Gość: jesienna IP: *.acn.waw.pl 08.05.02, 22:37 ...chcialabym zeby Ktos pokochal mnie tak jak Nicolas Cage pokochal Meg Ryan w "City of Angels".... obraz najpiekniejszy na swiecie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zxc1973 Re: ......CHCIALABYM..... 08.05.02, 22:39 Gość portalu: jesienna napisał(a): > ...chcialabym zeby Ktos pokochal mnie tak jak Nicolas Cage pokochal Meg Ryan > w "City of Angels".... obraz najpiekniejszy na swiecie.... A jak on ja tam pokochal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesienna Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.acn.waw.pl 08.05.02, 22:42 zxc1973 napisał(a): > > A jak on ja tam pokochal? > obejrzyj film - naprawde warto.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: ......CHCIALABYM..... 08.05.02, 22:47 Gość portalu: jesienna napisał(a): > zxc1973 napisał(a): > > A jak on ja tam pokochal? > obejrzyj film - naprawde warto.... :-) Zalatwie na divix'ie, ale najwczesniej na jutro ;-))) Z drugiej strony, chyba wiem o co chodzi ;-) Moge tylko powiedziec, ze kogos tak pokochalem i... dostalem kopa w pewne miejsce :-( (Belbo nie nabija sie ;-))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.acn.waw.pl 08.05.02, 23:33 Chyba Cie przytule...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 08.05.02, 23:39 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Chyba Cie przytule...:) chce to zobaczyc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: ......CHCIALABYM..... 08.05.02, 23:41 Gość portalu: messja napisał(a): > Gość portalu: Belbo napisał(a): > > > Chyba Cie przytule...:) > > chce to zobaczyc!!!! Zrobimy zdjecia na pamiatke ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 08.05.02, 23:48 a na zywo? prosze.... obiecuje, ze nie bede sie smiac, ani przeszkadzac:))) zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > Gość portalu: Belbo napisał(a): > > > > > Chyba Cie przytule...:) > > > > chce to zobaczyc!!!! > > Zrobimy zdjecia na pamiatke ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.acn.waw.pl 08.05.02, 23:49 Co ja sie z wami mam dzieciaki..... Przenosnia to była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 08.05.02, 23:53 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Co ja sie z wami mam dzieciaki..... > Przenosnia to była. widzisz jaki z niego typ 3literki? naobiecuje, naobiecuje, a potem to przenosnia, teoria, nie doslownie.... (kazdy na pacztku mysli, ze z niego taki cieply misio, a tak naprawde to boi sie okazac odrobine serdecznosci:)) wstydz sie bilbo, wstydz... koledze napewno jest teraz przykro:) Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: ......CHCIALABYM..... 08.05.02, 23:58 Gość portalu: messja napisał(a): > widzisz jaki z niego typ 3literki? naobiecuje, naobiecuje, a potem to przenosni > a, > teoria, nie doslownie.... W sumie to nie wiem, czy sie cieszyc, czy smucic, zze mnie to ominelo ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 00:04 w sumie jakos trudno mi tu cos doradzic:))))) zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > widzisz jaki z niego typ 3literki? naobiecuje, > naobiecuje, a potem to przenosni > > a, > > teoria, nie doslownie.... > > W sumie to nie wiem, czy sie cieszyc, czy smucic, zze > mnie to ominelo ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.acn.waw.pl 09.05.02, 07:37 smuc sie chłopie smuc....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 08.05.02, 23:38 Gość portalu: jesienna napisał(a): > ...chcialabym zeby Ktos pokochal mnie tak jak Nicolas Cage pokochal Meg Ryan > w "City of Angels".... obraz najpiekniejszy na swiecie.... straszna szmira, ale zycze jak najlepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 00:23 Też bym tak chciała być kochana... eh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.acn.waw.pl 09.05.02, 00:34 Gość portalu: messja napisał(a): > Gość portalu: jesienna napisał(a): > > > ...chcialabym zeby Ktos pokochal mnie tak jak Nicolas Cage pokochal Meg Ry > an > > w "City of Angels".... obraz najpiekniejszy na swiecie.... > > straszna szmira, ale zycze jak najlepiej:))) szmira - tylko dla tego, kto nie spotkal prawdziwej milosci.... zal mi Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 00:40 zaraz zal, zaraz urazona... co ma piernik do wiatraka? ten akurat film mi sie nie podobal, ale wiele innych filmow o wielkiej, prawdziwej, spelnionej milosci tak.... byly tylko nieco ciekawsze:))) Gość portalu: toja napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > Gość portalu: jesienna napisał(a): > > > > > ...chcialabym zeby Ktos pokochal mnie tak jak Nicolas Cage pokochal M > eg Ry > > an > > > w "City of Angels".... obraz najpiekniejszy na swiecie.... > > > > straszna szmira, ale zycze jak najlepiej:))) > > > szmira - tylko dla tego, kto nie spotkal prawdziwej milosci.... > zal mi Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 00:43 Mi sie podobał w sumie... ale ja tak nie lubię ryczeć na filmach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 00:44 Gość portalu: Pom napisał(a): > Mi sie podobał w sumie... ale ja tak nie lubię ryczeć na filmach! ja tam rycze jak glupia na filmach, ale na tym ani troche... naprawde mi sie niepodobal... nic na to nie poradze:))) ale dosc lubie Mag Rayan,o!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 00:48 O wiele bardziej mi się podobał film z Meg ryan "Kiedy meżczyzna kocha kobietę". Taka miłość do krwi i bólu. Nie odrealniona, możliwa i piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 00:25 Gość portalu: Pom napisał(a): > O wiele bardziej mi się podobał film z Meg ryan "Kiedy meżczyzna kocha > kobietę". Taka miłość do krwi i bólu. Nie odrealniona, możliwa i piękna... hmmm... nie pamietam... chodz tytul znajomy... a kto tam jeszcze gral i o czym byl ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 01:05 Gość portalu: messja napisał(a): > hmmm... nie pamietam... chodz tytul znajomy... a kto tam jeszcze gral i o czym > byl ten film? To taki film o alkoholizmie kobiecym z Andym Garcia, nic ciekawego. Dziwię sie ze ktos tu porównał miłośc w "Miescie aniołów"- przeciez Cage był tam aniołem, a wiadomo ze anioły nie istnieją, a co dopiero mówić o ich miłości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 11:13 Gość portalu: Miecio napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > hmmm... nie pamietam... chodz tytul znajomy... a kto tam jeszcze gral i o > czym > > byl ten film? > > To taki film o alkoholizmie kobiecym z Andym Garcia, nic ciekawego. > Dziwię sie ze ktos tu porównał miłośc w "Miescie aniołów"- przeciez Cage był ta > m > aniołem, a wiadomo ze anioły nie istnieją, a co dopiero mówić o ich miłości! > > aaaa, teraz pamietam, dzieki za wyjasnienie.... anioly istnieja, tylko cage w roli aniola byl malo przekonywujacy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 15:32 Gość portalu: messja napisał(a): > anioly istnieja, tylko cage w roli aniola byl malo przekonywujacy:))) Jak to istnieją???!!! Czy ja o czymś nie wiem??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 23:05 czy to takie dziwne, ze czegos nie wiesz?:)) Gość portalu: Miecio napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > anioly istnieja, tylko cage w roli aniola byl malo przekonywujacy:))) > > > Jak to istnieją???!!! Czy ja o czymś nie wiem??!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.acn.waw.pl 11.05.02, 23:30 anioł jak byscie nie wiedzieli to.... ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 23:33 Gość portalu: Belbo napisał(a): > anioł jak byscie nie wiedzieli to.... ja:) masz szczescie, ze zmeczona jestem dzisiaj, to nie bede komentowac, ale parsknelam smiechem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.acn.waw.pl 11.05.02, 23:43 Masz szczescie ze spac ide.. bo tez bym sie z toba posmial:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 23:45 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Masz szczescie ze spac ide.. bo tez bym sie z toba posmial:) szczesciara ze mnie nie ma co (szkoda tylko, ze to szczescie jakos malo do tej pory docenialam, ale mowia, ze nigdy nie jest zapozno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 09:34 bo ty w ogule masz klopoty z wartosciowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 21:15 Gość portalu: Belbo napisał(a): > bo ty w ogule masz klopoty z wartosciowaniem. a co, czujesz sie niedowartosciowany?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.acn.waw.pl 12.05.02, 21:42 Ja? Ty? Oni? Wszyscy :) Ale to ja jestem aniołem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 22:53 tylko w tej bajce gdzie swinki potrafia fruwac:))) Gość portalu: belbo napisał(a): > Ja? > Ty? > Oni? > Wszyscy :) > Ale to ja jestem aniołem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.acn.waw.pl 13.05.02, 07:37 latac Ci sie zachciewa co......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.05.02, 14:53 Gość portalu: Belbo napisał(a): > latac Ci sie zachciewa co......:) nie, ja juz latam, a ty sie uczysz (i to z marnymi rezultatami:)))), a do tego wymyslasz sobie coraz nowe diagnozy: byles juz genialny, teraz aniolem, nie zdziwie sie, jak niedlugo bedziesz Napoleonem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: ......CHCIALABYM..... IP: 195.116.222.* 13.05.02, 16:43 napoleonem to juz bylem.. skonczylo sie na Elbie.. A latac to ty miby uczysz.. a wychodza podskoki i spadanie. ja sie stosóje do zasady : co ma wisieć nie utonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ......CHCIALABYM..... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.05.02, 16:57 Gość portalu: belbo napisał(a): > napoleonem to juz bylem.. skonczylo sie na Elbie.. > A latac to ty miby uczysz.. a wychodza podskoki i spadanie. > ja sie stosóje do zasady : co ma wisieć nie utonie:) jesli napoleonem i aniolem juz byles, to juz tylko jezus ci zostal.... a tobie nawet spadanie z rowera nie wychodzi...:)))) (a mnie przeciez nic nie wychodzi, co ma mi wyjsc? przeicez dziewczyna jestem...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: ......CHCIALABYM..... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 15:38 Też bym tego chciała.Ale nie ktoś, tylko mam upatrzoną konkretną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ......CHCIALABYM..... 13.05.02, 16:41 Gość portalu: kaja napisał(a): > Też bym tego chciała.Ale nie ktoś, tylko mam upatrzoną konkretną osobę. Kaja to zdradz nam choć troszkę , kto to!!!! I dlaczego nie walczysz jeśli tak bardzo Jego pragniesz!!! Walka jest super, jeśli wiemy co jest tak naprawdę ważne! WALCZ pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś