anton_28 18.02.12, 15:01 pszepiynkne!!! Sash! feat. Sarah Brightman - The Secret Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 15:21 ATB feat. Tiff Lacey - My Everything (Unofficial Video) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 15:26 Uwe Busse - Nur Zu Gast Auf Dieser Welt (Lyrics On Screen) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 15:30 Calimeros - Wo sind die Sterne der Nacht Odpowiedz Link
seppel Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 15:38 ...bin nur als Gast in deiner Musikkiste ;)) (Geschmack Konflikt wegen) chciouech sie yno spytac ob zes tyn "Voice of Germany" syndung kukou oder nur mitgekriegst was da Los war. Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 15:57 Voice of Germany niy kukom, genauso nicht wie DSDS - also niewia co tam je los Moj musik stil to hauptsache dobro melodia: volksmusik, schlager, eurodance, melodic trance (niy mylic ze bumbum co uokna lecoom ) Odpowiedz Link
seppel Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 16:20 jou cie przeca niy krytykujam :) a tyn komisches Syndung ciynszko niy znac bo we Nachrichtach boua to drugo "nojwazniejszu"Informacjo po Wulffafysze The Voice of Germany to jusz taki zakamuflowany Beleidigung aber der Titel "Deutschlands stimme " bouby moze za bardzo Deutsch ? fkozdym razie tyn pjyrfszy Platz co to za deutsche Stimme ? Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 16:45 seppel napisał: jou cie przeca niy krytykujam :) jou se ni poczuu kritisiert ;) a tyn komisches Syndung ciynszko niy znac znom go ale niy zaglooondom, bo mie je zu einseitig - 1 abo 2 ludzie majoom sztuczny recht entscheidowanio ftory lied je lepszy - normalnie to to je zadanie uod publikum! a te anglizismen to jusz poleku se robi traurig! wszyndzie widac jak Niymce hamerykonom do rzici wuarzom - nojlepszy beispiel to jedyn zarzigany bayerowski Radiosender antenne bauern te pieroony robiyli pszed Weihnachten Werbung , co yno uoni die besten Weihnachtslieder deutschlands grajoom - a co puszczali??? Jingle Bells i podobne komercyjne pierdouy!!! > > Odpowiedz Link
1fatum Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 17:11 - Zymbalisten fertig? - Fertig! - Puzonen fertig? - Ja, naturlich! - Trompette fertig? - Fertig, fertig! - Also! Eins, zwei, drei: "Boże, coś Polskę..." Odpowiedz Link
1fatum Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 17:33 Staram się, a to dla B-J. Pewnie da radę przetuplikować. Який ти в чорта лицар, коли голою сракою їжака не вб’єш? Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 18:26 1fatum napisał: > Staram się, a to dla B-J. Pewnie da radę przetuplikować. > > Який ти в чорт > ;а лицар, коли > 75;олою сракою > 11;жака не вб’є > 96;? ============================================== Не годен ти синів християнських під собою мати! Клянуся,и врятую я не хочу образити. Odpowiedz Link
1fatum Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 18:39 bratjakuba napisał: > 1fatum napisał: > > > Staram się, a to dla B-J. Pewnie da radę przetuplikować. > > > > Який ти в чор > т > > ;а лицар, коли > ; > > > 75;олою сракою > ; > > 11;жака не вб’n > 8; > > > 96;? > ============================================== > Не годен ти си > ;нів християн > ських під соб > ою мати! > Клянуся,и вря > тую я не хочу l > 6;бразити. > *********************************************** Brat, nie biezpokoisia. Ty pierewiedi na polskij. Ja znaju bukwy, bo poł goda był na akreiditaciji w Sojuzie. Odpowiedz Link
1fatum Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 17:42 Jutro niedziela i trzeba iść do kościoła a tam: początek modlitwy polskiego-śląskiego farorza: "I rzykł Godfater do wynża: idź raus, ty pierońska szlango. I po tych słowach wonż był ap." Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 19:49 To je Stefan Raab, rodym z Bonn !!! Tyn angelski text tysz mie nerwuje, ale: Jou to yno wciep skisz refrynu "Maschendrahtzauun" :) To bou pod koniec 90 lot tu w Niymcach nummer 1 w kategorii smiychu !!! Wtedy modne bouy rozne programy kaj ludzie sie niby ny umieli zgodzic i w TV razym z prokuratorym wymyjslali rozne warianty coby se pogodzic I w jednym takym programie, boua wtedy ta kobiyta z Sachsen (z ich dialektu se caue Niymce smiejoom!) ktoro oskarzaua swojygo sonsiada, ze na od ni pocie wywolo on mokro ziymia i ze posadziou uon tam tysz taki kszok (knallerbsenstrauch) ktory ji tysz pszeszkadzo No i s tego sporu sondowygo zrobiou se wuajsnie dziynki Stefan Raab hit no i zarazym pojsmiywisko!!! Tu orginau : Maschendrahtzaun Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 20:17 Przypuszczam, że taką właśnie muzykę słuchasz Antón za kierownicą. Uwielbiam jechać autem i mieć włączone radio i tak jechać , jechać....... I nie wiem co jest piękniejsze, czy słuchanie muzyki czy to jechanie przed siebie oglądając po drodze zmieniający się krajobraz. Pozwolę sobie również wybrać kilka konsków za kierownicą ;)))) www.youtube.com/watch?v=rywUS-ohqeE Alicia Keys - No One Zwrócie uwagę na wokal bardziej niż na kobietę, bo kierujecie pojazdem ;)))) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 20:25 rita100 napisała: Przypuszczam, że taką właśnie muzykę słuchasz Antón za kierownicą Rita, gynau tak je !!! Chociasz Ciebie se podobo, abo? Uwielbiam jechać autem i mieć włączone radio i tak jechać , jechać....... Jo tysz ! Mom extra 8 GB USB z podobnom muzykom jak ATB, Sash ... Nawet niy wiysz jak szybko wtedy te 800km na Sloonsk szybko zlecom! Czowiek je jak w "transie" , pszestowo se spieszyc, jedne staue tempo i patrza daleko na horyzont i wuonczom marzynia o lepszym swiecie!!! I nie wiem co jest piękniejsze, czy słuchanie muzyki czy to jechanie przed siebie oglądając po drodze zmieniający się krajobraz.> jedne i druge je super! Yno musisz miec muzyka kero lubisz . bo radio gro bele co Pozwolę sobie również wybrać kilka konsków za kierownicą ;)))) niyma sprawy, wciep tysz co Ty w aucie suchosz! jo jescze tysz take cojs na daleke trasy: Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 20:30 kule, zapomniouech wciepnonc piosynka:) Gabrielle Anderson - Later When You 211zeta3y112 stereoscopic 3D Audi TT, prozno autobahna, 270kmh..............!!! Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 20:53 anton_28 napisał: > kule, zapomniouech wciepnonc piosynka:) > > > Audi TT, prozno autobahna, 270kmh..............!!! Dobra ta muzyka, ale tylko aby zagłuszyć pracę silnika ;)))))) Do takiej muzyki musi być dobre nagłośnienie Odpowiedz Link
seppel Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 20:30 1fatum napisał: > Anton! > > Ten USAmansyn i Ty? ......... tyn Kasper je Metzgerjunge aus Köln (synek od Masoza ze Köln) zoudym Usamann (moze by tak chciou ) :)) Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 20:46 Seppel, a jako Ty muzyke słuchasz za kierownicą ? Antón to jest właśnie jak to nazwać ? Może jazda bez trzymanki ;)))) Człowiekowi wtenczas nic nie potrzeba już do szczęścia. Ma to co chce, czyli przyjemnie spędzanie czasu i chciałoby się powiedzieć chwilo trwaj wiecznie. Ja bardzo często wybierałam sie na takie wycieczki - to były najmilsze chwile moje spędzone beztrosko. Dzięki tej muzyce. Mam tylko radio to nastawiłam łagodne przeboje. Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 20:54 Pink Floydzi byli by tez dobrzy w aucie. Ich utwory bardziej brzmią w dobrym naglośnieniu. Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 21:03 Antón, a ten utwór klasyk, ale brzmienie. Jest jazda. www.youtube.com/watch?v=gmT8AeU2xKk&feature=related Hotel California Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 21:46 musza pedziec, dla mie niy za bardzo - za duzo gitary, za mauo synthezatora Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 22:04 anton_28 napisał: > musza pedziec, dla mie niy za bardzo - za duzo gitary, za mauo synthezatora Bo Ty Antónie bardziej pszajesz muzyce elektonicznej ? Ja ? Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 23:18 rita100 napisała: Bo Ty Antónie bardziej pszajesz muzyce elektonicznej ? Ja ? Ja !!! I to w 100% Nawet jak suchom muzyka instrumyntalno (harmonika, trompka, panflöte, e-gitarre) to musi byc tam podkuad abo unterstützung s synthezatora! Jakbych niymiou 2 lewe rynce do muzyki to bych dzisiej som na spszyncie grou !!! Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 20.02.12, 21:51 anton_28 napisał: > Ja !!! I to w 100% > > Nawet jak suchom muzyka instrumyntalno (harmonika, trompka, panflöte, e-gitarre > ) to musi byc tam podkuad abo unterstützung s synthezatora! > > Jakbych niymiou 2 lewe rynce do muzyki to bych dzisiej som na spszyncie grou !! > ! > ------------------------ W moich czasach najważniejsza była harmonijka ustna, potem gitara, a na tej gitarze pierwsze nutki domu wschodzącego słonca Animalsów Odpowiedz Link
seppel Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 21:01 rita100 napisała: > Seppel, a jako Ty muzyke słuchasz za kierownicą ? ......... dugo sam wymjyniac nojczynsci Watersa , ProgRock,Stare rzeczy (70,80ge) aber auch Symphonie corous czynsci Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 21:08 Czyli dobrze trafiłam Pink Floyd Antón, może Ciebie namówimy taka jazdę z tym zespołem. Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 21:17 seppel napisał: > Sam Toni, > Musik für die Autobahn Hi, hi, a ja Antónowi nagram pracę silnika z malucha. W tym aucie to nawet przez telefon nie da się rozmawiać. Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 21:27 Antón , a pomyślałeś o nagonce jak pojedziesz w las. Ten utwór to jak 2 w 1, bydziesz jechał autem i naganiał gowiedz ;)))) www.youtube.com/watch?v=fvc-zfK8G38&feature=related Underworld - Born Slippy Nuxx Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 21:55 No, pszi tym konsku to bych nawet nojmocni spiooncygo jelynia z lygowiska wygnou! A to bou rok 1996 - wtedy jescze auta niy miouech, dopiyro Führerschein robioueh Robert Miles - Children Dream Version HQ Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 22:13 anton_28 napisał: > No, pszi tym konsku to bych nawet nojmocni spiooncygo jelynia z lygowiska wygno > u! ---------------- Heh, he, he, nie ino jelynie ale i sarenki. Kiedyś na parkingu stało takie auto co ta muzyka grała, co ja mówię grała ? Nie grała tylko stukała jeden rytm jak maszyna . Co gorsze, mam młode pokolenie za sąsiadów, ktorzy w ogrodzie też tego rodzaju muzykę puszczają. Wyobrażasz sobie w ogrodzie takie łubudu łubudy na full. Myślałam, że zwariuje i jak pisalam kiedyś, pewnej spokojnej niedzieli wyszłam z laptopem na ogród i na full puściłam biesiadę śloonską. Musieli wysłuchać. łoł, a kiedyś jak myłam okno, to na full puściłam marsze niemieckie, by sąsiedzi wiedzieli, że ma być ordung, a nie jakies takie łubudu ;)))))) Teraz jest zima to i spokój. Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 23:22 Jo tam raczy starom se sonsiadow niy zmuszac do suchanio moji muzyki, no chyba ze w doma trocha guosjni puszcza Ale s tym bumbumbum to jou mom tysz granice - jak yno dudniynie to tako cd ani niy kupuja jak jo to jusz pedziou - musi byc jakojs melodia, a niy bessynsownie uosciepane nuty Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 20.02.12, 21:44 anton_28 napisał: > Jo tam raczy starom se sonsiadow niy zmuszac do suchanio moji muzyki, no chyba > ze w doma trocha guosjni puszcza > > Ale s tym Bujumbura to jou mom tysz granice - jak yno dudniynie to tako cd ani > niy kupuja > > jak jo to jusz pedziou - musi byc jakojs melodia, a niy bessynsownie uosciepane > nuty ----------------------------- No tak, to bumbumbum to nie szło słuchać. Inni sąsiedzi tez zaraz uciekają z ogrodu, by tylko nie stać na przeszkodzie takiemu małolatowi, bo to buntownik i nie wiadomo co mu może strzelić. Raczej nie przeszkadzamy młodemu bombardować tak naturę taka muzyka . Wyrośnie z tego, moze już tej wiosny zmieni swój repertuar . Odpowiedz Link
seppel Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 21:32 a sam jakby Toni Zugym jechou abo Ty jak nach Kolberg sie wybjeresz ;) ale s tymi odguosami Silnika niyma nic smjysznego -u nous we Fyrmje je jedyn taki co zbjyro take nagrania (som nawet Platy (LP) s takimi oduguosami . Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 21:43 Ja, Seppel gynau uod tygo (moze niy gynau Kraftwerk, ale Koto se ta grupa zwaua) se moja pszigoda ze elektronicznom muzykom napoczua Odpowiedz Link
seppel Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 22:15 jak jusz tak Elektronische Musik mogst to moze trocha Klasyki ? Mein Gott! to bouy czasy Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 22:26 seppel napisał: > jak jusz tak Elektronische Musik mogst > to moze trocha [url=https://www.youtube.com/watch?v=BUCYq2qLxJc]Klasyki [ > /url] ? > Mein Gott! > to bouy czasy > Antón, to dobry kierunek, ta muzyka działa. Może być i dobra droga :) Bardzo spokojna i ma ciekawe brzmienie. Daj ten konsek do auta, bydziesz sobie go kojarzył z FGGG i z nami :) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 23:15 seppel napisał: Mein Gott! to bouy czasy 1977 to jo jescze na swiecie niy bou :) Ale Musik, muszam Ciebie psziznac, je ok - jou bych tyn konsek tera yno trocha in richtung technotrance pszerobiou i momy nowy hit !!! musza tego chopa zapamiyntac Odpowiedz Link
seppel Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 23:32 mein Gott! Klaus Schulze na jakos Transa przerobic dyc sie Boga niy bojisz ;) Uon kedys ze formacjom Tangerine Dream grou Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 18.02.12, 22:18 Nawet nie wiedziałam Seppel, ze można zbierać takie nagrania silników. U malucha to jest to specyficznie głosny silnik. Być może za tydzień wybiore sie do Kolberga. Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 20.02.12, 23:14 Hurts - Wonderful Life (Official Music Video) HQ OK - jedne ze tych nowych liedow - kery mie w ucho wleciou - bo je fest trancig musza wejrzec eli to jusz jakijs DJ pszetuplikowou :) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Anton's Musikkiste 20.02.12, 23:31 HURTS - Wonderful Life - M.A.D rmx ( Djsaint ReEdit ) [;HQ/HD Video720p]; nawet niy wiedziouech co jusz tela remixow uod tygo liedu je! ale der rest je suaby, tyn troszyczka lepszy Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 21.02.12, 21:49 A nie przypomina Wam ten zespól Hurts bardziej styl Depeche Mode ? Odpowiedz Link
gryfny Re: Anton's Musikkiste 22.02.12, 19:17 tak posznupou w tyj kiscie.....nic do mie Odpowiedz Link
gryfny Re: Anton's Musikkiste 22.02.12, 20:28 ostatnio tyn mie"mynczy" couki Peter Gabriel www.youtube.com/watch?v=-_tzoCjz2SE&feature=related Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 22.02.12, 20:33 gryfny napisał: > ostatnio tyn mie"mynczy" couki Peter Gabriel > www.youtube.com/watch?v=-_tzoCjz2SE&feature=related spokojniutko i przyjemniutko oraz milutko :) Bez kolizji . Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 22.02.12, 20:29 Ciężko bydzie Antónie w Twoj gust trafić, bo to czasy inne i moda, ale moje to tego słuchały www.youtube.com/watch?v=uT1BuLYt2RU&feature=relatedNirvana Odpowiedz Link
rita100 Re: Anton's Musikkiste 22.02.12, 20:39 No Antón, jak tam z Tobą ? Gra muzyka ? Odpowiedz Link