Dodaj do ulubionych

mam dość...

IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:40
Samotność jest okropna ! Ja juz mam dość ! Mam dośc słów: ciesz sie
wolnością ! Ależ ile mozna ?! Mam 29 lat i chcę zyc normalnie: mieć rodzinę,
dzieci. Chce dla kogoś zyc bo to nadaje sens zyciu ! Tylko jak to zrobić ?
Gdzie znaleźć swoja drugą połówkę ?
Obserwuj wątek
    • omarianno Re: mam dość... 07.05.05, 13:46
      Na to nie ma recept.Trzeba koniecznie poczekać na przeznaczenie:)A w trakcie
      oczekiwania - oczywiście cieszyć się wolnością!!!Nie działać pochopnie,nie
      kierować się poczuciem rozsądku!!!Wierz mi - bnardzo trudno żyć samotnie,ale
      nie ma nic gorszego niż samotnośc w dwoje:(
    • marecki997 Re: mam dość... 07.05.05, 13:49
      Za dużo się naoglądałaś żewnych filmów i naczytałaś romansideł. "Druga połówka"
      to jakieś dawno już utarty i zdezaktualizowany slogan (już chyba ze 2300 lat!).
      Wierzysz zapewne w "przeznaczenie" i "księcia z bajki" - ale zamiast tkwić w
      świecie wyobrażeń uświadom sobie jaka jest rzeczywistość. Ile kobiet wychodzi za
      doskonałego mężczyznę, którego ogromnie kocha z wzajemnością? 10 procent czy
      mniej? Większość decyduje się na kompromis i wiąże się na całe życie z byle kim,
      a później oboje są nieszczęśliwi, ale nie mają dość odwagi by się rozstać bo nie
      chcą być samotni i "co rodzina pomyśli?".
    • Gość: mordziaty lat 32 Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:49
      Tylko nic na sile, pamiętaj , ale szczesciu trzeba zawasze pomóc.
      Powodzenia katka
      • Gość: swatka Re: mam dość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:14
        No to ja Wam pomogę,
        bo nie wiadomo kiedy któreś z Was coś konkretnego zaproponuje Ona 29 ,Ty 32 -
        (domyślam się,że wiek podałeś nie przypadkowo)

No więc kiedy sie wybierzecie...do teatru moze?
        Ustalcie termin, a ja zatwierdzę:)
        A potem zdajcie relację...ze sztuki teatralnej oczywiście:)
        • Gość: swatka Re: mam dość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:16
          Mordziaty i katka - nawet nieźle brzmi:)
          • marrian Re: mam dość... 07.05.05, 14:18
            bardziej pasuje mi do ciebie nick: Agrafka!

alternatywnie moze wolisz : Swastryga?
            • Gość: swatka Re: mam dość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:04
              Swastryga ?
              to może prędzej swastyka ,bo zadanie ,którego się podjęłam to cięzki krzyż, z
              tego co widzę po samych uśmiechach mordziatego.
          • Gość: Mordziaty Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:53
            :)
            • Gość: swatka Re: mam dość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:02
              Nie uśmiechaj się głupio,tylko weź przegladnij co leci w teatrze i konkretną
              propozycję pisz katce, bo zaraz się konkurencja zleci i teatr moze nie
              wystarczyć:)
              • Gość: Mordziaty Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:08
                Ej pośredniku co Ty tam masz na mysli ??? Teatr, balet, kino , może lepiej na
                koniach ten weekend spędzić?
                • Gość: swatka Re: mam dość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:14
                  No zapytaj się katki co lepiej,niech myśli,ze wybiera:)
    • Gość: Mordziaty Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:27
      Ale poszla sobie gdzieś ...
      • Gość: swatka Re: mam dość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:33
        Zadaj pytanie,przyjdzie i przeczyta - to bedzie dla niej miła niespodzianka -
        najwyzej się wybierzecie za tydzień, ofermo:)
        • Gość: Mordziaty Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:10
          może byc i za tydzień ale wiesz tak publicznie zapraszać ?? Wyroslem z tego.
          • konrado80 Re: mam dość... 07.05.05, 20:34
            to podaj swojego maila
            a jak Ona tu zagladnie to do Ciebie napisze
    • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:43
      ha ha ha ! No ładnie ! :) Bardzo dziekuje wam za dobre słowa no i za swatanie ;)
    • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:44
      Swatka mnie chce wyswatać a czy Mordziaty jest wolny ? :) To jest pytanie :)
      • Gość: mordziaty Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:46
        Wiesz nawet sie nie zorientowalem kiedy zaczela mnie swatać :))
        • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:47
          a jest CI to nie na rekę ? ;)
          • Gość: mordziaty Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:58
            wiesz to jest mile nawet bardzo :))
          • Gość: mordziaty Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:59
            nawet dreszczykkkkkkk poczulem swoisty
            • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:00
              no widzisz ! :)to co robimy ?
              • Gość: mordziaty Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:03
                gg 7153218 ???
                • Gość: swatka Re: mam dość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:44
                  No a teraz posłuchajcie !
                  Jestem teraz za Was w pewien sposob odpowiedzialna,za każdego z osobna i za
                  każdego razem:)
                  W związku z tym kilka ostrzeżeń - jak coś będzie nie tak ,to Wam nogi z d...
                  powyrywam:)
                  Wszystkie nieprawidłowości macie mi tu zgłaszać,ja już będę wiedziała co robić.
                  Miłego weekendu Wam życzę !
                  • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:00
                    Oj swatko !
                    własnie sobie miło rozmawiamy...
                    pozdrawiamy
                    • Gość: Mordziaty Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 00:23
                      No tylko ta odleglość dzieli nas ...., ale żeby to byla tylko ona .... ????
                      Prawda katka ??
                      Pozdrawiam Cie serdeczne milej nocki katka
                      • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:56
                        Cóż CI mogę odpowiedzieć ?
                        Fakt - nie tylko odległość nas dzieli...a szkoda...:(

A była nadzieja...
                        Pozdrawiam
                        • konrado80 Re: mam dość... 08.05.05, 12:31
                          a ze tak niesmialo zapytam ;)
                          mozna wiedziec skad jestes??
                        • Gość: mordziaty Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:34
                          Oj byla nadzieja,
                          • Gość: swatka Re: mam dość... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:18
                            Hmmm,ciężka sprawa...
                            • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:17
                              Swatka !
                              Nie przejmuj się nami. Dzieki ze chciałas nam pomóc :)
                              Pozdrawiam
    • konrado80 Re: mam dość... 07.05.05, 20:49
      nie tylko Ty tego chcesz
      ja jestem mlodszy ale tez szukam kogos na stale
      nie potrzebuje dziewczyny na jedna noc
    • Gość: zakochany Re: mam dość... IP: 217.153.47.* 07.05.05, 21:01
      Nieszukaj. To jedyna recepta . Jakiś czas temu też myślałem ze nikogo
      nieznajde . Szukałem i wypatrywalem az w koncu sama sie znalazła ta połówka...
      Powodzenia
      • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:33
        zazdroszczę Ci tego uczucia ! Zakochanie jest wspaniałym uczuciem ! Człowiek ma
        ochote zyc !
        • marecki997 Re: mam dość... 07.05.05, 23:20
          Ma ochotę żyć pod warunkiem że druga osoba te uczucia odwzajemnia. W przeciwnym
          przypadku wystąpić mogą reakcje trudne do przewidzenia, przewidzieć można
          jedynie tyle, że będą to reakcje skrajne - od wybuchów radości po próby
          targnięcia się na własne życie. Życzę ci katko powodzenia w poszukiwaniach i
          żeby żadne nieszczęścia ci się podczas tych poszukiwań nie przytrafiały.
    • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:21
      I znów jestem mi smutno :(

Gdzie jesteś moja połóweczko ?
      Czy to że ma byc inteligentny, wykształcony, wolny i ze slaska to aż tak dużo ?
      • konrado80 Re: mam dość... 09.05.05, 22:35
        szkoda ze tak daleko
        ale nie smutkaj sie tak, napewno sie znajdzie
        rozgladnij sie jak bedziesz jechala np do pracy albo z pracy
        moze ktos zwrocil na Ciebie uwage, wiec usmiechnij sie ;)
        a moze jutro kogos spotkasz ;)
        • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:43
          dzieki za dobre słowa ;)

wszyscy mi zyczą dobrze...tylko nic z tego nie wychodzi :(
          • konrado80 Re: mam dość... 09.05.05, 22:47
            wiem ze latwo jest mowic zle nie smutkaj sie juz tak
            bo i mi sie robi smutno i wtedy bedzie podwony problem
            i bedzie trzeba jechac na ten slask, no chyba ze Ty przyjedziesz do Warszawy ;)
          • Gość: knight rider Re: mam dość... IP: 195.94.210.* 10.05.05, 10:14
            Ja zupełnym przypadkiem jestem ze slaska...Jesli masz ochote pogawedzic Katko-
            zapraszam:)
            • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:07
              Jakieś namiary ? ;)
              • Gość: knight rider Re: mam dość... IP: 195.94.210.* 10.05.05, 14:16
                afitos@poczta.onet.pl zapraszam
                • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:58
                  a może masz gg ?
                  • Gość: knight rider Re: mam dość... IP: 195.94.210.* 11.05.05, 11:21
                    Odezwij sie prosze na maila..Tam podam Ci numer GG.Nie lubie sie upubliczniac:)
                    Pzdr
    • Gość: Rekinus Re: mam dość... IP: *.dsg.gas / *.in.gazownia.pl 12.05.05, 07:47
      Jesli nie jestes szczesliwa sama, nie bedziesz szczęsliwa w związku.

Czemu ? to proste.

Bo w związku zawsze wiecej sie DAJE niz OTRZYMUJE.

Zawsze sa straty ;) w przesyle energii. No chyba ze wymyslisz perpetum
      mobile. ;)

w tygodniu tez jest 5 dni pracy i 2 dni odpoczynku.

Naucz się być szczęsliwą sama. Bo inaczej bedziesz wyciskac swojego partnera,
      albo on wycisnie Ciebie, jak cytrynke ( i to najczestrzy model w zwiazkach), a
      wycisnięty zostanie porzucony.

pozdrawiam.
      szczesliwy - znów Singiel ;)
      • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:01
        Oj ale mi napisałes :(
        ale dzieki za szczerość...
        Pozdrawiam
        • harriet_makepeace Re: mam dość... 12.05.05, 13:11
          poniekąd zgadzam się z rekinusem. i sama to na sobie przetestowałam.
          niestety jedynym wg mnie sposobem na szczesliwy zwiazek jest wydoroslec
          wreszcie i czerpac radosc z zycia niezaleznie od innych ludzi. to samo mniej
          wiecej powiedziala mi pani psycholog do ktorej kiedys chodzilam, bo sie
          zaplatalam w kiepski uklad.
          takze posluchaj troche mlodszej (28lat) madrzejszej hehe ;))))) kolezanki i nie
          marnuj zycia.
          • Gość: Rekinus Re: mam dość... IP: *.dsg.gas / *.gazownia.pl 12.05.05, 13:38
            ;) to poniekąd zabrzmiało całkiem jak 'w całości' ;)

pozdrowienia dla Rówieśniczki

Rekinus
            • harriet_makepeace Re: mam dość... 12.05.05, 16:53
              ;) poniekąd było stąd, że nie bardzo mi się podobała nomenklatura
              fizyczno-owocowa ;)

też pozdrawiam.
      • junkoh Re: mam dość... 12.05.05, 09:01
        ty wyciskasz czy jestes wyciskany znow singlu?

Gość portalu: Rekinus napisał(a):

> Jesli nie jestes szczesliwa sama, nie bedziesz szczęsliwa w związku.
        >
        > Czemu ? to proste.
        >
        > Bo w związku zawsze wiecej sie DAJE niz OTRZYMUJE.
        >
        > Zawsze sa straty ;) w przesyle energii. No chyba ze wymyslisz perpetum
        > mobile. ;)
        >
        > w tygodniu tez jest 5 dni pracy i 2 dni odpoczynku.
        >
        > Naucz się być szczęsliwą sama. Bo inaczej bedziesz wyciskac swojego partnera,
        > albo on wycisnie Ciebie, jak cytrynke ( i to najczestrzy model w zwiazkach),
        a
        > wycisnięty zostanie porzucony.
        >
        > pozdrawiam.
        > szczesliwy - znów Singiel ;)
        • Gość: Rekinus Re: mam dość... IP: *.dsg.gas / *.gazownia.pl 12.05.05, 09:23
          Witaj.

Jedno i drugie. Zwie to się też "branie i dawanie". Umiem i jedno i drugie.
          Problem nie w tym ze to zle - tak jest i kropka.

Ale jezeli wiemy iż w związku zawsze wiecej sie daje niż bierze, ze zawsze
          są "straty" etc....

to muszę mieć Źrodło z którego czerpie siłe, a ono nie może być w mojej
          partnerce.

moja wartość i zadowolenie z zycia nie wynika z tego czy jestem Singlem czy nie.

I tylko tyle chciałem autorce wątku przekazac.
          Mam nadzieje ze i Tobie cos to wyjaśni.

pozdrawiam.
          Rekinus
          • junkoh Re: mam dość... 12.05.05, 14:41
            Gość portalu: Rekinus napisał(a):

> Mam nadzieje ze i Tobie cos to wyjaśni.
            >
            > pozdrawiam.
            > Rekinus

mi nie mialo co wyjasniac, nick powinien byc Cytrynus ;P
    • Gość: Kasia Re: mam dość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:49
      Katka - daj spokój. Samotność nie jest taka zła. Po co Ci chłop, zeby Cię do
      garów gonił, albo do łóżka kiedy nie chcesz? Brudy chcesz po nim zmywać i
      skarpety prać? Po co Ci to, zastanów się, bo życzenia sie spełniają i może Ci
      się jeszcze czkawką odbić...
      • grey56 Re: mam dość... 12.05.05, 13:47
        ale leniuch z ciebie.;)
    • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:52
      widze ze na tym forum jest duzo samotnych...
      Co to się dzieje na tym świecie ? Nie tak wyobrażałam sobie "dorosłość" :(
      Po co sie do niej tak śpieszyłam ?
    • Gość: werra O nieee :((((( to samo co ja dlaczego??ale pociesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:17
    • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:20
      I znów jest mi źle ! A miałam nadzieję, że będzie juz dobrze !!! :(
      • konrado80 Re: mam dość... 21.05.05, 00:46
        ej, no co jest z Toba? czemu tak sie smutkasz?
        wiem ze zycie jest ciezkie, ale nie wolno sie poddawac
        przeciez jutro tez jest dzien, dzien nowych mozliwosci
        moze wlasnie jutro spotkasz, poznasz tego kogos
        ale usmiechnij sie bo kto zechce smutna osobe
        • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:06
          chciałabym miec tyle optymizmu co TY....
          ale ja juz poprostu nie mam siły !
          • marecki997 Re: mam dość... 21.05.05, 15:09
            Oj, przecież nie każdy człowiek musi być w związku. Ktoś nie śpi (z kimś innym,
            tylko sam) żeby spać mógł ktoś - to są zwyczajne dzieje.
            • Gość: katka Re: mam dość... IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 17:54
              ja musze !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka