ramon6 04.05.09, 18:46 to bou nojwiyncy grany stick we lecie 1970 Dzisiej juzajs ech go znoud i pszipominou mi piyrsze lato we rajchu. www.youtube.com/watch?v=ong_KGHnx2A Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anton_28 Re: s musicbox 04.05.09, 19:50 Hallo :) a co powiysz na niego:?? uot moji Mamy Lieblingssänger: www.youtube.com/watch?v=7X749d2asNA Gruß Anton Odpowiedz Link
ramon6 Re: s musicbox 04.05.09, 22:06 Serwus Anton, niy tego to jou niyznom. i miou zejs jusz möglichkeit twoj wissen s E-kirchen kajs anwenden? Odpowiedz Link
anton_28 Re: s musicbox 05.05.09, 19:32 Hallo Ramon, Euskirchen mie tela pomoguo, ze teroski wszyske Lackbeanstandugsmeldungen na mojym schreibtischu landujoom, also kupa roboty. ale z drugi strony bou to wielki erfahrung, bo tera se s aussendienstym z Wolfsburga moga na rowno pouosprawiac i mom ta wuadza padac kundowi, lieber kunde, dein Antrag ist unberechtigt, da können wir leider nichts machen. wczejsni zech sie 2 razy zastanowiou, eli kajs wyzi sie niy bydzie beschwerowou tyn kunde, ale tera mom tyn entscheidungsfreiheit. nic, leben geht weiter... S Fatrym zech uosprawiou, also mozno niydugo sie trefiymy PS. Kölsch bou klasse, DANKE Odpowiedz Link
ballest Re: s musicbox 04.05.09, 22:49 Sattlera tysz znom, Anton ! Ta piosenka tysz jhe fajnou! Odpowiedz Link
anton_28 Re: s musicbox 05.05.09, 19:36 Ballest, niy uwierzisz, Sattler choc mo kupa geldu, ale dali skromnie zyje na swojym bauernhofie. Moja Mama dostaua uot niego na Weihnachten uonskigo roku (abo to bouo 2 lata nazot,tera niewia) Postkarta z zyczynioma, bo wczejsni mu mauy Brief z zapytaniym uo koncerty wysuaua. No i latojs jak Ponboczek do, to mono na koncert sie wybierymy (uostatnio bez zima bou u nos w Regensburg - a jo gynyu wtedy na Slonsku) Odpowiedz Link