Dodaj do ulubionych

remonty mieszkan

23.02.11, 22:59
Dzisiaj w moim mieszkaniu skończyli pracować panowie z firmy remontowej - tym razem byli cacy :) szybko, czysto, ceny jak na warunki Śląskie także niezłe. W porównaniu do poprzedniego remontu (łazienka - dwa razy zmieniałem ekipę) to niebo a ziemia :)
Ciekawy jestem jak wyglądało to u innych?
Obserwuj wątek
    • seppel Re: remonty mieszkan 23.02.11, 23:10
      Polen am Bau
      Hellau!!
    • szwager_z_laband Re: remonty mieszkan 24.02.11, 07:06
      jo mom prywatnych rymontowcow - na zicher som lepsze od panow z "firmy remontowyj" :)

• 1fatum Re: remonty mieszkan 24.02.11, 10:47
        Ja mam dobrego fachowca, klasyczna złota rączka. murowani, gipsy, flizy, hydraulika, prąd, itp.
        Robił remont u koleżanki w Niemczech planując powrót do domu po zakończeniu robót. Wrócił po pół roku, bo tylu było chętnych. Z tego wniosek, że dobry fachowiec zawsze ma pracę.
      • hans-jurgen Re: remonty mieszkan 24.02.11, 14:00
        szwager_z_laband napisał:

> jo mom prywatnych rymontowcow - na zicher som lepsze od panow z "firmy remontowyj" :)
        -------------------------------------------------------------------------------------------
        -----------------------------------------------------------------------------------------
        • szwager_z_laband Re: remonty mieszkan 24.02.11, 14:39
          to bouo tak z przimrozyniym oka:)

jo starom sie duzo som robic, ale jak byda poczebowou pomocy to momy jom we familii faktycznie:)

znaczy chopcy od szwagra:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka