kubiss 19.03.08, 17:38 Prosze was Bracia o wiecej ciekawych informacji dot.USA ..... :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: USA - USA - Prosze o wiecej watkow USA 19.03.08, 18:03 a ja proszę więcej o Hameryce. Odpowiedz Link
sss9 Re: USA - USA - Prosze o wiecej watkow USA 19.03.08, 18:28 a ja proszę o więcej z Hameryki. Odpowiedz Link
sss9 Re: USA - USA - Prosze o wiecej watkow USA 19.03.08, 18:42 tysz chyntnie poczytom cos o Hameryce. one tu take ciekawe rzeczy piszom. wiyncy bych chciou. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: USA - USA - Prosze o wiecej watkow USA 19.03.08, 22:20 Kubus a moge cie zapytac jak dlugo juz w tej Hameryce "siedzisz"? Jak widze jestes nia bardzo zauroczony,wiec przypuszczam ze duzo miejsc juz tam zwiedziles? Odpowiedz Link
kubiss Re: USA - USA - Prosze o wiecej watkow USA 20.03.08, 04:24 socer-schlesier napisał: > Kubus a moge cie zapytac jak dlugo juz w tej Hameryce "siedzisz"? > Jak widze jestes nia bardzo zauroczony,wiec przypuszczam ze duzo miejsc juz tam > zwiedziles? Oooo Jak cos chcesz to potrafisz pieknie po polsku spytac :-) Mnie nic nie uroczy . Na pewno nie bede udawal Amerykanina tak jak wy udajecie Niemcow ! Odpowiedz Link
kubiss Re: USA - USA - Prosze o wiecej watkow USA 20.03.08, 04:27 Ja jestem soba . Jestem Polakiem z krwi i kosci . Jeden z moich dziadkow byl Niemcem lecz nie odbija mi z tego powodu . Genetyczna zaraza aryjska mi nie zaszkodzila ..... :-) Odpowiedz Link
ballest Re: USA - USA - Prosze o wiecej watkow USA 20.03.08, 06:04 150 0sob aresztowano wczoraj w USA, bo protestowali przeciw wojnie w Iraku, ;) Dyktatura pozdrawia! Odpowiedz Link
sss9 Re: USA - USA - Prosze o wiecej watkow USA 20.03.08, 16:04 ja proszę o więcej o Hameryce. :) Odpowiedz Link
socer-schlesier Hameryka. 20.03.08, 16:32 Kubus prosilem cie zebys napisal jak dlugo juz mieszkasz w tej twojej Ameryce i co juz tam zwiedziles.Nie odpowiedziales mi na ani jedno pytanie.Dlaczego? Odpowiedz Link
gryfny Re: Hameryka. 20.03.08, 16:38 prydzej z nim sie dogodosz pl.youtube.com/watch?v=8HhncO6w4Pc&feature=related Odpowiedz Link
kubiss Re: Do Socera_szlezjera 20.03.08, 16:54 Odpowiadasz na: socer-schlesier napisał: > Kubus prosilem cie zebys napisal jak dlugo juz mieszkasz w tej twojej Ameryce i > co juz tam zwiedziles.Nie odpowiedziales mi na ani jedno pytanie.Dlaczego? Odp. Dlatego poniewaz wiem ze Szlezjerzy maja sklonnosc "Przepoczwarzania" sie w innych obywateli np. w Niemcow . Jezeli zaczne ci pisac o USA to mozesz tutaj nie daj Bog przyjechac . I wtedy uuod rozu bylbys Hamerkanem pelna geba . Czasem lepiej wiedziec mniej , zwlaszcza przy waszych sklonnosciach ..... :-( Odpowiedz Link
socer-schlesier Do kubusia. 20.03.08, 22:18 kubiss napisal: > Odp. Dlatego poniewaz wiem ze Szlezjerzy maja > sklonnosc "Przepoczwarzania" sie w innych obywateli np. w Niemcow . > Jezeli zaczne ci pisac o USA to mozesz tutaj nie daj Bog przyjechac . > I wtedy uuod rozu bylbys Hamerkanem pelna geba . > Czasem lepiej wiedziec mniej , zwlaszcza przy waszych > sklonnosciach ..... :-( > kubus, snily ci sie biale myszy? Cos taki strachliwy.To moze mi odpowiesz na inne proste pytanie. Jak ci angielski idzie? Odpowiedz Link
kubiss Re: Do kubusia. 21.03.08, 01:29 ballest napisał: > Jak krew z nosa, bo uon w Niymcach mieszkou! Dla takiego prymitywa W Europie sa tylko Niemcy i Slask pod zaborem Polokow ..... :-) Jestes typowym geograficznym analfabetom . Jak juz nic nie robisz , to chociaz sie poucz troche geografi i obejrz sobie globus Niemiec :-) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Do kubusia. 21.03.08, 21:12 Kubus moze mi jednak odpowiesz na takie pytanie- How is your english? Odpowiedz Link
ballest Re: Do kubusia. 21.03.08, 21:28 Kubus Pantofelek, chciouby do USA wyemigrowac, ale tam by musiou robic za pora centow! Odpowiedz Link