Dodaj do ulubionych

ach, wakacje

07.06.11, 21:40
po dlugiej /17h/ podrozy wrocilem do domku. mam nadzieje, ze doszla na forum pocztowka ode mnie?
ech, bylo pieknieeee
pozdrawiam na mnie dlugo czekajacych ;)
m.s.
Obserwuj wątek
    • mathias_sammer Re: ach, wakacje 07.06.11, 21:52
      o nie! tego nie da sie czytac!
      tschüß
      m.s.
      • mathias_sammer Re: ach, wakacje 14.06.11, 11:48
        o widze juz- ze tez wciaz musze cenne minuty mojego zycia tracic na dziadostwo. otoz zabcia znow jest forumowa ksiezniczka, ktorej jedynym osiagnieciem ostatnich 11 lat (a moze juz 12) jest zwolnienie sie z pracy i laczenie sie z roznych IP.
        czy to wszystko, co osiagnelas w ostatniej dekadzie? anonimowe, wirtualne kundlenie sie za friko?
        nie zawracaj mi glowy swoimi odchodami. sr-aj pod siebie.
        m.s.
        • mathias_sammer Re: ach, wakacje 15.06.11, 17:05
          nie wiem czym bardziej sie brzydze- skundleniem czy tchorzostwem? mysle, ze na rowni.
          null.
          m.s.
          • mathias_sammer mysle wlasnie mysle 15.06.11, 18:49
            skad to? moze rodzinne? moze dziadkowie w czasie wojny kryli sie w podziemiu ze strachu przed niemcami, donosili na sasiadow, a jak ktorys odkryl ich zydowskie pochodzenie to usuwali, zeby sie nie wydalo, ze nosza gwiazde dawida? no a przeciez nie nosza, tylko nosic chcieli- tacy zydowscy volksjuden?

zapraszam na kurs innego jezyka- jezyka ludzi honoru, ale oni niestety wygineli albo zmarli na jakas chorobe:
            Sie interessieren sich für Israel?
            Wir haben ein neues Angebot für die Leser von haGalil.com, denn die Kenntnis der modernen hebräischen Sprache ist Voraussetzung zum Verstehen der israelischen Gesellschaft. Aber auch die Interpretation der Hebräischen Schriften ist ohne Kenntnis der biblischen Sprache kaum nachvollziehbar. Deshalb erteilte der Staat Israel im Jahr 2002 den Auftrag, die weltweit erste Online-Schule für Hebräisch zu gründen. Der Auftrag ging an e-Teacher, heute die weltweit führende Online-Sprachenschule.
    • Gość: aaabbbccc Re: ach, wakacje IP: *.175.c94.petrotel.pl 08.06.11, 23:14
      Spadaj na drzewo pedale. Nikt tu na ciebie nie czeka gruby matole ze wsi c...
      ms- jesteś durniem nad durniami!!!!!!
      • mathias_sammer Re: ach, wakacje 14.06.11, 10:57
        po 11 latach chorego bekotu uzaleznionych od forum czas na przerwe.
        ale w jednym masz 100% racje: o tak! jestem pedalem! inaczej mowiac: wiem kim jestem i kim bede:))) a ty, zabciu? wiesz kim jestes i kim bedziesz?:)))
        a teraz mozesz misia..poglaskac po zarosnietym posladku i dalej, swoim zwyczajem, harzowac po internecie.

m.s.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka