samowolny 24.06.05, 13:24 świadectwa juz odebrane klasy za nie odebrane więc mogą dziecka jechać w nieznane:)) I nie pokazywac sie wczesniej jak za 2 miesiace bo rodzicom tez od zycia sie cos należy:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: wakacje:)) 24.06.05, 14:14 i to bardzo optymistyczne spojzenie na swiat, a kto prowadzi ogolnopolski sped dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: wakacje:)) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.06.05, 14:36 bezdzietni pewno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: wakacje:)) 24.06.05, 14:49 od teraz jestem słomianym rodzicem ..łobu synków rozesłałem po świecie "wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni...":))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 16:56 i zaczynamy być... niegrzeczni/grzeszni...samowolnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:19 gin & tonic, moi młodsi bracia trzymają mnie przy życiu, wakacje, słońce, ciekawe czy moje nowe slipki spodobają się Unii Europejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:35 Jasne, shitt, zupełnie o tym zapomniałem, już nurkuję w szufladzie....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:00 zero jakichkolwiek certyfikataów, świadectw itd. kobieto bez mięśnia sercowego, pomocy !!! Lato minie a ja w barchanowych gaciach bedę zadawał szpanu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 19:08 wiesz, ze nawet drabinie, nim lato minie potrzeba swiadectwa UE... zeby sie KTOS mogł wspiąć na wysokosci... powyzej 1m, a Ty mi tu o gaciach... gadasz!!!/nisko mierzysz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:24 Fakt, każda dRabina musi mieć zaprowadzony dziEnnik drabiny z wpisanym NIP-em drabiny oraz kontrolami okresowymi co 100 wejść. A jak z Tobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 19:47 ja się nie poddaje żadnym normom...ani wpisom tudzież wypisom okresowym:))nawet d'Rabinie NIP'owetowaną strate uczyniłam łamiąc jedeze 100 jej szczebli, rwąc czereśnie z sadu co spelnia/niby TE Normy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:51 o takiej drabinie myślałem, choć ogród mój dopiero na pozwoleniu na budowę. Zatem czeresnie, szpaki i kolorowa chustka na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 19:56 kwiaty w ogrodzie co ju wolno bez zgody na kwitniecie, szpaki w budkach tylko eko, a chustka koniecznie jednobarwna, a czereśnie sa najpyszniejsze niemyte...i wszystko bez norm i kanonow...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:59 chyba Cię lubię, za ten brak serca....bywaj, do następnego, ruszam w pogoń za szczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: wakacje:)) 24.06.05, 20:00 i pamiętaj, ze jest lato i wakacje... :))) bywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: wakacje:)) 24.06.05, 20:04 Czereśnie jedzą szpaki ponieważ w czereśniach są robaki. pozdrawiam popołudniową zmianę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:27 I am going, I am going where the streams of whiskey are flowing ! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: wakacje:)) 24.06.05, 20:49 To jest to, o czym niektórzy mówią "połynąć"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: wakacje:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:44 Wracam do realu....uuu...dlaczego to tak boli ? Odpowiedz Link Zgłoś