Dodaj do ulubionych

kwiotek na myszy

06.06.07, 06:36
schlesien.nwgw.de/foto/albums/userpics/P6050031.JPG
ale niy wiym jak sie nazywo
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: kwiotek na myszy 06.06.07, 09:27
      a kwitnie on?

myszy niylubiom tysz lawyndy!
      • hanys_hans Re: kwiotek na myszy 06.06.07, 10:42
        www.gmg.net.pl/glowna.htm?&nazStr=info4567.htm
        • szwager_z_laband Re: kwiotek na myszy 06.06.07, 10:44
          ciekawe co to je za specyficzny dzwiynk? :)

my kole rozow, kaj nom durch myszy dziury kopauy posadziyli lawynda i momy rua:)
          • szwager_z_laband fefermintka niyciyrpiom myszy 06.06.07, 10:49
            musicie ino popowiyszac papiorki polone fefernintkom i myszy od tego idom wek.
            • szwager_z_laband Re: fefermintka niyciyrpiom myszy 06.06.07, 11:00
              prawiech znod cos takego:

"Ricinus communis

Zastosowanie: Naturalny odstraszacz przeciwko kretom ,nornicom i innym
              gryzoniom. Do ozdoby

tarasów i balkonów do ogrodów zarówno letnich jak i zimowych .Wsadzając jąw
              donicę mamy wieloletnie drzewko."

zinnia.w.interia.pl/ricinus-communis02-400.jpg
              • szwager_z_laband ps 06.06.07, 11:02
                www.botanik.uni-karlsruhe.de/garten/fotos-knoch/Ricinus%20communis%20Wunderbaum%203.jpg
    • symba Re: kwiotek na myszy 20.01.16, 20:35
      Odstraszacz myszy szczurów kun karaluchów prusaków łasic nietoperzy tchórzy www.gmg.net.pl/odstraszacz-myszy-szczurow-kun-karaluchow-prusakow-lasic-nietoperzy-tchorzy-p-149.html
      • 1fatum Re: kwiotek na myszy 20.01.16, 21:31
        Mam takie 3 sztuki i albo moje "ogoniaste" są głuche, albo nie reagują.
        Dowodem, że mimo pracy aż 2 urządzeń "ogoniaste" były, są ślady wyżerania trutki i padlina. Innego inwentarza nie poosiadam i nie wiem, czy na nie też działa.
        • sloneczko1 Re: kwiotek na myszy 24.01.16, 16:47
          jo mom i koty i psy to tysz niy je to do mie ;(
          • 1fatum Re: kwiotek na myszy 24.01.16, 17:33
            Kochane Słoneczko.
            Jeżeli nie licząc mojego psiego cmentarzyka, to mam 3 "paskudne" suki, które zwyczajnie po babsku mnie wykorzystują.
            Łaszą się, podlizują, a kiedy dam im coś dobrego, to grymaszą.
            Jednak bez nich byłoby smutno. Im chyba też.
            Z kotami byłby problem, bo mimo łagodnego charakteru okropne suczyska zamordowały kilka kotów.
            Ze względu na kocie dobro nie mam ochoty na dalsze próby.

Dożywiam wróble, sikorki, sroki, a nawet dzięcioły i raduje się tymi zwierzakami, które mnie odwiedzają. Na dwóch orzechach włoskich wieszam im sadło. Już pożarły ponad 7 kg.
            Dla nich tłuszczyk jest środkiem do przeżycia, a dla mnie niewielką ceną za kilogram.

Tak już na marginesie. Mam najtłuściejsze wróble w okolicy, bo moje suki nie bronią przed nimi żarcia. One odwzajemniają się wyżeraniem kleszczy. W cyprysie przy studni żyje ok. 150 200 wróbli. Bardzo tłustych.
            Jednak od lat nie znalazłem na żadnej suce kleszcza, który jest przysmakiem wróbla.
            Swoisty handel - ty nam psie żarcie, a my zeżremy kleszcze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka