Dodaj do ulubionych

chcę złapać faceta na dziecko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:58
Cześć dziewczyny,czy złapałyście/złapałybyście faceta na dziecko??? Bo ja mam
kilka takich koleżanek, zaszły w ciążę i wzięły ślub. A ja mam 23 lata i im
zazdroszcze, one maja juz dzieci i męża a ja :( Jestem z facetem półtora roku,
bardzo się kochamy i dobrze nam razem ale on nie chce słyszeć o ślubie ale
wiem, że gdybym zaszła w ciążę z nim to odrazu zgodziłby sie na ślub. Chcę
złapać go na dziecko. Co o tym myślicie? Czy takie małżeństwo może być udane?
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.chello.pl 12.02.05, 18:04
      Dziewczyno, otrząśnij się!!! łapać faceta na dzieko to chwyt poniżej pasa,
      zupełnie sobie tego nie wyobrażam. Dziecko to nie zabawka, to decyzja dwojga
      kochajacych się ludzi. Chyba jednak nie dorosłaś jeszze do rodziny, dziecka,
      sama napisałaś,że zaazdrościsz koleżankom.Może one są dojrzalsze. Zazdrość
      zazdrościa, a le życia za ciebie nikt nie przeżyje, a dziecku mozna zgotować
      koszmar, jesli nie jest mile widziane. Otrząśnij się, nie rób takich głupot!
    • Gość: offka Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:06
      Sorry ale jesli tak podchodzisz do sprawy to jestes strasznie glupia!!! 23 lata
      to jeszcze nie tak duzo za to masz duuuzo czasu na dziecko i meza!! Jesli
      zrobisz tak jak piszesz to po jakims czasie moze sie okazac ze masz dziecko,
      meza i rogi do sufitu!! Nie dziwie sie ze po tak krotkim czasie razem on nie
      chce slyszec o slubie-przeciez nawet dobrze sie nie poznaliscie! No ale to Twoje
      zycie i rob co chcesz, zycze powodzenia i szczescia :)
    • ks.kluczyk Re: chcę złapać faceta na dziecko 12.02.05, 19:09
      Mnie jedna zlapala na dziecko i po 7 latach rozwiedliśmy się, dzieko kocham a
      jej nie, weź ze mnie przyklad !!!
      • Gość: ms Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 09:19
        ale Ty glupia jestes....co to za wyscig...kolezanka ma meza to ja tez musze,
        kolezanka ma dziecko to ja tez musze, kolezanka jest gllupia ku.. to ja tez mam
        byc????

chcesz starcic faceta i byc samotna matka wychowujaca dziecko??...to powodzenia
        • Gość: gb Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.toya.net.pl 13.02.05, 10:58
          chcesz starcic faceta i byc samotna matka wychowujaca dziecko??...to powodzenia

Wolałabym już takie wyjście niż miotanie się z egoistycznym, niezdecydowanym
          facetem nie wiadomo do kiedy i po co.
          • Gość: Kaśka Re: chcę złapać faceta na dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 17:03
            to zmień faceta
    • malinka48 Re: chcę złapać faceta na dziecko 13.02.05, 18:15
      a co za różnica na co się łapiecie?Chyba najgorszy wybór to dziecko,czyli
      łapanie na ciąże,pomyśl o dziecku czy będzie miało ojca?????nawet jak się z
      Tobą ożeni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka