wariat78 22.11.04, 22:56 Zmorko ty mała gdzieś się schowała ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figa76 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 22.11.04, 22:58 śnieg mnie zasypał, musialam się z niego odkopywać, zbudowałam sobie długi korytarz hahaha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 22.11.04, 22:59 :))) Uff ulzyło mi A już myślałem że zapadłaś w sen zimowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 22.11.04, 23:02 zastanawiam się nad snem zimowym, bo to jak wiecej tego sniegu napada, to nawet noska nie bede mogła wychylic hahaha, takie czapy śniegu wszedzie wokoło biało a i zgubic sie mozna hahaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 22.11.04, 23:10 ooo A umnie odwilż i breja:( pada deszcz i śnieg się topi, Ale przecież ty nie należysz do jak mi sie wydaje do stworzonek zapadających w sen zimowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 22.11.04, 23:18 to fajnie, że sie topi, łatwiej sie chodzi choć błotko pewnie małe i chlapa ;) u mnie spadł, było cicho, a dziś znów padał, i zasypał, byc może nie na długo haha, nie zapadam, ale żeby zaspy sie nie porobiły z czasa a co tam to ognicho rozpale jakie i stopnieje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 22.11.04, 23:22 oj lepiej nie mówić jedna wielk breja i do tego na główke kapie :( zawsze możesz wezwać pomoc która przybędzie ci z osieczą i odkopie cie z zaspy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 22.11.04, 23:28 o to trzeba uwazać, bo jak mocno kapie, to sie przemoknie, potem katar...i reszta tej całej przeziebieniowej 'grypy' teraz ostro szaleje :( jak nie stopnieje to się z lekka zdrzemnę pod snieżna pierzyna, albo sobie iglo zbuduje takie podobne jak eskimosi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 22.11.04, 23:54 zgadza sie człowiek ląduje w łużeczku i czuje sie fatalnie, jeśli nie ma kaloryferka:) a z desantu będziesz miała zrzuty zaopatrzeniowe termosik z ciepłą herbatką i kanapeczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 23.11.04, 13:38 i juz myslałam, że nici z iglo, śnieg zaczał topnieć, ale dzis znów pada świezy śnieżek <zaciera raczki> ;-) yhy.....ciepła herbatka i kanapeczki, w sam raz do zjedzenia, bo coś czuje wieksze śniegi najda w grudniu haha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 23.11.04, 17:55 tobie to fajnie:) umnie padał deszcz i dzeszcz ze śniegiem:( jedna wielka breja, w takim razie będe musiał zorganizować dla ciebie pomoc jeśli by cie zasypało zbyt mocno, mam nadzieje że masz gprs żeby można było cie namiezyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 24.11.04, 14:10 o tak, nie ma równomiernej pogody wszędzie, niestety, musisz przeczekac ta breje, ale bedzie oki i sie pogoda u Ciebie poprawi ;-) a u mnie słoneczko pieknie świeci, sniegu malutko troszke stopniał, wiec iglo na razie nie zbuduje, dzieki, na razie pomoc nie potrzebna zatem :)) a w słoneczku można pospacerowac milutko, póki pogoda dopisuje :) zycze oby i do ciebie słoneczko dowendrowało Wariacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 28.11.04, 23:41 czekam i czekam i chyba sie nie doczekam w prognozie znów zapowiedzieli "deszcze niespokojne" dobrze wiedzieć w takim razie mam czas na precyzyjne opracowanie planów ratunkowych :)) dzisiaj niestety pogoda nie napawała optymizmem i nie zachęcała do spacerowania, było mgliście, mokro i zimno buuu :( mam taką nadzieje że dojdzie i domnie może szepniesz mu słówko aby o mnie nie zapomniało:) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 30.11.04, 12:55 ze słoneczkiem rozmawiałam :) chyba gdzieś powedrowało, w inne krańce Polski, bo u mnie na razie nie ma, jest tylko nieco mgliscie, niestety taka pogoda przewrotna jesienna, nie bedzie źle słonko sie napewno pojawi :) oki, w razie lodowca moge liczyc na pomoc ratunkowa :) póki co mozna namalować słońce, "tyle słońca w całym miescie"....:) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 30.11.04, 23:53 Szkoda, miejmy nadzieję ze sie odnajdzie i nie zgubi drogi w mgle. zgadzaa sie w razie zasypania jest już pełen plan działania opracowany i sztab kryzysowy :))) "więc chodź pomaluj mój świat..." :)) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 03.12.04, 15:12 milutko i wesolo, dzis sołoneczko u mnie świeciło, i powedrowało dalej :)) powietrze nadal mroźne, trzeba szybciej truptac na spacerze, mozna spotkac równiez wiatr, który lubi wiac i tańczyc na niebie, choc ptaki daja mu rade i swobodnie sobie lataja, o a tam widze ławeczke mozna na chwilke przysiaśc i posłuchac wiatru szumu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 19.12.04, 00:31 słoneczko odnalało drogę i domnie też dotarło:) pogoda jakoś cały czas jakaś taka dziwna niemrawa, naszczęście na święta zapowiadają snieg:) a wiatr lubi poz tym być zdradliwy i przenikliwy, dobry pomysł może w tym jego szumie jest opisana jakaś historia:) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: GDZIE JESTEŚ ??? 21.12.04, 11:43 to miło, że i u ciebie słonko swieci :) a pogoda, fakt juz taka jest zmienna, ale mysle, że na świeta sypnie troszke sniegiem :) tak, a wiatr szuumi cichutko i opowiada piekna historie, potem mozna pospacerowac znów gdzieś we mgle......;) Odpowiedz Link Zgłoś