Dodaj do ulubionych

prezent koszmarek

04.12.10, 12:58
Wczoraj widziałam jak tłumek ludzi kręcił się wokół sprzedawanych ze stolika (na mrozie!) perfum Dulce Gabona, Chantelle i innych takich, nawet oryginały z Avonu mieli! Ciekawe ile tych luksusów trafi pod choinkę:)

Dostaliście kiedyś taki prezencik? Mnie ciocia co święta obdarowuje:
- perfumami z bazaru (w dodatku w jednych była połowa zawartości)
- suszarką dołączoną gratis do jakiś zakupów wysyłkowych
- "ozdobami" do włosów ze sztucznymi diamenickami (dla kobiety 20+)

Ciekawe co wymyśli w tym roku...
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: prezent koszmarek 04.12.10, 14:26
      Owszem, dostałam nieraz. Miałam taką znajomą; szczytem wszystkiego były kapcie z jakiejś ceraty, zdobione przepięknościowo koralikami. O dwa numery za małe zresztą...
    • hermina1984 Re: prezent koszmarek 04.12.10, 14:34
      taaa,moja matka jest mistrzynią takich prezentów :/ im bardziej coś nieprzydatne,tym większe prawdopodobieństwo,że ona to kupi
    • ind-ja Re: prezent koszmarek 04.12.10, 15:44
      nie pytaj czym cie ciocia obdaruje,tylko czym ty obdarujesz ciocie
      • doral2 Re: prezent koszmarek 04.12.10, 15:56
        prezenty na miarę możliwości finansowych i umysłowych darczyńcy.
        sztuką jest umieć taki prezent przyjąć, nie strojąc przy tym fochów.
        • velluto Re: prezent koszmarek 04.12.10, 17:09
          doral2 napisała:

> prezenty na miarę możliwości finansowych i umysłowych darczyńcy.
          > sztuką jest umieć taki prezent przyjąć, nie strojąc przy tym fochów.

Z naciskiem na umysłowych. Da się kupić tysiące rzeczy niedrogich, a jednocześnie nie badziewnych.
      • raneczek Re: prezent koszmarek 04.12.10, 15:56
        Liczą sie dobre chęci cioci, usmiechnij się, podziękuj i na dno szuflady. Nie pozbawiaj cioteczki uczucia o dobrze spełnionym obowiazku :D :D
        • lady.baba Re: prezent koszmarek 04.12.10, 16:12
          Przecież tak robię, przy niej nie stroję fochów:)
    • taja11 Re: prezent koszmarek 04.12.10, 17:49
      Takie prezenty jak nic ja dostanę.Przez to nie lubię dostawać prezentów!Ale uwielbiam dawać.To szukanie,zastanawianie się co kto lub,co mu sprawi przyjemność-a później patrzeć jak się cieszy:-)
      • marinellla Re: prezent koszmarek 04.12.10, 20:55
        luz, ja kiedyś dostałam rajstopy lekko zafarbowane, "tylko raz założone", i kilka innych drobiazgów [normalniejszych, typu mydełko czy coś słodkiego] - ofiarodawczyni miała już dla mnie inny prezent, więc po co dorzuciła mi w/w rajstopy lekko zafarbowane, tylko raz założone?:P sorry ale czasem trudno się nawet nieszczerze ucieszyć :P
        • reniatoja Re: prezent koszmarek 04.12.10, 21:16
          Rajstopom raz noszonym zafarbowanym (niestety, szkoda, że bez oczka do kompletu, ale mimo wszystko) dalabym jakiś laur zwycięstwa w konkursie na najgorszy prezent. Po prostu wymiękłam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka