ausrufezeichen1 07.02.06, 22:25 bedzie to nowy watek o histori pewnego forumowego folwarku, wszystkie podobienstwa sa przypadkiem, akcja jest wymyslona;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ausrufezeichen1 mloda doswiadczona:-))))))))))))))))) 08.02.06, 02:55 Płatna miłość Autor: magiczna Data: 11.01.02, 10:24 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj wieczorem niechcacy trafilam na TVN na talk show "Rozmowy w toku". Goscmi i tematem rozmow byly prostytutki (nawiasem mowiac wiekszosc nich brzydka jak noc). Specjalnie dlugo nie rozmyslalam nad tym co uslyszalam w tym programie, wnioski zformulowaly sie raczej szybko. Napiszcie co o tym sadzicie. 1. Facet, ktory placi za seks musi byc totalna oferma skoro nie potrafi dostac go za darmo. 2.Gdyby moj mezczyzna zdradzil mnie z dziwka byloby to jeszcze bardziej obrzydliwe i jeszcze trudniejsze do wybaczenia niz gdyby zrobil to powiedzmy "z milosci" z kolezanka z pracy. I teraz ciekawostka: jeden z zebranych w studiu facetow stwierdzil, ze seks z dziwka to nie zdrada i przyznalby sie do tego zonie. Powiedzial tez, ze zrobilby to (seks) na przyklad wtedy kiedy jego zona bylaby chora - "on tez ma w koncu potrzeby" (!!!) Jak dla mnie oburzajace. Pani psycholog w studiu za to powiedziala, ze dobrze miec czasami 15-minutowy skok w bok z jakas dziwka, bo to dobrze wplywa na stablinosc stalego zwiazku a poza tym "utrzymanie stalej kobiety duzo wiecej kosztuje". Co wy na to??? Bo mi sie w glowie nie miesci ze mozna takie bzdety wygadywac. Zdrada jest zdrada czy z dziwka czy z kims innym, nie widze powodu dla ktorego dziwke z agencji nalezaloby traktowac lzej niz inna kobiete, ktora zabiera sie za cudzego meza. za jakies szkody wynikajace ze zbyt mocnego smiechu nie odpowiadam!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ballest Re: mloda doswiadczona:-))))))))))))))))) 08.02.06, 05:55 Mylisz sie totalnie co do zalozenia tego folwarku, wroc do archiwow, to zauwazysz twoja pomylke! Odpowiedz Link
ballest Re: mloda doswiadczona:-))))))))))))))))) 08.02.06, 07:57 Wykrzykniku, jesli do jutra nie podasz linku do tego wpisu Magicznej , to bedzie ten watek usuniety! Cos mi sie wydaje, ze manipulujesz wpisami, a tego nie znosze. Odpowiedz Link
ausrufezeichen1 Re: mloda doswiadczona:-))))))))))))))))) 08.02.06, 08:57 ok ballest z tym zalozenim moge sie mylic, ty tam tez mieszales!!!!!!!! sorry ale wpisow magicznej nie ma potrzeby manipulowac te wpisy mogly by tez byc od pikusia-buildera!!!!!!!!!!!! ja link zaraz dolacze!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ballest Re: mloda doswiadczona:-))))))))))))))))) 08.02.06, 08:59 Napewno nie pod nickiem ballest, ale mieszalem, mnie chodzi o ten link do magicznej! Odpowiedz Link
ausrufezeichen1 Re: mloda doswiadczona:-))))))))))))))))) 08.02.06, 09:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=830611&a=830611 z forum kobieta z 11.01.02. ballest i no nie peknij ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ballest Re: mloda doswiadczona:-))))))))))))))))) 08.02.06, 09:25 Sugerowales, ze bylo to na Gliwicach! Na naszym forum nie bylo tego dysputu, ale uech je trotzdem paff! szczegolnie ten wpis o uotworze ;) Odpowiedz Link
ausrufezeichen1 Re: mloda doswiadczona:-))))))))))))))))) 08.02.06, 09:44 tjaa co jak co ale jo nie cygania!!!!!!!!!! ty jak poczatki forum bylo inne do dopisz jak bylo, jo bydy potym pisac dylyj!!! Odpowiedz Link
ausrufezeichen1 a nie mowilem ze nie ma jak pucowanie!!!! 08.02.06, 09:47 Kobieta Re: kobiety, jakie lubicie... Autor: magiczna Data: 14.02.02, 09:59 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- Kazda Honda rzuca mnie na kolana ;))) :-)))))))))))))))))))))))))))))) pucowali razem ale potem ten jeden byl juz niezbyt chetny!!!!!!!!!!! to jest lepsze niz kabaret!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ballest Re: a nie mowilem ze nie ma jak pucowanie!!!! 08.02.06, 10:01 Kto gliwickie forum zalozyl??? ballest 22.02.02, 23:02 zarchiwizowany Chyba wedzonka??? • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? meg_s 01.03.02, 18:20 zarchiwizowany ballest napisał(a): > Chyba wedzonka??? i chyba 14 marca - czyli lada moment rocznica • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? sebush 01.03.02, 21:32 zarchiwizowany A ktora to juz? Ja stukam tutaj od jakiegos moze pol roku,a Wy jestescie tutaj dluzej! Sebush • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? meg_s 01.03.02, 21:35 zarchiwizowany sebush napisał(a): > A ktora to juz? ej - dopiero pierwsza :-)) forum gazety ma niewiele ponad rok • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? sebush 01.03.02, 21:39 zarchiwizowany Nalezy pogratulowac Gazecie, bo byl to jeden z genialniejszych pomyslow w ostatnim czasie w Polsce ,-) Sebush • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? IP: 192.168.0.* Gość: , 02.03.02, 00:54 zarchiwizowany , • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? ballest 02.03.02, 07:19 zarchiwizowany Nie chce mi sie wierzyc, ze to bedzie rok, mnie sie wydaje , ze 10 lat. Meg a kiedy Ty Twoj pierwszy wpis zrobilas ???? • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? ballest 02.03.02, 08:41 zarchiwizowany Meg, byc moze byl to Shiwy, bo podziekowal gazecie za zalozenie forum.Moj pierwszy wpis byl pod nickiem Silesian: 21.03.2001 Dzieki Autor: Gość portalu: Shivy Data: 14-03-2001, 21:17:26 adres: 213.77.21.140, 213.77.125.* -------------------------------------------------------------------------------- Wielkie dzięki dla poratlu Gazeta.pl za zorganizowanie forum dyskusyjnego Gliwice • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? hanys_hans 02.03.02, 08:54 zarchiwizowany Piyrszy post uod Ballesta: Re: Przywitanie nowych Autor: Gość portalu: Ballest Data: 15-05-2001, 21:08:46 adres: 62.67.4.* -------------------------------------------------------------------------------- Nie masz racji , na Gliwickie strony zaglada coraz wiecej osob a to jest zasluga takich osob jak Magicznej , Kuzza czy Ciebie. Jak dostajesz sie do Internetu, w pracy? • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* Gość: Ballest 02.03.02, 09:02 zarchiwizowany Dzieki hanys !!!! Nawet jou nie wiedziou, kiedy uech sie ballest nazwou. • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? hanys_hans 02.03.02, 09:09 zarchiwizowany Ballest, glywicke forum zauozyua redakcja <forum@gazeta.pl> Tego kery te zauozynie wydeptou je niyistotne Mojim zdaniym wazny je piyrszy wpis Data: 14-03-2001, 17:59:10 Wroclaw pozdrawia Gliwiczanki ! Autor: Gość portalu: wędzonka Data: 14-03-2001, 17:59:10 adres: 156.24.231.144, 156.24.1.* -------------------------------------------------------------------------------- I przesylamy buziaki na rumiane pysie :) • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? hanys_hans 02.03.02, 09:21 zarchiwizowany Mooj piyrszy wpis na glywickim forum Re: do Magi / Glancszczewiki Autor: Gość portalu: Hanys Data: 03-06-2001, 22:21:13 -------------------------------------------------------------------------------- Glancszczewiki W anrryju szczewiki bez kromfleka wadzioly sie roz ze laczami Kere lazioly z lepszymi gyrami...................... • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* Gość: Ballest 04.03.02, 06:53 zarchiwizowany Twoj wpis do Magi sie umiam przypomniec • Re: Kto gliwickie forum zalozyl??? meg_s 08.03.02, 18:40 zarchiwizowany meg_s napisał(a): > ballest napisał(a): > > Chyba wedzonka??? > i chyba 14 marca - czyli lada moment rocznica a dziś wrocławska gazeta urządza imprezę z okazji rocznicy - niektórzy to mają dobrze :-) Odpowiedz Link
ballest Re: a nie mowilem ze nie ma jak pucowanie!!!! 08.02.06, 10:04 Tu jest moj pierwszy wpis jako silesian! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=2&a=8 Odpowiedz Link
ausrufezeichen1 albo to !!!!!!!!! 08.02.06, 09:52 Gliwice Re: Zdeprawowane spoleczenstwo Autor: magiczna Data: 27.01.02, 11:19 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- Czasami mysle, ze narod polski nigdy sie nie zmieni. Cokolwiek by sie nie dzialo, zle czy dobrze, zawsze wygrywa "Ja" i "moj prywatny interes". Kazdy jest troche egoista, ale patrzac na to co dzieje sie teraz, zastanawiam sie powaznie nad nie powiekszaniem rodziny... ocho coz na przemyslenia!!!!!!!!!!!! a potem troche hedonizmu - lepsza honda jak bajtle!!!!!!!!!!!!! szkoda, ze teraz jat tak powciagliwa tak mozna by ja puszczac w tv:-))))))))))) Odpowiedz Link
ausrufezeichen1 schnellschuß!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 08.02.06, 10:03 Kobieta • Re: niesamowite magiczna 04.01.02, 10:28 zarchiwizowany A co w tym takiego niesamowitego? Rozstalismy sie we wrzesniu 2000 a za maz wyszlam w grudniu 2001. Dla mnie normalna sprawa. nadwyraz zrownowazona osoba:-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link