kubiss 22.03.08, 15:40 www.naszawitryna.pl/europa_754.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko1 Re: Wszyscy jestesmy Europejczykami 22.03.08, 16:43 jestysmy i co z tego? a kim Ty jestys? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszyscy jestesmy Europejczykami 22.03.08, 16:54 sloneczko1 napisała: > jestysmy i co z tego? a kim Ty jestys? uoon je amerykoon... Odpowiedz Link
kubiss Re: Wszyscy jestesmy Europejczykami 22.03.08, 17:08 hanys_hans napisał: > sloneczko1 napisała: > > > jestysmy i co z tego? a kim Ty jestys? > > uoon je amerykoon... > jo jiyy humerykuun :-) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszyscy jestesmy Europejczykami 22.03.08, 17:23 kubiss napisał: > jo jiyy humerykuun :-) polski murzin... Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Wszyscy jestesmy Europejczykami 22.03.08, 17:47 "Wystarczy jednak przyjrzeć się obecnym młodym obywatelom UE. Jeżeli we włoskiej Campanii aż 59,9% młodych jest bez pracy, a w holenderskim Utrechtcie zaledwie 2,1% – to dlaczego młody Włoch nie może otrzymać pracy w regionie Utrechtu?". Bo to jeszcze trzeba chciec pracowac. Odpowiedz Link
stix Polacy nie są Europejczykami. 22.03.08, 19:27 Europejczycy to mordercy - Niemcy, Rosjanie, Ukraińcy, Hiszpanie, Anglicy, Serbowie itd. Polacy to wyższa kultura. Odpowiedz Link
nordicwolf Re: Polacy nie są Europejczykami. 22.03.08, 19:30 Polska to nie Europa to juz nawet nie azja Odpowiedz Link
gryfny Re: Polacy nie są Europejczykami. 22.03.08, 19:47 stix napisał: > Europejczycy to mordercy - Niemcy, Rosjanie, Ukraińcy, Hiszpanie, > Anglicy, Serbowie itd. Polacy to wyższa kultura. Ale odjazd,przy takiej"sztuce"pieronym trudno"kultura"zachowac Odpowiedz Link
ballest Re: Polacy nie są Europejczykami. 22.03.08, 20:55 www.edupics.com/en-coloring-pictures-pages-photo-children-after-napalm-attack-i8339.html Tu widac kto morderca po 1945 roku jest! Odpowiedz Link
kubiss Re: Polacy nie są Europejczykami. 22.03.08, 21:52 ballest napisał: > www.edupics.com/en-coloring-pictures-pages-photo-children-after- napalm-attack-i8339.html > Tu widac kto morderca po 1945 roku jest! Podniecaja cie takie zdjecia ballest ? Jestem pewien ze jako Folksdojcz ogladajac ludzkie nieszczescie "Trzepiesz sobie gruche" . Hast Du verstanden ? .....:-I Odpowiedz Link
ballest Idiotyzmy prymitywnego hadziaja! 22.03.08, 22:06 Kubiss, jeszcze raz po polsku dla calkiem GLUPICH! Nie znasz definicji Volksdeutscha i z tego powodu siedzisz jak GOROL na tureckim weselu! Wpierw podaj nam definicje Volksdeutscha, a potem zaczniemy z Toba dyskutowac nad Europejczykami! Bo na razie my wiemy to czego Ty nie wiesz! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Idiotyzmy prymitywnego hadziaja! 22.03.08, 22:47 ballest napisał: Kubiss, jeszcze raz po polsku dla calkiem GLUPICH! Nie znasz definicji Volksdeutscha i z tego powodu siedzisz jak GOROL na tureckim weselu! Wpierw podaj nam definicje Volksdeutscha, a potem zaczniemy z Toba dyskutowac nad Europejczykami! ballest ale sie zdziwisz jak ci kubiss definicje Volksdeutscha "walnie".Musisz jednak jeszcze troszke poczekac bo narazie po ksiazkach "sznupie". Odpowiedz Link
ballest Re: Idiotyzmy prymitywnego hadziaja! 22.03.08, 23:06 Wiym, ze tera wiy, co za gupoty cauy czas pisou a my mu na to pozwolyli, bo jak se to godou, Gupola nie zatrzymiesz! Tera naroz se dowie, ze som Volksdeutsche i Reichsdeutsche! I se dowie, ze Reichsdeutsche nigdy Volkslisty podpisac nie musieli bo miyszkali w Reichu! ;) Gupota Hadziaja, nie znou GRANIC! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Idiotyzmy prymitywnego hadziaja! 22.03.08, 23:41 Tak samo ten slynny "owczarek niemiecki" z ktorego sie nasmiewali ze Slazak zeby dostac obywatelstwo niemieckie musial sobie owczarka niemieckiego kupic.Nie wiedzieli ze smieja sie sami z siebie. Ciekawe jakie "mordegi" nasz kubus musial przejsc zeby niemiecki paszport dostac.Ten to sie dopiero musial nameczyc. Odpowiedz Link
ballest Re: Idiotyzmy prymitywnego hadziaja! 22.03.08, 23:46 Schäferhund, to je Nachweis do Goroli , ale nie do Slonzokow, tu mosz recht;) Ale Gorole nie wiedzom, ze sami siebie krzywda robiom! Odpowiedz Link
kubiss Re: Idiotyzmy prymitywnego hadziaja! 23.03.08, 01:51 Tak jak sam to niechcacy zauwazyles Raichsdojcze to tacy starzy faszysci jak wasze przodki . Wy rodzeni w Polsce po 1945 roku zaliczcie sie do Volksdojczow , czyli do takich dla ktorych wszystko co nimieckie jest the best bo wam tak godoli ..... :-) Ps. Kazdy kto przyglada sie z boku waszym postom z pewnoscia dostrzega wasz prymitywny styl mowy , pisania i myslenia . Ja mam ubaw bo czuje sie tak jakbym polemizowal z kompletnymi niepismiennymi nieukami . Za to was lubia :D ja ja ja meine Herrn Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Idiotyzmy prymitywnego hadziaja! 23.03.08, 04:26 kubiss napisał: > Ja mam ubaw bo czuje sie tak jakbym polemizowal z kompletnymi > niepismiennymi nieukami . Za to was lubia :D ja ja ja meine Herrn Kto tu jest niepismienny...polski analfabeto? " target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=77303406&a=77315268> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=77303406&a=77315159 Gruß pajacu! Oppelner Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Idiotyzmy prymitywnego hadziaja! 23.03.08, 04:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=77303406&a=77315268 Odpowiedz Link
oppelner_os Amis w akcji 23.03.08, 04:35 de.wikipedia.org/wiki/Bild:My_Lai_massacre.jpg Odpowiedz Link
ballest Re: Amis w akcji 23.03.08, 08:57 Oppelner, nie ma co dyskutowac z Kubusiem Pantofelkiem, bo on po prostu Ciemniakiem jest! Dali pieprzy o Volksdeutschach zapominajac, ze nasze tereny dalej za niemieckie uznawane byly, tylko pod tymczasowa polskom administracja, czyli wszyscy tam urodzeni do lat 70 sa Reichsdeutschami, tak jak by sie w byly NRD urodzili! Komoreczka Kubusia to dali nie pojmnie, bo jak? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Amis w akcji 23.03.08, 10:25 ballest napisał: > Oppelner, nie ma co dyskutowac z Kubusiem Pantofelkiem, bo on po > prostu Ciemniakiem jest! > Dali pieprzy o Volksdeutschach zapominajac, ze nasze tereny dalej za > niemieckie uznawane byly, tylko pod tymczasowa polskom > administracja, czyli wszyscy tam urodzeni do lat 70 sa > Reichsdeutschami, tak jak by sie w byly NRD urodzili! > Komoreczka Kubusia to dali nie pojmnie, bo jak? wszyscy??? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Polacy nie są Europejczykami. 23.03.08, 09:21 stix napisał: > Europejczycy to mordercy - Niemcy, Rosjanie, Ukraińcy, Hiszpanie, > Anglicy, Serbowie itd. Polacy to wyższa kultura. Pewnie - wyższa kultura - w mordowaniu. Odpowiedz Link