Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie wzajemnej adoracji

10.08.02, 00:15
Nie ma gorszego forum na gazecie niz Romantica. Forum tym zawładneła grupa
ludzi tworząca "Spółdzielnie Szydełko" która żyje w swoim gronie piszących,
nie zauważając iż jest to forum publiczne.
Chciałbym zaprotestować przeciwko jakiemu traktowaniu ogólnodostepnego forum.
Macie przeciez GG i maile swoje- korespondujcie między sobą bez naszej
wiedzy. Bo co mnie i reszte "czytaczy" obchodzi ze apf zostawił vene itd.
Żegnam ozięble bo i tak nie licze na zrozumienie.
Obserwuj wątek
    • j#m Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 10.08.02, 00:59
      A ja Cię zaskoczę - i zgodzę się z Tobą. Czasem rzeczywiście jest nie do
      zniesienia jak na publicznym forum, nie tylko tutaj, ale chyba na tym forum
      jest to najbardziej widoczne, całe wątki polegają tylko na wymianie informacji
      o wymianie między sobą maili (już dostałaś/eś, to fajnie, wysyłam następnego
      itp.) Ale zdarza się to nie tylko tutaj a poza tym tu są fajni ludzie, brak
      chamstwa (na ogół).
      Mam nadzieję, że jeszcze tu zajrzysz, naprawdę nie jest tak źle, jak się wydaje
      na pierwszy rzut oka.
      Pozdrawiam :-)
    • apf Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 10.08.02, 02:05
      kultywator napisał:

> Nie ma gorszego forum na gazecie niz Romantica. Forum tym zawładneła grupa
      > ludzi tworząca "Spółdzielnie Szydełko" która żyje w swoim gronie piszących,
      > nie zauważając iż jest to forum publiczne.
      > Chciałbym zaprotestować przeciwko jakiemu traktowaniu ogólnodostepnego forum.
      > Macie przeciez GG i maile swoje- korespondujcie między sobą bez naszej
      > wiedzy. Bo co mnie i reszte "czytaczy" obchodzi ze apf zostawił vene itd.
      > Żegnam ozięble bo i tak nie licze na zrozumienie.

Vena leży i się smieje z ciebie. To jest zjawisko cykliczne, pojawiają się
      malkontenci i różni krytykańci. Wiemy. Witamy:
    • Gość: bleb Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji IP: *.gliwice.pl / *.sownet.gliwice.pl 10.08.02, 02:27
      Witam

Wlasciwie omijam watki w stylu "slub..." czasem cos napise (bardzo zadko) i musze stwierdzic ze niewiele mozna tu juz przeczytac co nie bylo by tym co opisujesz. Moze to lepiej, ze ludzie odwiedzajacy www.gazeta.pl maja mniej problemow, ale z drugiej strony mam nadzieje, ze atmoswera tego forum nie blokuje wypowiedzi roznych osob, ktore potrzebuja sie wypowiedziec.

z drugiej strony mysle ze nie ma przeciw czemu protestowac. Jezeli ktos opisze tutaj swoj problem moze liczyc na odpowiedz. Czasem w stylu "...przynies mu piwo..." ale czesciej na konkretne, sensowne rady.

Niemniej masz racje, towazystwo tutaj, choc mysle, ze nie jest, sprawia na pierwszy rzut oka wrazenie troche zamknietego i obracajacego sie we wlasnym "sosie".

a ja sobie spokojnie siedze na boczku... tylko nie na takim na grilla ;-)))

bleb
      • kusy999 Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 10.08.02, 02:38
        KAZDY SOBIE RZEPKE SKROBIE
        A MI TU JE FAJNIE.
    • misio_koala Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 10.08.02, 07:01
      masz racje, niestety, -:(
      • belami1 Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 10.08.02, 09:28
        To fajnie że ludzie żżyli się ze sobą, ale ja na przykład nie mam ochoty
        zamieniać wierszówki z listy dyskusyjnej na znajomość w rzeczywistości i trochę
        mnie nudzą te wieczne umawiania się na spotkania weselne.
        Jest tu nudno i to bardzo, bo w gronie dobrych znajomych trudno o jakieś
        kontrowersje, ostrą wymianę zdań, co ja osobiście bardzo cenię. Rozmowy są
        coraz banalniejsze a ludzie coraz bardziej hermetyczni.
        Polecam inne fora a jest w czym wybierać.
        • Gość: apf aż pasztet zajęczy. IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 09:39
          belami1 napisał:

> To fajnie że ludzie żżyli się ze sobą, ale ja na przykład nie mam ochoty
          > zamieniać wierszówki z listy dyskusyjnej na znajomość w rzeczywistości i
          trochę
          >
          > mnie nudzą te wieczne umawiania się na spotkania weselne.
          > Jest tu nudno i to bardzo, bo w gronie dobrych znajomych trudno o jakieś
          > kontrowersje, ostrą wymianę zdań, co ja osobiście bardzo cenię. Rozmowy są
          > coraz banalniejsze a ludzie coraz bardziej hermetyczni.
          > Polecam inne fora a jest w czym wybierać.

Każdy kiedyś był tu nowy, prezentował siebie i swoje problemy z erekcją, bowiem
          nawet bardzo romantyczne struganie pinokia nie zastąpi najgorszego loda.

Spotkania, rzecz ludzka, prąd filozoficzny pod koniec XX w., a wszystko zaczyna
          się gadaniem w sieci.

Klimat, zależy od pory roku, jest taki, że ZAWSZE KTOŚ PRZYCHODZI OSTATNI.

Miło jest mi was tu widzieć.
          • belami1 Re: znam taki dowcip 10.08.02, 09:47
            nieważne, nie uszczęśliwiaj ludzi na siłę Apf. Fajnie jest poczytać, czasami
            coś powypisywać.Ale wiesz dzięki za zaproszenie nie skorzystam, bo lubię być na
            offie.
    • kultywator Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 10.08.02, 12:12
      No dobrze, dobrze- ale przyznacie ze skoro apf mieszka z veną to jest juz chyba
      choroba jakaś iz oni piszę między sobą na forum?!
      Mi sie tak przynajmniej wydaje.
      Założę sobie swoje forum....
      • kultywator Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 10.08.02, 20:21
        Kolejny przykład potwierdzający moją teorie: Dzisiaj wesele- wszyscy tam są-
        to cisza na forum Romantica.
        • white.falcon Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 10.08.02, 20:41
          Wybierałam się na to zapowiadane wesele ale ze względów niezależnych - rąbnęli
          mi auto (nie uczestnicy Szanownego Forum - nie!!!) - nie dotarłam, więc miałam
          na głowie co innego - nie pojechałam. Zajrzałam tu i mam nadzieję, że wszyscy
          dobrze się bawią na tym weselichu - nie miejcie jutro kociokwiku!:-).
          Co do towarzystwa: może to jest i zwariowane towarzystwo ale je lubię. Są tu
          ludzie sympatyczni i życzliwi. Jak komuś się nie podoba lub, co gorsza, boi
          się, może tu nie pisać - wolna wola. Każdy ma swoje prawo do wyrażania
          poglądów - że tak powiem.
          Pozdrawiam:-)
        • messja Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 15:46
          kultywator napisał:

> Kolejny przykład potwierdzający moją teorie: Dzisiaj wesele- wszyscy tam są-
          > to cisza na forum Romantica.

zaraz cisza: ja tam slysze twoj placz:)))))))
      • vena111 Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 10:33
        Kultywator, cos Ci sie chyba pomyliło, ze ja mieszkam z Apfem!!!!!!!!!!!!!!
        Ciekawa jestem skad taka interpretacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vena111, zupełnie wolna kobieta
    • Gość: oak Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 23:55
      ... są gorsze Szanowny Kultywatorze,
      są ... ale to nie jest usprawiedliwienie.
      I nie zmienia to faktu, że dawna Romana, to już tylko zwłoki wisielca na
      których huśtają się dzieci uśmiechając się do siebie wesoło...... niewiadomo
      dlaczego.
      • ja_nek Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 01:13
        Cóż każde forum to nic innego jak ludzie. im jest ich mniej tym mniej ozywczego
        powiewu. Cóż trudno ciągle tworzyć samemu mądre wątki. Romantica jest na tyle
        dobrym forum, na ile pojawiają się tu nowi ludzie z problemami mniejszymi lub
        większymi.
        Mamy wakacje, ludzie odpoczywają na urlopach, we wrześniu znów wszyscy zaczną
        pisać, jak nie starzy forumowicze, to nowi.
        My przynajmniej mamy odwagę wyjść spoza swych komputerów spotkać się w realu i
        poznać się lepiej.

Pozdrawiam
        Janek
      • messja Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 15:48
        Gość portalu: oak napisał(a):

> ... są gorsze Szanowny Kultywatorze,
        > są ... ale to nie jest usprawiedliwienie.
        > I nie zmienia to faktu, że dawna Romana, to już tylko zwłoki wisielca na
        > których huśtają się dzieci uśmiechając się do siebie wesoło...... niewiadomo
        > dlaczego.

ale za to jak ladnie sie usmiechamy:))))))))))))))
    • apf Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 08:08
      kultywator napisał:

> Nie ma gorszego forum na gazecie niz Romantica. Forum tym zawładneła grupa
      > ludzi tworząca "Spółdzielnie Szydełko" która żyje w swoim gronie piszących,
      > nie zauważając iż jest to forum publiczne.
      > Chciałbym zaprotestować przeciwko jakiemu traktowaniu ogólnodostepnego forum.
      > Macie przeciez GG i maile swoje- korespondujcie między sobą bez naszej
      > wiedzy. Bo co mnie i reszte "czytaczy" obchodzi ze apf zostawił vene itd.
      > Żegnam ozięble bo i tak nie licze na zrozumienie.

Publiczność forum jest zwykle podzielona na grona osób, bo po to się do sieci
      przychodzi by znaleźć "swoje" grono. No chyba, że ktoś "protestuje przeciwko"
      tworzeniu się gron osób.

Koniecznie musi też powstać "lista dozwolonych tematów na forum", bowiem to, że
      każdego z piszących obowiązuje regulamin forum i prawo miejscowe kraju
      przebywania, hehehe,

zjawisko cyklicznego pojawiania się osób, które uważają, że mają prawo do
      cenzurowania treści publicznych wypowiedzi innych ludzi, nie jest również
      usprawiedliwieniem fakt, że protesty rodzą się odruchowo, bo nad odruchami
      trzeba umieć panować.
      • Gość: oak Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 12:30
        apf napisał:

> Publiczność forum jest zwykle podzielona na grona osób, bo po to się do
        sieci przychodzi by znaleźć "swoje" grono. No chyba, że ktoś "protestuje
        przeciwko" tworzeniu się gron osób.

Typowe rozumowanie w stylu Fidela - "kto nie jest z Nami.. ten". Grono,
        grupa... jakże dumnie to brzmi, silni stadem ))))). W tekscie Kultywatora nie
        było niczego przeciwko tworzeniu się gron, tylko przeciwko tematom tworzonym
        przez to grono. Fakt różnica niewielka i ledwie wyczuwalna, to trudno ją
        wyłapać. Ja rozumiem że TEMU GRONU na TOWARZYSKIM nie odpowiadało inne GRONO,
        co zaowocowało przeniesieniem żywcem tematów z tamtego forum na Romane, w
        efekcie czego mamy dwa jednakowe fora: Towarzyski i Towarzyski II. Różnią się
        nickami, co do treści prawie niczym. I przeciwko temu protestuje Kultywator i
        moja nikczemna postać również. Po to ktoś wymyślił rózne fora by się
        różniły !!!!! od siebie, bo można się różnić pięknie ... ale to pewnie zbyt
        trudny tok myślenia dla ciebie
        Bywałem na tym forum /Romana/ zanim jeszcze popstrykałeś się APF z kimś tam
        gdzie kiedyś pisywałeś i zapewniam Cię było to zupełnie inne forum.
        Nie każdemu musi odpowiadać równanie w dół.

