Gość: Mila IP: 80.48.251.* 29.03.02, 11:26 Men_ ma rację przeproś!!! Men_ zaczynasz mi się podobać ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Forward wyłaź!!! 29.03.02, 11:39 jaki to ma sens? to wywolywanie i rozgrzebywanie? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Forward wyłaź!!!Saggara 29.03.02, 11:43 Taki sens, żeby dokopać gówniarzowi, który zachował sie jak totalny cham !!!!!!! p.s.: jesteś kobietą ???:))) saqqara napisał(a): > jaki to ma sens? to wywolywanie i rozgrzebywanie? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Forward wyłaź!!! Men 29.03.02, 11:47 mysle ze to dokopanie juz mu sie dostalo, dowodem na to jest jego milczenie. ps. jestem, a co? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Forward wyłaź!!! 29.03.02, 12:36 Nie lubiem siem chwalić, ale: wyłaź rooooooooooobaluuuuuuuuuu !!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re:men 29.03.02, 12:44 men, nie robal, nie cham i nie gówniarz. mój przyjaciel. bardzo łądnie proszę- nie pisz tak o nim. jego reakcja była agresywna, ale po co to podsycać? men dokopywanie już było. teraz lepiej dać sobie spokój. pomalujmy jakąś wirtualną pisankę pokoju czy coś i dajmy temu spokój, dobrze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re:Magusiu :))) 29.03.02, 12:57 masz z Forwardem malować! i to już :) ech, ten testosteron... mężczyźni lubią się na siebie rzucać, co? :) i nie obrażaj mi mojego przyjaciela. proszę. nie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re:Magusiu :))) 29.03.02, 14:46 Men, powiem Ci prywatnie, że Madze nie można odmówić, hihi. Chyba, że te materiały poglądowe pochodziły od Jej koleżanki, hihi. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Magusiu :))) Ja_nek ! 29.03.02, 14:51 łał - własnie widzę to :)) na sobie jako króliczku doświadczalnym :)) > Men, powiem Ci prywatnie, że Madze nie można odmówić, hihi. > Chyba, że te materiały poglądowe pochodziły od Jej koleżanki, hihi. > > Pozdrowienia > Janek Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Magusiu :))) 29.03.02, 14:49 Z Toba moge malować, Ty mi możesz mydlić, ups, zamalowac oczka ...:)) maga_ napisał(a): > masz z Forwardem malować! i to już :) > ech, ten testosteron... mężczyźni lubią się na siebie rzucać, co? :) > i nie obrażaj mi mojego przyjaciela. proszę. nie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re:Janek i men 29.03.02, 15:05 Janku, czymże ja sobie niegodna niewolnica twoja zaslużylam na taką reklamę? :) i czemuż mnie tak bezdusznie oddajesz w inne męs(MEN?)skie ręce? :)) Men, czy to jest jakaś propozycja wspólnej inicjatywy artystycznej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Magusia :))) 29.03.02, 15:20 jak znam mężczyzn to pewnie skończy się na wystawie kobiecych aktów ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Magusia :))) 29.03.02, 15:31 Nie dam siem, jestem zimny jak lodówka :)) p.s.: stosuje się do rad Janka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: Magusia :))) 29.03.02, 15:39 ech, solidarność testosteronu... aż chłodem wieje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ';-)Dzytka 29.03.02, 15:37 Ty tez m@sz :))cmok :) dzyt napisał(a): > Masz @... > cmok! :))) > dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majlijka MAGA!! IP: 172.17.0.* 29.03.02, 16:00 Maga przestań już tak przepraszać i włazić w dupke Forwardowi,bo on i tak tego nie zauwaza a co niektórym niedobrze sie robi od Twoich zbędnych słów.Poznalismy sie na panu Forwardzie i to wystarczy a jego zachowanie swiadczy tylko o nim!!! Może i jestescie przyjaciółmi ale bez przesady dlaczego on Tobie tak w dupke nie włazi tylko Ty jemu,cooooooooo? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majlijka Re: MAN IP: 172.17.0.* 29.03.02, 16:02 i jeszcze jedno MEN tak trzymac ..prawdziwy z Ciebie gentelMEN! Pozdrawiam pana MENA!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: MAGA!! 29.03.02, 16:04 my, dear, dla ciebie to włażenie w dupę i od tego robi ci się nie dobrze, ale z łaski swojej zostaw relacje moje i Forwarda w spokoju, ok? skąd ty wiesz co on zrobił dla mnie i co on zauważa? rzucanie w niego blotem jest ok, ale bronienie go już nie? moja droga, święta są, nie denerwuj się tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś