Gość: Saba IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 24.05.02, 15:09 to moze ognisko w noc swietojanska??? Mozna sobie powrozyc.... odnosnie roznych rzeczy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monik a kto powiedzial, ze nie? IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 15:13 ja naleze do tych, ktorym nigdy dosc:) dzien dziecka nie wyklucza nocy swietojanskiej!!! ty marzysz, ja wcielam w czyn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 24.05.02, 15:14 Monik, zbawienie ty moje! :) Wiec kiedy ten Dzien Dziecka? Bo chyba 1.06 odpada.... Bez Ciebie nie da rady.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 15:30 prosze mi tu nie kadzic, choc to mile:) to moze jeszcze troszke..... serio, spotkanie moze byc i 1 czerwca, wszystko zorganizuje, a w dniu swiatecznym bede sie z wami laczyc telepatycznie. gdyby sie jednak okazalo, ze moja obecnosc jest niezbedna:))) to wariantow mamy bez liku. mozemy sie umowic na lody/zapiekanki/wate cukrowa/wesole miasteczko!!! we wtorek popoludniem wczesniejszym lub pozniejszym. bardzo podobaloby mi sie polaczenie idei lodow z wesolym miasteczkiem (rozbilo sie takie jedno na polach mokotowskich). to co, idzie ktos z nami???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 24.05.02, 15:39 Jestem za i wole osobiscie, abys byla obecnie cielesnie takze... :) Poki jest nas dwoch.. :) W ten najblizszy wtorek???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 15:42 myslalam o najblizszym, goscie przyjezdni maja byc, moze by sie dolaczyli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 11:22 Gość portalu: monik napisał(a): > myslalam o najblizszym, goscie przyjezdni maja byc, moze by sie dolaczyli:))) niektorzy by sie nie dolaczyli:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: 217.97.133.* 25.05.02, 11:55 a w innym terminie by sie dolaczyli? u nas checi dostatek i kazda wizyta jest mile widziana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 12:18 Gość portalu: monik napisał(a): > a w innym terminie by sie dolaczyli? > u nas checi dostatek i kazda wizyta jest mile widziana:) jak te inne terminy beda w 1-szym tyg. czerwca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.acn.waw.pl 25.05.02, 17:13 1 tydzien czerwca jest juz niestety zarezerwowany.. nie ma szans:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 25.05.02, 17:30 Gość portalu: Belbo napisał(a): > 1 tydzien czerwca jest juz niestety zarezerwowany.. nie ma szans:) Belbo, znow robisz problemy! Jak widac jestes trudnym dzieckiem :)) Przejdzmy do rzeczy. Sa dwie propozycje: 1. najblizszy wtorek 2. pierwszy tydzien czerwca Miejcem maja byc Pola Mokotowskie, na ktorych jest ponoc wesole miasteczko i inne atrakcje. Godzina.... moze 17? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 19:34 ja w najblizszy wtorek nie moge, ale poniedzieli moze byc... czekam na konkretne propozycje... Gość portalu: Saba napisał(a): > Gość portalu: Belbo napisał(a): > > > 1 tydzien czerwca jest juz niestety zarezerwowany.. nie ma szans:) > > Belbo, znow robisz problemy! Jak widac jestes trudnym dzieckiem :)) > Przejdzmy do rzeczy. Sa dwie propozycje: > 1. najblizszy wtorek > 2. pierwszy tydzien czerwca > Miejcem maja byc Pola Mokotowskie, na ktorych jest ponoc wesole miasteczko i in > ne > atrakcje. Godzina.... moze 17? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.acn.waw.pl 25.05.02, 21:11 Jak juz napisalem po niedzieli jest poniedzialek.. potem wtorek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 22:46 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Jak juz napisalem po niedzieli jest poniedzialek.. potem wtorek.. a wogole to o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 19:32 Gość portalu: Belbo napisał(a): > 1 tydzien czerwca jest juz niestety zarezerwowany.. nie ma szans:) na co i przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 27.05.02, 08:48 Gość portalu: messja napisał(a): > jak te inne terminy beda w 1-szym tyg. czerwca:))) mowisz i masz:))) tylko konkrety sa potrzebne. mam wrazenie, ze jakies niejasnosci na tle pierwszego tygodnia czerwca sie pojawiaja. niektorzy 1 i 2, czyli sobote i niedziele traktuja jako pierwszy tydzien, a dla innych pierwszy tydzien czerwca zaczyna sie 3. z wczesniejszych postow wywnioskowalam (coz za blyskotliwy umysl:)), ze zjezdzasz na kontynent i ojczyzny lono po 2. zaproponuj jakas date, 98% stwierdzi, ze w tym terminie nie moze bo (sesja/rodzina/praca/zakupy*niepotrzebne skreslic), ale jestem pewna, ze cos sie da zorganizowac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.05.02, 13:52 Gość portalu: monik napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > jak te inne terminy beda w 1-szym tyg. czerwca:))) > > mowisz i masz:))) tylko konkrety sa potrzebne. droga uczennico!:)))) konkretami nie sypne bo nie tylko (w tej chwili) jestem z poza granic kraju, ale i z poza warszawy... w zwiazku z tym wrszawy nie znam i licze na wasze wyczucie, dobry gust i obeznanie w lokalnych lokalach, spelunkach, knajpach oraz innych tego typu przybytkach:))))) > mam wrazenie, ze jakies niejasnosci na tle pierwszego tygodnia czerwca sie > pojawiaja. niektorzy 1 i 2, czyli sobote i niedziele traktuja jako pierwszy > tydzien, a dla innych pierwszy tydzien czerwca zaczyna sie 3. z wczesniejszych > postow wywnioskowalam (coz za blyskotliwy umysl:)), ze zjezdzasz na kontynent i > > ojczyzny lono po 2. zaproponuj jakas date, 98% stwierdzi, ze w tym terminie nie > > moze bo (sesja/rodzina/praca/zakupy*niepotrzebne skreslic), ale jestem pewna, > ze > cos sie da zorganizowac!:) daty nie mam i prawde mowiac miedzy 2-gim, a 8-ym kazda mi pasuje... a jesli juz trzeba to niech bedzie np. wtorek, albo czwartek (nie wiem, nie moge sie zdecydowac:)))) (a jesli nikt nie przyjdzie to trudno...pojde odwiedzic syrenke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik sorry IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 15:58 to tylko po to, zeby idiotyczne watki szybciej zeszly mi z oczu Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: sorry 24.05.02, 16:06 a czy jakowyś wiek uczestników niby określon ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik dzien dziecka IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 16:08 powinni pamietac, ze byli dziecmi i nie byc zdziecinniali:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: dzien dziecka 24.05.02, 16:11 no to siem piszem i proszem mnie wciągnąć na listem :) Serrrrrdecznie pozdrawia nowa roseland :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Nie chcecie Dnia Dziecka??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 17:28 To jest nas wszystkich trzech... :))))) No, moge liczyc... zeby sie nie pomylilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tori Re: Nie chcecie Dnia Dziecka??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 17:54 Szkoda, ze mieszkam 400 km od Warszawy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Nie chcecie Dnia Dziecka??? IP: *.acn.waw.pl 24.05.02, 18:18 Ja odpadam:(.. dziecinsr\two pamietam..ale jeszcze nie doroslem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Halo, halo IP: 217.153.4.* 27.05.02, 08:54 Witam wszystkich w cudowny poniedzialek z przebijajacymi sie promyczkami slonca. Czeka nas kolejny krociutki tydzien, wiec do roboty :-) Hurra!!!!!!!!! Dostalam urlop od jutra, to jak bylo z tym spotkaniem na Polach Mokotowskich????????????????? :-) Wieczorkiem ide po bilet do stolycy i juz sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Halo, halo IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 27.05.02, 09:18 To ja wchodze w kompetencje Saby i kontynuuje liczenie, wychodzi mi 4! bardzo ladna liczba, ale moze ktos da wiecej!!! plan mam nastepujacy: 1. lody koniecznie i obowiazkowo. bylam wczoraj, jak ja sie dla was posiwiecam, na biezaco monitoruje jakosc, zeby nikomu sie kerzywda nie stala:))) [smutna wiadomosc jest taka, ze podniesli cene o 20 gr i galka kosztuje teraz 2,20. zupelnie nie rozumiem tego, bo podobno inflacja wynosi 3%. 3% od 2zl daje 6gr, jak rozumiem zaokroglili dla rownego rachunku:( to tyle o ekonomii).] 2. wycieczka na pola mokotowskie, gdzie chetni moga sprawdzic, czy pamietaja jak kieruje sie samochodzikiem elektrycznym i czy maja mdlosci na fali. potem w ramach dochodzenia do siebie mozna isc na spacer, albo posiedziec i poinchalowac sie dymem grila i zapachem pieczonego miesa!!! skoro program mamy:) pozostaje ustalenie godziny spotkania. miesce= lodziarnia Calypso na ul. Chlodnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Halo, halo IP: 217.153.4.* 27.05.02, 09:37 Hmmm, dawno mnie tu niebylo, o co chodzi z tym liczeniem? > To ja wchodze w kompetencje Saby i kontynuuje liczenie, wychodzi mi 4! bardzo > ladna liczba, ale moze ktos da wiecej!!! Plan jest ok, chociaz wesole miasteczko po lodach moze byc ryzykowna sprawa ;-), godzina miala byc kolo 17 (17:30?). Ja przybede z przyjaciolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Halo, halo IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 27.05.02, 09:44 z liczeniem? e tylko statystyka. Saba sprawdza obecnosc. m_ona i przyjaciolka daja nam 5!!!! 17:30 jest OK, co na to pzoostale zdeklarowane kolezanki i ci, ktorzy sie jeszcze nie zdecydowali???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Halo, halo IP: 217.153.4.* 27.05.02, 09:49 Szkoda, ze Messja nie moze :-( A kto to te 2 pozostale kolezanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Halo, halo IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 27.05.02, 09:52 czytac prosze, czytac:))))) Saba sie szykuje, mam nadzieje, ze skoro sprowokowala wydarzenie, to nie zawiedzie:)))) i osoba podajaca sie za roseland. jezeli rose ma w nick'u, to roze bedzie miala na pewno w dloni, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Halo, halo 27.05.02, 10:26 prawda, prawda, tylko troche wypadłam z rytmu. Kiedy właściwie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Halo, halo IP: 217.153.4.* 27.05.02, 10:30 :-) Mnie sie wydawalo, ze pierwsza tura jutro (wtorek) godz 17:30 "Calypso" przy ul. Chłodnej w Wawie. Druga tura okolo tydzien pozniej, ale bez mojego udzialu Odpowiedz Link Zgłoś