> Koniecznie musi też powstać "lista dozwolonych tematów na forum", bowiem to,
        że każdego z piszących obowiązuje regulamin forum i prawo miejscowe kraju
        przebywania, hehehe,

Oprócz nakazów prawa istnieje jeszcze coś takiego jak poczucie smaku i
        umiejętność znalezienia się w danym miejscu. Chodzenia do kościoła w samych
        stringach żadne prawo nie zakazuje, a jakoś nikt tak nie chadza na msze

> zjawisko cyklicznego pojawiania się osób, które uważają, że mają prawo do
        cenzurowania treści publicznych wypowiedzi innych ludzi, nie jest również
        usprawiedliwieniem fakt, że protesty rodzą się odruchowo, bo nad odruchami
        trzeba umieć panować.

apf
        > .
        No tak z uwagi na to że krytyka mogłaby się pojawić, należy tak zrobić, żeby
        tej krytyki nie było, tylko aplauz i akceptacja.))))))
        Co zaś się tyczy wypowiedzi publicznych, to mam takie same prawo do krytyki
        jak i bałwochwalstwa. Mam. I jakoś nie mogę zrozumieć dlaczego Cię to tak
        dziwi. Boisz się krytyki, nie zabieraj głosu, tak jest bezpieczniej.
        • messja Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 15:58
          na kazdym forum pojawiaja sie i beda pojawiac watki, ktore komus tam z jakiego
          wzgledu sie nie podobaja...
          jak dotad nadal nie wiem dokladnie, dlaczego watki, na ktorym ludzie umawiaja
          sie na spotkanie, tak bardzo ci tu przeszkadzaja....
          czyzby byo ich tak wiele? jakos nie zauwazylam....
          moze zaloz watek, ktory twoim zdaniem bylby "garniurem w kosciele", by nam
          dokladnie pokazac, o co dokladnie ci chodzi:))))
          a moze to zazdrosc, ze nikt cie nie zparosil?:))))

Gość portalu: oak napisał(a):

> apf napisał:
          >
          > > Publiczność forum jest zwykle podzielona na grona osób, bo po to się do
          > sieci przychodzi by znaleźć "swoje" grono. No chyba, że ktoś "protestuje
          > przeciwko" tworzeniu się gron osób.
          >
          > Typowe rozumowanie w stylu Fidela - "kto nie jest z Nami.. ten". Grono,
          > grupa... jakże dumnie to brzmi, silni stadem ))))). W tekscie Kultywatora nie
          > było niczego przeciwko tworzeniu się gron, tylko przeciwko tematom tworzonym
          > przez to grono. Fakt różnica niewielka i ledwie wyczuwalna, to trudno ją
          > wyłapać. Ja rozumiem że TEMU GRONU na TOWARZYSKIM nie odpowiadało inne GRONO,
          > co zaowocowało przeniesieniem żywcem tematów z tamtego forum na Romane, w
          > efekcie czego mamy dwa jednakowe fora: Towarzyski i Towarzyski II. Różnią się
          > nickami, co do treści prawie niczym. I przeciwko temu protestuje Kultywator i
          > moja nikczemna postać również. Po to ktoś wymyślił rózne fora by się
          > różniły !!!!! od siebie, bo można się różnić pięknie ... ale to pewnie zbyt
          > trudny tok myślenia dla ciebie
          > Bywałem na tym forum /Romana/ zanim jeszcze popstrykałeś się APF z kimś tam
          > gdzie kiedyś pisywałeś i zapewniam Cię było to zupełnie inne forum.
          > Nie każdemu musi odpowiadać równanie w dół.
          >
          > > Koniecznie musi też powstać "lista dozwolonych tematów na forum", bowiem t
          > o,
          > że każdego z piszących obowiązuje regulamin forum i prawo miejscowe kraju
          > przebywania, hehehe,
          >
          > Oprócz nakazów prawa istnieje jeszcze coś takiego jak poczucie smaku i
          > umiejętność znalezienia się w danym miejscu. Chodzenia do kościoła w samych
          > stringach żadne prawo nie zakazuje, a jakoś nikt tak nie chadza na msze
          >
          > > zjawisko cyklicznego pojawiania się osób, które uważają, że mają prawo do
          > cenzurowania treści publicznych wypowiedzi innych ludzi, nie jest również
          > usprawiedliwieniem fakt, że protesty rodzą się odruchowo, bo nad odruchami
          > trzeba umieć panować.
          >
          > apf
          > > .
          > No tak z uwagi na to że krytyka mogłaby się pojawić, należy tak zrobić, żeby
          > tej krytyki nie było, tylko aplauz i akceptacja.))))))
          > Co zaś się tyczy wypowiedzi publicznych, to mam takie same prawo do krytyki
          > jak i bałwochwalstwa. Mam. I jakoś nie mogę zrozumieć dlaczego Cię to tak
          > dziwi. Boisz się krytyki, nie zabieraj głosu, tak jest bezpieczniej.
          • Gość: oak Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 19:07
            messja napisała:

> na kazdym forum pojawiaja sie i beda pojawiac watki, ktore komus tam z
            jakiego wzgledu sie nie podobaja...
            > jak dotad nadal nie wiem dokladnie, dlaczego watki, na ktorym ludzie umawiaja
            > sie na spotkanie, tak bardzo ci tu przeszkadzaja....
            > czyzby byo ich tak wiele? jakos nie zauwazylam....
            > moze zaloz watek, ktory twoim zdaniem bylby "garniurem w kosciele", by nam
            > dokladnie pokazac, o co dokladnie ci chodzi:))))
            > a moze to zazdrosc, ze nikt cie nie zparosil?:))))
            >

Niech Ci bedzie to ZAZDROŚĆ lub cokolwiek innego co uznasz za stosowne.
            Rację ma Kulty i tak nikt tego nie zrozumie ..... bo tak trudno pojąć że coś
            jest piekne przez to że INNE ....
            Polecam ponowne przeczytanie wypowiedzi autora wątku, z tym że tym razem
            powoli "czytanie z rozumieniem tekstu", bo Kulty nie czepia się wątku(ów)
            tylko pewnego trendu i pewnych tendencji ... i pewnych marnych KOPII
            przeniesionych ....
            Szybko dziś płynie czas .... ktoś kto dośc długo już na tym forum jest (jak Ty
            Mesjo)nie pamięta jakie ono było zaledwie parę miesięcy temu. ... smutne.
            Smutne bo mam sentyment do tego miejsca.
    • white.falcon Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 11:04
      Bardzo nie na temat. Czy mam jakieś szanse - realne - odzyskania samochodu???
      Policja nieoficjalnie poradziła, bym szukała pod wschodnią granicą. To ten
      proceder jeszcze trwa???
      I przez to mnie na balu nie było. Chociaż napiszcie, jak się udał.
      Pozdrowienia :-) - bardzo smutne białe piórka
      • apf Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 12:08
        white.falcon napisała:

Za odszkodowanie kup sobie nowy.

> Bardzo nie na temat. Czy mam jakieś szanse - realne - odzyskania samochodu???
        > Policja nieoficjalnie poradziła, bym szukała pod wschodnią granicą. To ten
        > proceder jeszcze trwa???
        > I przez to mnie na balu nie było. Chociaż napiszcie, jak się udał.
        > Pozdrowienia :-) - bardzo smutne białe piórka
        • white.falcon Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 12:22
          Przerabiałeś to kiedy??? Bo ja nie. Najgorsze - miałam tam moje ulubione płyty
          CD, których mi nikt nie zwróci. Nie są do kupienia w Polsce, bo były
          obcojęzyczne - 10 sztuk. Nie wiem - smutno mi bardzo.:-( Może ktoś coś
          podobnego miałby, to bym przegrała sobie lub odkupiła???:-)
          Pozdrawiam:-)
    • Gość: Belbo Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji IP: *.acn.waw.pl 11.08.02, 11:34
      wszyscy widza tylko skutki.. a przyczyny pomijają jak zwykle..
      Może zamiast krytykować mogli byście cos napisać..
      Krytyka jest najłatwiejsza.

Z tych wypowiedzi wynika ze oczekujecie by "Spółdzielnia Szydełko" zamilkła..
      Ale jak milknie to jest cisza na forum..
      I tak źle i tak niedobrze...........

Zakładajcie własne watki!!!!!

• Gość: Saba Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji IP: 217.97.133.* 11.08.02, 13:18
        Tresc Forum tworza ludzie i kazdy moze tu wejsc, jesli mu klimat odpowiada,
        zalozyc watek i rowniez przyczynic sie di "charakteru" Forum. Moge zrozumiec,
        ze ktos moze czuc hermetycznosc na zasadzie analogii - ja czuje hermetycznosc w
        stosunku do FT - nie potrafie z tamtymi ludzmi rozmawiac tak samo wulgarnie i
        po chamsku... i chyba dlatego czuje sie w nie swoim gronie.... Slyszalam, ze
        na spotkaniach sa calkiem zwyczajni...
        Kultywator, jesli masz jakies wrazenie hermetycznosci FR to chce Ci powiedziec,
        ze ja pierwszy raz pojawilam sie tu chyba w kwietniu..... i nikt mnie nie
        odrzucil... po prostu cos napisalam..... a ze lepiej mi sie rozmawia z ludzmi,
        ktorych znam mordki to lubie sie spotykac i sama czasem probuje powyciagac
        ludzi zza komputerow
        • belami1 Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 18:08
          Myślę że wodzarze tutejszego foru to odrzuty z FT tam nie przyjęli się, albo
          kierownicze stołki na FT były już pozajmowane więc tu na FR założyli swoje
          gniazdka. Czy mi to przeszkadza?, skądże znowu niech wodzarzą ile wlezie,ale
          czasami chciałbym poczytać o czymś innym niż o weselu.
          • ja_nek Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 19:51
            I tu się mylisz Belami, zauważyłeś że Messja pokłóciła się na FT, to myślisz,
            że odrzuceni tam przyszli tu.
            Ja też byłem na FT i jakoś nikt mnie stamtąd nie wygryzł. Czasem tam też wracam.

Jeśli chcecie czytać o czymś całkiem nowym, sami załóżcie jakiś wątek, na
            którym można by porozmawiać o czymś ciekawym.
            Myślę, że nie doceniacie Romantici. Ludzie są na urlopach, komputer i forum nie
            są czymś najważniejszym na świecie.

Pozdrawiam
            Janek
            • belami1 Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 20:03
              Niech pomyślę, uff to naprawdę skomplikowane i to bardzo pomysł na wątek,
              poczekaj niech pomyślę... Mam o weselu, tak o weselu będzie debest i o
              pijaństwie jak to koledze, temu no wiesz Marcinowi co z saksów przyjechał bekło
              się po wypiciu 8 pifa a nie był to przyjmny zapach, brrr i o tym jak wodził
              oczami za dupą barmanki opiętą w obcisłe spodnie.
              Wystarczająco ciekawe?, takie courant?
              • ja_nek Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 20:30
                Apf jaki jest każdy widzi, jaki Ty jesteś i jak się wyrażasz - też każdy widzi.
                Ty byłbyś pewnie ciekawszy. Zwłaszcza jak zacząłbyś bluzgać i mówić o d.....
                barmanki.
              • vena111 Dla Belami 1 11.08.02, 20:38
                Nie pasuje Ci ten watek o weselu Janka, ok, masz do tego prawo....mam więc dla
                Ciebie propozycję, odpowiedz mi na dreczacy mnie od jakiegos czasu problem
                pt." Kochaj mnie", wiesz tam na samym dole, zadałam pytanie i ciekawa jestem
                Twojej odpowiedzi....prosze pomóż

proszaca bardzo vena111
                • belami1 Re: Do Janka i Veny 12.08.02, 07:47
                  Janku to fajnie że mnie już oceniłeś, cieszę się niezmiernie. Trochę jesteś
                  niesprawiedliwy i wiem nawet dlaczego, chodzi ci o tego pustaka co go z listy
                  wywaliłem. Mam tylko taką nadzieję że kiedyś mnie zrozumiesz.

Veno przeczytałem twoje wpisy. Pytasz się w nich o całkiem poważne rzeczy a nie
                  mam głowy żeby tobie na nie odpowiedzieć. Moja koleżanka ciężko się pochorowała
                  i teraz wszyscy jej znajomi tak jak i ja martwimy się o nią.
                  • vena111 Re: Do Janka i Veny 12.08.02, 08:17

> Veno przeczytałem twoje wpisy. Pytasz się w nich o całkiem poważne rzeczy a
                    nie
                    >
                    > mam głowy żeby tobie na nie odpowiedzieć. Moja koleżanka ciężko się
                    pochorowała
                    >
                    > i teraz wszyscy jej znajomi tak jak i ja martwimy się o nią.

OK, dzieki za szczera odpowiedz, trzymam kciuki za zdrowie bliskiej Ci osoby.

pozdrawiam ciepło
    • kultywator Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 21:07
      Reasumując:
      Wszyscy jesteście średni, tylko Janek jest wporzo.
      Żegnam.
      • krizia Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 11.08.02, 23:52
        My rowniez zegnamy....z ulga i ozieble.
        • messja Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 12.08.02, 12:33
          to chyba najmadrzejszy (nie liczac mojego) wpis na tym watku:)))))

krizia napisała:

> My rowniez zegnamy....z ulga i ozieble.
          • Gość: belbo Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji IP: 195.116.222.* 12.08.02, 12:54
            dla czego go wyganiacie?.
            Zamiast zachecic czlowieka by cos u nas pisal wy go ozieble witacie..

Nieladnie!!!
          • Gość: belbo Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji IP: 195.116.222.* 12.08.02, 12:57
            dla czego go wyganiacie?.
            Zamiast zachecic czlowieka by cos u nas pisal wy go ozieble witacie..

Nieladnie!!!
            • krizia Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 12.08.02, 16:52
              Nie witamy tylko zegnamy tego heretyka...

Kij mu w nery i na droge ;)
              • Gość: Belbo Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji IP: *.acn.waw.pl 12.08.02, 18:14
                wszyscy wiedza ze straszna z ciebie hetera..ale ..
                Ja sie nie zgadzam.. niech pisze co chce..
                Wolnosc na forum!!!

Ty mozesz komentowac.. kpic.. nawet pisac wulgaryzmy..ale wyganiac nie wolno!
                • krizia Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 12.08.02, 18:40
                  Proponuje abys najpierw przeczytal dokladnie, zanim
                  zaczniesz sie pienic... Heretyk napisal "zegnam", a wiec
                  ja rowniez sie z nim "uprzejmie" pozegnalam. Nikogo nie
                  wyganiam, to nie w moim stylu, i nie pisze zadnych
                  wulgaryzmow. I co za hetera?? Wypraszam sobie! Jesli
                  juz, to heteroseksualna.

No i grzeczniej troche przy zwracamiu sie do damy:)
                  • Gość: messja do belbo IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 19:18
                    belbo, chyba sie uprzedziles:)

krizia napisała:

> Proponuje abys najpierw przeczytal dokladnie, zanim
                    > zaczniesz sie pienic... Heretyk napisal "zegnam", a wiec
                    > ja rowniez sie z nim "uprzejmie" pozegnalam. Nikogo nie
                    > wyganiam, to nie w moim stylu, i nie pisze zadnych
                    > wulgaryzmow. I co za hetera?? Wypraszam sobie! Jesli
                    > juz, to heteroseksualna.
                    >
                    > No i grzeczniej troche przy zwracamiu sie do damy:)
                    • Gość: Belbo Re: do belbo IP: *.acn.waw.pl 12.08.02, 23:35
                      Uwielbiam jak sie zlosci:)
                • messja Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 12.08.02, 18:40
                  Gość portalu: Belbo napisał(a):

> wszyscy wiedza ze straszna z ciebie hetera..ale ..
                  > Ja sie nie zgadzam.. niech pisze co chce..
                  > Wolnosc na forum!!!
                  >
                  > Ty mozesz komentowac.. kpic.. nawet pisac wulgaryzmy..ale wyganiac nie wolno!

jak wolnosc na forum, to wolno i wyganiac:)))))
            • messja Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 12.08.02, 18:37
              Gość portalu: belbo napisał(a):

> dla czego go wyganiacie?.
              > Zamiast zachecic czlowieka by cos u nas pisal wy go ozieble witacie..
              >
              > Nieladnie!!!

bo ci co tak zawziecie krytykuja, to krytykuja wlasnie dlatego, ze sami nie
              maja nic ciekawego do napisania:))))))))))))))))))
              • zxc1973 Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 13.08.02, 00:06
                messja napisała:

> bo ci co tak zawziecie krytykuja, to krytykuja wlasnie dlatego, ze sami nie
                > maja nic ciekawego do napisania:))))))))))))))))))

Wlasnie! Niekonstruktywne krytykanctwo powinno byc zabronione! ;-))
                • krizia Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji 13.08.02, 11:11
                  Ja zabraniam :)
                  • apf ZABRANIA SIĘ ZABRANIAĆ !!! 13.08.02, 11:19
                    krizia napisała:

> Ja zabraniam :)

Każdy zakaz ma sens, gdy istnieją środki przymusu za nim stojące.

Próba narzucania innym forumowiczom swojego i jedynie prawdziwego poglądu na
                    świat, kończy się zwykle kłótnią, wulgarnością, obrzucaniem fekaliami, itd.

Hasło sprzed lat: ZABRANIA SIĘ ZABRANIAĆ !!!!
                    • krizia Re: ZABRANIA SIĘ ZABRANIAĆ !!! 13.08.02, 11:26
                      Ty tez zaraz nazwiesz mnie hetera?
                      • apf Re: ZABRANIA SIĘ ZABRANIAĆ !!! 13.08.02, 11:29
                        krizia napisała:

> Ty tez zaraz nazwiesz mnie hetera?

Kochanie, jak mógłbym tak ciebie nazwać? Krosty na języku by mi pewnie
                        wyskoczyły.
                        • krizia Re: ZABRANIA SIĘ ZABRANIAĆ !!! 13.08.02, 11:31
                          Mam nadzieje, ze Belbinowi krosty wyskoczyly nie tylko na jezyku ;)
                          • Gość: Belbo Re: ZABRANIA SIĘ ZABRANIAĆ !!! IP: 195.116.222.* 13.08.02, 11:35
                            belbowi nic nie wyskoczyło.. twarda sztuka z niego:))
                            • messja zastanawiam sie... 13.08.02, 11:39
                              Gość portalu: Belbo napisał(a):

> belbowi nic nie wyskoczyło.. twarda sztuka z niego:))

slyszlam taka opinie, ze belbo dokucza krizi, bo chce sie z nia umowic... czy
                              to prawda?:)
                              • Gość: Belbo Re: zastanawiam sie... IP: 195.116.222.* 13.08.02, 11:44
                                jasne.. Oszołamiła mnie bardziej niz APF-a
                                • krizia Re: zastanawiam sie... 13.08.02, 13:29
                                  Czyzby Belbo gustowal w heterach?? ;)
                                  • Gość: Belbo Re: zastanawiam sie... IP: *.acn.waw.pl 13.08.02, 18:30
                                    Belbo musi sie zastanowic:)
                • Gość: Belbo Re: Stowarzyszenie wzajemnej adoracji IP: 195.116.222.* 13.08.02, 11:12
                  Mi to pachnie faszyzmem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka