Dodaj do ulubionych

MS-Siatkowka

05.10.10, 22:32
Nie umiam se dopatrzec Polski , moze mi ftos pomoze ja znalezc?
Przeciez to byl faworyt tych MS!
To nie jest zart, naprawde chcam se dowiedziec, kaj uona jest!
Obserwuj wątek
    • berncik Re: MS-Siatkowka 05.10.10, 22:58
      ballest napisał:

> Nie umiam se dopatrzec Polski , moze mi ftos pomoze ja znalezc?
      > Przeciez to byl faworyt tych MS!
      > To nie jest zart, naprawde chcam se dowiedziec, kaj uona jest!

POLSKE SIADKARZE se przecokowali.a teraz swolajom na system.
      www.tvn24.pl/12694,1676383,0,1,daniel-castellani-ma--jeszcze-dwa-tygodnie,wiadomosc.html
      Polscy siatkarze, wicemistrzowie świata sprzed czterech lat i aktualni mistrzowie Europy, odpadli w drugiej fazie turnieju, po słabych występach (po 0:3) przeciwko broniącej tytułu Brazylii oraz Bułgarii. Większość siatkarzy (i polskich, i z innych reprezentacji), a także obserwatorów twierdzi, że Polacy to ofiary systemu rozgrywek, jaki ustalony został we Włoszech.

• ballest Re: MS-Siatkowka 06.10.10, 05:50
        Aha, to SYSTEM ze niymi wygrou 2 razy 3:0.
        Jak se to godou , POLOK se NIGDYYYYYYYYYYYYYY do winy nie przyznou, zawsze som inni winni, to majom zakodowane we krwi!
        • cirano Re: MS-Siatkowka 06.10.10, 07:53
          Proste. Myśleli że sie jich wszyscy teroz bydom boć po zeszłorocznym sukcesie, a tu...
    • gryfny Re: MS-Siatkowka 06.10.10, 14:07
      Tja, jechali po Gold tera som w doma
      forum.gazeta.pl/forum/w,34281,116896080,116896080,albo_albo.html
      po prowdzie z Brazyliom nie widza szans ale fto wie...
    • stix Niemce za burtą! 06.10.10, 21:04
      www.sport.pl/siatkowka/1,106368,8473598,Siatkarskie_MS__Brazylia_gra_o_polfinal_z_Niemcami.html
      W meczu, który zwycięzcy miał dać awans do półfinału, Brazylia łatwo pokonała Niemcy 3:0. Przegrani stracili w tym meczu aż 25 punktów po własnych błędach.

Błędy w czasie tego meczu popełniały oba zespoły, ale Brazylijczycy szybko się z nich otrząsnęli. W pierwszym secie "Canarinhos" psuli dużo piłek, ale jednocześnie punktowali atakiem. U Niemców nie funkcjonował dobrze żaden element gry. Potem nie było lepiej. Krótki okres dobrej gry Niemcy mieli w końcówce drugiego seta. Tylko w tej partii nawiązali z rywalami wyrównaną walkę i nie pozwolili im uciec na więcej niż jeden-dwa punkty. W końcówce byli blisko wyrównania, ale w decydującym momencie punktowali Brazylijczycy. W trzecim secie dominacja Brazylii nie podlegała dyskusji.
      -------------------
      Radość w kraju nad Wisłą!
      • gryfny Re: Niemce za burtą! 07.10.10, 19:58
        stix napisał:

> Radość w kraju nad Wisłą!

acha,godosz ,ciekawe czy one tysz sie radujom
        www.sport.pl/siatkowka/1,106368,8477167,MS_2010__Wielka_kasa_ominela_siatkarzy.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka