wejsunek 01.03.04, 10:57 czy jak koleżanka w pracy informuje głosem pełnym że ma na sobie nowiutkie stringi...takie czerwonokoronkowe..to jest to molestowanie facetów czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: molestowanie ..... 01.03.04, 10:59 molestowałaby jakby pokazała..a tak to ..może kłamać , a najlepiej jak ściągnie bo wtedy "dowód winy" masz w garści:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: molestowanie ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 11:03 Najlepiej sprawdź, czy nie kłamie. Nic Ci nie grozi... info.onet.pl/876574,11,item.html ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: molestowanie ..... 01.03.04, 12:50 ja tam nie czuję się molestowana, kiedy kolega z pracy mówi mi, że ma na sobie fajne obcisłe badejki (zapewne od swojej dziewczyny), albo seksowny tatuaż na pośladku. raczej mnie to bawi, niż zachęca do oglądania... :-) wejsunek napisał: > czy jak koleżanka w pracy informuje głosem pełnym że ma na sobie nowiutkie > stringi...takie czerwonokoronkowe..to jest to molestowanie facetów czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś