szwager_z_laband 02.01.12, 16:02 jak rozumia je zes we Szpitalu (?) No tosz zdrowiej gibko! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband i sie niy dej tyj zarazie!! 02.01.12, 16:28 - siostro ukrynccie mi jajka - cicho! - s i o s t r o ukryncie mi jajka! - cicho! - siostro, prosza ukryncie mi jajka! AUUUUU! jo chciou kogelmogel .... ;) Odpowiedz Link
kubiss Re: i sie niy dej tyj zarazie!! 02.01.12, 16:34 Jak siostra bedzie Niemra to moze ukrecic ;-) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: i sie niy dej tyj zarazie!! 02.01.12, 16:57 Ciebie juz ukryncioua - pamiyntom jak sie chwoloues. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: i sie niy dej tyj zarazie!! 02.01.12, 18:37 szwager_z_laband napisał: > - siostro ukrynccie mi jajka > - cicho! > - s i o s t r o ukryncie mi jajka! > - cicho! > - siostro, prosza ukryncie mi jajka! > AUUUUU! > jo chciou kogelmogel .... ===================================== To nie je zmyślony wic ale prawdziwe zdarzynie,kierego ech był świadkym. Pacjent po plokaniu żołondka,kroplowce,wynglu i soli gorzkij prziszoł po mału do siebie po ciynzkim zatruciu metanolym. Jak zwykle w takich razach na piyrszy posiyłek dostoł cosik co sie mianowało zupa grysikowo. Wypioł to wartko bo możno i przed swoim eksperymentym mało co jod i zaczon wołać siostro,siostro ! Prziszła siostra i sie pyto co potrzebuje? A tyn: siostro jo by chcioł jajka na boczku. Siostra wykozała sie niezwykłom bystrościom. Pado mu:niech pan przignie lewe kolano i dotknie piyntom pośladka. Tak zrobioł. Siostra dali; teraz niech sie pan odwróci na lewy bok. Zaś zrobioł i zaglondo na siostra co to bydzie dali. A siostra spokojnie.No widzi pan już pan ma jajka na boczku. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: i sie niy dej tyj zarazie!! 02.01.12, 18:42 hm, dobrze ze niy padou ize chce kaczka na obiod:))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: i sie niy dej tyj zarazie!! 02.01.12, 18:55 w szpitalu róźnie bywo;) www.youtube.com/watch?v=B0A1aA0DFOY ;) Odpowiedz Link
ballest Re: i sie niy dej tyj zarazie!! 02.01.12, 19:28 BJ - To napewno byla siostra ze Twego Oddzialu;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: i sie niy dej tyj zarazie!! 02.01.12, 20:41 bratjakuba napisał: > To nie je zmyślony wic ale prawdziwe zdarzynie,kierego ech był świadkym. > Pacjent po plokaniu żołondka,kroplowce,wynglu i soli gorzkij prziszoł po mału d > o siebie po ciynzkim zatruciu metanolym. Niy zatrulech sie metanolym Jo niy je rzodnym brynolym ;-) Gynau nowyrok hoby na zuos´c´ We rubym jejicie pukuo mi cojs´ Odpowiedz Link
hanys_hans Re: i sie niy dej tyj zarazie!! 02.01.12, 20:48 ballest napisał: > Tos je szlim dran jak rycynus ci dali, to Ci bydom spiegelung robic ? Jutro z rana dran rzech je Szpiglowac´ bydoom mie Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 17:52 szwager_z_laband napisał: > jak rozumia je zes we Szpitalu (?) > > No tosz zdrowiej gibko! Dziynki, piykne dziynki Zdrowieja, jo je pryntki Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 17:55 Dzięki Bogu, Hanys zdrowieje gibko ze szpitala zwieje :) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 17:58 Jo se jusz w szpitalu znod Chyba rzech za tusto jod Teros jym sam ino suchary Tak choby jaki oupa stary Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 17:59 Ze szpitola piyknie melduja Co na obiod konsumiyruja Bez nudli zupa mi sam dali I dobrze pogrys´c´ kozali Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 18:09 hanys_hans napisał: > Ze szpitola piyknie melduja > Co na obiod konsumiyruja > Bez nudli zupa mi sam dali > I dobrze pogrys´c´ kozali A jak dobrze pogryśc kazali to czy sztuczną szczękę dali ? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 18:02 Po obiedzie zamiast apfelmusu Obalyuech dzboonek rycynusu Taki jedno litrowy blank srogi Od lotanio bolom mie jusz nogi Czy litry wypic´ tego musza To dziypiyro byda sie ruszac´ Byda miou teras tak jak nowy Couki pszewood pokarmowy Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 18:03 Hanys a porob tam fotki i poslij do "ciotki" Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 18:13 czyli Hanys powiniyn jeś yno wodzionka a niy maszkety www.youtube.com/watch?v=9sS1eeWXPFc&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 18:12 Hanys, to tysz szybkiego wyzdrowienia zyczam, a co to je za Szpital kaj ty we internecie pisac mozesz? Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 18:17 Hanys , wracaj prędko do domu, bo spojrz co się czai Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 19:04 ballest napisał: > Hanys, to tysz szybkiego wyzdrowienia zyczam, > a co to je za Szpital kaj ty we internecie pisac mozesz? Moom pszi uooszku noteboka Za inecym nikaj niy musza lotac´ Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 18:19 szwager_z_laband napisał: > Hanys a porob tam fotki > i poslij do "ciotki" To niyma nic do s´miychu Jak rycynus je w kelichu Fotki ultraszalym sam robioom Do ciotki pos´la je pocztoom Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 18:16 Hanys pokoz te fotki z ryntgyna i dbej tam fest o higiyna! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 18:19 a Kuramin tam majom? i czi Ci go dowajom? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 19:05 no tosz kuruj sie dopozondku reszta opowiysz w inkszym wontku. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 19:17 szwager_z_laband napisał: > no tosz kuruj sie dopozondku > reszta opowiysz w inkszym wontku. We takim nowym woontku Cza szkryflac´od poczoonku Lepi zostanymywe tym sam Inaczy wyndzie stego spam Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 19:22 niych Ci bydzie bos je w "biydzie" ale tera bezuch juz praje ku Cia wali bezto szkryflac potym bydymy dali ... Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 02.01.12, 21:44 We rubym jejicie pukuo mi cojs´ Hanys, alem trafiła, to wyrostek robaczkowy. Niesamowite. Dobrze, żeś szybko trafił do szpitala. Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 03.01.12, 10:36 Hanys pewnie od rana na zabiegach :) Jeszcze nie wydał głosu. Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 03.01.12, 10:37 seppel napisał: > > [url=https://www.youtube.com/watch?v=kLMD8Miebeg]Gute besserung Hanys![/u > rl] Ha, ha, ha Odpowiedz Link
berncik Re: Hanys kuruj sie! 03.01.12, 15:00 Szybkego powrotu ,w dobrym zdrowiu do dom. Gesund ist man erst, wenn man wieder alles tun kann, was einem schadet. Odpowiedz Link
cirano Re: Hanys kuruj sie! 03.01.12, 14:26 To może te pieronowe gotowe-makowki cie łobalyły... Niy boj żaby, my cie juzaś postawiymy Odpowiedz Link
ballest Re: Hanys kuruj sie! 03.01.12, 15:09 Myslam i mu zyczam ze szybko wyzdrowieje, bo przeca to je kawal CHOPA! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 03.01.12, 17:12 Naplompali bala, bala naplompali I uod zadku mie pszeszpiglowali Teroski jusz luft zymie ucieko Drugi zabieg jutro mie czeko Znodli sztyry himoridy dryny Dwie couke zostauy ale yny Kiszki grajoom jak orkestra Dwie se pukuy na silwestra Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 03.01.12, 21:51 Doskonale się Was czyta. Że też w takim momencie kupe humoru macie. Najważniejsze, że wszystko pod kontrolą. Odpowiedz Link
ballest Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 07:38 No to myslam, Hanys, ze dzisiej wszystko po Twoji mysli se skonczy i szybko juzas we doma bydziesz! Odpowiedz Link
1fatum Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 09:44 Wiem, że twardego chłopa nic nie może pokonać. Zapomniał po badaniach przystawić sobie trąbkę, bo mógłby wyp..... grać hymn pewnego kraju, tak jak to dowcipkują za Oceanem: Jak się śpiewa hymn ........ [tu nazwa kraju]? - Jego się nie śpiewa, jego się pierdzi. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 10:14 Dzisio dobrze spouech Nawet niy pierdziouech Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 10:30 Żeby dobrze bździć trzeba rycynę pić ! Zdróweczko Hanysku :) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 10:51 Jusz rzech po zabiegu Pisza to sam w biegu tzw."metoda Barrona" fest rospowszechniona Na mie joom tysz sprobowali Obejrzymy co to bydzie dali Po pouedniu zaros po obiedzie Hanys_hans dodoom pojedzie Wszyndzie dobrze a nojlepi dooma Dooma czeko jusz na ooupy oouma Tak to sie czuje i zwykle godo Wiekym stary, duchym modo Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 11:12 Nie tak prędko, hola Hanysie pozwól żoneczce wyspać sie. ;))))))) Trochę wolności dostała Co tam będę dużo gadała ;) Odpowiedz Link
1fatum Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 12:47 hanys_hans napisał: > Dzisio dobrze spouech > Nawet niy pierdziouech > Brak gazów świadczy o poważnej chorobie. Bo, gdyby nie ten dech, to by człowiek zdechł. Tylko z dala od ognia. Odpowiedz Link
1fatum Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 12:54 1fatum napisał: Tylko z dala od ognia. www.youtube.com/watch?v=PipeZrnIOt4&feature=endscreen&NR=1 Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 14:07 Hanys a pielyngnowauy Cie te mode uczynnice? ;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 20:26 Hanys kuruj się, kuruj. Kurować - gotować kurę Kurować się - zjadać kurę Smacznego ;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 21:04 szwager_z_laband napisał: > Hanys a pielyngnowauy Cie te mode uczynnice? > > ;) Niygodej sam takich rzeczy Jo tam byu blank grzeczny Jak to sam moja pszeczyto To mi na zicher nazgrzito Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 04.01.12, 22:16 hanys_hans napisał: > Jak to sam moja pszeczyto > To mi na zicher nazgrzito E tam, Hanys, bedziesz ulgowo traktowany przeca, jesteś na zwolnieniu lekarskim ;)))) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 05.01.12, 08:01 Richtich piykne dziynki Za pozdroowka i piosynki Noo teroski to chyba Byda zdrowy jak ryba Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys kuruj sie! 05.01.12, 12:03 Nie żebym się narzucała, ale wszyscy wiemy, że najlepszym lekarstwem jest okład z ...... Gorąco pozdrawiam Twoją zonę. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Hanys kuruj sie! 05.01.12, 21:01 Hanys boi sie psziznac skuli tego kur a torium ;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 05.01.12, 22:38 szwager_z_laband napisał: > Hanys boi sie psziznac skuli tego kur a torium ;) Lepi je karowac´ po gurach Nisz kurowac´ sie po kurach Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Hanys kuruj sie! 06.01.12, 07:36 a tak na powaznie je zes juz w doma? wszysko ok? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 06.01.12, 07:59 szwager_z_laband napisał: > a tak na powaznie > > je zes juz w doma? > > wszysko ok? Wszysko je na dobry droodze Montag Hanys do roboty pudzie Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 06.01.12, 08:38 szwager_z_laband napisał: > no to sie chwoli:) No toc´ sie chwoli Bo jusz nic niy boli Odpowiedz Link
cirano Re: Hanys kuruj sie! 06.01.12, 09:23 Wszysko dobre, co sie dobrze kończy. Żyj nom dugo hanys...i kwitnij Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Hanys kuruj sie! 06.01.12, 21:45 cirano napisał: > Wszysko dobre, co sie dobrze kończy. > Żyj nom dugo hanys...i kwitnij Ze kwitniyniym pokooj se doom Lepszy go zostawia kwiotkoom Bo jak pszekfitna To zaros s´witna Odpowiedz Link