16.12.08, 21:57
proszę, przeproś Bobka za swoje słowa.
Sa na prawde niegodne.
Obserwuj wątek
    • ballest Re: Kubiss 16.12.08, 22:03
      Oj, Rita, wpierw naucz sie pisac, bo on sie zwie
      KubiSS a juz te dwie ostatnie literki mowia wszystko o jego idolach i jego
      spojrzeniu na Swiat!
      To chory z nienawisci czlowiek!
      • rita100 Re: Kubiss 16.12.08, 22:06
        ballest napisał:

> Oj, Rita, wpierw naucz sie pisac, bo on sie zwie
        > KubiSS a juz te dwie ostatnie literki mowia wszystko o jego idolach i jego
        > spojrzeniu na Swiat!
        > To chory z nienawisci czlowiek!

Jak sie zwie tak sie zwie, ale mocno obraził niewinna rodzinę
    • rita100 Re: Kubiss 16.12.08, 22:04
      Uciekasz od odpowiedzialności ?
      • rita100 Re: Kubiss 16.12.08, 22:04
        Tchórzem jesteś ?
        • rita100 Re: Kubiss 16.12.08, 22:07
          Kubiss, nie popuszczę. Nie można tak było.
          • rita100 Re: Kubiss 16.12.08, 22:08
            Kubiss, nie ustąpię.
            • rita100 Re: Kubiss 16.12.08, 22:09
              Walczę o Ciebie i o Twój honor
                Skrzywdziłeś i obraziłeś
                  okrutnie
                  • rita100 Re: Kubiss 16.12.08, 22:10
                    nie wierzę byś był tak zły
                    • rita100 Re: Kubiss 16.12.08, 22:18
                      proszę, przeproś Bobka za swoje słowa.
                      Sa na prawde niegodne.
                      • ballest Re: Kubiss 16.12.08, 22:46
                        Rita jak KubiSS przeprosi to go przy przeprosinach obrazi!
                        Ty go nie znasz to jest prosty polski Hadziaj!
                        On nawet nie wie jak sie slowo Kindersztuba czy etykieta osobista , pisze!
                        • rita100 Re: Kubiss 16.12.08, 22:49
                          Wierzę, z eprosi szczerze i z pokorą , jakby to zrobił prawdziwy Polak.
                          • rita100 Re: Kubiss 16.12.08, 22:51
                            Zobaczycie, że nas pozytywnie zaskoczy. Dajmy mu tylko czas. Najlepiej jak sie z
                            problem przespi i zobaczy, ze świat wokół niego nie jest zły, jak myśli.
                            • kubiss Re: Kubiss 17.12.08, 00:16
                              No i gdzie te twoje przeprosiny za stronniczość ?
                              Coś ich nie mogę znaleźć ..... :-(
                              • rita100 Re: Kubiss 17.12.08, 09:49
                                Kubiss, Ty w ogólne nie spisz, to jak możesz przemyśleć problem ?
                                A problem jest w tym, że Ty wybrałeś sobie atak na wątek Bobka, by rozpocząc
                                wojnę ze mną. Całkowicie niewinna dyskusja o sprawach osobistych zamieniła sie w
                                brutalna nagonkę. Aże wziełam udział w tych rozmowach , to wiedziałeś - że nie
                                zostanę obojetna wobec Twojego perfidnego ataku na Bobka i jego żonę.

Tak to teraz odbieram
                                Milczenie moje w niektórych sprawach też Ci się nie podoba.
                                Wyrocznia ? Daj spokój , nie osądzam ludzi. Proszę tylko o przeproszenie , byś
                                nie wyszedł na Capa.

Popatrz prawdzie w oczy, kto kogo ma przeprosić.
                                Ladne wnioski wysuwasz, jeśli to ode mnie oczekujesz przeprosin.
                                --
                                ¸¸.•**¨`•»Natura do mnie sia śnieje¸¸.•*¨`•»
                                ¸¸.•*¨`•»skowronek, aj to nolepszy mój kamrot"¸¸.•*¨`•»
                              • ballest Re: Kubiss 17.12.08, 09:49
                                "Zrobie jej na złość i przeproszę cię szczerze !
                                Trochę mnie poniosło :-(
                                Ale nie dziw się chłopie jak tu na mnie takie obelgi faszyści rzucają . Życzę ci
                                pogody ducha i udanych FUCH w Bayernie
                                ..... KubiSS "

To mialy byc przeprosiny a nie wysmiewka z roboty na czarno!
                                • ballest Re: Kubiss 17.12.08, 09:57
                                  "Re: Polacy wyjadą z Anglii, ale nie wrócą do Pol
                                  kubiss 16.12.08, 22:52 Odpowiedz
                                  ballest napisał: > sasiadow, ale nie przeszkadza to Polakom sie tam osiedlic i
                                  ciagnac zyski z
                                  > tej decyzji!

No wiesz tą cechę mają głównie Schlezjerzy :-)
                                  Jadą do Bayeru i robią fuchy nie płacąc podatku ! "
                                  ------------
                                  Rita tu widzisz co sa przeprosiny hadziaja z uopolskiego wert, kerego Papa w
                                  guminiokach i kufajce na Slonsk se przykabaniou!
                                  • rita100 Re: Kubiss 17.12.08, 10:20
                                    łoj, Ballest, każdy sobie radzi jak może, płaci czy nie płaci podatku.
                                    Ale zobaczysz Ballest, Kubiss da nam przykład jak nalezy przepraszać.
                                    No ktoś ten przykład musi nam dać :) Kubiss nam pokaże jak należy godnie
                                    przeprosić. To będzie taka pokazówka.
                                    • bobek1978 Re: Kubiss 17.12.08, 10:28
                                      Kubiss niewia czs je taki głupi abo jyno sie sam tak stawiousz.
                                      Po robocie dycki idzie coś przirobić, jak sie chce i umiy, a że ty mousz dwie lewy rynki i nikt by cie ani do chałupy nie wpuścioł bys co nie spartaczoł to ostowou ci jyno nasmiywanie sie.
                                      Ale kej ci to robi radosć to sie tam szkryflej co chesz.
                                      Jo ci wybaczom, bo to przeca nie twoja wina że mousz zryty beret.
                                      • rita100 Re: Kubiss 17.12.08, 10:46
                                        Jak jest cenna złota rączka w domu, to nie trzeba nikomu udowadniać.
                                        Ja wróciłam do adapteru, bo w domu nikt nie jest elektronikiem i nie działa
                                        satelitarna, nie działa wideo. Nie było innej rady jak wrócić do tradycji ;)))

Bobek, ja myślę , że pozazdrościł Ci Kubiss Twojego fachu, a jeszcze jak żonka
                                        jest rączna to przyszłośc przed wami OTWARTA.
                                    • annak12 Re: Kubiss 17.12.08, 11:36
                                      rita100 napisała:

> No ktoś ten przykład musi nam dać :) Kubiss nam pokaże jak należy godnie
                                      > przeprosić. To będzie taka pokazówka.

Myślałach,że tu zacznie od przeprosin
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=88504645
                                      • hanys_hans Re: Kubiss 17.12.08, 18:12
                                        noo widza rze chcecie fszyscy ta pokazoowka widziec´ uod kubiSSa, toosz wuooncza
                                        na jakis´ czas tyn woontek na zot. Take pszeprosiny z pszimusu soom blank do bani...

===================================================================

kubiss 16.12.08, 17:43 Odpowiedz
                                        bobek1978 napisał: > kubiss na wigilio to familia niech jy karpia, a ty jydz
                                        jyno ty głowy od karpia
                                        > - mono prawie ci co rozumu przibyndzie.

Witaj Bobeczku jak trza .
                                        Nie wiedziałem że w tym wątku aż drzazgi polecą .
                                        No z rozumem u mnie jest spox .

Obiecałem jednej bardzo stronniczej kobiecie że ciebie przeproszę za pomównienie
                                        twojej żony.
                                        Przycisła mnie pod presją szantażu żebym to uczynił .:-)

Zrobie jej na złość i przeproszę cię szczerze !
                                        Trochę mnie poniosło :-(
                                        Ale nie dziw się chłopie jak tu na mnie takie obelgi faszyści rzucają . Życzę ci
                                        pogody ducha i udanych FUCH w Bayernie
                                        ..... KubiSS

===================================================================

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=88630182
                                        • rita100 Re: Kubiss 17.12.08, 20:07
                                          kubiss napisoł:
                                          Jestem przekonany że jako Kobieta która teraz po "Oczyszczeniu" będzie
                                          sprawiedliwa a nie stronnicza to wreszcie zainterweniujesz gdy Ballest zacznie
                                          bluzgać na cały naród Polski .

Wierzę że z pewnością będziesz się domagać przeprosin ..... KubiSS

---------
                                          Musimy sobie wyjasnić jedno. Nie ma sprawiedliwości na świecie. Nawet
                                          Ministrowie Sprawiedliwości tylko z nazwy są sprawiedliwi. Co dla jednego jest
                                          dobre, dla drugiego jest złe. Nie zadowolimy sprawiedliwie świat, a ni Ty ani ja.
                                          Co do Ballesta, to uważam, że Ballest jest u siebie na Forum , a 'co wolno
                                          wojewodzie to nie tobie smrodzie' - takie jest powiedzenie. Nas obowiązuja inne
                                          reguły. Dobrze , ze sobie walczysz szpadelką. Ballest prowokuje, Ty się bronisz,
                                          atakujesz, my wszyscy obserwujemy i swoje zdanie o tym wyrabiamy, duzo się przy
                                          tym ucząc.

Nie będę się domagać przeprosin ze strony Ballesta, bo to sa sprawy męskie, ja w
                                          takie dialogi nie wchodzę, ale obraziłeś kobiete Bobeczka i dlatego wpadłam w
                                          szał, co nie często mi się zdarza.
                                          Chcesz nam tu mówić, o czym mamy rozmawiać, co jest rzeczywiste, co wirtualne, a
                                          sęk w tym, że po prostu chcemy wszyscy tu być, bo chcemy.

Dajmy sobie juz spokój z tym, pokażesz jak przepraszasz i ciesz się , że nie
                                          dostałes takiej kary jak Ziobro, żeby we wszystkich stacjach największej
                                          oglądalności przepraszać mała i miłą kobietkę Bobka, którą oglądaliśmy w galerii.

Hej, dasz rady !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka