Gość: werra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: werra Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:16 co Was przekonało żeby się spotkać,jak było na spotkaniu iczy utrzymujecie dalej kontakt z sobą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:34 Było 10 takich sptkań. Wszystkie wspominam bardzo miło. Ludzi poznajemy, po tekstach jakie piszą. Jedna z dziewczyn z gg jest moją żoną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 22.05.05, 23:46 Ale jaja aż mi się wierzyć nie chce :)) to życzę Wam powodzenia "Wirtualna Paro" hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 22.05.05, 23:57 o,to super!!! może mi też sie trafi przyszły mąż na GG;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:19 Duży wybor, duża szansa na ślub. Polecam GG wszystkim niedowiarkom. Moja żona, też zadowolona. GG Twoja szansą na lepsze życie. Nie wychodźmy z GG przez 24 godziny na dobę, a na pewno sie uda! Odpowiedz Link Zgłoś
fuxman Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 23.05.05, 17:11 Nigdy nie spotykałem się z osobami z GG. A co jeśli moje wyobrażenie o tej osobie będzie całkiem inne? Zawsze wydaje mi się, że raczej będę roczarowany niż mile zaskoczony (takie uprzedzenie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 17:45 No to sie spotkaj i sam zobaczysz. Przecież od ani jednego ani drugiego się nie umiera! A można zyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
fuxman Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 23.05.05, 17:55 Oj mozna!!! Zwlaszcza gdy sie samemu w domu wino pije i nawet nie ma z kima na piwo wyjsc, bo wszyscy pozenieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werra Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:23 Ojej :(( to może pogadajmy na tym gadu-gadu hihihihi :)) 1514987 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
fuxman Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 23.05.05, 18:32 :(( I wlaśnie jak na zlosc GG przestało dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:31 Kiedyś zaproponowalam pewnemu chłopakowi z GG, że moglibyśmy spotkać się chociaż raz spotkać, porozmawiać, a On odpowiedział, że lepiej nich wszystko pozostanie bez zmian, po staremu. Czego sie obawiał? Do tej pory zastanawiam się nad tym. Teraz nawet nie próbuje, tak bardzo się zniechęciłam. Widocznie GG to tylko zabawia i tak należy je traktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:35 Przepraszm, nie przeczytałam tekstu przed wysłaniem, stąd błędy. To pewnie przez tego chłopaka. Nawet jak myślę o tej minionej sytuacji, od razu robię błędy. A tak nam się miło rozmawiało na GG. Odpowiedz Link Zgłoś
fuxman Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 23.05.05, 20:15 Wiele osob prowadzi rozmowy przez Internet tylko dlatego, że mogą być kompletnie anonimowi. Może to był powód. Ja w każdym chętnie bym się przełamał. Zwłaszcza gdy się słyszy takie historie jak ta Josef'a. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:44 Josef miał dużo szczęścia. Może jego historia, spowoduje, że jesze raz spróbuję, ale bedę czekała na inicjatywę chłopaka. Nie jestem dziewczyną, której daje się kosza, przydarzyło mi się to po raz pierwszy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
fuxman Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 23.05.05, 20:58 No to życzę Ci, abyś po drugiej stronie nie spotkała osoby, która będzie tkwiła w podobnym postanowieniu, bo nic z tego nie wyjdzie. Pamiętaj, że kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:18 Znam kobiety, które bez przerwy ryzykują, podrywają, ośmieszają się i są przegrane. Ja żyję w zgodzie z prawami natury i jak do tej pory, nie miałam problemów w życiu. Kobieta jest kobietą, a fecet facetem i lepiej nie mieszać, bo nic z tego nie wychodzi, jak zauważyłam. Na GG tez wejdę jako kobieta, a nie babochłopek i mam nadzieję, że spotkam mężczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
fuxman Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 23.05.05, 21:59 Masz absolutną rację. Wszystko zależy od sytuacji. Chciałem tylko powiedzieć, że mamy "ciekawe czasy" i właściwie wszystko i każdemu wypada zrobić, ale jak we wszystkim trzeba mieć umiar. Uważam po prostu, że naturze czasami trzeba pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:21 Każde pokolenie uważa, że żyje w "ciekawych czasach". Nasze czasy nie są wcale ciekawsze niz 100, 200 czy 1000 lat temu, wierzysz w bajki przekazywane przez media Prawa natury są niezmienne. Można nieraz spróbować powalczyć z naturą ale z reguły i tak kiedyś przegramy. Życze Ci większej samodzielności w myśleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_22 Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 24.05.05, 14:28 A ja poznałam na gg mojego obecnego narzeczonego...moją miłość:)za rok ślub:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:04 Chciałam sie z nim spotkać, spojerzeć w oczy, usłyszeć jego głos. Był niezwykle inteligentnym człowiekiem, wyróżniał się spośród innych osób w necie. Nie szukałam w nim partnera na całe życie. Nie jestem odrzuconą, wyposzczoną dziewczyna, rzucajacą się prawie na każdego mężczyznę, który na nią spojrzy. On był zupełnie inny od znanych mi osób. Wrażliwy, mądry, delikatny. Jego wypowiedzi były lekkie jak wiatr, niezbyt długie a jego spojrzenie na świat bardzo oryginalne. To był fantastyczny chłopak. Ale nie pragnął spotkania ze mną, podejrzewam, że był żonaty. Odpowiedz Link Zgłoś
meisser Ilonko... 25.05.05, 12:40 ...a jak Cie mozna znalezć na tym GG miła Pani..?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Ilonko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:49 Prosta sprawa. Wystarczy, że poznasz mój nr Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Ilonko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:03 A kim jest Meisser, kobietą?, mężczyżną? Nie znam Twoich wypowiedzi w innych wątkach, nie znam Cię. Przepraszam. Masz może inny nick? Odpowiedz Link Zgłoś
meisser Re: Ilonko... 02.06.05, 07:52 Meisser jest mężczyzną:) A nie znasz mnie,poniewaz nie dałas mi szansy pogawedzic ze soba;) Ciagle czekam na ten numer... Odpowiedz Link Zgłoś
jandecorator Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 05.06.05, 02:11 Ja spotkan takich mialem tyle,ze sam nie pamietam ile.Nie liczylem. Przyznam jednak iz spotkalem wiele ciekawych osob:-) Co prawda zony nie spotkalem jeszcze,ale moze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werra Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:55 może może... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
junkoh Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 24.05.05, 00:04 Gość portalu: werra napisał(a): > co Was przekonało żeby się spotkać,jak było na spotkaniu iczy utrzymujecie > dalej kontakt z sobą? :) ani razu, ale werra wydaje sie spoko wiec moge sie spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon W. Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 07:47 Ja też. Werro, kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werra Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:22 co kiedy Zenonie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
avica Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 02.06.05, 00:06 Ja spotkalam sie z facetem,ktorego poznalam na gg 2 lata temu:),,,i spotykam sie z nim juz ,,,2 lata,,,,,po prostu go zaczepilam na gg,rozmawialismy chyba ze 3 tygonie,bez zadnych zdjec,pełna kultura rozmowy,postanowilismy skonfrontowac nasze wyobrażenia o sobie,,,i tak trwamy.Chyba jestem szczęsliwa.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:30 Niewiele osob wypowiada się w tym wątku. Pewnie wszyscy posłuchali Josefa i szukaja partnerów na GG, a może juz umówili się na randki. Szkoda, że chłopak z którym rozmawiałam na GG nie miał odwagi na spotkanie, przecież od jednego spotkania świat się nie zawali. Gdybym nie podobała mu się, albo on mnie rozmawialibysmy dalej wyłacznie w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
fuxman Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 24.05.05, 12:37 Dlaczego tak Ci zależało na tym spotkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:07 No właśnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g IP: *.localdomain / 67.15.54.* 25.05.05, 13:40 nigdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
evikaa Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 31.05.05, 14:17 a ja się spotkałam dwa razy ....raz było miło i spotkanie utwierdziło mnie w przekonaniu że ten facet jest taki jakiego znałam z GG a drugie spotkanie to totalne rozczarowanie ...od tej pory moje GG jest mało użytkowane Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_zimny_maj Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 31.05.05, 15:28 GG czy internet w ogole niewiele sie różni w sumie od innych metod poznawania ludzi ... taka droga nieco bardziej okrężna, bo na początku rozmówcy nie widać i nie słychać, jedynie poznaje się jego myśli przelane na ekran ... ale potem telefon i juz zna sie głos, zdjęcie albo spotkanie i już zna się wygląd ... z reguły im dłużej się zwleka ze spotkaniem tym większa rozbiezność między wyobrażeniami a rzeczywistością ... a efekty ? jak w życiu - większość znajomości po przeniesieniu do realu jest nijaka, kilka nawet okazuje się niewypałem, część natomiast jest bardzo sympatycznych, kilka rodzi szansę przekształcenia się w cos więcej, a jak się ma szczęście to trafić się może druga brakująca połówka .. ;-) GG to tylko narzędzie którym trzeba sie umieć posługiwać i co najważniejsze nie uzależniać się - nie brnąć zbyt daleko, przenosić sprawy do reala tak szybko jak się da Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 01.06.05, 01:17 Najszybciej? nie, tego nie polecam. Zresztą... w życiu i w necie nie ma reguł, a najważniejsze rzeczy najczęściej są dziełem przypadku :). Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_zimny_maj Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 01.06.05, 08:54 a nie lepiej brać sprawy w swoje ręce, byc kowalem własnego losu, chwytać byka za rogi, brać życie całymi garściami itp. itd. niz zdawać się na jakis głupi przypadkowy przypadek ? ;-) :-P w dodatku nie znając prawdopodobieństwa jego wystąpienia? brrr horror - mozna czekać, czekać i się nie doczekać hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 01.06.05, 23:36 Trzeba po prostu ŻYĆ, a reszta sama przyjdzie, zapewniam :). Odpowiedz Link Zgłoś
sonopaolo Re: Ile razy spotykaliście się z osobami z gadu-g 03.06.05, 20:18 nie tyle z gadu co z TLENA! dla mnie TLEN jest mniej anonimowy, mozna sie wiecej dowiedzie z kat. publicznego/ wizytowki i wlasnie na tlenie poznalem pare dziewczyn a pare dziewczyn poznalo mnie :-) predzej sie zdazylo ze ktos do mnie sie odezwal wlasnie na tlenie niz na na gadu, dla mnie fajna sprawa 2 znajomosci utrzymuje do dzis a juz minelo ho hoo 2 lata pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś