Gość: iza_1 Re: panta rei IP: *.chello.pl 10.03.02, 11:46 a czemu chcesz zeby minelo?:((( ten stan trzeba pielegnowac i modlic sie zeby nie minal :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Minie to ??????????? 10.03.02, 12:31 niestety wszystko mija na tym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Nieprawda kasiu-s? 10.03.02, 12:39 Moje uczucia do Ciebie nigdy nie mina! One sa trwalsze od granitu, ktore szarpia fale oceanu, ale trzeba milionow lat zeby bezlitosna smierc zadana przez fale wciagnela je w ocean zapomnienia. buziaczki i pozdrowienia. Jak sie dzisiaj czujesz? U Ciebie poludnie, a ja wlasnie wybieram sie do lozka. Tak jak obiecalem, caly dzien myslalem o Tobie. Mam nadzieje, ze jutro sie spotkamy. Pa promyczku, zycze Ci slonecznego popoludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexus Re: Nieprawda quickly IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.03.02, 14:42 Daj sobie spokoj z tym "romantycznym" pisaniem bo czytanie tego przyprawia o mdlosci.Juz lepiej podejmuj "narcystyczne " watki na temat " walenia " ,wina jakie piles albo ile kilogramow podniosles (z kolega ).To bezpieczniejsze i nie musisz transportowac tak duzych ilosci granitu nad ocean by ten dopuszczal sie poetyckiego mordu na martwym przeciez kamieniu.Koszmar,panie australijczyk.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: quickly 10.03.02, 18:35 No widzisz i dostało Ci się od lexusa, romantyzm nie popłaca. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cortez Re: kasia-s 10.03.02, 21:50 Nie mysle by to o czym i jak pisze ten Wasz egzotyczny gawedziarz mialo cokolwiek wspolnego z romantyzmem.Jego "granity" i wylazaca spoza nieporadnych zdan pochwala smierci to cmentarna atmosfera.Nie,to chyba nie o to chodzi w romantycznych uniesieniach gdzie jest miejsce wylacznie dla piekna,radosci i milosci.Wyobraz sobie ze Quickly powiada tak: ....calujac ze smiertelna powaga twe granitowe piersi otoczone oceanem......Zartuje oczywiscie co nie znaczy ze nie ma koneserow tego typu tworczosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: cortez 10.03.02, 23:24 Jak możesz tak obdzierac mnie ze złudzeń, a ja się tak łudziłam ;) (panie pedagogu) też Cię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cortez Re:kasia-s 10.03.02, 23:43 nie mysle bym Cie obdzieral z czegokolwiek,jestes na to za sprytna i na swoj sposob madra.Martwi mnie jednak ze z braku argumentow siegasz jak Twoi przyjaciela po zabawne "pedagogu czy psychiatra".Moze rzeczywiscie quickly's "romantyzm " jest wystarczajacy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly dla Corteza 11.03.02, 00:14 Sarkazm to cecha ludzi, ktorzy z reguly sa nie kochani, a zarazem nie potrafia kochac. Cortez, a co tam sie bedziesz duzo szczypac! Troche odwagi i pracowitosci. Napisz cos od siebie - bedzie gorzej lub lepiej, ale zawsze. Granit mozesz zamienic na bazalt, albo inny piaskowiec, smierc w lunapark, dodac "wesolosc spojrzenia twoich zakochanych oczu" i Cortez od razu bedzie wesolo. Wiec do dziela przyjacielu!!! Niecierpliwie czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
cortez Re: dla Quickly 11.03.02, 03:31 Ciesze sie ze z humorem podchodzisz do moich istotnie sarkastycznych uwag.Szkoda tylko ze temat Twoich westchnien "przejechal" sie po mnie.Tak czy inaczej baw sie dobrze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re:ponownie do Cortez 11.03.02, 00:35 Cortez, nie jesteś miły ani grzeczny (na swój sposób mądra itd), i nie ja Ci dawłam placet, abyś mnie pouczał na czym polega romantyzm czy poezja, jeżeli na własne życzenie próbujesz mnie edukować, to się nie dziw, że w odpowiedzi nie używam rzeczowych argumentów. Mimo wszystko pozdrawiam, z nadzieją na przyjemniejszą wymiane zdań w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
cortez Re:ponownie do Cortez 11.03.02, 03:28 Ksiezniczka zle spala ? To jest forum a wiec miejsce gdzie wyraza sie opinie.Ni osmielilbym sie pouczac takiego "asa" rzeczowej konwersacji jakim jestes,nie ten poziom ,nie ten jezyk i nie ten temat.Wyrazilas swoja opinie ,znasz moje zdanie i mysle ze to wystarczy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re:ponownie do Cortez 11.03.02, 08:47 Opinie, zgadza się, a nie wycieczki ad personam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yennefer Re: Minie to ??????????? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 20:15 .....oby nigdy nie mineło,oby zawsze bez względu na ilość rozczarowań móc kochać.......przynajmniej ja chciałabym....... Odpowiedz Link Zgłoś
cortez Re: Minie to ??????????? Yennefer 10.03.02, 21:58 ... a byc kochana ? Lepiej brzmi, kochac i byc kochana; czego Ci zycze .... a Twoja poprzednia wypowiedz "rozsadza" autentyczny romantyzm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Minie to ??????????? Yennefer IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 23:34 "wszystko mija nawet najdluzsza zmija" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cortez Re:quickly 11.03.02, 03:59 Wlasnie ogladam "Quickly down under " -mysle ze widziales ten film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cortez Re:sprostowanie zartu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.03.02, 05:28 Zartowalem, to nie Ty w filmie ale "Quigley down under " mam ndzieje ze i to zostanie mi wybaczone. Odpowiedz Link Zgłoś