ramon6 11.12.05, 10:31 Forum Czynstochowa prosperuje choc niymou "opiekonow" Podejzywom, ze GW zainstalowala jyno tam "opiekonow" kaj kontrowersyjne tymaty powstaly. Myla sie tu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak12 Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 10:54 amon6 napisał: > Forum Czynstochowa prosperuje choc niymou "opiekonow" > Podejzywom, ze GW zainstalowala jyno tam "opiekonow" kaj kontrowersyjne > tymaty powstaly. > Myla sie tu? Niewygodne tematy to raz .Bardziej chyba jednak o zachowanie forumowiczów chodzi .Ile osób bierze udział w dyskusji ,tyle może być zdań.Każdy temat może być ogniskiem zapalnym!Tu bardziej winię forumowiczów domagających się opiekunów. Odpowiedz Link
ballest Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 11:06 Ramon, my tysz nie momy opiekuna, a nasz wontek uio IRWINGU wyleciou a mnie Admin do tego wyzwou! wpisujac se pod moj NICK! Tak samo byndzie z Czystochowom. Gliwice caly czas nie mialy Admina, tylko Gorole chcialy se nos pozbyc i moderatora chcialy- uzurpatory. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 12:40 zgodzom sie z twojom opiniom Ballest. I jeszcze ino dodom ize podejzywom sam krecio robota hausmajstra ze Stalinogrodu :)) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 18:32 Hehehe - coś we tym jest, Szwager. Odpowiedz Link
ballest Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 18:47 Jou tysz gynau to samo myslam laband, uon wszyndzie tyn Faryzeusz swoje 5 groszy wrazi! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 19:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=33150337 Tam siy jus tys cisnom. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 20:19 Rico :)--------a co Bartoszcze chciał donieś mi na Ciebie? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 20:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=33150337&a=33276702 sam to pisou Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 20:53 sloneczko1 napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=33150337&a=33276702 > sam to pisou Hehehe,no i wszyce siy tam slecieli;))) Odpowiedz Link
rita100 Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 20:46 rico-chorzow napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=33150337 > Tam siy jus tys cisnom. Rico, najpierw trzeba pokochać siebie , bo wtenczas jesteś w stanie kochać innych. Chyba tak jakoś psycholodzy zalecają. Jak kochać innych nie kochając siebie ? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 20:54 rita100 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=33150337 > > Tam siy jus tys cisnom. > > Rico, najpierw trzeba pokochać siebie , bo wtenczas jesteś w stanie kochać > innych. Chyba tak jakoś psycholodzy zalecają. Jak kochać innych nie kochając > siebie ? ;)))Rita,może ja jestem psychologiem;))) Odpowiedz Link
rita100 Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 21:01 wiem , Rico, tylko czeka by obalić halbe z frelkami ;))))))(żart) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 21:12 rita100 napisała: > wiem , Rico, tylko czeka by obalić halbe z frelkami ;))))))(żart) Wywiad z bacoom: Baco, jak wygloodo wosz dziyn´ pracy? - Rano wyprowadzoom owce, wycioongoom flaszka i pija... - Baco, tyn wywiad bydom czytac´ dzieci. Zamiast flaszka godejcie ksioonszka. - Dobra. Rano wyprowadzoom owce, wycioongoom ksioonszka i czytoom. W pouednie pszichodzi Jendrek ze swojoom ksioonszkom i razym czytoomy jego ksioonszke. Po pouedniu idziymy do ksiyngarni i kupujymy dwie ksioonszki, kere czytoomy do wieczora. A wieczorym idymy do Franka i tam czytoomy jego rynkopisy. Odpowiedz Link
rita100 Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 21:19 Hanys - jesteś niesamowity z tymi vicami ;)))) Inni kupując flaszeczke tak delikatnie ją niosą , bo mówią , że górale mówią , że lepiej niech się chałupa spali niż flaszeczka miałaby sie rozbić ;))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 21:06 rita100 napisała: Rico, najpierw trzeba pokochać siebie , bo wtenczas jesteś w stanie kochać > innych. Chyba tak jakoś psycholodzy zalecają. Jak kochać innych nie kochając > siebie ? jo bym bardzi widziała Narcyza w tym zdaniu:) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 21:10 Sonecko,wierzys,co jo je narcyzowaty?;)) Odpowiedz Link
rita100 Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 21:20 Ja tam wolę tulipana jesli schodzimy na kwiatki ;)))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 21:30 rico-chorzow napisał: > Sonecko,wierzys,co jo je narcyzowaty?;)) to niy o Ciebie ale o takim człowieku co kocho siebie pisauach Odpowiedz Link
rita100 Re: forum Czynstochowa 11.12.05, 22:17 sloneczko1 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Sonecko,wierzys,co jo je narcyzowaty?;)) > > to niy o Ciebie ale o takim człowieku co kocho siebie pisauach Ten czlowiek wiele dobrego może robić dla innych, czasem w ciszy i o narcyzu to nie można mowić. akcja dla domu dziecka - podsumowanie... Kraków 10.12.05, 18:19 + odpowiedz 750 zł w gotówce (dzięki pekol, tgif, skks z ulą, radnybk, longwehicle, rita100) kilkadziesiat książek od Disneya po Rodziewiczówną kilka kilo słodyczy + 3 kartony paluszków lajkonik kilkadziesiąt pluszaków trochę zabawek (w tym na pilota!) parę płyt kompaktowych + parę gadżetów Czasami trzeba uważać osądzając drugiego tylko po przez pryzmat rozmów. Odpowiedz Link
sloneczko1 Rito 100 11.12.05, 23:01 Rita100 napisała: sloneczko1 napisała: rico-chorzow napisał: Sonecko,wierzys,co jo je narcyzowaty?;)) to niy o Ciebie ale o takim człowieku co kocho siebie pisauach > Ten czlowiek wiele dobrego może robić dla innych, czasem w ciszy i o narcyzu to > > nie można mowić. > akcja dla domu dziecka - podsumowanie... Kraków > 10.12.05, 18:19 + odpowiedz > > > 750 zł w gotówce (dzięki pekol, tgif, skks z ulą, radnybk, longwehicle, > rita100) > kilkadziesiat książek od Disneya po Rodziewiczówną > kilka kilo słodyczy + 3 kartony paluszków lajkonik > kilkadziesiąt pluszaków > trochę zabawek (w tym na pilota!) > parę płyt kompaktowych + parę gadżetów > > Czasami trzeba uważać osądzając drugiego tylko po przez pryzmat rozmów. dlaczego sądzisz,że ja o Tobie rozmawiam z Riciem?i jeszcze do tego Cie osądzam?stwierdziłam tylko,że człowiek który sam siebie kocha to jest Narcyz,a nie ,że Rico nim jest,i nic na Twój temat nie było tam--a Rico to fajny synek i bardzo a bardzoooo go lubia :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Rito 100 11.12.05, 23:13 Sloneczko , dlatego , że Rico pokazał ten watek , w którym mnie osadzono. Sloneczko , nie przejmuj się, ja Was wszystkich lubie i nie byloby mnie tu gdyby mnie tu serce do was nie wprowadziło. Nie ma u mnie wyjątków. Staram się rozmawiać tam gdzie dam rady , a Rica i ja sympatją obarczam. Wszytko co napisałam kiedyśmy sie przedstawiali jest prawdą. Lubię tematyczne watki stąd może być podejrzenie , ze jestem taka jaka jestem , może zakręcona, może pokręcona ale..... mam wady ale i mam zalety jak każdy z nas. Niepotrzebne nam są nieporozumienia, brdziej radośc sobie nieśmy. I tak podchodze i prosze o Twoje takie podejście . Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Rito 100 11.12.05, 23:18 Dziouchy!,dyć siy niyc niy stouo:)))jes wszycko we ponirzontku. Odpowiedz Link