nesca_01 18.04.05, 16:56 brak mi ochoty na seks kocham partnera osiągam orgazmy,ale nie mam ochoty żeby to robić POMOCY!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exman Re: brak ochoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:06 Pozwól zatem niech on to zrobi za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: nie Ty jedna - niestety....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:54 Jak to jest, że sex smakuje ale tylko przed ślubem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi Re: nie Ty jedna - niestety....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:37 Beatko, podobno złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy. Jeśli ktoś nie jest w tym dobry, szuka jakiegokolwiek wytłumaczenia. Nie ślub jest powodem, tylko lenistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: nie Ty jedna - niestety....... 18.04.05, 23:46 Gość portalu: justi napisał(a): Jeśli ktoś nie jest w tym dobry, > szuka jakiegokolwiek wytłumaczenia. > Nie ślub jest powodem, tylko lenistwo. ---------- I bierność daleko idąca.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: nie Ty jedna - niestety....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:43 lenistwo i bierność mówicie? Dlaczego nie było tego przed ślubem? Dlaczego wtedy na samą myśl, że będziemy się kochać robiło mi się błogo? A dlaczego teraz na tę samą myśl "boli mnie głowa"? Zapewniam was, że to nie lenistwo, bierność czy nawet oziębłość... Kocham męża, ale niestety sex z nim JUŻ MNIE NIE "KRĘCI" i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: nie Ty jedna - niestety....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:30 zacznijcie sie : chować po katach, zaczajać w ciemnych miejscach, bójcie sie przyłapania in fla granti,...jakieś małe fantazje... tak jak było przedtem... Nuda was degraduje! Zyczę jednak abyscie odkryli te "magiczne sztuczki.. od nowa! Pa ((((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: brak ochoty na seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:43 Cos chyba nie tak.... wszystko jedno przed czy po slubie - zawsze!!! a po ślubie to nawet "pełniejszy" ...;))))))))))))))))))))))))))) -- trudno,jestem kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: brak ochoty 19.04.05, 09:30 nesca poytzebne są Tobie wakacje. Odpoczniesz i bzykanko wróci do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: brak ochoty 19.04.05, 12:47 Nesca rozumiem Cię i wiem,ze to wcale nie jest leniswo,jest wiele odpowiedzialnych za to czynników...... sama to przeszłam,przechodzę.... :) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nesca_01 Re: brak ochoty 20.04.05, 19:59 to niestety nie lenistwo tylko gdzieś nie iskrzy Odpowiedz Link Zgłoś