anita28 08.01.04, 09:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=10046967 Pozdrawiam! :-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 08.01.04, 20:44 Hiiii. Zastanawiam się, co zrobiłeś w pierwszym odruchu, gdy okazało się, że komputer stwierdził, że uszczęśliwi Ciebie zmianą płci.;D Swoją drogą ciekawy przypadek i śmieszny. Następnym razem - gdy Ciebie nieopatrznie zaloguje jako white.falcon - pozwalam na napisanie czegoś śmiesznego, bo mam raczej kiepskie poczucie humoru. :) Pozdrawiam,:))) Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 08.01.04, 21:58 OK, będę pamiętał. :-))) Ale niezłe jaja były... :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 08.01.04, 23:21 piecyk.gazowy napisał: > OK, będę pamiętał. :-))) > > Ale niezłe jaja były... :-DDD Domyślam się. :) Mi się nigdy nie przydarzyło, bym "weszła" w cudzą "skórkę". Jak się czułeś jako Pani? Mam nadzieję, że nie namieszałeś w tamtym wcieleniu jakimś Panom w serduszkach, bo potem tu płakać będą, że "taka miła była, a teraz mnie nie chce".:) Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 08.01.04, 23:35 Nie, nie. Grzeczny byłem i przeważnie się podpisywałem, żem piecyk. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 09.01.04, 00:40 Nie zapomnij. Jesteś Piecyk, nie Kuchenka. Skąd wiesz, jaki wpływ mogą mieć takie przygody na człowieka? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 10:07 Pewnie, Kuchenki to ja jeszcze szukam... A Ty chodź wcześniej spać! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 09.01.04, 20:57 Kto wcześnie zasypia - ten nie podziwia księżyca, a kto rano wstaje - ten krowy doi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 08.01.04, 22:22 white.falcon napisała: > , bo mam raczej kiepskie > poczucie humoru. :) > ja tez to zauwazylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 22:36 i ja mam się niby zalogować ? a qwno !:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 08.01.04, 23:23 Nie lubisz przygód? Może byś "wylądował" jako babcia, pisząca namiętnie na forum n.p. "Gerontologia"? Rozszerzyłbyś zakres zainteresowań dzięki temu, zapoznałbyś się szerzej z problemami. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: 80.54.187.* 08.01.04, 23:27 Nie znam takiego forum, ale jeśli ty tak twierdzisz, to wierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 08.01.04, 23:45 Gość portalu: facet napisał(a): > Nie znam takiego forum, ale jeśli ty tak twierdzisz, to wierzę :) dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 09.01.04, 00:38 No bo się nie logujesz, to skąd masz znać cokolwiek? Ja powiedziałam przykładowo - dość litościwie, bo jeszcze byś trafił na "Otyłość", bądź "Anoreksję". Już nie mówię o innych - gorszych i bulwersujących możliwościach. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 09.01.04, 14:42 white.falcon napisała: > No bo się nie logujesz, to skąd masz znać cokolwiek? Ja powiedziałam > przykładowo - dość litościwie, bo jeszcze byś trafił na "Otyłość", > bądź "Anoreksję". Już nie mówię o innych - gorszych i bulwersujących > możliwościach. ;D przynajmniej wiadomo czego w.f. nie traci logujac sie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 16:20 No dobra, juz kilka for zdradziłaś, gdzie jeszcze zaglądasz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 09.01.04, 17:55 Gość portalu: facet napisał(a): > No dobra, juz kilka for zdradziłaś, gdzie jeszcze zaglądasz ?:) ja nie jestem ciekawa. duzo o jej "zainteresowaniach" mozna juz na podstawie jej wypowiedzi powiedziec. (nie chce tutaj wracac do sprawy jej grozb:"walenia po pysku", ale porzypomne, ze w.f. wystepowala juz na forum w obu rolach: tego co dostaje i tego co chce walic). o czyms to swiadczy i mnie to zupelnie wystarczy, nie chce wiedziec wiecej:P Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 09.01.04, 20:56 To były nieistniejące przykłady for. Choć, kto wie, czy gdzieś w netowych otchłaniach rzeczywiście nie istnieją, Facet. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 22:07 Coś cienko ostatnio przędziesz na tym forum, ogon ci urwali ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 09.01.04, 23:07 A nie bywasz zajęty innymi sprawami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 23:08 Mnie nie chodziło o ilość :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 09.01.04, 23:15 Facet jak zwykle, martwi się czyjąś jakością :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 09.01.04, 23:33 Ciekawe, czy przystawia na nickach znak jakości i ma opracowany jego grafikę, no i czy opatentował go. :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 12:36 Tego nie wiem, ale gdyby rzeczywiście tak było, to domyślam się, jaki znak by nam przystawił :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 15:51 Sądzę, Debi, że nawet by do swojego "sklepiku" nie wpuścił, uznając, że jesteśmy "towar niehandlowy". ;D Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 11.01.04, 21:51 O, z pewnością, i miałby rację, bo my wcale nie jesteśmy towarem! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 11.01.04, 22:57 A chciał nam znaczek jakości przystawić. Chyba byśmy mu taki przystawiły na nosie i paradowałby po forum z nim. Może byśmy mu jeszcze takie coś dowiesiły, co dzwoni w bramce, gdy ktoś chce wynieść ze sklepu towar bez płacenia? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:25 Nawet masz godne następczynie :) white.falcon napisała: > Hiii :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Dlaczego? 13.01.04, 23:36 Gość portalu: facet napisał(a): > > Nawet masz godne następczynie :) > nie zaliczaj mnie do "onych". ja jestem po waszej stronie - twojej i debi:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Phi, też wymyśliłeś! 12.01.04, 21:27 To jest ostatnia rzecz, którą można o mnie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: zazwyczaj najbardziej zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 08:11 dowiaduje się najpóźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zazwyczaj najbardziej zainteresowana 13.01.04, 19:08 Ale najważniejsze, że się dowiaduje, prawda? Może wiesz jeszcze coś na mój temat, czego mogłabym się dowiedzieć choćby po niewczasie? Poza tym, skoro już nazwałeś mnie dewotką, to może zechciałbyś powiedzieć mi, jak się to u mnie objawia? Mogłabym się doskonalić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zazwyczaj najbardziej zainteresowana 13.01.04, 19:33 Debi, a może facet marzy o tym, byśmy prezentowały się jako dewotki? Takie ma ukryte marzenie, które w skromny sposób tu zdradza. Może też dążyć do nawracania nas, ale ciekawa jestem, na co? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zazwyczaj najbardziej zainteresowana 13.01.04, 22:03 O, White! Być dewotką bez przekonania to bardzo ciężka rola, ale czegóż MY KOBIETY nie jesteśmy w stanie zrobić, by sprostać niezaspokojonym fantazjom faceta? Zdolne wszak jesteśmy niesłychanie, więc niech nam da parę wskazówek, a powiedziemy go wprost do bram raju, po czym i nawrócić będzie mógł w naszym towarzystwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zazwyczaj najbardziej zainteresowana 13.01.04, 23:28 O, Debi, poświęcimy się. Tylko niech nam da świetlaną wskazówkę, czy mamy modlić się za niego, czy wręcz przeciwnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zazwyczaj najbardziej zainteresowana 13.01.04, 23:50 W razie, jakby nie dał, sama wynalazłam odpowiednią. Pozwól, że zacytuję: Dewotce służebnica w czymsiś przewiniła Właśnie natenczas, kiedy pacierze kończyła. Obróciwszy się przeto z gniewem do dziewczyny, Mówiąc właśnie te słowa: "... i odpuść nam winy, Jako my odpuszczamy", biła bez litości. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: zazwyczaj najbardziej zainteresowana 14.01.04, 00:04 Śliczne.:) Myślisz, że facet nas tak potraktuje? Jakoś mi na myśl przyszedł wizerunek średniowieczny ryciny p.t. "Matka karząca ale kochająca". Na tym obrazku mamusia jedną ręką biła rózgą wypiętą pupcię synka, trzymanego przez jakiegoś posługacza (jak domyślam się), a drugą ręką tuliła do serca lilię. Oczka zaś wznosiła ku niebu, gdzie z chmurek wynurzał się ponury dziad z długą brodą. Cudna rycinka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: zazwyczaj najbardziej zainteresowana 13.01.04, 20:22 spokoj! wszyscy maja ochlonac i troche sie zdystansowac:) debi to zadna "dewotka" tylko bardzo mila i kulturalna osoba. fecet przepros debi za pomylke i podajcie sobie rece. a ty debi tak sie nie goraczkuj, bo facet swoje na temat w.f. wie i to z czasow kiedy ciebie jeszcze na "romantica" nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zazwyczaj najbardziej zainteresowana 13.01.04, 21:53 To znaczy, że facet wiedział, że jestem dewotką z czasów, kiedy mnie jeszcze na Romantice nie było? Nic nie rozumiem, ale mniejsza z tym, bo chetnię zostanę dewotką na wyłączny użytek faceta, tylko niech mi powie, jakie cechy mam w sobie pielęgnować i uwypuklać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: zazwyczaj najbardziej zainteresowana 13.01.04, 22:18 debi_bebi napisała: > To znaczy, że facet wiedział, że jestem dewotką z czasów, kiedy mnie jeszcze > na Romantice nie było? a gdzie ja tak powiedzialam? Nic nie rozumiem, ale mniejsza z tym, bo chetnię > zostanę dewotką na wyłączny użytek faceta, tylko niech mi powie, jakie cechy > mam w sobie pielęgnować i uwypuklać ;) to byl oczywisty niewypal jesli chodzi o ciebie debi, wiec przestan pielegnowac w sobie uraze:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: następny :)i tx 13.01.04, 22:23 jestem "dewotka" bo probowalam was pogodzic?:) oj facet, a ja myslalm, ze ty mi podziekujesz... dobra mozecie klocic sie dalej skoro moja interwencja nie podobala sie zadnej ze stron. ty debi jestes "dewotka", a "facet" myli sie z definicji we wszystkich swoich opiniach, bo jest "facet". teraz lepiej?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: następny :)i tx 13.01.04, 22:30 Elou, Messja :) Mnie się bardzo spodobała tak twoja interwencja, jak również pomysł na zostanie dewotką faceta, do którego ani myślę żywić urazę, jakem dewotka! Nie złość się więc, Messjo, tylko interweniuj dalej, ja tymczasem zacznę się wprawiać w dewocji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: następny :)i tx 13.01.04, 22:37 debi_bebi napisała: > Elou, Messja :) Mnie się bardzo spodobała tak twoja interwencja, jak również > pomysł na zostanie dewotką faceta, do którego ani myślę żywić urazę, jakem > dewotka! Nie złość się więc, Messjo, tylko interweniuj dalej, ja tymczasem > zacznę się wprawiać w dewocji ;) Hi debi! widze, ze tak sie mocno zasugerowalas opinia faceta, ze teraz juz sie tego nie odkreci:) ja jednak nadal mysle, ze on zartowal i tak naprawde nie chcial nikogo urazic... zamiast wiec rostrzygac kto jest dewotka czy dewotem:) wolalabym cala gromada isc na piwo i pomyslec o czyms znacznie przyjemniejszym. skoro nie mozna zrobic tego doslownie, kazdy moze wypic piwo symbolicznie - do monitora:) ja wypije moje jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: juz nie musisz, dobrze ci to wychodzi :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: juz nie musisz, dobrze ci to wychodzi :) ntx 13.01.04, 23:05 Ależ ja pragnę, żeby mi wychodziło jeszcze lepiej! Dla Ciebie wdrapę się na Himalaje dewocji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: fakt, zaczynasz już szczytować :)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:19 Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Natchnąłeś mnie :) 13.01.04, 23:23 Przy takim mistrzu, jak Ty, to dziecinnie proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet No, no - tylko bez bzdurnych wyznań :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:27 debi_bebi napisała: > Przy takim mistrzu, jak Ty, to dziecinnie proste :) > Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: No, no - tylko bez bzdurnych.. - do debi:) 13.01.04, 23:31 patrz debi jaki on skromny:P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: No, no - tylko bez bzdurnych.. - do debi:) 13.01.04, 23:57 Skromny, ale stanowczy, niczym Dyzma. Zaiste, wielka kariera go czeka ... w szkolnictwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: fakt, zaczynasz już szczytować :) 13.01.04, 23:25 to chyba dobrze? niejeden facet by tak chcial:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: no nie wiem, jest nieobliczalna :)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:29 messja napisała: > to chyba dobrze? niejeden facet by tak chcial:P > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: narzekanie to wasza domena :)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet ja jedynie staram się to spokojnie przeczekać :)nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:42 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ja jedynie staram się to spokojnie przeczekać 13.01.04, 23:47 to ile ty masz lat, ze nie chcesz juz "szczytowac"?:P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: podobno-co nie przeszkadza wam wcale narzekac 14.01.04, 00:04 Wieczne narzekanie racz mu dać, Panie, bez narzekania cóż mu z życia zostanie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: robisz postępy :)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: robisz postępy :)i tx 13.01.04, 22:46 jesli to do mnie to dziekuje, bez wzgledu na to czy byl to komplement:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Postępy i postępy. 13.01.04, 22:53 Pewnie zdaniem faceta obie robimy jakieś postępy, ale to wszystko jest nic wobec jego postępów w wyrażaniu myśli za pomocą coraz mniejszej ilości słów. Ćwiczmy lepiej telepatię, bo gdy lakoniczność faceta osiągnie szczyt, to kto go zrozumie?? Chyba tylko jeden Pan w niebiosach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Postępy i postępy. 13.01.04, 22:56 debi_bebi napisała: > Pewnie zdaniem faceta obie robimy jakieś postępy, ale to wszystko jest nic > wobec jego postępów w wyrażaniu myśli za pomocą coraz mniejszej ilości słów. > Ćwiczmy lepiej telepatię, bo gdy lakoniczność faceta osiągnie szczyt, to kto > go zrozumie?? Chyba tylko jeden Pan w niebiosach ;) > ja sie poddaje - nic nie poradze:lubie i ciebie i faceta:) ciekawe czy to znaczy, ze jestem dewotka czy wrecz przeciwnie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Messja, 13.01.04, 23:03 nie no, nie rób mi tego! Nie możesz się tak poddawać bez walki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja debi:) 13.01.04, 23:04 debi_bebi napisała: > nie no, nie rób mi tego! Nie możesz się tak poddawać bez walki ;) > no dobra, ale z kim i o co mam walczyc?:P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Messja :)) 13.01.04, 23:09 Nieważne, ale to nie jest powód, żeby się poddawać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja debi :)) 13.01.04, 23:11 debi_bebi napisała: > Nieważne, ale to nie jest powód, żeby się poddawać. > ;) > mam walczyc dla zasady?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: debi :)) 13.01.04, 23:20 Oczywiście, oraz nawracać ogniem i mieczem, ewentualnie palić na stosie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: debi :)) 13.01.04, 23:23 debi_bebi napisała: > Oczywiście, oraz nawracać ogniem i mieczem, ewentualnie palić na stosie ;) > czy to napewno rozsadne? i tak mam wiecej "wrogow" niz potrafie zliczyc (ze wzgledu na to, ze niektorzy sie klonuja:)... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Messja :)) 13.01.04, 23:25 Więc jako zadośćuczynienie pomóż im zostać męczennikami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja debi :)) 13.01.04, 23:27 debi_bebi napisała: > Więc jako zadośćuczynienie pomóż im zostać męczennikami ;) > pozwalam i dlatego tak mnie nie lubia:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja debi :)) 13.01.04, 23:37 debi_bebi napisała: > To są hipokrytami albo głupcami :) > zawsze to mowilam, ale nie chca wierzyc. ciekawe dlaczego?:P Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: debi :)) 13.01.04, 23:49 debi_bebi napisała: > Błądzą, jak to owieczki :) co gorsza nie doceniaja kija troskliwego pasterza:P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Messja :)) 13.01.04, 23:52 To dodatkowo jeszcze krótkowzroczni są ?? Odpowiedz Link Zgłoś
messja debi :)) 13.01.04, 23:55 debi_bebi napisała: > To dodatkowo jeszcze krótkowzroczni są ?? > i lekkomyslni - ida jak barany na skraj urwiska:P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Messja :)) 14.01.04, 00:07 Pospadają hurtem, a potem będą twierdzić, ze to była rzeź niewiniątek! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja debi :)) 14.01.04, 00:45 debi_bebi napisała: > Pospadają hurtem, a potem będą twierdzić, ze to była rzeź niewiniątek! > ;) dokladnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Messja sie poddaje ? Nie wierzę :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: wolę przeskoczyć albo obejść :)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:31 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Messja sie poddaje ? Nie wierzę :) 13.01.04, 23:29 no widzisz: nawet ty mnie nie doceniasz, a co dopiero dziwic sie innym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet wyrównujesz tę małą ilość słów :)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:22 debi_bebi napisała: > Pewnie zdaniem faceta obie robimy jakieś postępy, ale to wszystko jest nic > wobec jego postępów w wyrażaniu myśli za pomocą coraz mniejszej ilości słów. > Ćwiczmy lepiej telepatię, bo gdy lakoniczność faceta osiągnie szczyt, to kto > go zrozumie?? Chyba tylko jeden Pan w niebiosach ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: wyrównujesz tę małą ilość słów :)ntx 13.01.04, 23:30 Inaczej nie miałbyś pretekstu, żeby cokolwiek powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet jak będę milczał, to ty wręcz przeciwnie, ?:)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:35 debi_bebi napisała: > Inaczej nie miałbyś pretekstu, żeby cokolwiek powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: jak będę milczał, to ty wręcz przeciwnie, ?: 13.01.04, 23:40 To jest jeszcze do ustalenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Słodkiego nocnego dewotkowania :)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 00:19 A nieomylna bebi_d jak zwykle czyta w myślach piszących tutaj :) debi_bebi napisała: > Facet jak zwykle, martwi się czyjąś jakością :) > Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 00:27 To powiedz mi wprost, że się omyliłam z tą jakością. Niech się tego dowiem wreszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 00:36 słodkich snów genialna bebi_d, przecież ty już sobie uwiłaś w tej mądrej główce jedynie słuszną odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 00:40 A skąd wiesz? Wygląda, ze sam sobie uwiłeś jedynie słuszna odpowiedź co do mojej odpowiedzi. Jakie to przykre! Człowiek chce się czegoś dowiedzieć i nie może przez jakiegoś twardogłowego faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 01:02 Myśl dalej, myślenie bywa zawsze twórcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 01:10 Gość portalu: facet napisał(a): > Myśl dalej, myślenie bywa zawsze twórcze :) nawzajem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 01:23 Nawrócona papużka, czy też uboczne skutki krzyżówki różnych forum ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 01:28 O, czyżby się odezwał mój wierny czytelnik? Miło mi ;-) PS. Liczba mnoga od forum brzmi "for". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 01:34 Nie pochlebiaj sobie, wystarczy zajrzeć czasami tutaj (FR):) Robisz jednak postępy, a w temacie "for" to można byłoby dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 12:04 to jmx teraz jest twoja wielbicielka? ty to masz powodzenie fiu, fiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 15:34 Ja tam jej żadnych obietnic nie robiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 16:48 Gość portalu: facet napisał(a): > Ja tam jej żadnych obietnic nie robiłem :) co nie znaczy, ze na nic nie liczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 12:06 Gość portalu: facet napisał(a): > Coś cienko ostatnio przędziesz na tym forum, ogon ci urwali ?:) dyskutowalabym............. ze ostatnio:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 15:37 Wy dwie to jak te dwie papużki "nierozłączki" - żyć bez siebie nie możecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 15:50 Gość portalu: facet napisał(a): > Wy dwie to jak te dwie papużki "nierozłączki" - żyć bez siebie nie możecie :) No nie przesadzaj - ja mogę. Ale to jest jakieś jednostronne - beze mnie żyć nie może, a chciałabym, by w przypadku Pani M. było inaczej. Tęsknię za obojętnością z jej strony na moje wpisy. Co zaś dotyczy logowania lub nie. Każdy robi tak, jak uzna za słuszne, choć można porozmawiać o tym, przedstawiając swoje argumenty "za" i "przeciw". W Twoim przypadku - zobacz, Facet - niewiadomo, jakiej płci jesteś. Piecyka komputer próbował "uszczęśliwić" zmianą płci. A Ty to niewiadomo jakiej jesteś, nawet dla komputera - hiii. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
messja takze do faceta... 10.01.04, 16:41 white.falcon napisała: > Gość portalu: facet napisał(a): > > > Wy dwie to jak te dwie papużki "nierozłączki" - żyć bez siebie nie możecie > :) > > No nie przesadzaj - ja mogę. Ale to jest jakieś jednostronne - beze mnie żyć > nie może, a chciałabym, by w przypadku Pani M. było inaczej. Tęsknię za > obojętnością z jej strony na moje wpisy. he, he, he... nie wiem kogo w.f. bierze za idiote, ale jesli ciebie facet, to chyba przesadza. wiem, ze widziales jej pielgzymki za mna po innych forach (czy forumach:)) bo nie bez powodu wypomniles jej wyznanie, ze mnie "lubi" ktore padlo na fof. prowokacyjne watki na moj temat "obojetna" pani w.f. zalozyla na ft i "romantica", gdzie probowala za pomoca "jajek" wywolac kolejna awanture. dobrze, ze nikt nie dal sie nabrac, oprocz pewnego wladka. ale dlatego, ze jesto on stosunkowo "mlody" nawet jesli chodzi o spam i prowokacje. inne jej slynne wystepy to: "odejscie z forum z mojego powodu":))), watek gdzie wrabia mnie w admina, a przede wszystkim zlosliwosci pisane na moj temat w czasie mojej nieobecnosci. tyle zlego na jedna "niewinna" w.f.:)))) nie wspomne nawet o tym, ze "obojetnie" wysyla mi kartki urodzinowe i swiateczne. z jaka trescia, nie bede ujawniac, ale chyba nie musze cie przekonywac, ze napewno z symatii do mnie tak czyni:) > > Co zaś dotyczy logowania lub nie. Każdy robi tak, jak uzna za słuszne, choć > można porozmawiać o tym, przedstawiając swoje argumenty "za" i "przeciw". W > Twoim przypadku - zobacz, Facet - niewiadomo, jakiej płci jesteś. Piecyka > komputer próbował "uszczęśliwić" zmianą płci. A Ty to niewiadomo jakiej jesteś, > > nawet dla komputera - hiii. ;D > to propozycja facet, bys jej pokazal jakiej plci jestes. nie badz glupi - nie pokazuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re:do Messji i W.F. : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 16:49 Ja tam nie jestem zazdrosny - i w wasze wzajemne uczucia nie bedę się wtrącał, ani nie będę próbował je zrywać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re:do faceta: 10.01.04, 16:56 Gość portalu: facet napisał(a): > Ja tam nie jestem zazdrosny - i w wasze wzajemne uczucia nie bedę się wtrącał, > ani nie będę próbował je zrywać :))) > to podobnie jak ja: tez nie jestem zazdrosna i w wasze wzajemne uczucia nie bede sie wtracac, ani ich zrywac. nawet nie widze sensu w pisaniu takich deklaracji, bo "co ma wisiec, nie utonie" a w.f. jak byla upierdliwa i tak zawsze bedzie (nie mnie, to tobie albo komus innemu bedzie chciala plec sprawdzic):) tylko nie chcialam byc gorsza, jesli chodzi o sprostowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re:do Messji i W.F. : 10.01.04, 20:31 Gość portalu: facet napisał(a): > Ja tam nie jestem zazdrosny - i w wasze wzajemne uczucia nie bedę się wtrącał, > ani nie będę próbował je zrywać :))) > Jakie tam wzajemne uczucia - hiii. Ani mnie ta Pani ziębi, ani grzeje. Nie da się zerwać czegoś, co nie istnieje.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 16:46 Oj, chyba faktycznie zgubiłaś ogon :) Teraz zostałem wreszcie uświadomiony prze ciebie - założyć sobie męskego nicka to będzie się facetem, żeńskiego to kobitką. Hmmm, z Tobą faktycznie coś złego się dzieje ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 16:50 Gość portalu: facet napisał(a): > Oj, chyba faktycznie zgubiłaś ogon :) > > Teraz zostałem wreszcie uświadomiony prze ciebie - założyć sobie męskego nicka > to będzie się facetem, żeńskiego to kobitką. Hmmm, z Tobą faktycznie coś złego > się dzieje ostatnio :) skad wiesz? moze probowala i w jej przypadku dzialalo? p.s. tylko nie tlumacz sobie moich uwag opatrznie. a jak juz musisz, to lepiej tak, ze bez ciebie zyc nie moge:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 20:04 Dlaczego koniecznie złego? Poprostu jestem zajęta czymś ciekawszym i ani mi w głowie zajmować się jakimiś pierdółkami. Pisuję z czystej sympatii do FR i ludzi, urzędujących na nim i lekko od "niechcenia".:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do White.Falcon - a propos logowania... 10.01.04, 16:44 Gość portalu: facet napisał(a): > Wy dwie to jak te dwie papużki "nierozłączki" - żyć bez siebie nie możecie :) facet czytasz nieuwaznie: moja wypowiedz byla skierowana do ciebie i dotyczyla twojej wypowiedzi. chyba nie bedziesz mi wypominal, ze na tym watku mamy podobne przemyslenia, tym bardziej, ze patrzac chocby na ilosc moich wpisow, jakos mniej przywiazana jestem do zapdanego przez ciebie tematu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Do White.Falcon - a propos logowania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 16:50 bez komentarza :) Odpowiedz Link Zgłoś