ballest 05.10.10, 22:32 Nie umiam se dopatrzec Polski , moze mi ftos pomoze ja znalezc? Przeciez to byl faworyt tych MS! To nie jest zart, naprawde chcam se dowiedziec, kaj uona jest! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berncik Re: MS-Siatkowka 05.10.10, 22:58 ballest napisał: > Nie umiam se dopatrzec Polski , moze mi ftos pomoze ja znalezc? > Przeciez to byl faworyt tych MS! > To nie jest zart, naprawde chcam se dowiedziec, kaj uona jest! POLSKE SIADKARZE se przecokowali.a teraz swolajom na system. www.tvn24.pl/12694,1676383,0,1,daniel-castellani-ma--jeszcze-dwa-tygodnie,wiadomosc.html Polscy siatkarze, wicemistrzowie świata sprzed czterech lat i aktualni mistrzowie Europy, odpadli w drugiej fazie turnieju, po słabych występach (po 0:3) przeciwko broniącej tytułu Brazylii oraz Bułgarii. Większość siatkarzy (i polskich, i z innych reprezentacji), a także obserwatorów twierdzi, że Polacy to ofiary systemu rozgrywek, jaki ustalony został we Włoszech. Odpowiedz Link
ballest Re: MS-Siatkowka 06.10.10, 05:50 Aha, to SYSTEM ze niymi wygrou 2 razy 3:0. Jak se to godou , POLOK se NIGDYYYYYYYYYYYYYY do winy nie przyznou, zawsze som inni winni, to majom zakodowane we krwi! Odpowiedz Link
cirano Re: MS-Siatkowka 06.10.10, 07:53 Proste. Myśleli że sie jich wszyscy teroz bydom boć po zeszłorocznym sukcesie, a tu... Odpowiedz Link
gryfny Re: MS-Siatkowka 06.10.10, 14:07 Tja, jechali po Gold tera som w doma forum.gazeta.pl/forum/w,34281,116896080,116896080,albo_albo.html po prowdzie z Brazyliom nie widza szans ale fto wie... Odpowiedz Link
stix Niemce za burtą! 06.10.10, 21:04 www.sport.pl/siatkowka/1,106368,8473598,Siatkarskie_MS__Brazylia_gra_o_polfinal_z_Niemcami.html W meczu, który zwycięzcy miał dać awans do półfinału, Brazylia łatwo pokonała Niemcy 3:0. Przegrani stracili w tym meczu aż 25 punktów po własnych błędach. Błędy w czasie tego meczu popełniały oba zespoły, ale Brazylijczycy szybko się z nich otrząsnęli. W pierwszym secie "Canarinhos" psuli dużo piłek, ale jednocześnie punktowali atakiem. U Niemców nie funkcjonował dobrze żaden element gry. Potem nie było lepiej. Krótki okres dobrej gry Niemcy mieli w końcówce drugiego seta. Tylko w tej partii nawiązali z rywalami wyrównaną walkę i nie pozwolili im uciec na więcej niż jeden-dwa punkty. W końcówce byli blisko wyrównania, ale w decydującym momencie punktowali Brazylijczycy. W trzecim secie dominacja Brazylii nie podlegała dyskusji. ------------------- Radość w kraju nad Wisłą! Odpowiedz Link
gryfny Re: Niemce za burtą! 07.10.10, 19:58 stix napisał: > Radość w kraju nad Wisłą! acha,godosz ,ciekawe czy one tysz sie radujom www.sport.pl/siatkowka/1,106368,8477167,MS_2010__Wielka_kasa_ominela_siatkarzy.html Odpowiedz Link