Dodaj do ulubionych

wakacje:))

24.06.05, 13:24
świadectwa juz odebrane
klasy za nie odebrane
więc mogą dziecka jechać w nieznane:))
I nie pokazywac sie wczesniej jak za 2 miesiace bo rodzicom tez od zycia sie
cos należy:)))
Obserwuj wątek
    • bogulo Re: wakacje:)) 24.06.05, 14:14
      i to bardzo optymistyczne spojzenie na swiat,
      a kto prowadzi ogolnopolski sped dzieci?
      • Gość: prawda Re: wakacje:)) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.06.05, 14:36
        bezdzietni pewno :)))
        • samowolny Re: wakacje:)) 24.06.05, 14:49
          od teraz jestem słomianym rodzicem ..łobu synków rozesłałem po świecie
          "wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni...":)))
          • kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 16:56
            i zaczynamy być... niegrzeczni/grzeszni...samowolnie:)))
            • Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:19
              gin & tonic, moi młodsi bracia trzymają mnie przy życiu, wakacje, słońce,
              ciekawe czy moje nowe slipki spodobają się Unii Europejskiej...
              • kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 18:20
                jeśli maja certy'fickat...
                • Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:35
                  Jasne, shitt, zupełnie o tym zapomniałem, już nurkuję w szufladzie....;)
                  • Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:00
                    zero jakichkolwiek certyfikataów, świadectw itd. kobieto bez mięśnia sercowego,
                    pomocy !!! Lato minie a ja w barchanowych gaciach bedę zadawał szpanu !!!
                    • kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 19:08
                      wiesz, ze nawet drabinie, nim lato minie potrzeba swiadectwa UE... zeby sie
                      KTOS mogł wspiąć na wysokosci... powyzej 1m, a Ty mi tu o gaciach...
                      gadasz!!!/nisko mierzysz:)))
                      • Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:24
                        Fakt, każda dRabina musi mieć zaprowadzony dziEnnik drabiny z wpisanym NIP-em
                        drabiny oraz kontrolami okresowymi co 100 wejść. A jak z Tobą ?
                        • kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 19:47
                          ja się nie poddaje żadnym normom...ani wpisom tudzież wypisom okresowym:))nawet
                          d'Rabinie NIP'owetowaną strate uczyniłam łamiąc jedeze 100 jej szczebli, rwąc
                          czereśnie z sadu co spelnia/niby TE Normy!!!
                          • Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:51
                            o takiej drabinie myślałem, choć ogród mój dopiero na pozwoleniu na budowę.
                            Zatem czeresnie, szpaki i kolorowa chustka na głowie.
                            • kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 19:56
                              kwiaty w ogrodzie co ju wolno bez zgody na kwitniecie, szpaki w budkach tylko
                              eko, a chustka koniecznie jednobarwna, a czereśnie sa najpyszniejsze
                              niemyte...i wszystko bez norm i kanonow...:))
                              • Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:59
                                chyba Cię lubię, za ten brak serca....bywaj, do następnego, ruszam w pogoń za
                                szczęściem.
                                • kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 20:00
                                  i pamiętaj, ze jest lato i wakacje... :))) bywaj!
                              • m_alina Re: wakacje:)) 24.06.05, 20:04
                                Czereśnie jedzą szpaki
                                ponieważ w czereśniach są robaki.
                                pozdrawiam popołudniową zmianę:)
                                • Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:27
                                  I am going, I am going where the streams of whiskey are flowing !
                                  • m_alina Re: wakacje:)) 24.06.05, 20:49
                                    To jest to, o czym niektórzy mówią "połynąć"?

• Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:44
                                      Wracam do realu....uuu...dlaczego to tak boli ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka