Gość: krizia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.08.02, 19:45 ...z "wesela". Komu wyslac? Zeskanuje, mam nadzieje, w najblizszych dniach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: Mam zdjecia... 28.08.02, 19:50 Gość portalu: krizia napisał(a): > ...z "wesela". Komu wyslac? > > Zeskanuje, mam nadzieje, w najblizszych dniach. mnie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Mam zdjecia... IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 20:50 Gość portalu: krizia napisał(a): > ...z "wesela". Komu wyslac? Wszyscy chcemy! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Mam zdjecia... IP: *.acn.waw.pl 28.08.02, 20:55 Ja tez chce.. mimo ze ja nie wszyscy.. a ktos wyjatkowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mam zdjecia... 28.08.02, 20:58 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Ja tez chce.. mimo ze ja nie wszyscy.. a ktos wyjatkowy:) ta idea "atrakcyjnego kazimierza tego forum" chyba ci uderzyla do glowy:)))) panuj nad soba chlopcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Mam zdjecia... IP: *.acn.waw.pl 28.08.02, 23:26 panuje.. panuje... ( mimo ze jak by na to nie patrzec jestem wyjatkowy).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Mam zdjecia... IP: 217.153.4.* 29.08.02, 07:13 Gość portalu: Belbo napisał(a): > panuje.. panuje... ( mimo ze jak by na to nie patrzec jestem wyjatkowy).. Hihihi, no tak.... to chyba przez ten worek na glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mam zdjecia... 29.08.02, 12:52 Gość portalu: Belbo napisał(a): > panuje.. panuje... ( mimo ze jak by na to nie patrzec jestem wyjatkowy).. > ...casanowa barow mlecznych:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Mam zdjecia... IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 22:41 W barach mlecznych same studentki z uniwersytetow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Mam zdjecia... IP: *.acn.waw.pl 28.08.02, 20:56 A moze Kryzia umie ftp obslugiwac?.. moze wtedy na jakies ustalone miejsce w necie sie to wladuje..( informatycy pomoga).. Latwy dostep bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Mam zdjecia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.08.02, 22:29 1) Przede wszystkim, Bylbo, jestem Krizia, a nie Kryzia:) 2) Jezeli chodzi o to ewentualne miejsce na necie, to jestem za pod warunkiem, ze .... nikt obcy nie bedzie mial tam dostepu. Bo z jakiej racji "ludzie spoza" maja miec prawo ogladac nasze pyszczki? Ja tam wole byc tajemnicza:) 3) Jezeli jednak takie miejsce ma powstac, to niech pdf-ami bawi sie ktos, kto jest dobry w te klocki. Tak czy owak zdjatka wysle wszystkim zainteresowanym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mam zdjecia... 28.08.02, 21:10 Gość portalu: krizia napisał(a): > ...z "wesela". Komu wyslac? > > Zeskanuje, mam nadzieje, w najblizszych dniach. krizia, ale jak brzydko wyszlam to nikomu nie wysylaj, albo mnie wytnij:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizia Re: Mam zdjecia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.08.02, 22:34 Spokojnie, nie wyszlas brzydko:) W ogole nikt nie wyszedl brzydko, z wyjatkiem apf-a ;) Na jego szczescie na jednym zdjatku jest calkowicie zasloniety przez...roze (btw zdjatko jest rewelacyjne). Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Mam zdjecia... 29.08.02, 00:01 rewelacyjne zdjęcie, jak mnie nie widać, super?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mam zdjecia... 29.08.02, 12:53 Gość portalu: krizia napisał(a): > Spokojnie, nie wyszlas brzydko:) W ogole nikt nie > wyszedl brzydko, z wyjatkiem apf-a ;) Na jego szczescie > na jednym zdjatku jest calkowicie zasloniety > przez...roze (btw zdjatko jest rewelacyjne). on cie za to zje:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Mam zdjecia... 28.08.02, 22:15 Gość portalu: krizia napisał(a): > ...z "wesela". Komu wyslac? > > Zeskanuje, mam nadzieje, w najblizszych dniach. moich zdjęc nie wolno ci publikować bez mojej zgody, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Mam zdjecia... 29.08.02, 07:17 Moja Kriziu. Ja tez bardzo poprosze o set zdjec I dziekuje Ci ze nie krytykujesz mojej nie fotogenicznej osoby. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Mam zdjecia... IP: 217.153.4.* 29.08.02, 07:19 Gość portalu: krizia napisał(a): > ...z "wesela". Komu wyslac? > > Zeskanuje, mam nadzieje, w najblizszych dniach. Ja tez poprosze na skrzyneczke. I jeszcze prosby podobne jak przedmowcy, za Messja: jesli kiepsko wyszlam, to prosze o wyciecie, lub zasloniecie roza za Apfem: bez zadnych publikacji w sieci. Przynajmniej tych zdjec, na ktorych widnieje ma postac. Dozgonnie wdzieczna m_ona Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Mam zdjecia... 29.08.02, 09:18 Ja tez bardzo poproszę, bardzo, bardzo, bardzo vena111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Mam zdjecia... IP: 213.134.142.* 29.08.02, 17:25 Kriziu, ja też bym chciała zdjęcia obejżeć(kasiabes@interia.pl)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Mam zdjecia... IP: 2.3.STABLE* / 10.10.1.* 29.08.02, 22:34 nie do konca na temat, choc zdjecia bym obejrzala....:))) czy belbo_ i Belbo to ta sama osoba??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Mam zdjecia... IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 22:34 Tak.. bez 2 zdan:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Mam zdjecia... IP: 2.3.STABLE* / 10.10.1.* 29.08.02, 22:44 zebys sie tylko w kontach nie pogubil. zawsze mozesz zatrudnic ksiegowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Mam zdjecia... IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 22:57 Nie martw sie.. jakos sobie radze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Mam zdjecia... IP: 2.3.STABLE* / 10.10.1.* 29.08.02, 22:59 nie watpie, nie watpie:))) grono stale sie poszerza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Mam zdjecia... IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 23:07 wiesz mysle nad zmiana image:).. duszno sie robi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Mam zdjecia... IP: 2.3.STABLE* / 10.10.1.* 29.08.02, 23:10 tylko uprzedz wczesniej. jak widzisz mnie wystarcza dodac podkreslenie do nicka i juz nie wiem, z kim mam do czynienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR.Belbo Re: Mam zdjecia... IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 23:11 Trza sie uczyc.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Mam zdjecia... IP: 2.3.STABLE* / 10.10.1.* 29.08.02, 23:14 znowu??? ja chce jakiejs przerwy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Mam zdjecia... IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 23:19 dopoczniesz jako emerytka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Mam zdjecia... IP: 2.3.STABLE* / 10.10.1.* 29.08.02, 23:21 chyba ze sie zalapie na jakas wczesniejsz emeryture. wiesz ile to jeszcze lat przede mna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Mam zdjecia... IP: 2.3.STABLE* / 10.10.1.* 29.08.02, 23:51 wiesz, tak sobie czytam twoje wypowiedzi i wcale nie wiem, czy to juz ten nowy image. jak tak dalej pojdzie, to az stach sie bac co bedzie dalej:( Gość portalu: Belbo napisał(a): > wiesz mysle nad zmiana image:).. duszno sie robi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Mam zdjecia... IP: *.acn.waw.pl 30.08.02, 07:50 Co bedzie?.. Powiedz moze nowa wyrocznia zostaniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
malorolny Re: Mam zdjecia... 30.08.02, 10:25 Ja też poproszę zdjęcie Messji, po starej znajomości :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Mam zdjecia... 30.08.02, 10:44 Messja nie upowaznila mnie. Ja Ci nie wysle. Blagaj Messje;) Zycze powoszenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mam zdjecia... 30.08.02, 15:07 krizia napisała: > Messja nie upowaznila mnie. Ja Ci nie wysle. Blagaj > Messje;) Zycze powoszenia;) dziekuje kriziu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Mam zdjecia... IP: 217.153.4.* 30.08.02, 15:10 Messja, ogladalas juz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mam zdjecia... 30.08.02, 15:11 Gość portalu: m_ona napisał(a): > Messja, ogladalas juz? > :) nie:(((((( zaraz sie potne z rozpaczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Poszlo! Ale... 30.08.02, 10:42 Ja_nku, masz zapchana skrzynke. E-mail wrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Dziekuje! IP: 217.153.4.* 30.08.02, 11:26 Kriziu, jestes WIELKA :) Wielkie dzieki, obejzalam i znow mi sie "micha" cieszy na wspomnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Dziekuje! 30.08.02, 11:40 Kriziu zaraz pójdzie do Ciebie namiar na nowe konto pocztowe. A ile te zdjęcia mają MB? Bo konto na gazecie jest zapełnione ale dopiero w 2/3. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Dziekuje! IP: 217.153.4.* 30.08.02, 12:06 Zdjecia Krizia spakowala do zipowej walizeczki wiec maja jakies 280 kb, ale Ty masz faktycznie cos nie tak ze skrzynka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Dziekuje! 30.08.02, 12:44 Strasznie dużo wirusów mi przychodzi. Konto na gazecie własnie oczyściłem i jest zapełnione w 18%. mam nadzieję, że już będzie okay. Przepraszam wszystkich, jeśłi coś do mnie wysyłąją, a ja nie reagowałem, ale to konto na gazecie chwilami doprowadza mnie do pasji. Drugie na interii znowu tnie mi listy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Dziekuje! 30.08.02, 15:10 najlepiej wyszła para młodych;))))))) Ale się uśmiałem, dzięki Krizia Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Poszlo! Ale... 30.08.02, 15:11 krizia napisała: > Ja_nku, masz zapchana skrzynke. E-mail wrocil. kriziu mam wielka prosbe: wyslij mi jeszcze raz na inny adres (zaraz ci wysle) i w innym formacie, blagam! (nie moge otworzyc:() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Poszlo! Ale... IP: 217.153.4.* 30.08.02, 15:18 Proscie, a bedzie Wam dane :)))) Rozpakowalam z papierka, specjalnie dla Ciebie Milego odbioru i wspominkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Poszlo! Ale... IP: *.proxy.aol.com 30.08.02, 17:33 Gość portalu: m_ona napisał(a): > Proscie, a bedzie Wam dane :)))) > Rozpakowalam z papierka, specjalnie dla Ciebie > Milego odbioru i wspominkow. dzieki!!!! jestes kochana! hehehe:)))) nie bylo tak zle: najladniej wyszlam ja (obok apf zakrytego roza), m-ona (obok kusego) i roza, a belbo ma bardziej pijane oczka ode mnie:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Mam zdjecia... IP: 212.160.148.* 30.08.02, 15:31 Mnie Kriziu, pliiiiiz! Moja skrzyneczka: angrzel@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizia :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.08.02, 22:19 Ciesze sie, ze zjecia sie podobaly. I sama siebie mianuje forumowym fotoreporterem, mimo ze niektorzy malkontenci twierdza, ze nie umiem skanowac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: :) 02.09.02, 00:22 Zaraz, momencik, kto te zdjecia robil oprocz jednego na ktorym jestem? Nio, ja tu jestem fotograf forumowy, a jak chcesz Kriziu to zostaniesz moja asystentka. Ale jak zobaczylem jak na mnie patrzylas, kiedy ujolem Twoja postac w obiektywie aparatu, no ,no. Takie figlarne spojrzenie!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: :) 02.09.02, 11:23 witam wszystkich bardzo serdecznie. Choć nie było mnie na weselu (naprawdę, chciałam być), to czy ja też mogę prosić o zdjęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: :) i APEL IP: 217.153.4.* 02.09.02, 12:18 Tia, przed tym spotkaniem nawet nie probowalas sie usprawiedliwiac. Biednemu, zawsze wiatr w oczy! Nie ma tak latwo, chcesz nas zobaczyc, daj nam zobaczyc siebie! Bedzie okazja na najblizszym Walnym Zgromadzeniu, ktore gdzies tu w sasiedztwie jest planowane. Apel: Prosze szanowne TWA o nie uleganie prosbom innych foumowiczow i nie rozpowszechnianie zdjec weselnych poza grono tam obecnych. (Na drugi raz beda przychodzili bez wykretow!) pozdrawiam m_ona Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: :) i APEL 02.09.02, 15:11 Ja juz bylam molestowana o wysylanie zdjec osobom, ktorych nie bylo na "weselu" i konsekwentnie odmawialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: :) i APEL 02.09.02, 21:09 podpisuje sie pod wnioskiem recami i nogami:))) Gość portalu: m_ona napisał(a): > Tia, przed tym spotkaniem nawet nie probowalas sie usprawiedliwiac. > Biednemu, zawsze wiatr w oczy! > Nie ma tak latwo, chcesz nas zobaczyc, daj nam zobaczyc siebie! Bedzie okazja > na najblizszym Walnym Zgromadzeniu, ktore gdzies tu w sasiedztwie jest > planowane. > > > Apel: > Prosze szanowne TWA o nie uleganie prosbom innych foumowiczow i nie > rozpowszechnianie zdjec weselnych poza grono tam obecnych. (Na drugi raz beda > przychodzili bez wykretow!) > pozdrawiam m_ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona MESSJA!!! IP: 217.153.4.* 03.09.02, 10:31 Sadzac po ponizszych wpisach Roseland: Ty Swinio? :) A pod wnioskiem to bylo tylko pro forma? Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: MESSJA!!! 03.09.02, 10:36 Hehehe... chyba ktos tu powinien zrobic chrum chrum ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: MESSJA!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.09.02, 20:01 krizia napisała: > Hehehe... chyba ktos tu powinien zrobic chrum chrum ;))) to moze ty? bo ja nie widze powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: MESSJA!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.09.02, 20:00 Gość portalu: m_ona napisał(a): > Sadzac po ponizszych wpisach Roseland: Ty Swinio? > :) > > A pod wnioskiem to bylo tylko pro forma? ale ty jestes naiwna, boj sie boga kobieto, a do tego mnie jeszcze przezywasz:( roseland, jesli cos dostala z mojej skrzynki, to tylko wirusa, i to nie za moja sprawa, bo jak wiemy sam sie wysyla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Cofam swinie :o) IP: 217.153.4.* 04.09.02, 06:58 I'm sorry Mess Ech, ta moja blond naiwnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Cofam swinie :o) 04.09.02, 09:35 Eeeee tak szybko uwierzylas Mess-Wredocie?? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Cofam swinie :o) IP: 217.153.4.* 04.09.02, 09:37 Bo ja naiwna jestem... i latwo wierze w to co mi wmawiaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Cofam swinie :o) 04.09.02, 09:38 Gość portalu: m_ona napisał(a): > Bo ja naiwna jestem... > i latwo wierze w to co mi wmawiaja > ;) chyba mam słaba bajera, bo mi nie uwirzyłaś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Cofam swinie :o) IP: 217.153.4.* 04.09.02, 10:01 Nie starales sie mnie przekonywac :) Poza tym sa porty, w ktorych niektore okrety nie kotwicza, nawet na redzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Na redzie 04.09.02, 10:33 Gość portalu: m_ona napisał(a): > Poza tym sa porty, w ktorych niektore okrety nie kotwicza, nawet na redzie, ale tylko wtedy gdy morze jest skute lodem Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Cofam swinie :o) 04.09.02, 10:56 krizia napisała: > Eeeee tak szybko uwierzylas Mess-Wredocie?? ;)))))) sama jestes wwredota do kwadratu, ze smiesz poddawac watpliwosci moje slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Cofam swinie :o) 04.09.02, 11:09 krizia napisała: > PMS-ujesz czy zartujesz? nie wiem co to jest "pms-ujesz", ale mowilam smiertelnie powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Cofam swinie :o) 04.09.02, 11:10 Kurcze, ja tez moge sie obrazic. Ja zartowalam. Czemu dalam wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Cofam swinie :o) 04.09.02, 11:14 krizia napisała: > Kurcze, ja tez moge sie obrazic. > > Ja zartowalam. Czemu dalam wyraz. jaki wyraz? a poza tym nie kazde zarty sa na miejscu, osobie tak inteligentnej jak ty, nie musze chyba tego tlumaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Cofam swinie :o) 04.09.02, 11:16 Wyrazem tym byly piktogramy. Osobie tak inteligentnej jak Ty chyba nie musz tego tlumaczyc... :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Cofam swinie :o) 04.09.02, 11:18 krizia napisała: > Wyrazem tym byly piktogramy. Osobie tak inteligentnej jak Ty chyba nie musz > tego tlumaczyc... > > :) dobrze, odcielas sie, niech tak zostanie, skoro uwazasz, ze o to tylko mi chodzilo, zeby ci dociac:( Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Cofam swinie :o) 04.09.02, 11:20 Nie, ja tak nie uwazam. Przepraszam jesli Cie urazilam. Wyglupialam sie (przeciez znasz mnie troche). :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Cofam swinie :o) 04.09.02, 11:23 krizia napisała: > Nie, ja tak nie uwazam. > > Przepraszam jesli Cie urazilam. > > Wyglupialam sie (przeciez znasz mnie troche). > > :) tak lepiej:) znam cie troche, ale w tej sytuacji nie podobalo mi sie, ze poddawalas w watpliwosc moje slowa, nawet zartem... i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: :) IP: 217.153.4.* 02.09.02, 15:45 kusy999 napisał: > Zaraz, momencik, kto te zdjecia robil oprocz jednego na ktorym jestem? > Nio, ja tu jestem fotograf forumowy, a jak chcesz Kriziu to zostaniesz moja > asystentka. > Ale jak zobaczylem jak na mnie patrzylas, kiedy ujolem Twoja postac w > obiektywie aparatu, no ,no. > Takie figlarne spojrzenie!!!!!!!! > :) Po pierwsze primo: obslugiwales sprzet Krizi, wiec nie jestem pewna, kto jednak zasluguje na tytul for-fotografa (a kto nosi sprzet :)))) ); po drugie primo: w tym spojzeniu byla raczej kwintesencja niewinnosci, a nie figlarnosc (stanowczo zaprzeczajaca wszelkim wczesniejszym opisom surowosci Krizi). :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja do krizi:) 02.09.02, 21:11 sprostuj i powiedz jakie mialas spojrzenie?:))) Gość portalu: m_ona napisał(a): > kusy999 napisał: > > > Zaraz, momencik, kto te zdjecia robil oprocz jednego na ktorym jestem? > > Nio, ja tu jestem fotograf forumowy, a jak chcesz Kriziu to zostaniesz moj > a > > asystentka. > > Ale jak zobaczylem jak na mnie patrzylas, kiedy ujolem Twoja postac w > > obiektywie aparatu, no ,no. > > Takie figlarne spojrzenie!!!!!!!! > > :) > > Po pierwsze primo: obslugiwales sprzet Krizi, wiec nie jestem pewna, kto jednak > > zasluguje na tytul for-fotografa (a kto nosi sprzet :)))) ); po drugie primo: w > > tym spojzeniu byla raczej kwintesencja niewinnosci, a nie figlarnosc (stanowczo > > zaprzeczajaca wszelkim wczesniejszym opisom surowosci Krizi). > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizia Re: do krizi:) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.09.02, 23:25 Oblesne? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do krizi:) 04.09.02, 13:07 Gość portalu: krizia napisał(a): > Oblesne? ;))) teraz wiadomo, kogo belbo mial na mysli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizia Re: :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.09.02, 23:28 Kusy, ale za to jestes "sknera bez skanera" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: :) 03.09.02, 05:40 Do Roseland STANOWCZO NIE, NO, NEIN Do Krizi Bez skanera tak, ale sknera to raczej nie tylko nie przytaczaj mi postow na temat Monik i 5pln dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: :) 03.09.02, 09:05 kusy999 napisał: > Do Roseland > STANOWCZO NIE, NO, NEIN Coś ty taki? Ona chce tylko na WZF przyjść, lol. Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: :) 03.09.02, 10:26 Do Kusego: NO COMMENTS. Do Messji: JUŻ CIĘ KOCHAM I ZRÓB COSIK COBYM OTWORZYŁA TWOJE ZAŁĄCZNIKI.:) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: :) 03.09.02, 10:48 Jakie 5 pln dziennie? Napisalam "sknera" bo ladnie kompunuje sie ze "skanera". Bez nadinterpretacji prosze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: :) IP: 217.153.4.* 04.09.02, 16:13 krizia napisała: > Jakie 5 pln dziennie? Napisalam "sknera" bo ladnie kompunuje sie ze "skanera". > Bez nadinterpretacji prosze ;) To nie nadinterpretacja, to autoreklama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re:Do Messji 05.09.02, 02:27 Mam nadzieje ze mojego pyszczydla nie wyslalas do Roseland. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re:Do Messji 12.09.02, 00:51 kusy999 napisał: > Mam nadzieje ze mojego pyszczydla nie wyslalas do Roseland. Obrobiłem cyfrowo i wykadrowałem obrazki Krizi, która ma kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re:Do Messji 12.09.02, 16:09 apf napisał: > kusy999 napisał: > > > Mam nadzieje ze mojego pyszczydla nie wyslalas do Roseland. > > Obrobiłem cyfrowo i wykadrowałem obrazki Krizi, która ma kryzys. > Odpowiedz Link Zgłoś