janrenovate 17.01.04, 09:42 Czy sa gdzies jeszcze takie?? Zamieszkamy w chatce w lesie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 09:47 No tak... Zwabisz do leśniczówki jakąś Małgosię, a po paru miesiącach, pod byle pretekstem wyprowadzisz ją w głąb lasu każąc jej zbierać jagody. Sam zaś ulotnisz się jak kamfora w celu poszukiwania Małgosi nr II ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 09:57 Albo Baby-Jagi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman ty ku... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 09:59 Te kobiety...nie wierza ze faceci tez moga byc romantyczni.Ja kiedys bylem romantykiem,ale trafilem na takie co juz mi to z glowy wybily(to one mnie do lasu zaprowadzily).Moze zle trafilem a moze to kobiety sa mniej romantyczne od mezszczyzn? Osobiscie to wybral bym maly drewniany domek wysoko w gorach z kominkiem z kamienia:))w bawarii albo gdzies indziej;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 10:11 Biedactwo !:-( A do Bawarii za NIC bym nie pojechała ! Znasz Legendę o Wandzie, co to Niemca nie chciała ? ;-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:15 Przeciez ja bym nie jechal z Toba:ppppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:23 ...tylko z jakas romantyczka;) pa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 10:25 Och! Jestem zawidziona ! Nie będę ukrywać, że to pierwszy kosz w moim życiu ! Och ja biedna! Och ja nieszczęśliwa... Nie wiem , co ze sobą pocznę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:33 nie chce cie urazic ale pewnie janrenovate do swojego domku tez by cie nie chcial,ale nie przejmuj sie napewno masz inne zalety:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 10:37 Ha, ha, ha ;-) No jasne ! Mogłabym przecież zjeść Jasia razem z jego Małgosią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 10:40 A moje niewątpliwe zalety są takie, że podczas zjadania Jasia i Małgosi - nie mlaskam i nie cmokam, aha, a po skończonym jedzeniu grzecznie i uprzejmie dziękuję za smaczny posiłek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:45 łee, ja myslalem ze to ty bys przyzadzala posilki...:/ jeszcze nic straconego jak potrafisz to cie moze wezme:),jeszcze by tam trzeba drzewo do kominka rabac itp. przyziemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 17.01.04, 10:48 Hmmm... Zmartwię Cię Kotku ! Jestem za młoda i za ładna, żeby być Twoją służącą, a Ty jesteś za biedny, żeby ją mieć ;-) Miłego weekendu ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman... Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:51 dziekuje wzajemnie.najwazniejsze to znac swoja cene!!!!! a skad wiesz ze jestem biedy??mam bagate wnetrze na poczatek powinno wystarczyc;)))))a potem...:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaSza Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.szeptel.net.pl 20.01.04, 21:50 Nie ma juz romantycznych dziewczyn??:( Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 24.01.04, 13:10 mandaryn_ka napisała: > Och! Jestem zawidziona ! > Nie będę ukrywać, że to pierwszy kosz w moim życiu ! > Och ja biedna! > Och ja nieszczęśliwa... > Nie wiem , co ze sobą pocznę ! ROMANTICA IS GONE,IS DEATH:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick_ Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: 81.15.247.* 21.01.04, 21:58 Gdzie ten las? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Bella Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: 213.25.33.* 22.01.04, 12:07 eh,poszłabym z Tobą w ten las.A co będzie jak romantyzm zgaśnie?Być porzuconą - to bardzo boli... Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 23.01.04, 09:55 Gość portalu: Alla Bella napisał(a): > eh,poszłabym z Tobą w ten las.A co będzie jak romantyzm zgaśnie?Być porzuconą - > to bardzo boli... Spróbuj:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Bella Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: 213.25.33.* 23.01.04, 13:52 no dobrze:) Więc gdzie ten las?SZybko pobiegnę do Twojej chatki, bo okropnie zimno dzisiaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 23.01.04, 17:45 Gość portalu: Alla Bella napisał(a): > no dobrze:) Więc gdzie ten las?SZybko pobiegnę do Twojej chatki, bo okropnie > zimno dzisiaj:)) Przybywaj:) W kominku napalone i ogień milo buzuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Bella Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 20:36 Jestem,miły:)A gdzie Ty? Ciepło,miło,ale...Ciebie nie widzę.Może wrócisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Bella Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: 213.25.33.* 26.01.04, 16:25 I każdą tak zachęcasz? A potem nie odpowiadasz? B.mi przykro, ale to wcale nie jest romantica, to nie to formu.... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 22.01.04, 12:53 dobrze ze dodałeś "ciepła"..bo ktoś mógłby cie posądzić o nekrofilie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszna Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 15:48 coz ja jestem niemila, realistka i do tego zimna, a takich nikt nie szuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Bella Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: 213.25.33.* 26.01.04, 10:14 Zostań Straszna.W tej chatce jest miło, co z tego ,że janrenovate nie przyszedł.Widać, bardzo nie chciał mnie spotkać. Zostaniemy więc same, zjemy jajecznicę i hajda do własnych domków pobiegniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelika Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.inetia.pl 26.01.04, 11:57 Ja jestem,miła,ciepła i romantyczna.A zamieszkałaby w chatce nad morzem! Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 26.01.04, 16:03 Gość portalu: angelika napisał(a): > Ja jestem,miła,ciepła i romantyczna.A zamieszkałaby w chatce nad morzem! Angeliko skoro jestes taka jaka jestes,mozemy zamieszkac gdziekolwiek zechcesz:)))) Zapraszam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelika Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.inetia.pl 26.01.04, 16:20 Bardzo miło.Moze sie poznamy? Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 26.01.04, 17:07 Gość portalu: angelika napisał(a): > Bardzo miło.Moze sie poznamy? Angeliko ,where are you?? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 27.01.04, 23:07 Moze Cie nawet zabierze do tej wymarzonej Hameryki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelika Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.inetia.pl 26.01.04, 16:42 i co ?Czekam na tego co poszukuje miłej,ciepłej i romantycznej kobietki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate do Angeliki 26.01.04, 16:56 Angeliko ja rowniez czekam:) Jestes jako gość w tym portalu,wiec jak mam sie z Toba skontaktować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelika Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.inetia.pl 27.01.04, 16:15 napisz na adres rafa-75@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 02.02.04, 22:52 Gość portalu: angelika napisał(a): > napisz na adres rafa-75@wp.pl napisalem i nie odpowiedzialas:( Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 03.02.04, 16:31 no tak- teraz widzę, że to nie musi być Ewa :)) i jednak się nie poddajesz; powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- 03.02.04, 17:30 oleena napisała: > no tak- teraz widzę, że to nie musi być Ewa :)) > i jednak się nie poddajesz; powodzenia! where there's awill,there's a way:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynatręt Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.lcs.net.pl / 195.205.150.* 03.02.04, 20:55 Janrenovate, zachowuj się godniej, bo innym mężczyznom za ciebie wstyd, i nie chwal się, że znasz jakieś języki, bo tu jest Polska i forum też polskojęzyczne. Latasz po tym forum jak kot z pęcherzem, a do Chin już nie jedziesz? Może po chińsku coś napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicola Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 08.02.04, 18:06 rafa... czy jestes ta sama Rafa, ktora znam z wp?... buziaki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: chce poznac mila,ciepla,romantyczna KOBIETE:- IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 19:59 uwazajcie na tego faceta znam go - ladnie bajeruje ale ... chyba swir Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate do Andzi 06.03.04, 09:09 Sorrki skarbie,ale ja Ciebie nie znam?? Skoro twierdzisz że Cie ZBAJEROWAŁEM,ujawnij sie. A to czy jestem świr to tez nie Tobie oceniać:P Zreszta trzeba swirować,aby nie zwariować:-)) Odpowiedz Link Zgłoś