Dodaj do ulubionych

jakie macie plany na weekend? :-)

29.04.04, 11:22
wprawdzie to grzech nazywac takie trzydniowe cos dlugim weekendem, a wiec
moze na dluzszy weekend?
my sie wybieramy na wycieczke rowerowa po puszczy Kampinowskiej :)
mam nadzieje ze godnie z prognozami bedzie cieplo i ze bedzie slonce :)
Obserwuj wątek
    • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 29.04.04, 11:24
      do mnie przyjezdza przyjaciólka z Monachium na 3 dni :)) wiec bedzie to typowo
      babski weekend i bedziemy pewnie non stop gadac :)))
    • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 29.04.04, 11:57
      Hariet jak Ci bedzie potrzebne jakies info na temat puszczy to daj znac- ja
      Kampinos znam dobrze:)
      • harriet_makepeace Re: jakie macie plany na weekend? :-) 29.04.04, 12:52
        masz moze linka do strony z opisem szlakow? albo moze sam polecasz jakis
        konkretny szlak na dojazd z Warszawy do miejscowosci Kampinos?
    • m_alina Re: jakie macie plany na weekend? :-) 29.04.04, 12:02
      Podobnie jak Ty, będę jeździć rowerem po okolicy. Chciałam w góry, ale moi
      oponenci stwierdzili, że to za daleko, aby tylko na 3 dni pojechać:((
    • samowolny Re: jakie macie plany na weekend? :-) 29.04.04, 12:09
      ja jade w góry , bedzie troche wędrowania po szlakach , ognisko i inne takie
      towarzyskie spotkania.. a że jade z grupą sprawdzonych znajomych to wiem ze
      bedzie fajowo:)
    • hetacus Re: jakie macie plany na weekend? :-) 29.04.04, 12:49
      nic specjalnego, planów żadnych, no, może jakiś mecz w TV ;-)
      • Gość: pani dyrektor Re: jakie macie plany na weekend? :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 12:57
        .....a ja mam zostać sama w tej piaskownicy??????
        • Gość: wożny Re: jakie macie plany na weekend? :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:03
          to pani derektor mie pozwoli mieć wolne , jak pani dobra i ja pani jestem
          zobowiązany
    • sex_time Plany na weekend? 29.04.04, 14:16
      Sex.
      Bez zahamowań, ograniczeń, zobowiązań i zabezpieczeń.
      • samowolny Re: Plany na weekend? 29.04.04, 14:20
        sex_time napisał:

> Sex.
        > Bez zahamowań, ograniczeń, zobowiązań i zabezpieczeń.

jednym słowem..bezu bezu bez bez :)
        • friendly_animal Re: Plany na weekend? 29.04.04, 18:10
          samowolny napisał:

> jednym słowem..bezu bezu bez bez :)

jednym słowem bez seksu;)
    • messja Re: jakie macie plany na weekend? :-) 29.04.04, 17:11
      harriet_makepeace napisała:

> wprawdzie to grzech nazywac takie trzydniowe cos dlugim weekendem, a wiec
      > moze na dluzszy weekend?
      > my sie wybieramy na wycieczke rowerowa po puszczy Kampinowskiej :)
      > mam nadzieje ze godnie z prognozami bedzie cieplo i ze bedzie slonce :)

wybieralam sie na wycieczke do Irladnii, ale ze wzgledow finansowych i nie
      tylko, zrezygnowalam z tych planow. bedzie wiec troche tradycyjnie: browarek,
      praca z komputerem i moze jeszcze kino, basen i spacer po duzym parku. A
      Irlandia poczeka: jest jeszcze jeden Bank Holiday pod koniec maja:)
      • harriet_makepeace Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 08:27
        Irlandia jest piękna. Byłam tam w marcu 2 lata temu. Zwiedziłam prawie całe
        zachodnie wybrzeże. Także polecam :)
    • friendly_animal Re: jakie macie plany na weekend? :-) 29.04.04, 18:13
      Ja mam bardzo długi weekend bo aż od wtorku i w plan już wprowadziłam wyjazd
      poza miasto...w piękny polski krajobraz...jezioro,las...Jest pięknie:)nie mniej
      miło, że komputer tez tu jest:)
    • innessa2 Re: jakie macie plany na weekend? :-) Manhattan 29.04.04, 18:21
      Ide na bal charytatywny, na Manhattanie, mam nadzieje na dobra zabawe.
      • daktylek Re: jakie macie plany na weekend? :-) Manhattan 29.04.04, 18:53
        Myślę właśnie co tu zrobić, żeby się nie narobić
    • mandaryn_ka Re: jakie macie plany na weekend? :-) 29.04.04, 20:08
      Jutro idę na imieninki mojej przyjaciółki Kasi.
      W sobotę jadę do Kazimierza n. Wisłą.
      Niedzielę i poniedziałek spędzę w małej chatce w środku lasu na skraju Gór
      Świętokrzyskich, no...jak to na prawdziwą babę-Jagę przystało :-)
      • quickly Moje plany na weekend 30.04.04, 00:10
        Tutaj w Australii mamy tez dlugi weekend. W poniedzialek jest Swieto Pracy
        (Labor Day).

Wybiore sie na ryby. To znaczy dopiero w poniedzialek. W sobote pojade do
        szkoly uczyc dzieci polskiego pochodzenia milosci do ojczyzny ich rodzicow,
        dziadkow i pradziatkow… Zrobie im egzamin. Postawie duzo A (ocen b. dobrych)–
        o ile chociaz napisza bez bledu “w maju,w Polsce jest bardzo ladnie”.

W niedziele zetne trawe. Poscinam kwiaty… jesien juz…

Mam taka jedna super-wedke, ktora kupilem juz dawno temu, ale jeszcze nie
        uzytkowalem. Pojade tam gdzie rzeka wpada do oceanu. Na pewno znow zlowie
        kilka rekinow. Te wieksze wpuszcze spowrotem do wody, bo ciezko sie je obiera
        i sa raczej nie smaczne. Zostawie sobie jednego, jakiegos
        poltorakilogramowego “gummy shark”.

Wieczorem rozpale ogien pod grila, (BBQ). Sciagne skore z rekina – rekin nie
        ma lusek. Wypatrosze. Zerwe cytryne. Wycisne jej zawartosc do srodka ryby.
        Zawine w cylofan i poloze w popiol na 15-20 minut… Reszte z ryby dam kotku i
        szczurkowi. Kosci, ktore pozostana nie bede sprzatac, bo w nocy pozjadaja je
        weze (ktorych mam kilka w ogrodzie). Te weze sa jadowite, ale kotek zostawia
        je w spokoju, a weze w ciagu dnia sie pojawija – wiec nie wchodzimy sobie w
        droge. Dzieki tym wezom nie mam wiekszych problemu z insektami…
        • jmx Re: Moje plany na weekend 30.04.04, 02:00
          quickly napisał:

> pradziatkow… [...]

A za to Quickly'emu-nauczycielowi należy się polska dwója ;-)
          • quickly Sprostowanie... czyli errata 30.04.04, 04:47
            No co Ty jmx! Taki glupi to ja nie jestem!
            Pewnie, ze zamiast "pradziatkow" mialo byc "pradziatkuw"... no wlasnie!
            Zwykle przejezyczenie.

I z tymi wezami tez namieszalem.
            Zamiast "...a weze w ciagu dnia sie pojawija..."
            powinno byc "...a weze w ciagu dnia sie NIE pojawiaja...".

W ciagu dnia weze smacznie sobie spia. W nocy poluja na myszy i inne gryzonie.
            Z doswiadczenia wiem, ze lepiej spiacego weza nie budzic. Mam kilka, mrozacych
            w zylach krew, historyjek na ten temat - ale nie bede opowiadac, bo i tak mi
            nikt nie uwierzy.

Orientuje sie, gdzie te "moje weze" maja dokladnie swoje kryjowki...
            Jeden ma norke pod palma, a drugi pod schodami za domem. Byl jeszcze trzeci,
            tak cienki,zielony, chyba nawet nie zabardzo jadowity, ale gdzies sie
            zapodzial, moze zdechl (?), bo dawno juz go nie widzialem.
            Kiedys ten spod palmy wlazl mi przez pomylke do konewki, a ze konewka jest
            przezroczysta bo z plastiku, moglem go sobie spokojnie poogladac. Gapil sie na
            mnie, a ja na niego. Konewke nakrylem szmata i wynioslem dowcipnisia do buszu.
            I co? Za dwa dni byl juz spowrotem, ale do konewki juz mi nie wchodzi.
            • mandaryn_ka Re: Sprostowanie... czyli errata 30.04.04, 08:10
              "Kiedys ten spod palmy wlazl mi przez pomylke do konewki, a ze konewka jest
              przezroczysta bo z plastiku, moglem go sobie spokojnie poogladac. Gapil sie na
              mnie, a ja na niego. Konewke nakrylem szmata i wynioslem dowcipnisia do buszu.
              I co?"

Quickly,
              nie musiałeś tego robić. Mogłeś porostu stanąć przed konewką, zagrać na fleciku
              i wąż pod wpływem hipnozy wywołanej arabskimi nutami sam wypełzałby ;-)
              No ale to nie ten kontynet. Austarlijskie węże nie są takie muzykalne jak
              afrykańskie :-)
        • Gość: cal-ineczka ************************************************** IP: *.ok.ae.wroc.pl 30.04.04, 16:44
          Nie zapomnij tej pozywki dla rekina.
          Rekin moze niewiedziec z ktorej strony kij sie konczy. Moze pomylic niebo z
          woda, cap i nie ma jasnie quicklego....
    • taka_tam Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 09:18
      hej, mazury, jak wy cudne... czyli szykuje mi się wypad do krainy 1000 jezior
      :-) w planach wycieczki rowerowe (rowery zabieramy ze sobą), zwiedzanie
      wilczego szańca i okolic, spotkanie ze znajomymi, jakieś małe
      alkoholizowanko... jeszcze tylko muszę wypełnić i oddać ten przeklęty pit i już
      mnie tu nie ma :-)
    • white.falcon Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 19:05
      Pozdrawiam, po dobremu Wam zazdroszcząc i życzę, by plany weekendowe przyniosły
      wiele radości i satysfakcji. :) A ja? Buuu. Ja właśnie wpadłam w szatańskie
      sidła zabezpieczania najpierw szczytu ekonomicznego, teraz - naszego wejścia do
      Unii, czyli w dyżury z rodzaju 12 godzin pracy - 12 godzin wolnego. I tak mam
      od środy b.tyg. do niedzieli włącznie. Już padam na dziob i czuję się
      skołowana, bo mi się dzień myli z nocą. Za to w poniedziałek - luz, blues i
      święty, niczym nie naruszany spokój. Chociaż tyle z tego mam. Cóż, by
      odpoczywać mógł ktoś, ktoś inny musi pracować. Nie narzekam, tylko czuję się
      zmęczona.
      • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 19:22
        biedna Falconetta, wspólczuje :)
        ja ostatnio czuje sie baardzo samotna i nie wiem co ze soba zrobic :((
        • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:00
          Jak to nie wiesz co zrobic?
          • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:02
            no nie wiem :(( rzuciiłam sie w wir pracy i pracuje, pracuje....
            • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:04
              ale w weekend chyba nie bedziesz pracowac?
              • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:06
                nie, jak napisałam wyzej przyjezdza do mnie przyjaciólka, pewnie bedzie mnie
                pocieszac :)
                • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:09
                  to czemu czujesz sie samotna?
                  • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:11
                    czuje sie samotna, teraz w tej chwili, czemu? nie umiem odpowiedziec Ci na to
                    pytanie :(((
                  • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:12
                    A pewnie chodzi o faceta - rozumiem moja ukochana sobie pojechała do domu:(
                    • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:13
                      tak chodzi o faceta- tylko, ze mój juz nie wróci :(((((
                      • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:16
                        rozumiem Twój ból:(
                        • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:19
                          powinnas zrobic cos niecodziennego to by Ci było lepiej:)
                          • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:19
                            np co?
                            • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:28
                              np nie wiem ja mam ochote zrobic cos czego jeszcze nie robiłem w ten weekend
                              jak cos wymysle dam Ci znać
                              przed chwila pomyslałem ze dawno nie stawiałem na konie:)
                              • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:36
                                :)) moze i ja cos wymysle :)
                                moze skok na bunge?
                                • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:41
                                  ja myslałem o jezdzie konnej
                                  • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:42
                                    500m od mojego domu jest stadnina :)
                                    • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:50
                                      ooooooooo ile za godzine
                                      • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:54
                                        nie wiem chyba cos ok. 40 zł :)
                                        • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:57
                                          a gdzie to jest?
                                          • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:59
                                            kurcze napisze na priva ok?
                                            • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 21:01
                                              ok
                                              • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 21:02
                                                wysłane
                                                • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 21:04
                                                  fajna rzecz- odpowiedz automatyczna :))
                                                  • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 21:56
                                                    mam ustawione?
                                                    nawet juz zapomniałem:)
                                                  • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 21:57
                                                    z cała pewnoscia masz :))
                                                  • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 22:02
                                                    troche daleko ode mnie :( a ceny nie takie rewelacyjne:(
                                                  • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 22:07
                                                    no wiem- u nas drogawo :((( ja ostatni raz jezdziłam konno tak gdzies 10 lat
                                                    temu :((
                                                  • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 23:54
                                                    ja to praktycznie w ogóle nie jezdziłem
                                                    ale tanca brzucha tez nie znam a moze wezme lekcje u kolezanki:)a co
                        • troll16 Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:19
                          mam ostatnio troche zły okres- nic mi sie nie udaje (w pracy niezły zapieprz,
                          na uczelni zbliza sie sesja, mam problemy ze zdrowiem :(( i juz myslałam, ze
                          przynajmniej a jednym polu bedzie ok, no ale niestety :( no cóz, wiem, wiem,
                          bedzie lepiej i nie mozna sie załamywac :)
                    • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:15
                      a wczoraj sie spotkała z jakims kolega na rowery -a ja wtedy byłem na angoluuuuu
                      Nawet nie wiedziałem jakim jestem zazdrosnikiem:) ale chyba mi przeszło:)
          • koaa Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 20:03
            Ja niby powinienem wyjechac w niedziele i w poniedziałek ale chyba mi sie nie
            chce:) zamierzamm zrobic cos ciekawego choc na razie nie wiem co to jeszcze:)
            aaaaa jak nic nie wymysle to bede grał w kosza i piojade na turniej tenisowy:)
        • white.falcon Do Trollinki :-) 30.04.04, 22:32
          Nie smuć się, Trollinko i dzięki za słowa wsparcia. :) Smutek zawsze jest po
          to, by potem się uśmiechać. Inaczej byśmy nie docenili odpowiednio radosnych
          chwil w życiu. Trzymaj się cieplutko.
          • troll16 Re: Do Trollinki :-) 30.04.04, 23:27
            pewnie :)) własnie mi sie humorek poprawił i promiennie sie usmiecham :)
            • white.falcon Re: Do Trollinki :-) 30.04.04, 23:31
              To się cieszę ogromnie.:) Właśnie wyjęłam babkę ziemniaczaną z piecyka i się
              oblizuję, bo póki co bym sobie buzię poparzyła, gdybym ją próbowała zjeść.
              Mniam, ładna i pysznie pachnie.:)
              • troll16 Re: Do Trollinki :-) 30.04.04, 23:32
                i tak na noc bedziesz jadła? ech, gdybys mieszkała gdzies blisko mnie to juz
                bym u Ciebie była ;))
              • troll16 Re: Do Trollinki :-) 30.04.04, 23:33
                ja zjadłam jajecznice z jednego jajka (tyle tylko było w lodówce) :(((
                • koaa Re: Do Trollinki :-) 30.04.04, 23:51
                  aaaaaaaaaa ja jutro jade kupic garnitur
                  ufffffff
                  • troll16 Re: Do Trollinki :-) 30.04.04, 23:57
                    :))) i pewnie jak bys zjadł babke Falconetty to bys sie nie zmiescił ;)))
                    • koaa Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:00
                      spoko ja jem duuuuuuzo:) duzo biegam duzo spalam zjadłbym babke a potem
                      falconete:)a dzis po kilku godzinach kosza jeszcze nic nie jadłem:)
                      • troll16 Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:02
                        to marsz do lodówki :))
                        • koaa Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:04
                          nie chce mi sie pije kolke nawet sie jeszcze nie wykapałem:)i odorek leci z
                          moich skarpetek
                      • white.falcon Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:03
                        Babką mogę się podzielić, ale mnie nie wolno zjadać: plułbyś piórkami, kością w
                        gardle bym stanęła, no i mięska mam mało - same kości na chudy rosołek dla
                        jakichś rekonwalescentów po ciężkiej głodówce lub dla anorektyka, którym nie
                        jesteś. ;)
                        • troll16 Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:06
                          ja tez mieska nie jem :)) ale ta babke baardzo chetnie bym zjadła :)
                          • white.falcon Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:13
                            No to się jeszcze zastanawiasz? Zamiast umówić degustację. ;)
                            • troll16 Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:16
                              Zamawiam, Zamawiam :)))))))
                        • koaa Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:09
                          noooooo masz racje mizerny byłby z Ciebie kotlet:) natomiast czerwonego
                          barszczu mozna nagotowac:)
                          PS
                          Jak Twoje plany teatralne?
                          • white.falcon Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:13
                            No kotlet to ze mnie nijaki by był. Prawda. Zamiast barszczu jutro ugotuję
                            zupkę ormiańska - piekielnie ostrą - w sam raz do babki.:)

Do teatru mam zamiar wybrać się dopiero w maju, czyli już. Chętnie widziane
                            towarzystwo.:)

P.S. Koaa, zajrzyj też do skrzyneczki pocztowej. ;)
                            • koaa Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:18
                              to daj znac na co i kiedy moze sie skusze:) a przyn okazji wypróbuje mój nowy
                              garnitur:)))))))))
                              PS
                              zaraz zagladam
                              i ide spac dobranocka Unijki:)
                              • troll16 dobranoc 01.05.04, 00:22
                                do mnie nie doszedł mail Falconetty :(
                                • white.falcon Re: dobranoc 01.05.04, 00:23
                                  Uuuu :) To napiszę następny, nie martw się Trollinko. I też dobranoc bardzo
                                  unijnie. Idę się najpierw najeść.:)
                                  • troll16 Re: dobranoc 01.05.04, 00:24
                                    ok spróbuj wysłac raz jeszcze :) wilka szkoda, ze nie doszło :( smacznego :)
                • white.falcon Re: Do Trollinki :-) 30.04.04, 23:54
                  Szkoda, że nie jesteś blisko, bo lubię karmić Przyjaciół i Znajomych.:) Ode
                  mnie nikt nie wychodzi głodny. A jadam zawsze o dziwnych porach, choć czasem
                  zdarza mi się z braku czasu lub chęci ukrojenia sobie plasterka czegoś tam
                  chodzić głodną. Teraz to dla mnie najwyższy czas na jedzenie, bo wiem, że z
                  rana nic bym nie przełknęła poza kawą. Niezdrowy tryb zycia jednym słowem.

Babka jest udana i dużo jej wyszło. Jest dobra ponadto tym, że przez kilka dni,
                  przechowując w lodówce, mozna ją odsmażać. Nie sądzę, by Znajomi i Przyjaciele
                  o mnie zapomnieli na wolne dni, więc napewno nie zmarnuje się i na
                  niezapowiedzianą wizytę będzie jak znalazł. Wypadałoby tylko jutro więcej
                  smietany dokupić. :)
                  • troll16 Re: Do Trollinki :-) 30.04.04, 23:56
                    czy nie jestem blisko tego nie wiadomo ;))

Nie bardzo tego taka pewna Falconetto :)))

jestem z okolic wawy :)
                    • white.falcon Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:00
                      No to mogłabyś wybrać się na babkę ziemniaczaną. Starczyłoby dla wszystkich. I
                      miałabyś szczytny cel odwiedzenia Warszawy. :)
                      • troll16 Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:01
                        :))) stolice odwiedzam co dzien- praca i uczelnia :)
                        ale taki cel- ech :)))
                        • white.falcon Re: Do Trollinki :-) 01.05.04, 00:04
                          A no właśnie, właśnie. :) A zerknij do skrzyneczki pocztowej. :)
                          • troll16 nic nie ma :((n/tx 01.05.04, 00:13
                            • white.falcon Re: nic nie ma :((n/tx 01.05.04, 00:27
                              Wysłałam raz jeszcze.:)
                              • troll16 Re: nic nie ma :((n/tx 01.05.04, 00:34
                                odpisałam :)) dobranoc :)
      • Gość: callllllllka Re: jakie macie plany na weekend? :-) IP: *.media4.pl 30.04.04, 20:38
        spoko falkonetto.
        Życie to kamera, uśmiechnij się
        • white.falcon Do Calinki :-) 30.04.04, 22:30
          Dzięki. Toż i uśmiecham się, Calinko. Spoko - "przeżyliśmy wojnę szwedzką,
          przeżyjemy i sowiecką", jak głosi przysłowie. Właśnie wstawiłam do piekarnika
          dwie foremki babki kartoflanej - pysznie pachnie. :)
          • Gość: calinka waw......... IP: *.media4.pl 01.05.04, 14:44
            mniam mniam. Tak jakby jakieś święto się zapowiadało... ;))))
            strzałeczka
            • white.falcon Re: waw......... 01.05.04, 21:57
              To nie świątecznie - tylko mnie "naszło" pitraszenie potraw. Na jutro też coś
              zaplanowałam, bo dziś to sobie zupkę ormiańską ugotowałam. Piekkkkkielnie
              ostrą. :)
    • gnoom Re: jakie macie plany na weekend? :-) 30.04.04, 19:34
      zerżnąć na ostro parę, albo kilka panienek !
    • Gość: cal-ineczka Wiem, że w piątek koniec świata........ IP: *.media4.pl 30.04.04, 20:21
      ale nie szkodzi, ja nie mam planów na weekend
      • gnoom Re: Wiem, że w piątek koniec świata........ 30.04.04, 20:39
        kup sobie jak zwykle z dwie flaszki i jak zwykle do lusterka
        • Gość: Calineczka Ale alkohol szkodzi -Na zdrowie! IP: *.media4.pl 01.05.04, 14:44
    • Gość: Ronin_Edo Re: jakie macie plany na weekend? :-) IP: *.sieradz.mediaclub.pl 01.05.04, 21:30
      Szczrze??? W sobotę będę, a właściwie byłem, w pracy. I w poniedziałek też będę
      w pracy. Dobrze, że pomiędzy jest niedziela (wolna, na szczęście).
      Pozdrawiam:-)
    • samowolny Re: jakie macie plany na weekend? :-) 02.05.04, 07:44
      szykuje sie do wyjazdu w góry , nie spałem ani minuty w nocy , jestem ciekaw do
      której dotrwam bez spania bo szkoda tego życia na spanie:))))
      • delvina Re: jakie macie plany na weekend? :-) 02.05.04, 07:47
        samowolny napisał:

> szykuje sie do wyjazdu w góry , nie spałem ani minuty w nocy , jestem ciekaw
        do
        >
        > której dotrwam bez spania bo szkoda tego życia na spanie:))))

a wiesz ze z braku spania dostaje sie halucyjacji?
        • daktylek Re: jakie macie plany na weekend? :-) 03.05.04, 10:08
          fajnie mają ci co się weekendują, niektórzy muszą pańszczyzne odwalać(-:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka