Dodaj do ulubionych

chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:-)

17.01.04, 09:42
Czy sa gdzies jeszcze takie??
Zamieszkamy w chatce w lesie:)
Obserwuj wątek
    • mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 09:47
      No tak...
      Zwabisz do leśniczówki jakąś Małgosię, a po paru miesiącach, pod byle
      pretekstem wyprowadzisz ją w głąb lasu każąc jej zbierać jagody. Sam zaś
      ulotnisz się jak kamfora w celu poszukiwania Małgosi nr II ;-)
      • debi_bebi Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 09:57
        Albo Baby-Jagi ;)
      • Gość: roman ty ku... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 09:59
        Te kobiety...nie wierza ze faceci tez moga byc romantyczni.Ja kiedys bylem
        romantykiem,ale trafilem na takie co juz mi to z glowy wybily(to one mnie do
        lasu zaprowadzily).Moze zle trafilem a moze to kobiety sa mniej romantyczne od
        mezszczyzn?
        Osobiscie to wybral bym maly drewniany domek wysoko w gorach z kominkiem z
        kamienia:))w bawarii albo gdzies indziej;))
        pozdrawiam
        • mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 10:11
          Biedactwo !:-(
          A do Bawarii za NIC bym nie pojechała !
          Znasz Legendę o Wandzie, co to Niemca nie chciała ? ;-)

Pozdrawiam :-)
          • Gość: roman... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:15
            Przeciez ja bym nie jechal z Toba:ppppp
            • Gość: roman... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:23
              ...tylko z jakas romantyczka;)
              pa
              • mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 10:25
                Och! Jestem zawidziona !
                Nie będę ukrywać, że to pierwszy kosz w moim życiu !
                Och ja biedna!
                Och ja nieszczęśliwa...
                Nie wiem , co ze sobą pocznę !
                • Gość: roman... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:33
                  nie chce cie urazic ale pewnie janrenovate do swojego domku tez by cie nie
                  chcial,ale nie przejmuj sie napewno masz inne zalety:))))))))))
                  • mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 10:37
                    Ha, ha, ha ;-)
                    No jasne !
                    Mogłabym przecież zjeść Jasia razem z jego Małgosią ;-)
                  • mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 10:40
                    A moje niewątpliwe zalety są takie, że podczas zjadania Jasia i Małgosi -
                    nie mlaskam i nie cmokam, aha, a po skończonym jedzeniu grzecznie i uprzejmie
                    dziękuję za smaczny posiłek ;-)
                    • Gość: roman... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:45
                      łee, ja myslalem ze to ty bys przyzadzala posilki...:/
                      jeszcze nic straconego jak potrafisz to cie moze wezme:),jeszcze by tam trzeba
                      drzewo do kominka rabac itp. przyziemnosci
                      • mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 10:48
                        Hmmm...
                        Zmartwię Cię Kotku !
                        Jestem za młoda i za ładna, żeby być Twoją służącą,
                        a Ty jesteś za biedny, żeby ją mieć ;-)

Miłego weekendu ! :-)
                        • Gość: roman... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:51
                          dziekuje wzajemnie.najwazniejsze to znac swoja cene!!!!! a skad wiesz ze
                          jestem biedy??mam bagate wnetrze na poczatek powinno wystarczyc;)))))a
                          potem...:>
                    • Gość: JaSza Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.szeptel.net.pl 20.01.04, 21:50
                      Nie ma juz romantycznych dziewczyn??:(
                • janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 24.01.04, 13:10
                  mandaryn_ka napisała:

> Och! Jestem zawidziona !
                  > Nie będę ukrywać, że to pierwszy kosz w moim życiu !
                  > Och ja biedna!
                  > Och ja nieszczęśliwa...
                  > Nie wiem , co ze sobą pocznę !
                  ROMANTICA IS GONE,IS DEATH:((
    • Gość: nick_ Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: 81.15.247.* 21.01.04, 21:58
      Gdzie ten las?
    • Gość: Alla Bella Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: 213.25.33.* 22.01.04, 12:07
      eh,poszłabym z Tobą w ten las.A co będzie jak romantyzm zgaśnie?Być porzuconą -
      to bardzo boli...
      • janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 23.01.04, 09:55
        Gość portalu: Alla Bella napisał(a):

> eh,poszłabym z Tobą w ten las.A co będzie jak romantyzm zgaśnie?Być
        porzuconą -
        > to bardzo boli...
        Spróbuj:-))
        • Gość: Alla Bella Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: 213.25.33.* 23.01.04, 13:52
          no dobrze:) Więc gdzie ten las?SZybko pobiegnę do Twojej chatki, bo okropnie
          zimno dzisiaj:))
          • janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 23.01.04, 17:45
            Gość portalu: Alla Bella napisał(a):

> no dobrze:) Więc gdzie ten las?SZybko pobiegnę do Twojej chatki, bo okropnie
            > zimno dzisiaj:))
            Przybywaj:)
            W kominku napalone i ogień milo buzuje:)
            • Gość: Alla Bella Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 20:36
              Jestem,miły:)A gdzie Ty? Ciepło,miło,ale...Ciebie nie widzę.Może wrócisz...
        • Gość: Alla Bella Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: 213.25.33.* 26.01.04, 16:25
          I każdą tak zachęcasz? A potem nie odpowiadasz? B.mi przykro, ale to wcale nie
          jest romantica, to nie to formu....
    • samowolny Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 22.01.04, 12:53
      dobrze ze dodałeś "ciepła"..bo ktoś mógłby cie posądzić o nekrofilie:)))))
    • Gość: straszna Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 15:48
      coz ja jestem niemila, realistka i do tego zimna, a takich nikt nie szuka
      • Gość: Alla Bella Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: 213.25.33.* 26.01.04, 10:14
        Zostań Straszna.W tej chatce jest miło, co z tego ,że janrenovate nie
        przyszedł.Widać, bardzo nie chciał mnie spotkać. Zostaniemy więc same, zjemy
        jajecznicę i hajda do własnych domków pobiegniemy.
    • Gość: angelika Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.inetia.pl 26.01.04, 11:57
      Ja jestem,miła,ciepła i romantyczna.A zamieszkałaby w chatce nad morzem!
      • janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 26.01.04, 16:03
        Gość portalu: angelika napisał(a):

> Ja jestem,miła,ciepła i romantyczna.A zamieszkałaby w chatce nad morzem!
        Angeliko skoro jestes taka jaka jestes,mozemy zamieszkac gdziekolwiek
        zechcesz:))))
        Zapraszam:-)
        • Gość: angelika Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.inetia.pl 26.01.04, 16:20
          Bardzo miło.Moze sie poznamy?
          • janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 26.01.04, 17:07

> Bardzo miło.Moze sie poznamy?
            Angeliko ,where are you??
          • andrzejjewski Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 27.01.04, 23:07
            Moze Cie nawet zabierze do tej wymarzonej Hameryki?
    • Gość: angelika Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.inetia.pl 26.01.04, 16:42
      i co ?Czekam na tego co poszukuje miłej,ciepłej i romantycznej kobietki!!!!!!!
      • janrenovate do Angeliki 26.01.04, 16:56
        Angeliko ja rowniez czekam:)
        Jestes jako gość w tym portalu,wiec jak mam sie z Toba skontaktować??
    • Gość: angelika Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.inetia.pl 27.01.04, 16:15
      napisz na adres rafa-75@wp.pl
      • janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 02.02.04, 22:52

> napisz na adres rafa-75@wp.pl
        napisalem i nie odpowiedzialas:(
        • oleena Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 03.02.04, 16:31
          no tak- teraz widzę, że to nie musi być Ewa :))
          i jednak się nie poddajesz; powodzenia!
          • janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 03.02.04, 17:30
            oleena napisała:

> no tak- teraz widzę, że to nie musi być Ewa :))
            > i jednak się nie poddajesz; powodzenia!

where there's awill,there's a way:-)))
            • Gość: antynatręt Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.lcs.net.pl / 195.205.150.* 03.02.04, 20:55
              Janrenovate, zachowuj się godniej, bo innym mężczyznom za ciebie wstyd, i nie
              chwal się, że znasz jakieś języki, bo tu jest Polska i forum też polskojęzyczne.
              Latasz po tym forum jak kot z pęcherzem, a do Chin już nie jedziesz? Może po
              chińsku coś napiszesz?
      • Gość: Nicola Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 08.02.04, 18:06
        rafa...
        czy jestes ta sama Rafa, ktora znam z wp?... buziaki! :)
    • Gość: andzia Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 19:59
      uwazajcie na tego faceta znam go - ladnie bajeruje ale ... chyba swir
      • janrenovate do Andzi 06.03.04, 09:09
        Sorrki skarbie,ale ja Ciebie nie znam??
        Skoro twierdzisz że Cie ZBAJEROWAŁEM,ujawnij sie.
        A to czy jestem świr to tez nie Tobie oceniać:P
        Zreszta trzeba swirować,aby nie zwariować:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka