Gość: Gwiazda IP: *.chello.pl 04.08.02, 16:32 Poszukuje faceta : wiek :17-19 lat miasto :Warszawa muzyka : rock,grunge,punk,gotyk,metal włosy :najlepiej długie,ale krótkie też sa ok CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxc1973 Re: Poszukuje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 19:34 Gość portalu: Gwiazda napisał(a): > Poszukuje faceta : > wiek :17-19 lat > miasto :Warszawa > muzyka : rock,grunge,punk,gotyk,metal > włosy :najlepiej długie,ale krótkie też sa ok > CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry, to nie ja -:), ale chyba zasadniczo szukasz w zlym miejscu... Szukaj tam, gdzie jest ich duzo ;-)) Np.: autokacik.pl lub chociaz - bardziej w wymaganym przedziale wiekowym: www.forum.tuning.pl:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Poszukuje 06.08.02, 19:37 a moim zdaniem to wypisz, wymaluj: apf:))))) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: Gwiazda napisał(a): > > > Poszukuje faceta : > > wiek :17-19 lat > > miasto :Warszawa > > muzyka : rock,grunge,punk,gotyk,metal > > włosy :najlepiej długie,ale krótkie też sa ok > > CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > Sorry, to nie ja -:), ale chyba zasadniczo szukasz w zlym miejscu... Szukaj > tam, gdzie jest ich duzo ;-)) Np.: > > <a href="http://autokacik.pl"target="_blank">autokacik.pl</a> > lub chociaz - bardziej w wymaganym przedziale wiekowym: > <a href="www.forum.tuning.pl:- )))))"target="_blank">www.forum.tuning.pl: > -)))))</a> > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Poszukuje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 19:43 messja napisała: > a moim zdaniem to wypisz, wymaluj: apf:))))) Pasuje do rysopisu? ;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Poszukuje 06.08.02, 19:44 no chyba... a nie? jakos tak do niego pasuje... Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > messja napisała: > > > a moim zdaniem to wypisz, wymaluj: apf:))))) > > Pasuje do rysopisu? ;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Poszukuje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 19:47 messja napisała: > no chyba... a nie? jakos tak do niego pasuje... Moze troche - wlosy krotkie, ale to akurat jest nieistotne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Poszukuje 06.08.02, 22:26 Ja to lysy jestem to juz odpadam w przedbiegach, bo latka sie zgadzaja i cala reszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Poszukuje 07.08.02, 11:57 kusy999 napisał: > Ja to lysy jestem to juz odpadam w przedbiegach, bo latka sie zgadzaja i cala > reszta tez. ja na twoim miejscu tak latwo bym nie ustepowala... w koncu nie wiadomo o jakie wlosy chodzi...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś