kas2 10.08.05, 10:36 DLA FAJNEJ AMBITNEJ STUDENTKI/MAMUSI szukam opieki i spokoju takiej oazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinsi Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 10.08.05, 15:30 "ambitna" to ty jesteś bardzo :)))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY IP: *.devs.futuro.pl 11.08.05, 19:43 jakos nie załwarzylam zeby nie???chyba zle zrozumialas moje intencje Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 13.08.05, 06:36 Koniecznie z Krakowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 13.08.05, 13:53 nie koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 13.08.05, 14:38 poprosze o definicje "dojrzalego mezczyzny" z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby :) Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 14.08.05, 09:38 dojrzały to na pewno po 30 dojrzały emocjonalnie taki ktory osiągnąl juz cosik w swoim zyciu ma pewną pozycje zawodowa-społeczną a przedewszystkim umie troszczyc się nie tylko o siebie ale i o ta 2 osóbkę a przyjemnosć sporawia mu gdy ta druga połowka jest uszczęsliwiona Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 16.08.05, 18:58 wiele osob powie Ci ze taki po 30 nie musi byc od razu dojrzaly i powiedza tez ze tacy co nie maja jeszcze 30 sa bardziej dojrzalsi od tych po oczywiscie nie mowie tutaj o wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 17.08.05, 09:03 no i jeszcze maly problemik, wiekszosc dojrzalych facetow po 30 jest zonata (oczywiscie sa wyjatki - czesc niedojrzalych tez) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy266 Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:28 Odpowiedz Link Zgłoś
daisy266 Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 17.08.05, 15:38 A może nznajdzie się jeszcze jeden? Tylko ja jestem już po studiach :) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy266 Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 17.08.05, 16:04 też,najlepiej by było Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 17.08.05, 22:29 to jak juz dwie pytaja, to ciezko tam u Was musi byc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 18.08.05, 10:45 kobietom moze i ciezko, za to dla facetow raj :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:51 zebys wiedzial, bogulo. Skad sie wziela ta demograficzna nierownosc? Nas, samotnych, pieknych, madrych, wrazliwych i dobrych i nawet bogatych jest tak na oko 4 razy tyle, co panow z tymi samymi zaletami. Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 18.08.05, 15:17 oj nie nie, ja nie zarobie na utrzymanie 4 kobiet naraz, jednak poprzestane na jednej, moze znajdzie sie jakis ktory utrzyma 7, wtedy w sredniej dobrze wypadne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:45 rzecz w tym, ze nikt na nas nie musi zarabiac! Widzisz, nikt nie zaprzeczy, ze jest tak dziwnie. Okrutna natura albo socjologia albo demografia albo demokracja albo Panbog albo licho wie co zafundowaly nam te razaca nierownosc i niesprawiedliwosc. Ze wiekszosc juz na tym forum przyslowiowych dojrzalych panow po trzydziestce jest zonata - jak to uroczo ujales - tez sie sklada na te w/w niesprawiedliwosc. Niemoc i niechec do walki mnie ogarniac zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: dojrzały mezczyzna z krakowA POSZUKIWANY 18.08.05, 17:40 no wiem ze nikt nie musi na Was zarabiac, to byla nieudolna proba wybiegu z mojej strony. dobrze przyznam sie - nie wyobrazam sobie zebym mogl zadowolic 4 kobiety emocjonalnie i seksualnie, wiec jak napisalem poprzestane na jednej :) a w kwestii dodatkowej niesprawiedliwosci (znaczy zajetosci) to nic nie poradze, no chyba ze jakis przepis na zupe grzybowa moge podac w celu usuniecia konkurencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu grzybowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:57 Nie rozumiem ostatniego zdania Twego. Komu przepis chcesz podawac i czyja konkurencje usuwac? Mi przepis podawac i moja konkurencje usuwac. bo uczyni mnie on wybitna kucharka? Czy sam od siebie ten przepis tu na forum, usuwajac wlasna konkurencje? Zafrapowana jestem. Znam mezczyzne, ktory zadowala seksualnie i emocjonalnie dokladnie 4 (slownie cztery) kobiety. Dojrzale, atrakcyjne, samowystarczalne babki. Wszyscy wiedza o wszystkim. A on jest w 7. niebie i marzy o wprowadzeniu wielozenstwa w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: grzybowa 18.08.05, 18:06 ad.1 zdanie owo pozostawiam Ci do dowolnej interpretacji ad.2 no to mu gratuluje i zycze wszystkiego dobrego, mnie to jakos nie przekonuje i zostane monogamista przynajmniej do smierci, potem zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: grzybowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:16 ad. ad. 1 oj mysle, ze Ty jestes poza wszelka konkurencja - czasowo rowniez - zonie grzybowa gotujesz, cichutki Mozart w tle ...zamyslam sie... ad. ad. 2 nie ma czego mu gratulowac, bo sie wlasnej matce powiedziec wstydzi, samam ciekawa, jak to sie skonczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: grzybowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:48 a matce powiedziec musi, bo bedzie mial dziecko z jedna z nich, ta nieoficjalna... Tak naprawde, to mu wspolczuje, choc sobie swietnie radzi na tej karuzeli.. Przestroga dla tych, co narzekaja na nudne zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: grzybowa 18.08.05, 19:03 bo sa ludzie stworzeni do poligamii i sa tacy stworzeni do monogamii, on widac stworzony do poli zreszta podobno dobrze miec 4 zony, bo sie nie nudza ani nie kluca ;) Odpowiedz Link Zgłoś