Dodaj do ulubionych

Nie chcecie Dnia Dziecka???

IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 24.05.02, 15:09
to moze ognisko w noc swietojanska??? Mozna sobie powrozyc.... odnosnie roznych
rzeczy :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: monik a kto powiedzial, ze nie? IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 15:13
      ja naleze do tych, ktorym nigdy dosc:)
      dzien dziecka nie wyklucza nocy swietojanskiej!!!
      ty marzysz, ja wcielam w czyn:)
      • Gość: Saba Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 24.05.02, 15:14
        Monik, zbawienie ty moje! :)
        Wiec kiedy ten Dzien Dziecka? Bo chyba 1.06 odpada.... Bez Ciebie nie da
        rady.... :)
        • Gość: monik Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 15:30
          prosze mi tu nie kadzic, choc to mile:) to moze jeszcze troszke.....
          serio,
          spotkanie moze byc i 1 czerwca, wszystko zorganizuje, a w dniu swiatecznym bede
          sie z wami laczyc telepatycznie.
          gdyby sie jednak okazalo, ze moja obecnosc jest niezbedna:))) to wariantow mamy
          bez liku. mozemy sie umowic na lody/zapiekanki/wate cukrowa/wesole
          miasteczko!!! we wtorek popoludniem wczesniejszym lub pozniejszym.
          bardzo podobaloby mi sie polaczenie idei lodow z wesolym miasteczkiem (rozbilo
          sie takie jedno na polach mokotowskich).

to co, idzie ktos z nami????
          • Gość: Saba Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 24.05.02, 15:39
            Jestem za i wole osobiscie, abys byla obecnie cielesnie takze... :)
            Poki jest nas dwoch.. :)
            W ten najblizszy wtorek????
            • Gość: monik Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 15:42
              myslalam o najblizszym, goscie przyjezdni maja byc, moze by sie dolaczyli:)))
              • Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 11:22
                Gość portalu: monik napisał(a):

> myslalam o najblizszym, goscie przyjezdni maja byc, moze by sie dolaczyli:)))

niektorzy by sie nie dolaczyli:(
                • Gość: monik Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: 217.97.133.* 25.05.02, 11:55
                  a w innym terminie by sie dolaczyli?
                  u nas checi dostatek i kazda wizyta jest mile widziana:)
                  • Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 12:18

> a w innym terminie by sie dolaczyli?
                    > u nas checi dostatek i kazda wizyta jest mile widziana:)

jak te inne terminy beda w 1-szym tyg. czerwca:)))
                    • Gość: Belbo Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.acn.waw.pl 25.05.02, 17:13
                      1 tydzien czerwca jest juz niestety zarezerwowany.. nie ma szans:)
                      • Gość: Saba Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 25.05.02, 17:30
                        Gość portalu: Belbo napisał(a):

> 1 tydzien czerwca jest juz niestety zarezerwowany.. nie ma szans:)

Belbo, znow robisz problemy! Jak widac jestes trudnym dzieckiem :))
                        Przejdzmy do rzeczy. Sa dwie propozycje:
                        1. najblizszy wtorek
                        2. pierwszy tydzien czerwca
                        Miejcem maja byc Pola Mokotowskie, na ktorych jest ponoc wesole miasteczko i inne
                        atrakcje. Godzina.... moze 17?
                        • Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 19:34
                          ja w najblizszy wtorek nie moge, ale poniedzieli moze byc... czekam na konkretne
                          propozycje...

Gość portalu: Saba napisał(a):

> Gość portalu: Belbo napisał(a):
                          >
                          > > 1 tydzien czerwca jest juz niestety zarezerwowany.. nie ma szans:)
                          >
                          > Belbo, znow robisz problemy! Jak widac jestes trudnym dzieckiem :))
                          > Przejdzmy do rzeczy. Sa dwie propozycje:
                          > 1. najblizszy wtorek
                          > 2. pierwszy tydzien czerwca
                          > Miejcem maja byc Pola Mokotowskie, na ktorych jest ponoc wesole miasteczko i in
                          > ne
                          > atrakcje. Godzina.... moze 17?

• Gość: Belbo Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.acn.waw.pl 25.05.02, 21:11
                            Jak juz napisalem po niedzieli jest poniedzialek.. potem wtorek..
                            • Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 22:46

> Jak juz napisalem po niedzieli jest poniedzialek.. potem wtorek..

a wogole to o co ci chodzi?
                      • Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 19:32

> 1 tydzien czerwca jest juz niestety zarezerwowany.. nie ma szans:)

na co i przez kogo?
                    • Gość: monik Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 27.05.02, 08:48
                      Gość portalu: messja napisał(a):

> jak te inne terminy beda w 1-szym tyg. czerwca:)))

mowisz i masz:))) tylko konkrety sa potrzebne.
                      mam wrazenie, ze jakies niejasnosci na tle pierwszego tygodnia czerwca sie
                      pojawiaja. niektorzy 1 i 2, czyli sobote i niedziele traktuja jako pierwszy
                      tydzien, a dla innych pierwszy tydzien czerwca zaczyna sie 3. z wczesniejszych
                      postow wywnioskowalam (coz za blyskotliwy umysl:)), ze zjezdzasz na kontynent i
                      ojczyzny lono po 2. zaproponuj jakas date, 98% stwierdzi, ze w tym terminie nie
                      moze bo (sesja/rodzina/praca/zakupy*niepotrzebne skreslic), ale jestem pewna, ze
                      cos sie da zorganizowac!:)
                      • Gość: messja Re: a kto powiedzial, ze nie? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.05.02, 13:52

> Gość portalu: messja napisał(a):
                        >
                        > > jak te inne terminy beda w 1-szym tyg. czerwca:)))
                        >
                        > mowisz i masz:))) tylko konkrety sa potrzebne.

droga uczennico!:))))
                        konkretami nie sypne bo nie tylko (w tej chwili) jestem z poza granic kraju, ale
                        i z poza warszawy...
                        w zwiazku z tym wrszawy nie znam i licze na wasze wyczucie, dobry gust i
                        obeznanie w lokalnych lokalach, spelunkach, knajpach oraz innych tego typu
                        przybytkach:)))))

> mam wrazenie, ze jakies niejasnosci na tle pierwszego tygodnia czerwca sie
                        > pojawiaja. niektorzy 1 i 2, czyli sobote i niedziele traktuja jako pierwszy
                        > tydzien, a dla innych pierwszy tydzien czerwca zaczyna sie 3. z wczesniejszych
                        > postow wywnioskowalam (coz za blyskotliwy umysl:)), ze zjezdzasz na kontynent i
                        >
                        > ojczyzny lono po 2. zaproponuj jakas date, 98% stwierdzi, ze w tym terminie nie
                        >
                        > moze bo (sesja/rodzina/praca/zakupy*niepotrzebne skreslic), ale jestem pewna,
                        > ze
                        > cos sie da zorganizowac!:)

daty nie mam i prawde mowiac miedzy 2-gim, a 8-ym kazda mi pasuje...
                        a jesli juz trzeba to niech bedzie np. wtorek, albo czwartek (nie wiem, nie moge
                        sie zdecydowac:))))
                        (a jesli nikt nie przyjdzie to trudno...pojde odwiedzic syrenke:)))
    • Gość: monik sorry IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 15:58
      to tylko po to, zeby idiotyczne watki szybciej zeszly mi z oczu
      • roseland Re: sorry 24.05.02, 16:06
        a czy jakowyś wiek uczestników niby określon ?:)
        • Gość: monik dzien dziecka IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.05.02, 16:08
          powinni pamietac, ze byli dziecmi i nie byc zdziecinniali:))))
          • roseland Re: dzien dziecka 24.05.02, 16:11
            no to siem piszem i proszem mnie wciągnąć na listem :) Serrrrrdecznie pozdrawia
            nowa roseland :)
    • Gość: Saba Re: Nie chcecie Dnia Dziecka??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 17:28
      To jest nas wszystkich trzech... :))))) No, moge liczyc... zeby sie nie
      pomylilo :)
      • Gość: Tori Re: Nie chcecie Dnia Dziecka??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 17:54
        Szkoda, ze mieszkam 400 km od Warszawy...
        :(
        • Gość: Belbo Re: Nie chcecie Dnia Dziecka??? IP: *.acn.waw.pl 24.05.02, 18:18
          Ja odpadam:(.. dziecinsr\two pamietam..ale jeszcze nie doroslem..
    • Gość: m_ona Halo, halo IP: 217.153.4.* 27.05.02, 08:54
      Witam wszystkich w cudowny poniedzialek z przebijajacymi sie promyczkami
      slonca. Czeka nas kolejny krociutki tydzien, wiec do roboty :-)
      Hurra!!!!!!!!! Dostalam urlop od jutra, to jak bylo z tym spotkaniem na Polach
      Mokotowskich????????????????? :-) Wieczorkiem ide po bilet do stolycy i juz sie
      ciesze
      • Gość: monik Re: Halo, halo IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 27.05.02, 09:18
        To ja wchodze w kompetencje Saby i kontynuuje liczenie, wychodzi mi 4! bardzo
        ladna liczba, ale moze ktos da wiecej!!!
        plan mam nastepujacy:
        1. lody koniecznie i obowiazkowo. bylam wczoraj, jak ja sie dla was posiwiecam,
        na biezaco monitoruje jakosc, zeby nikomu sie kerzywda nie stala:))) [smutna
        wiadomosc jest taka, ze podniesli cene o 20 gr i galka kosztuje teraz 2,20.
        zupelnie nie rozumiem tego, bo podobno inflacja wynosi 3%. 3% od 2zl daje 6gr,
        jak rozumiem zaokroglili dla rownego rachunku:( to tyle o ekonomii).]
        2. wycieczka na pola mokotowskie, gdzie chetni moga sprawdzic, czy pamietaja
        jak kieruje sie samochodzikiem elektrycznym i czy maja mdlosci na fali. potem w
        ramach dochodzenia do siebie mozna isc na spacer, albo posiedziec i
        poinchalowac sie dymem grila i zapachem pieczonego miesa!!!

skoro program mamy:) pozostaje ustalenie godziny spotkania. miesce= lodziarnia
        Calypso na ul. Chlodnej
        • Gość: m_ona Re: Halo, halo IP: 217.153.4.* 27.05.02, 09:37
          Hmmm, dawno mnie tu niebylo, o co chodzi z tym liczeniem?

> To ja wchodze w kompetencje Saby i kontynuuje liczenie, wychodzi mi 4! bardzo
          > ladna liczba, ale moze ktos da wiecej!!!

Plan jest ok, chociaz wesole miasteczko po lodach moze byc ryzykowna sprawa ;-),
          godzina miala byc kolo 17 (17:30?). Ja przybede z przyjaciolka
          • Gość: monik Re: Halo, halo IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 27.05.02, 09:44
            z liczeniem? e tylko statystyka. Saba sprawdza obecnosc. m_ona i przyjaciolka
            daja nam 5!!!!

17:30 jest OK, co na to pzoostale zdeklarowane kolezanki i ci, ktorzy sie
            jeszcze nie zdecydowali????
            • Gość: m_ona Re: Halo, halo IP: 217.153.4.* 27.05.02, 09:49
              Szkoda, ze Messja nie moze :-(
              A kto to te 2 pozostale kolezanki?
              • Gość: monik Re: Halo, halo IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 27.05.02, 09:52
                czytac prosze, czytac:)))))
                Saba sie szykuje, mam nadzieje, ze skoro sprowokowala wydarzenie, to nie
                zawiedzie:)))) i osoba podajaca sie za roseland. jezeli rose ma w nick'u, to
                roze bedzie miala na pewno w dloni, prawda?
                • roseland Re: Halo, halo 27.05.02, 10:26
                  prawda, prawda, tylko troche wypadłam z rytmu. Kiedy właściwie ? :)
                  • Gość: m_ona Re: Halo, halo IP: 217.153.4.* 27.05.02, 10:30
                    :-)
                    Mnie sie wydawalo, ze pierwsza tura jutro (wtorek) godz 17:30 "Calypso" przy
                    ul. Chłodnej w Wawie.
                    Druga tura okolo tydzien pozniej, ale bez mojego udzialu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka