kropka! 26.02.02, 14:06 nie żałuj niczego, nie oczekuj niczego, to, co ma ci się zdarzyć, jest zapisane w księdze, której karty odwraca ślepy wiatr wieczności... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudyy Re: bądź szczęśliwy... 26.02.02, 14:45 kropka! napisał(a): > co ma ci się zdarzyć, jest zapisane w księdze, > której karty odwraca ślepy wiatr wieczności... Ech Kropka! pozwolisz, że się z Tobą nie zgodzę? chyba masz chandrę ... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: bądź szczęśliwy... 26.02.02, 15:31 to cytat, ale nie pamiętam czyj.. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: bądź szczęśliwy... 27.02.02, 09:12 kropka! napisał(a): > to cytat, ale nie pamiętam czyj.. wiesz, cytaty, też dobieramy jak klucze do zamka... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_b chyba jestem analfabeta 26.02.02, 20:10 Chyba jestem analfabeta bo jakos nic sie nie moge doczytac w tej ksiazce zycia, a moze po prostu powinien isc do okulisty? pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: chyba jestem analfabeta 27.02.02, 09:10 proponuję lupę, może Ci pomoże... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś