sutener5 27.12.06, 19:48 Super laseczki adres www odloty.Pl albo www Roksa.pl do wyboru do koloru, ceny przystempne!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko1 Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 27.12.06, 20:18 super laseczki godosz,a super kryczki tysz mosz?bo coś siebie niy zachwolosz Odpowiedz Link
olandi1 Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 27.12.06, 20:24 Łon mo ta kryczka już spróchniało Odpowiedz Link
olandi1 Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 27.12.06, 20:33 A niy ma to przypadkiym sam???? www.rotfl.ltd.pl/data/media/1/kutas_galeria.jpg Odpowiedz Link
rybniker Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 27.12.06, 21:11 te super kryczki to som te Matures +40 :D Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 27.12.06, 21:21 sutener5 napisał: > Super laseczki adres...... szua dziyweczka do laseczka? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 09:54 jo znom Laski Warszawske:)) Odpowiedz Link
alojs Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:40 gryfne dziouschki pierona! schkoda zech jusch taki stary!!! no ale nasche modziki to by sie pierona troschka poskokali! ja łoni ino tego głosno nie godajom i nie schrajbujom by sie staro nie kapnyła ale nie jedyn jusz sie adresy pospisywoł pra!no ja mołdos mo swoje prawa a my chopy myslymy nie gowom ino tym co momy we galotach pado moja staro! babecki majom zawsche recht!! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:41 jo ani tego linku niy roztwar:)) Odpowiedz Link
alojs Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:44 szwager_z_laband napisał: > jo ani tego linku niy roztwar:)) schwagier ty beskurcyjo nie lyj sie schurym!! ty pieronie taki poboschnik?? Odpowiedz Link
sutener5 Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:48 Mili Forumowicze w programie www Roksa.pl jest super dziewczyna Marlena lat 19 polecam same superlatywy,ciało,buzia itd. wyszedłem od niej to uginały mi sie nogi jest zajebista naprawdę!! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:48 co sie kryje pod tym itd??? Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 28.12.06, 10:50 mie by interesowou taki temat z niom obgodac "Wplyw muszki i szczerbinki na celnosc strzalu z karbinku KBKS" Odpowiedz Link
sutener5 Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:50 sutener pierona a kaj łona mieschko?? abo urzynduje? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:51 ktos sam godo do sia::)))) Odpowiedz Link
olandi1 Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:58 sutener5 napisał: > Mili Forumowicze w programie www Roksa.pl > jest super dziewczyna Marlena lat 19 polecam same superlatywy,ciało,buzia > itd. wyszedłem od niej to uginały mi sie nogi jest zajebista naprawdę!! To sie z niom łożyń, a niy swatej nos Odpowiedz Link
alojs Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:54 ja sutener robi nos we balona! Odpowiedz Link
alojs Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:55 Kaj to mieszko ta marlena?? Odpowiedz Link
sutener5 Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:57 alojs napisał: > Kaj to mieszko ta marlena?? Alojzik jak ci jeszcze bryknie to se poszukej we www Roksa katowice tam masz adres!! Odpowiedz Link
alojs Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 28.12.06, 10:59 A kaj tam jo jom ino chciou łobejrzec cy tako gryfno! Odpowiedz Link
sutener5 Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 30.12.06, 11:45 www.maxmix.pl/ezdjecia/szukampracy.html A tutaj pani poszukujaca Pracy nie ma problemu!! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 30.12.06, 11:48 www.maxmix.pl/zdjecia/pociag.html Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 30.12.06, 11:52 Rozebrana Mandaryna www.maxmix.pl/zdjecia/mandarynabezubrania.html Odpowiedz Link
alojs Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 31.12.06, 12:13 www.maxmix.pl/ezdjecia/facetnakrotkotrzymany.html Hanys beskurcyjo twoja cie na sicher kurz trzimo besto takis swientoschek?? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 31.12.06, 12:18 ale, ale, tosz niy widzisz ze tymu chopowi je zima;) Odpowiedz Link
bonbon1 Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 31.12.06, 12:32 Dowej no pozor, bo cie sloneczko zaroz wytnie ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 31.12.06, 12:34 niydo rady, je za zimno:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Alois 31.12.06, 13:06 jo sie prawie zastanawiom co mom dzisiej na Sylwestra za gupoty(szpas) narobic Odpowiedz Link
eichenau Re: Alois 31.12.06, 13:31 sloneczko1 napisała: > czy mosz coś przeciwko ludziom żyjoncym moralnie? sloneczko "morał" to mo dwie strony medalu to wiedzioł jusz A.Fredro we fraszce pt: "Devotka" (czyli modlą sie pod figurom a diobła mojom za skórą) tak samo godajom kobiety chop mo rozum we galotych tu jest morał zyciowy no ale ty wierzysz we aniołki twoja sprawa nie wiesz czami tyla kobiet kontroluje chopow? ja Vertrauen ist Gut! Kontrola ist Besser!! Odpowiedz Link
rybniker Do Sloneczka 31.12.06, 13:39 Sloneczko jo do Ciebie niymom nic.Lubia Cie :D Ale ,pamietej momy 21 wiek,a tako moralnosc byla dobro ale we sredniowieczu. Zeby uniknac stosu :DMusimy byc nowoczesni i isc z duchem czasu. Dlatego Slonzoki,kiere som otwarte na nowe nurt,obyczaje itdzaczerpniete z roznych Krajow tam kaj sie udali na emigracjo.Dziela sie z innymi na naszym forum. Pamietej momy New Age wszystko sie zblizo do siebie.Powstaje nowy gatunek ludzi. Ktorzy chca o sobie decydowac,a nie sluchac farozy kierzy dziszczom z abony w kolko to samo przez 70 lot Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Sloneczka 31.12.06, 13:41 hm, a mie sie zdo ze cza byc nowoczesny w szacunku do tradycji przedewszyskim Odpowiedz Link
ballest Re: Alois 31.12.06, 13:43 "czyli modlą sie pod figurom a diobła mojom za skórą2 tam kaj diobou rady nie dou, tam posle baba Odpowiedz Link
alojs Re: Alois 31.12.06, 13:47 ballest napisał: > "czyli modlą sie pod figurom a diobła mojom za skórą2 > > tam kaj diobou rady nie dou, tam posle baba mosch recht ballest sloneczko mysli o moralnosci jak nasche Omy pierona diecyskow narobili co pierona a Opa newet cały goły Omy nie widzioł bo to był grzych sie seblykac do naga pierona to był morał!! Odpowiedz Link
bonbon1 Re: Alois 31.12.06, 13:49 Mom nadzieja, ze sloneczko miy zacznie beretki z moheru hyjklowac ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Alois 31.12.06, 13:51 mysla ze dzisiej wos bezbozniki bydzie dziobou straszou:) Odpowiedz Link
bonbon1 Re: Alois 31.12.06, 13:54 a mozno niy bydzie miol czasu ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=54519926&a=54704460 Odpowiedz Link
ballest Re: Alois 31.12.06, 13:58 som baby, co wszystko grzychym do nich bouo, znom takou jedna, jak se jom zony spytala, - Erika, wy ale przeca mocie troje dzieci? - ach jou tam przy tymu spaua!!! tak uotpedziaua;) Odpowiedz Link
ballest Re: Alois 31.12.06, 15:38 Napewno ji se sniou Ponboczek jak jom pokropiou przi tymu;) Odpowiedz Link
eichenau Re: Alois 31.12.06, 14:06 szwager_z_laband napisał: > do cia to som Lucyfer se czas znondzie:) łobudz sie synek!! mos recht idz zaroski do faroscha dej sie pokropic swienconom wodom!!ino nie godej zes łoglondol brzidke łobrozki! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Alois 31.12.06, 14:08 najprzod se zrobia drinka, potym sie wypija pojednym ze farorzym, potym ida se na Sylwestra a potym ani swiyntono woda juz niy pomoge:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Alois 31.12.06, 15:32 niemoralność jest poczontkiem upadku cywilizacji,i niy wierza ,że każdy chop mo rozum w galotach--to tak godajom yno te co chcom swoj grzych usprawiedliwić Odpowiedz Link
rybniker Re: Alois 31.12.06, 15:37 ale o jakiej Ty godosz moralnosci Sloneczko ? przeca kazdy czlowiek mo jakos moralnosc zlo abo dobro ? tylko skond wiemy o tym kiero je wlasciwo ? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Alois 31.12.06, 15:40 rybniker napisał: > ale o jakiej Ty godosz moralnosci Sloneczko ? > przeca kazdy czlowiek mo jakos moralnosc zlo abo dobro ? > tylko skond wiemy o tym kiero je wlasciwo ? dou Co Bog rozum abo niy? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Alois 31.12.06, 15:42 mysla ize willi chciou padac ze som i ksiyndza co myslom ze robiom dobrze a jednak grzeszom Odpowiedz Link
eichenau Re: Dla gosci z Niemiec! zapraszamy do naszych Ag 31.12.06, 13:59 Ja moralnosc ludzi ze miasta i ludzi ze wsi jest trocha inno ludzie z miasta bierom zycie trocha na luzno zyjom Vole Pule ludzie ze wsi trocha patrzom zeby ich zodyn u faroscha nie łobgodoł no i bojom sie plotek! no ale co sie we stodołach dzioło to ino ponbochek wiedzioł no ale to jest wiejski moral! Odpowiedz Link