ibico 26.06.02, 07:21 poszukuje kobiety, przyjaciółki – może kochanki, znudzonej swoim życiem prywatnym, lubiącą dobry film, książkę, spacery i zaciszna kafejki. mam 32 lata, jestem z woj. dolnośląskiego. pzdr ibico :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biba Re: poważnie IP: 80.116.215.* 26.06.02, 22:02 Zycie trzeba brac na nie powaznie. Na kochanke sie nadaje, wiek mi odpowiada. Jakie ksiazki lubisz, jakie kino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: poważnie IP: *.pl 26.06.02, 22:58 stary, co ty jebiesz za przeproszeniem.???? nie rób z siebie cioty desperata. no prosze. żałość. nie masz na tyle,ikry między nogami, żeby poderwać jakaś laskę???? i o to mi chodzi... żałość snuje się po tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Re: poważnie IP: 157.25.130.* 26.06.02, 23:12 Gość portalu: def napisał(a): > stary, co ty jebiesz za przeproszeniem.???? nie rób z siebie cioty desperata. > no prosze. żałość. nie masz na tyle,ikry między nogami, żeby poderwać jakaś > laskę???? > > i o to mi chodzi... > żałość snuje się po tym forum. weś nie strasz ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: poważnie IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 01:50 to prawda: troche straszysz:) Gość portalu: apf napisał(a): > Gość portalu: def napisał(a): > > > stary, co ty jebiesz za przeproszeniem.???? nie rób z siebie cioty despera > ta. > > no prosze. żałość. nie masz na tyle,ikry między nogami, żeby poderwać jaka > ś > > laskę???? > > > > i o to mi chodzi... > > żałość snuje się po tym forum. > > weś nie strasz ludzi. > Odpowiedz Link Zgłoś
wacek32 Re: poważnie 28.06.02, 13:12 Gość portalu: def napisał(a): > stary, co ty jebiesz za przeproszeniem.???? nie rób z siebie cioty desperata. > no prosze. żałość. nie masz na tyle,ikry między nogami, żeby poderwać jakaś > laskę???? > > i o to mi chodzi... > żałość snuje się po tym forum. Co się czepiasz człowieka. Internet też do tego dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: poważnie 28.06.02, 13:03 ibico napisał(a): > poszukuje kobiety, przyjaciółki – może kochanki, znudzonej swoim życiem > prywatnym, lubiącą dobry film, książkę, spacery i zaciszna kafejki. > mam 32 lata, jestem z woj. dolnośląskiego. > pzdr > ibico :) Ibico, ale co Ty właściwie chcesz: przyjazni, miłosci, odskoczni............najpierw sie zastanów a pózniej prosze konkretnie odpowiedziec czego pragniesz tak naprawde Odpowiedz Link Zgłoś