Dodaj do ulubionych

RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :)

20.03.02, 12:26
...komu wypisac, komu??? :))))))))
50% znizki dla emerytow i rencistow!!! promocja dla samotnych matek! bonusy dla
wesolych wdowek! gratis dla zniesmaczonych rozwodnikow!!!!
studenci - out z wątku - dacie sobie rade sami:))) wagary w parku na lawce i po
krzyku:))) (ups! to tez moglo byc na recepte:)))))))

decydowac sie poki zapal mam!!!!!
Obserwuj wątek
    • forward Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 20.03.02, 12:59
      Zapisz coś mi na zniżkę z listy refundowanej, miałem paskudną randkę wczoraj :))
      • laelia Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 20.03.02, 13:04
        Ja też poproszę :o)
        • jasmina_tdi laelia 20.03.02, 13:28
          idz natychmiast do sklepu i kup czerwone szpilki! w piatek po poludniu wez z
          pracy wolne i krecac pupa przejdz trase Chmielna - Plac III Krzyzy. Nastepnie
          wejdz do Modulor Cafe / Szpilki i........ (sorry ale nie wiem na ile jestes
          wyplacalna:))))

laelia napisał(a):

> Ja też poproszę :o)

• laelia Re: laelia 20.03.02, 13:37
            Jesteś pewna, że to recepta na zakochanie, a nie coś innego?
            • jasmina_tdi Re: laelia 20.03.02, 13:44
              zeby sie zakochac to muisz miec w kim! jesli otworzenie ksiazki telefonicznej i
              zastosowanie metody na chybil trafil jest bardziej odpowiadajace Twojej naturze,
              to powodzenia! szczesciu trzeba pomagac!:)))

laelia napisał(a):

> Jesteś pewna, że to recepta na zakochanie, a nie coś innego?

• laelia Re: laelia 20.03.02, 13:48
                To już lecę po szpilki! Mam usiąść przy barze?
                • jasmina_tdi Re: laelia 20.03.02, 13:53
                  nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... jak ktos siada przy barze,to od razu wiadomo
                  o co chodzi!!! masz byc subtelna,nie?! usiadz przy czteroosobowym stoliku:))))) i
                  pamietaj - jak sie zaklada noge na noge, to na gore idzie ta od zewnetrznej! Nie
                  pomyl sie bo wsio popsujesz!

laelia napisał(a):

> To już lecę po szpilki! Mam usiąść przy barze?

• jasmina_tdi recepta z listy refundowanej 20.03.02, 13:26
        wlacz se Fashion Tv i rozpal wyobraznie... nastepnie umow sie z sasiadka:))))

forward napisał(a):

> Zapisz coś mi na zniżkę z listy refundowanej, miałem paskudną randkę wczoraj :)
        > )

• Gość: Prima Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:40
      czy mogłabyś mi doradzić, jak zainteresować sobą mojego wykładowcę od
      socjologii i psychologii społ.
      • jasmina_tdi Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 20.03.02, 13:49
        radze przylozyc sie do nauki tak, aby moc go zauroczyc dyskusja w pewnym wybranym
        i opanowanym do perfekcji temacie (udajac oczywiscie niewiedze). Zaczynajac
        dyskusje (wyczekujac chwile gdy bedziecie sami), podejdz i zlam jego bariere
        spoleczna (czy jak to sie tam fachowo nazywa). Uwaga: jesli facet jest ze wsi, to
        istnieje grozba, ze bedziecie sie ganiac dookola biurka! Jesli jest miejski, to
        stanie w odleglosci ponizej 30 cm od jego torsu na pewno da mu domyslenia :)))W
        koncu jest psychologiem,nie? Stoj twardo, patrz mu gleboko w oczy i udawaj
        niewiniatko:)))
        POWODZENIA!
        Kliknij teraz 3 razy w Pajacyka :)))) pokuta odprawiona!

Gość portalu: Prima napisał(a):

> czy mogłabyś mi doradzić, jak zainteresować sobą mojego wykładowcę od
        > socjologii i psychologii społ.

• Gość: Prima Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 15:50
          DZIĘKI!
          jesteś fantastyczną znachorką w dolegliwościach damsko-męskich
          :)))))))))

wyobrażając sobie siebie stojącą niecałe 30 cm od jego torsu rozpłynęłam się po
          prostu..............
          • jasmina_tdi Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 20.03.02, 15:54
            trzymam kciuki:)))))) umaluj sobie rzesy tym nowym tuszem L"oreala - jest
            fantastyczny :))))
            a tak poza tym - studiujesz moze na UW???? jakby co to zwroc uwage na pana
            profesora od ekonomii :))) wyklada w instytucie dziennikarstwa...eh!

Gość portalu: Prima napisał(a):

> DZIĘKI!
            > jesteś fantastyczną znachorką w dolegliwościach damsko-męskich
            > :)))))))))
            >
            > wyobrażając sobie siebie stojącą niecałe 30 cm od jego torsu rozpłynęłam się po
            >
            > prostu..............

• ronja ale Dżasmin 20.03.02, 13:48
      to oznacza, ze sposób jest sprawdzony, nieprawdaż?
      Więc opowiadaj jak w piatek było...
      • jasmina_tdi Re: ale Dżasmin 20.03.02, 13:50
        eeeeeeeeeeeeee.... na Towarzyskim juz mowilam... glos zawezwal mnie sluzbowo i
        eeeeeeeeeee....eeeeeeeeeeeeeeee..... hahahahahahaha....juz go nie kocham!!!!!!

ronja napisał(a):

> to oznacza, ze sposób jest sprawdzony, nieprawdaż?
        > Więc opowiadaj jak w piatek było...

• ronja Re: ale Dżasmin 20.03.02, 13:52
          Podła świnia z tego głosu!!!!!!!!
          Solidaryzuję się z Tobą w nienawiści;))))))0
          • jasmina_tdi Re: ale Dżasmin 20.03.02, 13:54
            nie no to w koncu nie jego wina, ze jest taki.....inny:))))

ronja napisał(a):

> Podła świnia z tego głosu!!!!!!!!
            > Solidaryzuję się z Tobą w nienawiści;))))))0

• Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 20.03.02, 14:19
              Znaczy się w piątek można Cię w Szpilce spotkać?
              Może wpadnę i zobaczę jak to robi taka znawczyni tematu...........
              Mówisz stolik i noga na nodze ...ta zewnętrzna ..chyba Cię poznam:)
              • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 14:25
                na pewno bys mnie poznal:)))))))
                jestem brzydka jak noc i zazwyczaj chichocze na cale gardlo;)

Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Znaczy się w piątek można Cię w Szpilce spotkać?
                > Może wpadnę i zobaczę jak to robi taka znawczyni tematu...........
                > Mówisz stolik i noga na nodze ...ta zewnętrzna ..chyba Cię poznam:)

• Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 20.03.02, 14:30
                  Czyli znaczy to: "znaków szczególnych brak"
                  Tylko jedno mnie dziwi jak mozna chichotać na całe gardło?.To się zawsze
                  smiechem nazywało.
                  Hihihihihihihi..........
                  • ronja Re: jasmina_tdi 20.03.02, 14:32
                    Poznałbys ja poznał...
                    Przyciąga wzrok zachowaniem i wyglądem...
                    Ale świnia jestem że sie wtrącam z tak identyfikującymi szczegółami:))))))
                    • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 14:35
                      dzieki ;))) wyjdzie na to ze wygladam jak granatem od pluga oderwana i takoz sie
                      zachowujaca hihihihihihihihi....

ronja napisał(a):

> Poznałbys ja poznał...
                      > Przyciąga wzrok zachowaniem i wyglądem...
                      > Ale świnia jestem że sie wtrącam z tak identyfikującymi szczegółami:))))))

• ronja Re: jasmina_tdi 20.03.02, 14:37
                        Na szczęście można te słowa interpetować równiez w bardziej pozytywnym i
                        zgodnym z prawda kierunku:)
                        Ale a propos - zdjęcia odbite, klisze znów w Warszawie są.
                        Jak myslisz - będzie znów jakies spotkanko w piątek? To bym Ci je podrzuciła.
                        Klisze, a nie spotkanko...
                        • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 14:53
                          nie wiem kiedy spotkanie - ale jakos po te klisze misimy sie spotkac bo obiecalam
                          samancie ze je wysle do niej! a sama chce jeszcze cosik odbic,

ronja napisał(a):

> Na szczęście można te słowa interpetować równiez w bardziej pozytywnym i
                          > zgodnym z prawda kierunku:)
                          > Ale a propos - zdjęcia odbite, klisze znów w Warszawie są.
                          > Jak myslisz - będzie znów jakies spotkanko w piątek? To bym Ci je podrzuciła.
                          > Klisze, a nie spotkanko...

• jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 14:33
                    Belbo! mistrzowie pozostaja zawsze w cieniu i anonimowi:)))) chichot musi wiec
                    byc slyszalny jako jedyny charakterystyczny objaw :)))

> Czyli znaczy to: "znaków szczególnych brak"
                    > Tylko jedno mnie dziwi jak mozna chichotać na całe gardło?.To się zawsze
                    > smiechem nazywało.
                    > Hihihihihihihi..........

• Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 20.03.02, 14:45
                      Co do mistrzów się zgadzam..
                      Co do chichotu..
                      Przypominają mi się czasy licealne.. i schody w szkole... a na tych schodach
                      pierwszoklasistki.. i te ich hihihihihihi... ja im wtórowałem a one wtedy
                      jeszcze głośniej....... hihihihihi.
                      a do szpilki nie idę jeszcze mnie olśnisz:)
                      • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 14:52
                        nie musisz - ja tez nie ide :))))) (hihihi...!!!)

> Co do mistrzów się zgadzam..
                        > Co do chichotu..
                        > Przypominają mi się czasy licealne.. i schody w szkole... a na tych schodach
                        > pierwszoklasistki.. i te ich hihihihihihi... ja im wtórowałem a one wtedy
                        > jeszcze głośniej....... hihihihihi.
                        > a do szpilki nie idę jeszcze mnie olśnisz:)

• Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 20.03.02, 14:54
                          W takim razie kto idzie?
                          Czy ktoś korzysta z recepty? Panie , Panowie , studenci........
                          • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 14:56
                            .. no przecie nie bede korzystac z wlasnych recept!!!!!!!

> W takim razie kto idzie?
                            > Czy ktoś korzysta z recepty? Panie , Panowie , studenci........

• Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 20.03.02, 15:12
                              No tak jeszcze by się nie udało. hehehehe
                              I byłby wstyd, bo jak się innym nie uda to nie wina recepty tylko cosik źle
                              zrobili. Natomiast jak się autorce recepty nie uda to.. znaczyło by że recepta
                              do chrzanu........ :)
                              • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 15:28
                                ale mnie sie udaje i bez recepty hehehehehehehe...!!!!

> No tak jeszcze by się nie udało. hehehehe
                                > I byłby wstyd, bo jak się innym nie uda to nie wina recepty tylko cosik źle
                                > zrobili. Natomiast jak się autorce recepty nie uda to.. znaczyło by że recepta
                                > do chrzanu........ :)

• Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 20.03.02, 15:32
                                  I co ja mam napisać?
                                  Może tyle że mi "czasem" też.
                                  • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 15:43
                                    biedactwo! pewnie czujesz sie zaniedbywany! moze jednak cos Ci wypisac,co??? :))

> I co ja mam napisać?
                                    > Może tyle że mi "czasem" też.

• Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 20.03.02, 15:44
                                      No dobra wypisz.. co mi tam .
                                      • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 15:56
                                        hm..... podaj przedzial wiekowy - wypisze Ci cos extra tylko wiesz,musze sie
                                        upewnic czy zapasci nie dostaniesz:))))

> No dobra wypisz.. co mi tam .

• Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 20.03.02, 16:06
                                          Przedział jest: 20-40 chyba dobry:)
                                          A serce mam jeszcze w dobrym stanie...chyba
                                          • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 16:22
                                            musisz podac konkretniej!!!! lekarstwo jest dobierane wg indywidualnych
                                            zapotrzebowana nie ta zebys nim polowe podworka obdzielil! mozesz sie walnac o
                                            dwa lata w kazda strone :)))

> Przedział jest: 20-40 chyba dobry:)
                                            > A serce mam jeszcze w dobrym stanie...chyba

• Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 20.03.02, 16:25
                                              tylko o 2 lata?
                                              toż to ekshibicjonizm na całego.
                                              A gdzie miejsce na moje incognito?
                                              • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 16:52
                                                zawsze mozesz zachichotac:))))))
                                                gadaj!

> tylko o 2 lata?
                                                > toż to ekshibicjonizm na całego.
                                                > A gdzie miejsce na moje incognito?

• ja_nek Re: jasmina_tdi 20.03.02, 16:55
                                                Czy ja też mogę liczyć na jakiś preparat, ewentualnie znachorski sposób na
                                                odpowiednie zakochanie?
                                                Tylko ja poproszę z wzajemnością.

Pani doktor, czy przyjmie mnie Pani na wizytę?

Pozdrowienia
                                                Janek
                                                • jasmina_tdi Re: jasmina_tdi 20.03.02, 17:07
                                                  hmmmmmmmmmmm...... slyszales o LSD?????? tylko blagam nie idz po to do
                                                  apteki!!!!:)))) Ty janku doskonale dajesz sobie rade sam! Nie potrzeba Ci
                                                  znachora:))

ja_nek napisał(a):

> Czy ja też mogę liczyć na jakiś preparat, ewentualnie znachorski sposób na
                                                  > odpowiednie zakochanie?
                                                  > Tylko ja poproszę z wzajemnością.
                                                  >
                                                  > Pani doktor, czy przyjmie mnie Pani na wizytę?
                                                  >
                                                  > Pozdrowienia
                                                  > Janek

• ja_nek Re: jasmina_tdi 20.03.02, 17:20
                                                    Ha! Nigdy nie zażywałem, a tak na moje lata to nie wypada, niemodne to to.
                                                    Młodzikowi to zapisz, a mi coś innego jakiś środek produkcji krajowej proszę i po
                                                    niższej cenie.

"Ty janku doskonale dajesz sobie rade sam! Nie potrzeba Ci znachora:))"
                                                    Znachora może nie, ale znachorki to czemu nie, hihi. Właściwa tok leczenia pomaga
                                                    zawsze, hihi.
                                                    Ech... zakochać się znów, ale i vice versa.
                                                    Jakiś sposób proszę, przecież nie podam Jej LSD, kiedy widzę Ją po raz pierwszy!
                                                    Poza tym inna chemia mile widziana.

Pozdrowienia
                                                    Janek
                                                  • Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 21.03.02, 14:46
                                                    Co z moja receptą?
                                                  • laelia Re: jasmina_tdi 21.03.02, 15:19
                                                    Kup czerwone szpilki? Hi, hi, hi!
                                                  • Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: 195.116.222.* 21.03.02, 16:18
                                                    dzięki już mam:)
                                                  • messja Re: jasmina_tdi 21.03.02, 18:30

> dzięki już mam:)

to je zakladaj na wiosne:)))

• Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: *.acn.pl 22.03.02, 00:06
                                                    A w czym ja niby chodze?.. w sandałach?
                                                  • Gość: m_ona Re: jasmina_tdi IP: 217.153.4.* 22.03.02, 07:39
                                                    Jasmino, a masz jakies antidotum????
                                                    Przedawkowalam z tym uczuciem, mam zapasc i potrzebuje szybkiego lekarstwa
                                                    przeciwbolowego :(

pozdr
                                                  • messja Re: jasmina_tdi 22.03.02, 16:15

> A w czym ja niby chodze?.. w sandałach?

tylko majtek czerwonych ze zlota nitka nie zakladaj (chodz wiem, ze pasuja):))))
                                                  • Gość: Balbo Re: jasmina_tdi IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 16:19
                                                    dzięki za rade już zdejmuje:)
                                                  • messja Re: jasmina_tdi 22.03.02, 16:30
                                                    Gość portalu: Balbo napisał(a):

> dzięki za rade już zdejmuje:)

zakladales? a nie mowilam zes swinia:)))
                                                  • Gość: Belbo Re: jasmina_tdi IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 16:51
                                                    Zaraz świnia..... Jak to łatwo ludzi ocenać :)
                                                  • messja :)))) 22.03.02, 16:58

> Zaraz świnia..... Jak to łatwo ludzi ocenać :)

po szydelku i po szpilkach latwo poznac z kim ma sie do czynienia:)))
                                                  • Gość: Belbo Re: :)))) IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 17:06
                                                    A kto pisał coś o szydełku? Kolezanka czyta w kartach że me hobby tak szybko
                                                    zdemaskowała? ;)
                                                  • messja Re: :)))) 22.03.02, 17:54

> A kto pisał coś o szydełku? Kolezanka czyta w kartach że me hobby tak szybko
                                                    > zdemaskowała? ;)

bylo sie spoufalac? dla ciebie zadna kolezanka...
                                                    a skoro z ciebie taki "czlowiek" to powiedz jak czlowiek, czemu ci twoja
                                                    dziewczyna recepty na zakochanie nie moze wypisac? czyzby sama zachorowala na
                                                    awersje do ciebie? tak szybko?:))))
                                                  • Gość: Belbo Re: :)))) IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 18:29
                                                    Dobra "kobieto". Nic pisał nie będe. I juz!!! :)
                                                  • jasmina_tdi no prosze jak ladnie dajecie sobie rade sami:))) 22.03.02, 19:30
                                                    az milo popatrzec! a teraz Belbo umow sie z nia w Szpilce a w poniedielnik
                                                    opowiecie mi jak bylo :)))))
                                                  • Gość: Belbo Re: no prosze jak ladnie dajecie sobie rade sami:))) IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 21:08
                                                    jasmina_tdi napisał(a):

> az milo popatrzec! a teraz Belbo umow sie z nia w Szpilce a w poniedielnik
                                                    > opowiecie mi jak bylo :)))))

Słuchaj ( a raczej czytaj ) Jaasmino. Miała być recepta ..a tu co? Wykorzystujesz
                                                    sytuacje.
                                                    Nie będę się umawiał w szpilce ani na szpilkach .
                                                    Jakoś do szpilek mam awersje ...pokułem się.:)
                                                    Kategorycznie chce recepty!
                                                  • jasmina_tdi Re: no prosze jak ladnie dajecie sobie rade sami:))) 22.03.02, 21:28
                                                    w dupe zaraz dostaniesz za marudzenie a nie recepte!!!! jak na tacy Ci podalam!
                                                    slepy jestes????? jazda mi stad i do ataku a nie w ekran sie gapisz! piatek jest!
                                                    bawic sie trzeba!

> jasmina_tdi napisał(a):
                                                    >
                                                    > > az milo popatrzec! a teraz Belbo umow sie z nia w Szpilce a w poniedielnik
                                                    >
                                                    > > opowiecie mi jak bylo :)))))
                                                    >
                                                    > Słuchaj ( a raczej czytaj ) Jaasmino. Miała być recepta ..a tu co? Wykorzystuje
                                                    > sz
                                                    > sytuacje.
                                                    > Nie będę się umawiał w szpilce ani na szpilkach .
                                                    > Jakoś do szpilek mam awersje ...pokułem się.:)
                                                    > Kategorycznie chce recepty!

• Gość: Belbo Re: no prosze jak ladnie dajecie sobie rade sami:))) IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 21:32
                                                    Dobra dobra a ty co tu robisz?
                                                    Ja ide ale... jeszcze nie.
                                                  • jasmina_tdi Re: no prosze jak ladnie dajecie sobie rade sami:))) 22.03.02, 21:40
                                                    jaaaaaaaaaaaaaaaa????? ja jestem stara i brzydka! nie umawiam sie na randki:)))

> Dobra dobra a ty co tu robisz?
                                                    > Ja ide ale... jeszcze nie.

• Gość: Belbo Re: no prosze jak ladnie dajecie sobie rade sami:))) IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 21:42
                                                    ty nie stara i brzydka jestes tylko kłamczucha:)
                                                  • jasmina_tdi Re: no prosze jak ladnie dajecie sobie rade sami:))) 22.03.02, 21:47
                                                    jasne ze jestem stara i brzydka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    i wcale nie klamie :)))))

> ty nie stara i brzydka jestes tylko kłamczucha:)

• Gość: Belbo Re: no prosze jak ladnie dajecie sobie rade sami:))) IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 21:48
                                                    A kto obiecywał recepte?
                                                  • jasmina_tdi Re: no prosze jak ladnie dajecie 22.03.02, 21:49
                                                    ale ty jestes niewyplacalny! tak na ladne oczy mam Ci wypisac????

> A kto obiecywał recepte?

• kitek1 bizness is bizness................... 22.03.02, 21:51
                                                    i za to nasza klamczuszke lubimy najbardziej:)
                                                  • jasmina_tdi kitek!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.02, 21:52
                                                    a Ty nie podgladaj!!!! co mnie sledzisz i opinie psujesz!

kitek1 napisał(a):

> i za to nasza klamczuszke lubimy najbardziej:)

• Gość: belbo jasmina? IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 21:54
                                                    jak to niewypłacalny?.. no może ale mam dobre serce!
                                                  • jasmina_tdi Re: jasmina? 22.03.02, 21:56
                                                    moze byc - z 100 tys papierow na czarnym rynku bedzie :))))

Gość portalu: belbo napisał(a):

> jak to niewypłacalny?.. no może ale mam dobre serce!

• Gość: beblbo Re: jasmina? IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 21:57
                                                    Co to więzienie ze wszystko za szlugi?
                                                  • jasmina_tdi Re: jasmina? 22.03.02, 22:00
                                                    co to sanatorium ze wszystko za friko????

Gość portalu: beblbo napisał(a):

> Co to więzienie ze wszystko za szlugi?

• kitek1 Re: kitek!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.02, 21:55
                                                    zeby sie biedne belbo,
                                                    Ciebie nie balo,
                                                    tak ja kiedys:)
                                                  • jasmina_tdi Re: kitek!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.02, 21:56
                                                    ale ty sie mnie nie bales kitus przeciez, zapomniales?????

kitek1 napisał(a):

> zeby sie biedne belbo,
                                                    > Ciebie nie balo,
                                                    > tak ja kiedys:)

• kitek1 Re: kitek!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.02, 22:00
                                                    a myslisz,
                                                    dlaczego tak sie na Ciebie rzucalem,
                                                    i nicka Ci skracalem:)
                                                    ale jak na jakims forum zobaczylem watek: sminka na rozporku waldka,
                                                    to mi sie smutno zrobilo:(
                                                  • jasmina_tdi Re: kitek!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.02, 22:01
                                                    spadaj kitek!!!!!! teraz to mnie wkurzyles! mozesz wykasowac moj numerek
                                                    telefonu........ nie gadam z Toba :((((

kitek1 napisał(a):

> a myslisz,
                                                    > dlaczego tak sie na Ciebie rzucalem,
                                                    > i nicka Ci skracalem:)
                                                    > ale jak na jakims forum zobaczylem watek: sminka na rozporku waldka,
                                                    > to mi sie smutno zrobilo:(

• Gość: belbo Do..... IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 22:02
                                                    Wspominacie dawne dzieje?
                                                  • jasmina_tdi Re: Do..... 22.03.02, 22:04
                                                    nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... kitkowi sie tak snilo i teraz mnie dreczy!

> Wspominacie dawne dzieje?

• Gość: Belbo Re: Do..... IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 22:07
                                                    Wiesz co mi się śniło....... hehehehehe
                                                  • Gość: Belbo Re: Do..... IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 22:09
                                                    tez chce numerek telefonu!!!
                                                  • jasmina_tdi Re: Do..... 22.03.02, 22:18
                                                    kup se to bedziesz mial!

> tez chce numerek telefonu!!!

• Gość: Belbo Re: Do..... IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 22:24
                                                    materialistka.. wszystko za pieniadze lub papierosy.....
                                                  • jasmina_tdi Re: Do..... 22.03.02, 22:26
                                                    przynajmniej sie tego nie wstydze :))))))

> materialistka.. wszystko za pieniadze lub papierosy.....

• Gość: Belbo Re: Do..... IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 22:31
                                                    a czego się wstydzisz?
                                                    Tak zęcznie odbiegasz od tematu recepty.....
                                                  • jasmina_tdi Re: Do..... 22.03.02, 22:36
                                                    zglos sie w poniedzialek! na dzisiaj koniec z przyjeciami:)))
                                                    dobranoc belbo
                                                    ide sobie juz...:))

> a czego się wstydzisz?
                                                    > Tak zęcznie odbiegasz od tematu recepty.....

• Gość: Belbo Re: Do..... IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 22:42
                                                    Dobranoc do poniedziałku
                                                  • messja Re: Do belbo i niewtajemniczonych:))) 23.03.02, 00:42
                                                    to co z nia nie tak bylo? ze sie rozmylo?
                                                    zaniska byla czy zaduzy tylek miala? (dla nie wtajemniczonych: opis jego
                                                    dziewczyny(niska i duzy tylek:)))
                                                    a moze nie umiala wypisac recepty? moze tez cierpi na dysleksje?:))) (dla
                                                    niewtajemniczonych: belbo jest dyslektykiem)
                                                    a moze nie wie biedula o bozym swiecie i nadal sama robi sobie na szydelku
                                                    zamiast....
                                                  • Gość: Belbo Re: Do belbo i niewtajemniczonych:))) IP: *.acn.waw.pl 23.03.02, 01:22
                                                    Aśka daruj sobie!
                                                  • messja Re: Do belbo i niewtajemniczonych:))) 23.03.02, 01:25

> Aśka daruj sobie!

Marek, ani mi sie sni:)))
                                                  • messja Re: Do belbo i niewtajemniczonych:))) 23.03.02, 01:28

> Aśka daruj sobie!

dziwne, ze nie spisz o tej porze, tylko czekasz, by mi powiedziec, zebym sobie
                                                    darowala...
                                                    acha - zapomniales o czyms...(jak sobie przypomnisz, moze daruje, chociaz obiecac
                                                    bedzie mi trudno:)))
                                                  • Gość: Belbo Re: Do belbo i niewtajemniczonych:))) IP: *.acn.waw.pl 23.03.02, 01:36
                                                    nic z tego..nie znajdziesz mnie..
                                                    Koniec Belba.
                                                    Nie ma to jak kobieca zemsta.
                                                    szukaj, szukaj, moze mnie gdzieś przydybasz, ale czy warto?
                                                  • messja Re: Do belbo i niewtajemniczonych:))) 23.03.02, 01:39

> nic z tego..nie znajdziesz mnie..
                                                    > Koniec Belba.
                                                    > Nie ma to jak kobieca zemsta.
                                                    > szukaj, szukaj, moze mnie gdzieś przydybasz, ale czy warto?

i widzisz co ci przyszlo na stare lata? musisz sie przede mna ukrywac i wyprzec
                                                    swojego ulubionego nicka? czy warto? szkoda, ze nie mozesz widziec teraz mojej
                                                    miny:))))
                                                  • messja Re: Do belbo i niewtajemniczonych:))) 23.03.02, 01:37

> Aśka daruj sobie!

poza tym nieladnie ujawniac tak na forum czyjes personalia (chyba, ze ma sie
                                                    dobry powod:)))
                                                    do poniedzialku
                                                    (obiecuje, ze jesli kiedys cie spotkam, zawsze z przyjemnoscia skopie ci tylek:)))
                                                    taka moja slabosc... coz nie kazdy jest doskonaly:))))
                                                  • Gość: Belbo na zakończenie IP: *.acn.waw.pl 23.03.02, 01:45
                                                    Trzeba się wyzbywać przyzwyczajeń , starych ników, zgubnych nałogów.
                                                    Ty mnie nie znasz, cieszę się że sprawiam Ci przyjemność, i za grosz się tym
                                                    wszystkim nie przejmuje.
                                                    Życie toczy się dalej.
                                                  • messja Re: na zakończenie 23.03.02, 01:51

> Trzeba się wyzbywać przyzwyczajeń , starych ników, zgubnych nałogów.
                                                    > Ty mnie nie znasz, cieszę się że sprawiam Ci przyjemność, i za grosz się tym
                                                    > wszystkim nie przejmuje.
                                                    > Życie toczy się dalej.

ze sie nie przejmujesz, to niestety wiem: to twoja slabosc, a nie zaleta (trzeba
                                                    dorosnac, aby sie przejmowac innymi, ale o tym zdaje sie juz ci mowilam)
                                                    jasne zycie toczy sie dalej- ale nadal ja i "spoleczenstwo" nie wiemy co slychac
                                                    u "niskiejzduzymtylkiem"... pozbyles sie jej wraz z zima?:))))
                                                  • messja Re: Do jasminy 23.03.02, 00:44
                                                    masz sluszne podejscie: paierosy i pieniadze znacznie latwiej od niego wydebic
                                                    niz "dobre serce":))))
    • messja Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 23.03.02, 01:47
      przepraszam, ze przy okazji twojego watku dalam sobie upost swojej
      zlosliwosci.... ale coz bywaj chcwile, ze "ofiara", az sama sie o to prosi:)))
      (eh wojenka, wojenka...:)))
    • feniks? Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 24.03.02, 19:02
      A sobie juz wypisałaś ?-:))

jasmina_tdi napisał(a):

> ...komu wypisac, komu??? :))))))))
      > 50% znizki dla emerytow i rencistow!!! promocja dla samotnych matek! bonusy dla
      >
      > wesolych wdowek! gratis dla zniesmaczonych rozwodnikow!!!!
      > studenci - out z wątku - dacie sobie rade sami:))) wagary w parku na lawce i po
      >
      > krzyku:))) (ups! to tez moglo byc na recepte:)))))))
      >
      > decydowac sie poki zapal mam!!!!!

• Gość: Belbo Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 00:32
        Sobie nie musi.. Mi obiecała ( no prawie).
        • feniks? Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 25.03.02, 07:09
          Zajęcia terapeutyczne z pacjentem ? -:))

ciekawski
          • jasmina_tdi SPOKOJ MI TU!!!!! 25.03.02, 09:55
            Co to do cholery szpital na peryferiach czy co?????
            Sobie juz wypisalam i dobrze mi tak, ach jak mi dobrze:))))))))))))
            • feniks? Re: SPOKOJ MI TU!!!!! 25.03.02, 09:59
              A co, jeśli łaska - dietka tylko z młodego mięska ?-:)
              • jasmina_tdi Re: SPOKOJ MI TU!!!!! 25.03.02, 10:18
                nie - aktualnie post! wspaniale, oczyszczajace uczucie :))) stanowczo polecam!

feniks? napisał(a):

> A co, jeśli łaska - dietka tylko z młodego mięska ?-:)

• feniks? Re: SPOKOJ MI TU!!!!! 25.03.02, 10:27
                  E tam, to nie dla nas -:)) zbyt stresujące
            • Gość: belbo Re: SPOKOJ MI TU!!!!! IP: 195.116.222.* 25.03.02, 10:00
              a co z moja recepta ?. należy mi się po wczorajszych karmicznych przejściach.
              • jasmina_tdi Re: SPOKOJ MI TU!!!!! 25.03.02, 10:16
                jedz duzo Whiskasu na sniadanie - futerko zacznie Ci sie ladnie swiecic, i
                karmiczne problemy same sie rozwiaza :))

> a co z moja recepta ?. należy mi się po wczorajszych karmicznych przejściach.

• Gość: Belbo Re: SPOKOJ MI TU!!!!! IP: 195.116.222.* 25.03.02, 10:44
                  Co ja Kitek jestem?
                  Z jedzeniem dla kotów mi tu..
                  Miała być recepta na zakochanie a nie na lśniące futerko.
                  Jak chce mięć lśniące to zawsze żelik mogę kupić.. A że nie chce to nie kupuje.
                  A już papierosy nazbierałem..
                  • jasmina_tdi Re: SPOKOJ MI TU!!!!! 25.03.02, 11:11
                    Tobie potrzebna jest terapia wstrzasowa a nie recepta!!! Futerko mialo stanowic
                    rodzaj wabia na niewiasty! Gladkie i lsniace powierchnie sklaniaja zazwyczaj do
                    polerowania, zwlaszcza w okresie przedswiatecznych porzadkow! Na co niby mialy
                    leciec?? Na uzbierany z trudem zapas nikotyn z filtrem???? Sily do ciebie nie mam!

> Co ja Kitek jestem?
                    > Z jedzeniem dla kotów mi tu..
                    > Miała być recepta na zakochanie a nie na lśniące futerko.
                    > Jak chce mięć lśniące to zawsze żelik mogę kupić.. A że nie chce to nie kupuje.
                    > A już papierosy nazbierałem..

• Gość: belbo Re: SPOKOJ MI TU!!!!! IP: 195.116.222.* 25.03.02, 15:34
                      Futerko do mnie nie pasuje.
                      A jak tak będą głaskać , głaskać silny jestem nie zagłaszczą, ale jeszcze mi
                      łysinę zrobią.. I co ja wtedy biedny pocznę. I nie wstrząsać przed użyciem (
                      tak mam na metce).
                      Ze zgryzoty chyba zapas nikotyny zacznę wyczerpywać.
                      • messja Re: SPOKOJ MI TU!!!!! 25.03.02, 15:41

> Futerko do mnie nie pasuje.
                        > A jak tak będą głaskać , głaskać silny jestem nie zagłaszczą, ale jeszcze mi
                        > łysinę zrobią.. I co ja wtedy biedny pocznę. I nie wstrząsać przed użyciem (
                        > tak mam na metce).
                        > Ze zgryzoty chyba zapas nikotyny zacznę wyczerpywać.

nie przejmuj sie, i tak brzydki jestes:))
                        • Gość: Belbo Re: SPOKOJ MI TU!!!!! IP: 195.116.222.* 25.03.02, 16:06
                          to twoje zdanie czy złośliwosc?
                          Bo jesli............ hehehehe i tu Cie mam:)
                          • messja Re: SPOKOJ MI TU!!!!! 25.03.02, 20:55

> to twoje zdanie czy złośliwosc?
                            > Bo jesli............ hehehehe i tu Cie mam:)

znowu mnie masz? marzyciel sie z ciebie zrobil na wiosne:))
          • Gość: Belbo Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: 195.116.222.* 25.03.02, 10:05
            A co tez masz problemy? Na problemy...........
            • feniks? Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 25.03.02, 10:38
              No takich, jak Ty ostatnio prawie na każdym forum, to napewno nie -:)
              Ach te wielbicielki, co ?-:)
              • Gość: Belbo Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 20:58
                Na problemy brom
                • jasmina_tdi Re: RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 26.03.02, 12:26
                  albo prom - do Szwecji :))) zawsze to jakas odmiana!!!

> Na problemy brom

• kitek1 najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 25.03.02, 20:57
      jest:
      osobiste poznanie autorki tego watku:)
      • jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 26.03.02, 12:25
        nie podlizuj sie kitek!!!!! :)))))))

kitek1 napisał(a):

> jest:
        > osobiste poznanie autorki tego watku:)

• kitek1 Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 26.03.02, 15:25
          wcale Ci sie nie podlizuje,
          bo niczego od Ciebie nie oczekuje,
          napisalem, to co mysle:)))
          • jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 26.03.02, 19:22
            uuuuuuuuuuuuuuf!!!! co za ulga kitek :))) bo widzisz - co poznam faceta to on
            zaraz czegos ode mnie oczekuje:))) jak to dobrze ze jestes inny!!!!!!

kitek1 napisał(a):

> wcale Ci sie nie podlizuje,
            > bo niczego od Ciebie nie oczekuje,
            > napisalem, to co mysle:)))

• Gość: Belbo Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.acn.waw.pl 26.03.02, 21:58
              No ja oczekuje.. Co prawda zapasu nikotyny już nie mam ..ale obiecywanka była!
              I wychodzę na głupiego:(
              • Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 02:16

> No ja oczekuje.. Co prawda zapasu nikotyny już nie mam ..ale obiecywanka była!
                > I wychodzę na głupiego:(

przyzwyczaj sie, to nie pierwszy raz:)))
              • jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 27.03.02, 12:00
                wychodzisz calkiem niezle :))) potrzymam Cie jeszcze troche a potem zapakuje w
                kaftanik:)))) tylko jak Ty bedziesz palic???

> No ja oczekuje.. Co prawda zapasu nikotyny już nie mam ..ale obiecywanka była!
                > I wychodzę na głupiego:(

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 12:32
                  jasmina_tdi napisał(a):

> wychodzisz calkiem niezle :))) potrzymam Cie jeszcze troche a potem zapakuje w
                  > kaftanik:)))) tylko jak Ty bedziesz palic???
                  >
                  lubie cie jasmina, masz u mnie cala paczke "bensons & heghes"
                  • silverstone Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 27.03.02, 14:04
                    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... a to da sie zjesc?????? bo jesli chodzi o lapowki to
                    jak juz sa niezrozumiale to niech chociaz beda jadalne :))))))

> >
                    > lubie cie jasmina, masz u mnie cala paczke "bensons & heghes"

• silverstone sprostowanie 27.03.02, 14:05
                      silver = jasmine

pozdr :)))

jasmine

silverstone napisał(a):

> eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... a to da sie zjesc?????? bo jesli chodzi o lapowki t
                      > o
                      > jak juz sa niezrozumiale to niech chociaz beda jadalne :))))))
                      >
                      > > >
                      > > lubie cie jasmina, masz u mnie cala paczke "bensons & heghes"
                      >

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.blueyonder.co.uk 27.03.02, 14:26
                      nie wybrzdzaj na prezenty....
                      nie da sie zjesc, ale da sie wypalic - papierosy, najpopularniejsze, chodz
                      nie "popularne" w uk
                      to nie lapowka, tylko gest przyjazni:)))

> eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... a to da sie zjesc?????? bo jesli chodzi o lapowki t
                      > o
                      > jak juz sa niezrozumiale to niech chociaz beda jadalne :))))))
                      >
                      > > >
                      > > lubie cie jasmina, masz u mnie cala paczke "bensons & heghes"
                      >

• silverstone Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 27.03.02, 15:12
                        ale ja nie pale!!!! idz do ogrodniczego i kup jaka trawe to w gescie przyjazni
                        wyjaram do spodu :))))))))

Gość portalu: messja napisał(a):

> nie wybrzdzaj na prezenty....
                        > nie da sie zjesc, ale da sie wypalic - papierosy, najpopularniejsze, chodz
                        > nie "popularne" w uk
                        > to nie lapowka, tylko gest przyjazni:)))
                        >
                        > > eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... a to da sie zjesc?????? bo jesli chodzi o lapo
                        > wki t
                        > > o
                        > > jak juz sa niezrozumiale to niech chociaz beda jadalne :))))))
                        > >
                        > > > >
                        > > > lubie cie jasmina, masz u mnie cala paczke "bensons & heghes"
                        > >
                        >

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.blueyonder.co.uk 27.03.02, 15:16
                          przjedz do londynu, to przejdziemy sie do jakiegos ogrodka:)))

silverstone napisał(a):

> ale ja nie pale!!!! idz do ogrodniczego i kup jaka trawe to w gescie przyjazni
                          > wyjaram do spodu :))))))))
                          >
                          > Gość portalu: messja napisał(a):
                          >
                          > > nie wybrzdzaj na prezenty....
                          > > nie da sie zjesc, ale da sie wypalic - papierosy, najpopularniejsze, chodz
                          >
                          > > nie "popularne" w uk
                          > > to nie lapowka, tylko gest przyjazni:)))
                          > >
                          > > > eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... a to da sie zjesc?????? bo jesli chodzi o
                          > lapo
                          > > wki t
                          > > > o
                          > > > jak juz sa niezrozumiale to niech chociaz beda jadalne :))))))
                          > > >
                          > > > > >
                          > > > > lubie cie jasmina, masz u mnie cala paczke "bensons & heghes"
                          > > >
                          > >
                          >

• silverstone Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 27.03.02, 15:54
                            Ty tez masz powolanie ogrodnicze???? :)))) wiedziala wiedzialam ze bratnia dusze
                            znalazlam :))))

> przjedz do londynu, to przejdziemy sie do jakiegos ogrodka:)))
                            >
                            > silverstone napisał(a):
                            >
                            > > ale ja nie pale!!!! idz do ogrodniczego i kup jaka trawe to w gescie przyj
                            > azni
                            > > wyjaram do spodu :))))))))
                            > >
                            > > Gość portalu: messja napisał(a):
                            > >
                            > > > nie wybrzdzaj na prezenty....
                            > > > nie da sie zjesc, ale da sie wypalic - papierosy, najpopularniejsze,
                            > chodz
                            > >
                            > > > nie "popularne" w uk
                            > > > to nie lapowka, tylko gest przyjazni:)))
                            > > >
                            > > > > eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... a to da sie zjesc?????? bo jesli cho
                            > dzi o
                            > > lapo
                            > > > wki t
                            > > > > o
                            > > > > jak juz sa niezrozumiale to niech chociaz beda jadalne :))))))
                            > > > >
                            > > > > > >
                            > > > > > lubie cie jasmina, masz u mnie cala paczke "bensons & heghe
                            > s"
                            > > > >
                            > > >
                            > >
                            >

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 19:16
                              o powolaniu bym nie mowila, raczej towrzyskie uczestnictwo:)))

silverstone napisał(a):

> Ty tez masz powolanie ogrodnicze???? :)))) wiedziala wiedzialam ze bratnia dusz
                              > e
                              > znalazlam :))))
                              >
                              >
                              > > przjedz do londynu, to przejdziemy sie do jakiegos ogrodka:)))
                              > >
                              > > silverstone napisał(a):
                              > >
                              > > > ale ja nie pale!!!! idz do ogrodniczego i kup jaka trawe to w gescie
                              > przyj
                              > > azni
                              > > > wyjaram do spodu :))))))))
                              > > >
                              > > > Gość portalu: messja napisał(a):
                              > > >
                              > > > > nie wybrzdzaj na prezenty....
                              > > > > nie da sie zjesc, ale da sie wypalic - papierosy, najpopularniej
                              > sze,
                              > > chodz
                              > > >
                              > > > > nie "popularne" w uk
                              > > > > to nie lapowka, tylko gest przyjazni:)))
                              > > > >
                              > > > > > eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... a to da sie zjesc?????? bo jesl
                              > i cho
                              > > dzi o
                              > > > lapo
                              > > > > wki t
                              > > > > > o
                              > > > > > jak juz sa niezrozumiale to niech chociaz beda jadalne :)))
                              > )))
                              > > > > >
                              > > > > > > >
                              > > > > > > lubie cie jasmina, masz u mnie cala paczke "bensons &
                              > heghe
                              > > s"
                              > > > > >
                              > > > >
                              > > >
                              > >
                              >

• Gość: Belbo Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 22:16
                  Żadnych kaftaników nie będzie.
                  Jestem wolnym człowiekiem w demokratycznym kraju :))
                  Nie mylić z powolnym.
                  Jak ja bym w kaftaniku wyglądał? jak jakiś góral czy co?
                  • jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 28.03.02, 09:57
                    jak zbłąkany aniolek:)))))))) mam nadzieje ze do twarzy Ci w bieli - na cholere
                    mi aniol raniacy uczucia estetyczne!!!

> Żadnych kaftaników nie będzie.
                    > Jestem wolnym człowiekiem w demokratycznym kraju :))
                    > Nie mylić z powolnym.
                    > Jak ja bym w kaftaniku wyglądał? jak jakiś góral czy co?

• Gość: Belbo Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: 195.116.222.* 28.03.02, 10:03
                      ja i anioł... dobre.
                      • Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 11:40

> ja i anioł... dobre.

do czego to doszlo, ze sie musze zgodzic: on i aniol...dobre sobie:))))

jasmin uwazaj co mowisz nawet zartem, bo on kiedys moze w takie rzeczy
                        uwierzyc:)))
                        • jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 28.03.02, 11:56
                          nie licze na nic innego jak na to, ze uwierzy :)))))))

> do czego to doszlo, ze sie musze zgodzic: on i aniol...dobre sobie:))))
                          >
                          > jasmin uwazaj co mowisz nawet zartem, bo on kiedys moze w takie rzeczy
                          > uwierzyc:)))

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 12:07
                            i co bedzie kiedy sie doliczysz?
                            ja sie boje nawet myslec:))))

jasmina_tdi napisał(a):

> nie licze na nic innego jak na to, ze uwierzy :)))))))
                            >
                            > > do czego to doszlo, ze sie musze zgodzic: on i aniol...dobre sobie:))))
                            > >
                            > > jasmin uwazaj co mowisz nawet zartem, bo on kiedys moze w takie rzeczy
                            > > uwierzyc:)))
                            >

• jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 28.03.02, 12:08
                              ja tam nie moge sie doczekac :))))))) tylko nasz belbo jakby ostatnio chcial sie
                              wymiksowac, nie sadzisz????:))

> i co bedzie kiedy sie doliczysz?
                              > ja sie boje nawet myslec:))))
                              >
                              >
                              >
                              > > nie licze na nic innego jak na to, ze uwierzy :)))))))
                              > >
                              > > > do czego to doszlo, ze sie musze zgodzic: on i aniol...dobre sobie:))
                              > ))
                              > > >
                              > > > jasmin uwazaj co mowisz nawet zartem, bo on kiedys moze w takie rzecz
                              > y
                              > > > uwierzyc:)))
                              > >
                              >

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 12:13
                                prawde mowiac b. malo dzisiaj sadze... mam niejakie problemy z mysleniem
                                dzisiaj... za duzo czerwonego wina wczoraj:)))
                                a twoim zdaniem, oprocz tego ze bedzie na bialo, to jaki bedzie ten belbo-aniol?

jasmina_tdi napisał(a):

> ja tam nie moge sie doczekac :))))))) tylko nasz belbo jakby ostatnio chcial si
                                > e
                                > wymiksowac, nie sadzisz????:))
                                >
                                >
                                > > i co bedzie kiedy sie doliczysz?
                                > > ja sie boje nawet myslec:))))
                                > >
                                > >
                                > > jasmina_tdi napisał(a):
                                > >
                                > > > nie licze na nic innego jak na to, ze uwierzy :)))))))
                                > > >
                                > > > > do czego to doszlo, ze sie musze zgodzic: on i aniol...dobre sob
                                > ie:))
                                > > ))
                                > > > >
                                > > > > jasmin uwazaj co mowisz nawet zartem, bo on kiedys moze w takie
                                > rzecz
                                > > y
                                > > > > uwierzyc:)))
                                > > >
                                > >
                                >

• jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 28.03.02, 12:20
                                  upadły, messja, upadły:)))))))))))))))))))))0 prawda, ze Ci sie podoba???!

> prawde mowiac b. malo dzisiaj sadze... mam niejakie problemy z mysleniem
                                  > dzisiaj... za duzo czerwonego wina wczoraj:)))
                                  > a twoim zdaniem, oprocz tego ze bedzie na bialo, to jaki bedzie ten belbo-aniol
                                  > ?
                                  >
                                  >
                                  > > ja tam nie moge sie doczekac :))))))) tylko nasz belbo jakby ostatnio chci
                                  > al si
                                  > > e
                                  > > wymiksowac, nie sadzisz????:))
                                  > >
                                  > >
                                  > > > i co bedzie kiedy sie doliczysz?
                                  > > > ja sie boje nawet myslec:))))
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > > jasmina_tdi napisał(a):
                                  > > >
                                  > > > > nie licze na nic innego jak na to, ze uwierzy :)))))))
                                  > > > >
                                  > > > > > do czego to doszlo, ze sie musze zgodzic: on i aniol...dobr
                                  > e sob
                                  > > ie:))
                                  > > > ))
                                  > > > > >
                                  > > > > > jasmin uwazaj co mowisz nawet zartem, bo on kiedys moze w t
                                  > akie
                                  > > rzecz
                                  > > > y
                                  > > > > > uwierzyc:)))
                                  > > > >
                                  > > >
                                  > >
                                  >

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 12:28

oj prawda.... hmmm..... prawda.... musimy sie kiedys wybrac do tego ogrodnika:))))
                                    jasmina_tdi napisał(a):

> upadły, messja, upadły:)))))))))))))))))))))0 prawda, ze Ci sie podoba???!
                                    >
                                    >
                                    > > prawde mowiac b. malo dzisiaj sadze... mam niejakie problemy z mysleniem
                                    > > dzisiaj... za duzo czerwonego wina wczoraj:)))
                                    > > a twoim zdaniem, oprocz tego ze bedzie na bialo, to jaki bedzie ten belbo-
                                    > aniol
                                    > > ?
                                    > >
                                    > >
                                    > > > ja tam nie moge sie doczekac :))))))) tylko nasz belbo jakby ostatnio
                                    > chci
                                    > > al si
                                    > > > e
                                    > > > wymiksowac, nie sadzisz????:))
                                    > > >
                                    > > >
                                    > > > > i co bedzie kiedy sie doliczysz?
                                    > > > > ja sie boje nawet myslec:))))
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > > > jasmina_tdi napisał(a):
                                    > > > >
                                    > > > > > nie licze na nic innego jak na to, ze uwierzy :)))))))
                                    > > > > >
                                    > > > > > > do czego to doszlo, ze sie musze zgodzic: on i aniol..
                                    > .dobr
                                    > > e sob
                                    > > > ie:))
                                    > > > > ))
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > jasmin uwazaj co mowisz nawet zartem, bo on kiedys moz
                                    > e w t
                                    > > akie
                                    > > > rzecz
                                    > > > > y
                                    > > > > > > uwierzyc:)))
                                    > > > > >
                                    > > > >
                                    > > >
                                    > >
                                    >

• jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 28.03.02, 12:47
                                      tak i koniecznie musimy zabrac ze soba psa ogrodnika :))))

>
                                      > oj prawda.... hmmm..... prawda.... musimy sie kiedys wybrac do tego ogrodnika:)
                                      > )))
                                      >
                                      > > upadły, messja, upadły:)))))))))))))))))))))0 prawda, ze Ci sie podoba???!
                                      > >
                                      > >
                                      > > > prawde mowiac b. malo dzisiaj sadze... mam niejakie problemy z myslen
                                      > iem
                                      > > > dzisiaj... za duzo czerwonego wina wczoraj:)))
                                      > > > a twoim zdaniem, oprocz tego ze bedzie na bialo, to jaki bedzie ten b
                                      > elbo-
                                      > > aniol
                                      > > > ?
                                      > > >
                                      > > >
                                      > > > > ja tam nie moge sie doczekac :))))))) tylko nasz belbo jakby ost
                                      > atnio
                                      > > chci
                                      > > > al si
                                      > > > > e
                                      > > > > wymiksowac, nie sadzisz????:))
                                      > > > >
                                      > > > > Gość portalu: messja napisał(a):
                                      > > > >
                                      > > > > > i co bedzie kiedy sie doliczysz?
                                      > > > > > ja sie boje nawet myslec:))))
                                      > > > > >
                                      > > > > >
                                      > > > > > jasmina_tdi napisał(a):
                                      > > > > >
                                      > > > > > > nie licze na nic innego jak na to, ze uwierzy :)))))))
                                      > > > > > >
                                      > > > > > > > do czego to doszlo, ze sie musze zgodzic: on i an
                                      > iol..
                                      > > .dobr
                                      > > > e sob
                                      > > > > ie:))
                                      > > > > > ))
                                      > > > > > > >
                                      > > > > > > > jasmin uwazaj co mowisz nawet zartem, bo on kiedy
                                      > s moz
                                      > > e w t
                                      > > > akie
                                      > > > > rzecz
                                      > > > > > y
                                      > > > > > > > uwierzyc:)))
                                      > > > > > >
                                      > > > > >
                                      > > > >
                                      > > >
                                      > >
                                      >

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 13:17
                                        to na twoja odpowiedzialnosc, bo nie wiem czy cie wposzcza do uk ze
                                        zwierzatkiem:)))

jasmina_tdi napisał(a):

> tak i koniecznie musimy zabrac ze soba psa ogrodnika :))))
                                        >
                                        >
                                        > >
                                        > > oj prawda.... hmmm..... prawda.... musimy sie kiedys wybrac do tego ogrodn
                                        > ika:)
                                        > > )))
                                        > >
                                        > > > upadły, messja, upadły:)))))))))))))))))))))0 prawda, ze Ci sie podob
                                        > a???!
                                        > > >
                                        > > >
                                        > > > > prawde mowiac b. malo dzisiaj sadze... mam niejakie problemy z m
                                        > yslen
                                        > > iem
                                        > > > > dzisiaj... za duzo czerwonego wina wczoraj:)))
                                        > > > > a twoim zdaniem, oprocz tego ze bedzie na bialo, to jaki bedzie
                                        > ten b
                                        > > elbo-
                                        > > > aniol
                                        > > > > ?
                                        > > > >
                                        > > > >
                                        > > > > > ja tam nie moge sie doczekac :))))))) tylko nasz belbo jakb
                                        > y ost
                                        > > atnio
                                        > > > chci
                                        > > > > al si
                                        > > > > > e
                                        > > > > > wymiksowac, nie sadzisz????:))
                                        > > > > >
                                        > > > > > Gość portalu: messja napisał(a):
                                        > > > > >
                                        > > > > > > i co bedzie kiedy sie doliczysz?
                                        > > > > > > ja sie boje nawet myslec:))))
                                        > > > > > >
                                        > > > > > >
                                        > > > > > > jasmina_tdi napisał(a):
                                        > > > > > >
                                        > > > > > > > nie licze na nic innego jak na to, ze uwierzy :))
                                        > )))))
                                        > > > > > > >
                                        > > > > > > > > do czego to doszlo, ze sie musze zgodzic: on
                                        > i an
                                        > > iol..
                                        > > > .dobr
                                        > > > > e sob
                                        > > > > > ie:))
                                        > > > > > > ))
                                        > > > > > > > >
                                        > > > > > > > > jasmin uwazaj co mowisz nawet zartem, bo on
                                        > kiedy
                                        > > s moz
                                        > > > e w t
                                        > > > > akie
                                        > > > > > rzecz
                                        > > > > > > y
                                        > > > > > > > > uwierzyc:)))
                                        > > > > > > >
                                        > > > > > >
                                        > > > > >
                                        > > > >
                                        > > >
                                        > >
                                        >

• jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 28.03.02, 11:55
                        nie lubie trojkatow!!!! albo Ty albo aniol! ciagnijcie zapalki :)))

> ja i anioł... dobre.

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 12:05
                          co ty? dziecku zapalki? nie czytalas przepisow BHP?

jasmina_tdi napisał(a):

> nie lubie trojkatow!!!! albo Ty albo aniol! ciagnijcie zapalki :)))
                          >
                          > Gość portalu: Belbo napisał(a):
                          >
                          > > ja i anioł... dobre.
                          >

• jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 28.03.02, 12:09
                            faktycznie :)))) aniol - won! belbo zostaje i czeka na dalsza diagnoze i cudowna
                            recepte ktora na peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewno go ozdrowi :)))))))

> co ty? dziecku zapalki? nie czytalas przepisow BHP?
                            >
                            >
                            > > nie lubie trojkatow!!!! albo Ty albo aniol! ciagnijcie zapalki :)))
                            > >
                            > > Gość portalu: Belbo napisał(a):
                            > >
                            > > > ja i anioł... dobre.
                            > >
                            >

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 12:15
                              ech jasmina aniola wyrzucilas, a balba zostawilas... a myslalm, ze to ja jeszcze
                              nie wytrzezwialam:))))

jasmina_tdi napisał(a):

> faktycznie :)))) aniol - won! belbo zostaje i czeka na dalsza diagnoze i cudown
                              > a
                              > recepte ktora na peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewno go ozdrowi :)))))))
                              >
                              >
                              > > co ty? dziecku zapalki? nie czytalas przepisow BHP?
                              > >
                              > >
                              > > > nie lubie trojkatow!!!! albo Ty albo aniol! ciagnijcie zapalki :)))
                              > > >
                              > > > Gość portalu: Belbo napisał(a):
                              > > >
                              > > > > ja i anioł... dobre.
                              > > >
                              > >
                              >

• jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 28.03.02, 12:21
                                zawsze fascynowaly mnie procesy resocjalizacji i popularne zjawiska przelewania z
                                pustego w prozne :)))) moze prace doktorska napisze na ten temat??? a dobre to
                                winko bylo?:)

> ech jasmina aniola wyrzucilas, a balba zostawilas... a myslalm, ze to ja jeszcz
                                > e
                                > nie wytrzezwialam:))))
                                >
                                >
                                >
                                > > faktycznie :)))) aniol - won! belbo zostaje i czeka na dalsza diagnoze i c
                                > udown
                                > > a
                                > > recepte ktora na peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewno go ozdrowi :)))))))
                                > >
                                > >
                                > > > co ty? dziecku zapalki? nie czytalas przepisow BHP?
                                > > >
                                > > >
                                > > > > nie lubie trojkatow!!!! albo Ty albo aniol! ciagnijcie zapalki :
                                > )))
                                > > > >
                                > > > > Gość portalu: Belbo napisał(a):
                                > > > >
                                > > > > > ja i anioł... dobre.
                                > > > >
                                > > >
                                > >
                                >

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 12:30
                                  mysle, ze w przelewaniu odniesiesz duzo wieksze sukcesy:)))) pewno, ze dobre,
                                  jakby bylo niedobre to bym nie pila:))))

jasmina_tdi napisał(a):

> zawsze fascynowaly mnie procesy resocjalizacji i popularne zjawiska przelewania
                                  > z
                                  > pustego w prozne :)))) moze prace doktorska napisze na ten temat??? a dobre to
                                  > winko bylo?:)
                                  >
                                  >
                                  > > ech jasmina aniola wyrzucilas, a balba zostawilas... a myslalm, ze to ja j
                                  > eszcz
                                  > > e
                                  > > nie wytrzezwialam:))))
                                  > >
                                  > >
                                  > >
                                  > > > faktycznie :)))) aniol - won! belbo zostaje i czeka na dalsza diagnoz
                                  > e i c
                                  > > udown
                                  > > > a
                                  > > > recepte ktora na peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewno go ozdrowi :)))))))
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > > > co ty? dziecku zapalki? nie czytalas przepisow BHP?
                                  > > > >
                                  > > > >
                                  > > > > > nie lubie trojkatow!!!! albo Ty albo aniol! ciagnijcie zapa
                                  > lki :
                                  > > )))
                                  > > > > >
                                  > > > > > Gość portalu: Belbo napisał(a):
                                  > > > > >
                                  > > > > > > ja i anioł... dobre.
                                  > > > > >
                                  > > > >
                                  > > >
                                  > >
                                  >

• Gość: Belbo. Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: 195.116.222.* 28.03.02, 12:44
                                    1.Im leprze tym pije więcej ( messja).
                                    2. Zapraszam messjo do ogródka ..dołek juz czeka.
                                    3. Dla Ciebie jasmino wszystko ... uwielbiam TDI... szczególnie to "I".
                                    4. Co wy tak o mnie, zakochałyście sie obie ( pytanie do Jasminy)
                                    5. A recepta gdzie?
                                    • jasmina_tdi Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) 28.03.02, 12:51
                                      1. jak to jest takie "leprze" to moze od razu sie porzygam:)
                                      2. messja ma Ci posprzatac w ogrodku???
                                      3. ciekawe czy rownie mocny jestes w praktyce co w gebie :)))
                                      4. tak tak tak!!!! chce sie z Toba zestarzec i miec stadko dzieci (to zanim sie
                                      zestarzeje )
                                      5. skonczyly sie :))

Gość portalu: Belbo. napisał(a):

> 1.Im leprze tym pije więcej ( messja).
                                      > 2. Zapraszam messjo do ogródka ..dołek juz czeka.
                                      > 3. Dla Ciebie jasmino wszystko ... uwielbiam TDI... szczególnie to "I".
                                      > 4. Co wy tak o mnie, zakochałyście sie obie ( pytanie do Jasminy)
                                      > 5. A recepta gdzie?

• Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 13:16
                                        1) jak masz rzygac ty tylko u belba w ogrodku, a wino bylo spoko (wdobrej
                                        wloskiej restauracji, a nie tani sikacz)
                                        2) ja jak mowi nawet moj nick, raczej robie mess niz spratam:)))
                                        3) nie jest:)))
                                        4) przy nim dosc szybko sie zestarzejesz:)))
                                        jasmina_tdi napisał(a):

> 1. jak to jest takie "leprze" to moze od razu sie porzygam:)
                                        > 2. messja ma Ci posprzatac w ogrodku???
                                        > 3. ciekawe czy rownie mocny jestes w praktyce co w gebie :)))
                                        > 4. tak tak tak!!!! chce sie z Toba zestarzec i miec stadko dzieci (to zanim sie
                                        >
                                        > zestarzeje )
                                        > 5. skonczyly sie :))
                                        >
                                        >
                                        > Gość portalu: Belbo. napisał(a):
                                        >
                                        > > 1.Im leprze tym pije więcej ( messja).
                                        > > 2. Zapraszam messjo do ogródka ..dołek juz czeka.
                                        > > 3. Dla Ciebie jasmino wszystko ... uwielbiam TDI... szczególnie to "I".
                                        > > 4. Co wy tak o mnie, zakochałyście sie obie ( pytanie do Jasminy)
                                        > > 5. A recepta gdzie?
                                        >

• Gość: belbo Drogie dziewczyny: IP: 195.116.222.* 28.03.02, 17:49
                                          1. Jasmino na żadne z twych pytań nie musze odpowiadać bo Messja to
                                          załatwia za mnie. Zawsze chciałem mieć adwokata ..a tu masz darmowy się trafił.
                                          Poza tym mocny w gębie. To nie jestem a w praktyce.. nie mi oceniać. ( Zdanie
                                          Messji jest stronnicze). Ja się zestarzeć jeszcze nie chce a w tobie jak na
                                          razie podoba się poczucie humoru . Co do lepsze i leprze.. Zapytaj Messji
                                          przecież jestem dyslektykiem. I nie wstydzę się tego. A jak się śpieszę to
                                          czasu na poprawę nie ma.
                                          Ufffffff.

2. Messjo. Trzy odpowiedzi to aż nadto jak na mnie . Co do picia... sama
                                          wiesz.

I to by było dziewczyny na tyle.
                                          • Gość: messja Re: Drogie dziewczyny: IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 21:14
                                            lubie jak sie tlumaczysz:))))
                                            i niczego mi nie imputuj (tez piwo lubisz, nie moja wina, ze zawsze prowadzisz:)))
                                      • Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 13:28
                                        mam do ciebie jasmina malutka prosbe: mozesz go ubrac w blekitne ubranko?
                                        moglabym go wtedy nazywac:"blekitny aniol, sebastian" (zdaje sie byl taki
                                        film:"blekitny aniol" i on bardzo lubi to imie:)))
                                    • Gość: messja Re: najlepsza RECEPTA NA WIOSENNE ZAKOCHANIE :) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 13:11
                                      ty mnie misiu tez nie zaskakujesz, widzialam, ze skomentujesz picie:)))))
                                      1) pisze sie: "lepsze" a nie "leprze"
                                      2) o mooich mozliwosciach picia wina nic nie wiesz (tylko piwa):)))
                                      3) kuszaca propozycja, ale swieta spedzma w Londynie:))))

jasmina daj mu cos na poprawe humoru, bo mu cos dzisiaj smutno z literek
                                      patrzy:))))

Gość portalu: Belbo. napisał(a):

> 1.Im leprze tym pije więcej ( messja).
                                      > 2. Zapraszam messjo do ogródka ..dołek juz czeka.
                                      > 3. Dla Ciebie jasmino wszystko ... uwielbiam TDI... szczególnie to "I".
                                      > 4. Co wy tak o mnie, zakochałyście sie obie ( pytanie do Jasminy)
                                      > 5. A recepta gdzie?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka