Dodaj do ulubionych

Szukam prawiczka!

• dzikus0099 Re: Szukam prawiczka! 11.04.11, 22:06
      Jestem w sprawach luzkowych bardzo niesmialy,tak bardzo chcialbym aby mnie jakas dziewczyna pomalu,delikatnie wprowadzila w ten temat ;moglibysmy duzo rozmawiac i powoli sie soba fascynowac....jestem sklonny na duze kompromisy i nie tylko.
      • m.maska Re: Szukam prawiczka! 11.04.11, 22:08
        to jaki z Ciebie Dzikus?
        • dzikus0099 Re: Szukam prawiczka! 11.04.11, 22:27
          to ja prawdziwy,nieposkromiony prawiczek,to na mnie mozna polegac i tajemnice swa sprzedac\\\\.
    • Gość: mirek86 Re: Szukam prawiczka! IP: 193.59.255.* 13.04.11, 07:59
      Jestem prawiczkiem, mam 25 lat i chciałbym się z Tobą spotkać, pisz na GG 7197539 albo na mk863@wp.pl
      • Gość: anonim Re: Szukam prawiczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 07:58
        To bardzo pocieszające że są kobiety które widzą w nie doświadczonym faceta zalety i takich szukają, bo w 99.9% przypadków kobiety bardzo dopytują o ilość partnerek przed jako potwierdzenie męskości... Przyznanie się do bycia prawiczkiem niejednokrotnie taką znajomość natychmiast kończy
    • Gość: JA Re: Szukam prawiczka! IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 13:36
      Cześć jestem szczuplym ,wysokim, chłopakiem mam 19 lat-noi jestem prawiczkiem.
      jAK chcesz to pisz
      • easydobranocka Re: Szukam prawiczka! 02.06.11, 12:17
        WitajPełno jest takich mężczyzn,którzy chwalką się "ile dziewczyn mieli".Jak mówi przysłowie:"Krowa ,która dużo ryczy mało mleka daje."
    • Gość: pawel Re: Szukam prawiczka! IP: *.algo.radman.pl 26.06.11, 13:18
      witaj, jestem Paweł, mam 20 lat..jestem młodym facetem, szukającym kobiety.. odezwij sie do mnie, proszę;) moje gg to 36522201, na początek moge Ci wysłac swoje foto tylko daj maila
    • Gość: Autor Re: Szukam prawiczka! IP: *.toya.net.pl 26.06.11, 17:37
      Oczywiście, że są. Napisz do mnie a nie pożałujesz jemkredki@gmail.com
    • Gość: Hans Re: Szukam prawiczka! IP: *.opera-mini.net 14.08.11, 10:16
      Masz racje tak juz niektórzy faceci maja chodzące wibratory napisz do mnie jestem prawiczkiem pisz na jan26@spoko.pl
    • Gość: szrek Re: Szukam prawiczka! IP: *.centertel.pl 20.08.11, 00:23
      Jestem prawiczkiem od 28 lat .Fiona jeśli chcesz poznać prawiczka zadzoń pod nr.724253912 . Jestem z gdańska
    • absolwencina Re: Szukam prawiczka! 24.08.11, 19:25
      to takie trochę genaralizowanie;

jeżeli facet nie jest prawiczkiem, to wcale nie oznacza, że się szanuje i przy każdej okazji bzyka byle co i byle gdzie;

z drugiej strony prawiczek nie musi być saską pierdołą;
      • easydobranocka Re: Szukam prawiczka! 20.09.11, 14:14
        Znając życie trudno poznać kogoś normalnego ,z kim będziesz mogła poropzmawiać o ludziach i o życiu.Jest tylu erotomanów,że czasem zastanawiam się,że niektórym mężczyzną tylko sex w głowie.Przecież najważniejsze jest aby mężczyzna Cię kochał i szanował.Jestem prawiczkiem i czasem zastanawiam się ,że dzisiaj nie mam mężczyzn z zasadami.Dzisiaj liczy się tylko ile mężczyzna ma pieniędzy w portfelu a nie to jakim jest człowiekiem.
    • Gość: TOMEK Re: Szukam prawiczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 10:01
      cześć jestem z pomorskiego i chętnie cię poznam moje gg to 6825198
    • Gość: Przemek Re: Szukam prawiczka! IP: 213.184.21.* 11.10.11, 21:39
      spełniam w pełni ten opis jeżeli nadal jesteś zainteresowana znajomością napisz proszę
    • Gość: chudy Re: Szukam prawiczka! IP: *.leon.com.pl 24.12.11, 18:36
      ja jestem prawiczkiem i nie traktuje dziewczyn przedmiotowo chcesz mnie poznać to się odezwij mój numer gg 7333841
    • Gość: młody20 Re: Szukam prawiczka! IP: *.centertel.pl 07.02.12, 20:49
      a ja jestem prawiczkiem i szukam dziewicy, jakoś nie mogę znaleźć
    • Gość: podpo moźe .... IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.12, 15:17
      można sprawdzić i przetestować ten serwis compatiblesigns.info
    • Gość: robertkolodziejek@ Re: Szukam prawiczka! IP: *.userreverse.dion.ne.jp 26.02.12, 16:24
      czesc , ciekawe czy wogel ktos to przeczyta , ok itak mam wyjebane,,,,,,
      jestem 27 letnim prawiczkiem , do tego marynarzem oficerem elektroautomatykliem, od 3 lat plywam ,,, 5 lat technikum bez kobiet, 5 lat studia to samo , 3 lata zmarnowane na nieudana milosc z depresja, puzniej zaczolem plywac i malo w polsce siedzialem bo wku...alo mnei ze moej zycie ogranicza sie do ogladania kolejnych sezonuw CSI i walenia konia ,, mlody juz nie jestem ale przystojny umiesniony inteligentny, niezeszmacony i wyposzczony zaruwno emocjonalnie jak i fizycznie zwyklej obecnosci kobiety ,,,, jak kogos temat zaineresowal to zapraszam na fejsa , podaje dane mam wyjebane w anonimowosc Robert Kolodziejek 27 lat , mam na fejsie czarnobiale zdiecie gluwne ,,,,,,,, jesli ktos jest zainteresowany poznaniem sie zwizkiem czy zwyklym zdiciem mi sim locka to zapraszam, ps jestem na statku i siada mi psychika od samotnosci , w polsce bede za 3 miesiace
    • Gość: Cześć Re: Szukam prawiczka! IP: *.dynamic.mm.pl 26.06.12, 07:18
      Cześć Mam 182 cm jestem przystojny i dobrze zbudowany , jednak zawsze wstydziłem się kobiet i mając 24 lata jestem jeszcze prawiczkiem , ale czas w końcu to zmienić .Liczę , że zostaniesz moją nauczycielką która , otworzy mi drzwi przez , które sam wejdę.Nauczy mnie wszystkiego bym po kilku lekcjach mógł sprawić jej ogromną rozkosz .Obiecuję , że będe kierował się twoimi przyjemnościami ponieważ chcę wiedzieć wszystko o kobietach i sprawiać im przyjemność .Za daną mi szansę i zmianę mego życia zapewniam , że z czasem stanę się twoim najlepszym kochankiem tylko daj mi szansę Tomek
    • Gość: Michpzn Re: Szukam prawiczka! IP: *.icpnet.pl 14.09.12, 15:33
      Hej,
      Widzę, że naprawdę się zdenerwowałaś tym tematem. Chętnie bym porozmawiał z Tobą o tym, ale najpierw chciałbym zapytać o wiek i skąd jesteś? :)
    • Gość: xxx Re: Szukam prawiczka! IP: *.multilink.net.pl 27.10.12, 15:05
      ja jestem prawiczkiem mam 22 lat i dziewczynę którą szanuję bardzo i ją kocham
    • Gość: sappire Re: Szukam prawiczka! IP: 80.48.151.* 05.11.12, 08:09
      ja jako przedstawiciel plci brzydszej,zapewniam cie ze sa jeszcze tacy mezczyzni ,sam jewstem tego przykladem
    • Gość: Niesmialy18 otoion IP: *.siedlce.domtel.com.pl 25.11.12, 01:47
      Ktoś napewno sie taki znajdzie :) jak chcesz to sie tam odezwij :) gg 18449193
    • Gość: Damian93 Re: Szukam prawiczka! IP: 213.25.140.* 28.01.13, 23:20
      Cześć.
      Wydaje mi się że spełniam twoje warunki napisz do mnie to poklikamy, a kto wie może się spotkamy. :D
    • Gość: iiiii Re: Szukam prawiczka! IP: *.tktelekom.pl 04.06.13, 21:54
      Jestem zainteresowany mam 18 lat chcsz napisz moje gg czekam.licze na dyskrecje .Moje gg 45514690
    • Gość: mateusz Re: Szukam prawiczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 13:42
      z kad jestes ??
      • Gość: misiek1990prawicze Re: Szukam prawiczka! IP: *.ip.netia.com.pl 06.07.13, 19:25
        Hej 22latek z woj.Pomorskiego prawiczek ze znikomym doświadczeniem w stosunkach damsko-męskich,kilka razy tuliłem,całowałem i pieściłem kobiety do nieczego więcej jeszcze w moim życiu nie doszło,w sam postanowiłem,aby to się w najbliższym czasie zmieniło,chce wreszcie sprubować jak to jest nie być prawiczkiem :)
    • Gość: michał Re: Szukam prawiczka! IP: *.opera-mini.net 07.08.13, 18:24
      są jeszcze tacy któży szanują dziewczynę i dbają o nią i szukają prawdziwego uczucia
    • Gość: blondyn23 Re: Szukam prawiczka! IP: *.direct-adsl.nl 09.08.13, 20:00
      ja jestem prawiczkiem popisze poznam pogadam moje skype grabek1920 czekam dziewczyny
      • Gość: poznan Re: Szukam prawiczka! IP: *.icpnet.pl 13.04.14, 20:14
        Ja lat 20, szczupły, Poznań. Z chęcią zapoznam dziewczynę do mnie podobną, z nijakim doświadczeniem w relacjach damsko-męskich, które to wynika z jej na wskroś innego ( np. introwertycznego ) stylu bycia i braku ochoty na takowe związki "z musu". Szukam dziewczyny z nijakim doświadczeniem, bądź żadnym (drugie mile widziane - choć znając ten świat to pewnie wyzwanie). Nie jestem tak zwanym "desperatem", z drugiej strony nie jestem też nikim poszukującym wielkiej miłości i zachowującym siebie samego tylko dla ów jedynej. Po prostu - nigdy nie interesowały mnie związki, nawet takie przelotne, poniekąd też nie było na nie okazji (i NIE, nie musi to od razu oznaczać żem szkaradny). Zajmuję się tym, co dla mnie ważne i jakoś specjalnie mi nie spieszno. Jednak gdyby znalazła się jakaś bardziej intrygująca okazja? Możliwe. Bardzo ciekawe zatem, czy być może znajdzie się jakaś zdecydowana kobieta z przedziału 18-25, znajdująca się w podobnej sytuacji, tzn. nie zainteresowana typowymi związkami (ów związkowym oddaniem na całego, skoro i tak nie stworzymy zgranej pary na życie). I być może wyrażająca w takim wypadku podobne priorytety - potencjalnie chętna na wykorzystanie mych "bratnich" preferencji w celu relacji mniej zobowiązującej i mniej czasochłonnej, ale jednak wciąż relacji - nie zaś mechaniczności i obojętności.

Zakładam, że nawet sama tylko rozmowa z taką osobą mogłaby okazać się dość ciekawa, w końcu byłaby to dość bratnia dusza pod tym względem. Kontakt poprzez maila: intrower@o2.pl

I fakt, bardzo wątpliwe, by swego rodzaju "idea" spotkania takowej osoby doszła do skutku, ale jak się nie spróbuje chociaż poszukać, to się nigdy nie znajdzie. A poszukać zawsze warto spróbować, bo przecież nic się nie traci.
    • Gość: Prawi 33 Prawiczek IP: 212.160.252.* 01.10.13, 16:28
      Witam mam 33 Lata i pochodzę z Podhala
      poszukuję kobiety która wprowadzi mnie w tajniki intymne swoją ofertę kieruje do kobiet które mogą mi pomóc spłacić moje zobowiązania finansowe.

Więc jeśli będziesz zainteresowana moją propozycją to czekam na kontakt

prawiczek1980.pl.tl/Strona-startowa.htm
      Zapraszam jedyna taka okazja nie przegap swojej szansy
      • Gość: Mariusz Prawiczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.13, 05:40
        Jestem 23 letnim prawiczkiem z Krakowa.
        Szukam kobiety na stałe spotkania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka