Dodaj do ulubionych

Witom wous!

15.12.08, 21:54
Niewia co sie stało, ale konto kere miołech jako ślonzok.jak cza to mi amba zjadła i od tydnia sie tam nie umia zalogowac. Stond tyn nowy nik Bobek1978 - Bobek to moje prawziwe przezwisko i nejczynsci uzywom to jako moj nik, niestety sam na gazeta.pl jusz mi wtos porwou som bobek i besto dodolech data urodzyniou.

Na galeri mojy bilda som pod nikym Hanysek - sam tysz miołbych prosba do Hanysa co by mi to na Bobek przekształcioł jak by sie to dało.

Po nowim roku wom sam wiynci dodom bildow z Bayern, ale jak to wszyscy jusz wiom, ze je ta kriza w niymcach to jo jada na 3 tydnie o heimatlandu (Czyszki - do goroli Cisek) Od 12 stycznia zas byda w niymcach nazout i sam postaro sie conieco dociepnyc, jak idzie o bilda.

Tosz życza wom wszystkim szkryfloukom Wesołich świont i szczynśliwygo nowygo Roku.

Bis zajś!

----------------

Do tich co lubiom piwko:

schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=713

Obserwuj wątek
    • bobek1978 Re: Witom wous! 15.12.08, 21:56
      Jak chcecie cos wiyncy wiedzieć o tich czyszkach to sam sie mogecie pooglondać: www.czyszki.eu

• rita100 Re: Witom wous! 15.12.08, 22:03
        Bobek ;)))) To je dobre !
        Nie mogłam się oprzeć temu witaniu z taka pompa ;)))
        Bobek, wspaniały nik. Juz mi sie gymba usmiecha.
        Pozdrowienie dla żonki.
        Wzajemne życzenia.
        • bobek1978 Re: Witom wous! 15.12.08, 22:05
          Rita100 dziynki. Ty rto dycki naszkryflousz to co myslisz.

Pozdrowiom piyknie i do zajś.

-----------

A jo jusz nie umia sie doczekać piontku, bo jada do heimatu
          • rita100 Re: Witom wous! 15.12.08, 22:13
            To byndzie halbka na stole i radość w heimacie
            A nie zapominaj Bobeczku i uo nos :)
            Na zdrowie!
            • bobek1978 Re: Witom wous! 15.12.08, 22:21
              Jo sam o wous nie zapomniou, ale jak od 17 marca jezech na Bayerach to sie troszka moje zycie zmiyniyło. Z poczontku jako nowy toch robioł po 6 i czasym 7 dni w tydniu, tera mom normalni tydziyn pracy 5 dni po 7,6 godziny i do dom. Jezech roud żech pojechou z tygo NRW, bo tam pewnie do dziś bych roboty nie dostou.
              W NRW toch wysłoł w ciagu roku 30 podan o robota i nic nie klapło. Na Bayery posłołech 4 podania i zaro 2 roboty były.

Besto jak wtoś z wous je w podobni sytuacji to niech szukou roboty na bayerach.

Tak pozatim to jezech elektrykourz i mom sam mocka fuchow, kere mi zaatwiou kuzin co od lout miyszkou w Neustadt. Żonka tak samo sam robota dostała i leci dobrze.

Tera to sie cieszymy jusz na świynta i jak zwykle jechać do heimatu
              • rita100 Re: Witom wous! 15.12.08, 22:48
                Toście mieli szczęście, no i najwazniejsze, ze praca jest wygodniejsza, a życie
                rodzinne już spokojniejsze. Można powiedzieć, że Wam się powiodło.
                Cóz więcej można chcieć ?
                Ten normalny tydzień pracy jest doskonały. Ja też kiedyś pracowałam naokrągło,
                przez cały tydzień i kiedy powiedziałam sobie dość - tak tego nie załuję. Szkoda
                mi teraz zmarnowanego czasu.
                Dobrze zrobiliście, że pracę zmieniliście.
                Warto niekiedy podjąć odważną decyzję. No i w dwójkę jest zawsze lepiej.....
                we wszystkim.

Jak dojedziecie, zwróćcie uwage jak gwiazdy piekniej, cieplej i rodzinnie na
                swojej ziemi świecą.
    • hanys_hans Re: Witom wous! 15.12.08, 22:50
      bobek1978 napisał:

> Na galeri mojy bilda som pod nikym Hanysek - sam tysz miołbych prosba do Hanysa
      > co by mi to na Bobek przekształcioł jak by sie to dało.
      >

Jusz rzech to zmiyniyu na Bobek, obejrz eli sie bydziesz umiou zalogowac´

schlesien.nwgw.de/foto/index.php?cat=10037
      • bobek1978 Re: Witom wous! 15.12.08, 23:36
        Hanys dziynki! Wszystko działo jak cza, a tera pyndza nyny, bo pionta chnet
    • kubiss Re: Witom wous! 16.12.08, 01:06
      Ja tobie nowy Bobku też życzę Wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia i pieniędzy .
      Oby skubanie Niemców szło jak najlepiej :-)

Pozdrawiam serdecznie ..... KubiSS
      • sloneczko1 Re: Witom wous! 16.12.08, 07:02
        Witej Hanysku Bobku:)
      • bobek1978 Re: Witom wous! 16.12.08, 23:08
        kubiss jezes wielki, ale chyba tys to z tymi ksiazkami przesadzioł ze ci tak na dekel piere.
      • cirano Re: Witom wous! 17.12.08, 08:36
        kubiss napisał:

> Ja tobie nowy Bobku też życzę Wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia i pieniędz
        > y .
        > Oby skubanie Niemców szło jak najlepiej :-)
        A gorol ino jedne mo we łbie, szkubanie kogoś. Kogo sie do i jak ino idzie.
        Paskudno zaleta tego volka
        >
        > Pozdrawiam serdecznie ..... KubiSS
        • ballest Re: Witom wous! 17.12.08, 08:46
          KubiSS moze ksazek czytac wela chce, mondry nigdy nie bydzie, bo jego szarou
          komoreczka wypelniona jest nienawisciom do Slonzokow a na cos innego tam juz
          placu nie ma!
          • rita100 Re: Witom wous! 17.12.08, 10:02
            Książki się czyta jak się człowiek nudzi, a nie w pracy. Moja babcia w wieku 90
            lat dopiero zaczeła czytać, bo nic jej innego nie pozostało teraz robić.
            A z tą pracą, to jednak doskonale, że jest możliwośc znalezienia jej na godnych
            warunkach. W Polsce za parę groszy trzeba harować, a nie kiedy i być
            poniewieranym. Cera po studiach pracuje za 1200zł i mysli o wyjeździe do Szkocji.
    • gryfny Re: Witom wous! 17.12.08, 14:18
      >Amba<...to ci gizd
      • rita100 Re: Witom wous! 17.12.08, 20:13
        I wos nie omina :)
        • ballest Re: Witom wous! 17.12.08, 20:23
          Rita u nos tysz jak se komunizm skonczou, to tysz nie ma mowy uo "socjalnej
          Marktwirtschaft!" tylko wykorzystywanie jak za Carow !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka