Franca. Sie wpakowoł. > Ale życza mu sukcesow, bo w niego wierza, w jego groczy jusz mnij Dokladnie.Zawsze jego marzeniem bylo prowadzenie druzyny z Bundesligi.Szkoda ze to mu sie nie powiodlo.Bylby w tedy odpowiednim czlowiekiem na odpowiednim miejscu. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ cirano napisał: > Ale życza mu sukcesow, bo w niego wierza To znaczy kibicujesz Polakom? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Franz Smuda. 20.01.10, 17:01 jak ktos mo dostymp do ostatniego "Gleiwitzer-Beuthener-Tarnowitzer Heimatblatt" to je tam odniego fotka jak grou we Raciborzu, no i som tam do niego powinszowania. Odpowiedz Link
gryfny Re: Franz Smuda. 20.01.10, 18:03 narazie mu Poloki "ciepiom" swoja sympatia www.sport.pl/pilka/1,65029,7471735,Co_robi_zona_Smudy_na_zgrupowaniu_kadry_w_Tajlandii_.html acha,wygrali 3:1 Odpowiedz Link
cirano Re: Franz Smuda. 21.01.10, 08:26 Dugigo życia Francowi w komitywie z Polokami niy rokuja. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Franz Smuda. 21.01.10, 08:54 cirano napisał: > Dugigo życia Francowi w komitywie z Polokami niy rokuja. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Dokladnie.Oni do rozwalania wszystkiego sa pierwsi.Wystarczy popatrzec w jaki sposob rozstali sie z Leo.Szkoda Franza ale osobiscie go nie zaluje.Chyba wiedzial co robi a za swoje bledy trzeba placic. Odpowiedz Link